- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- Konu Sahibi pembekiraz
-
Kesinlikle katılmıyorum bu tabire.bunun bir adı var da neyse. Ayıp olmasın enişte sayilir sonuçta.eşim modern maçolardan.
Sen bunları yapıyorsun yani.oglumuz okula basladı odevlerı ben yaptırıyorum henuz cok kucuk ve yanından cok ayrılamıyorum .
gunlerdır hatta 2 haftadır esımle dogru duzgun oturup sohbet edemıyoruz odevler cok gec bıtıyor
arada oglum dınlensın dıye 10 dk mola verıyorum esımle gıdım oturum bı soluklayım dıye
o ıse bıze meyve ama soyda getır dıyor. Ulan zaten nevrım donmus e l hersey bırbırıne gırmıs gozlerım cıft goruyor. neyse son bır hamleyle mutfaga gıdıyorum meyvelerı kesıyorum dogruyorum catal pecete tamam goturuyorum.
muz daha yokmuydu az olmus dıyor? la havle dıyerek mutfaga gıdıyorum bır daha muz dılımlıyorum goturuyorum mola mı? bıttı bıle.
Kaba işte görüntüde tiki tikiliğini yerim onun.Kesinlikle katılmıyorum bu tabire.bunun bir adı var da neyse. Ayıp olmasın enişte sayilir sonuçta.
Sen bunları yapıyorsun yani.
Helal olsun ne diyeyim.
Soy da getirmiş...la havle.
Muz az olmuş. ..ve la kuvvete.
Meyve hazirlanamaz asla demiyorum ama bu bir ikramdir eşe. Karsiligi teşekkürdur.bir tatlı sözdur ne bileyim eline sağlıktir.
Soy da getir ne demek ya. Muz az koyulmus getir dilimle nedir bunlar.
Olsun ne yapcaksin bacim...mutluluk varsa sorun yok.Kaba işte görüntüde tiki tikiliğini yerim onun.
ama eşim bize düşkündür bende alıştım onun bu dan dun hallerine hoş bende romantik bir kadın değilim bende vurdum duymazım ama bu sıra oldukca yogunum yataga yatmamla uyumam bır oluyor.
meyve getırde ben soyayım da dıyebılır. ben molayı herhalde hızmet etmek ıcın vermıyorum :)
buarda soyda getır canım benım der tabı ama o eklerı kullanmadım yazarken fakat öküz gene öküz yani
Olsun ne yapcaksin bacim...mutluluk varsa sorun yok.
Olmadı baktın abartıyor bir dahaki kurban Bayramına 6 ortak bulup devireceksin kasabin önüne...en azından coluk çocuk et görür.
Şaka bir yana.mutluluklar.
buarada sevgilinin yaşı gelmiş bundan dolayı ayrılmayıp evlenince nasıl olsa erkeğin dediği olur mantığıyla hareket ediyor olabilir...
bir de benim de başıma geldi çok yeni ben 26 yaşındayım adam 32 yaşında mantığı ev işi kadın işi hasta olursan yardım ederimdi... ama ilgili falan davranıyordu hep sonra evlilik lafı açıldığında benim görüşüm bu dedi uzatmadım kestirip attım... sonradan aramızı yapan kişi yakın arkadaşımla daha yakın çocuk demiş ki aslında anlaşabilirdik bu saatten sonra modern güler yüzlü aile kızı kıvamında çalışan bulmak zor deyip tekrar ara yapmasını istemiş.. dedim olmaz
ben ki 27 ime geldim hayır diyebiliyorum bence sen de hayır diyebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?