Sevgilimin Düşünceleri .. Yardımmm

Ayy en sevemdigim erkek tipi ya. Evlenince nasilsa kopruyu gectik diye ustundeki baskiyi arttirir boyleleri. Suyumu getir hanim, yemek hazirla, utumu yap, ben erkegim evi supurmem senin görevin vs vs. Erkek beceremesede yardım etmeli. Evin isleri bolusulmeli. Misal erkek arkadasim cok iyi yemek yapıyor yemek isi onda sonra bende bulasiklari makineye atarim. O supurur ben silerim.dogrusu bu bence

Ne yalan söyleyeyim benim de gözüm korkardı

offf kızlar bir de dün bizde boşanma olmaz ufacık şeylerden yuvasını dağıtmayı düşünen biriyle ben bir yola çıkmam , boşanmak diye bir şey olamaz falan dedi ( aldatma dışında tabi)

korkutuyosun beni dedim asıl sen beni korkutuyosun dedi çok dik başlıymışım ondan korkuyormuş

aynen bende şaşırdım yaa biz şu an tatlı tatlı koklaşmamız gerekir dedim evet ama çocuk değiliz tabiki bunları baştan konuşucaz diyor

aynen çok sinir oldum bir de böyle olması gerekiyor deyip deyip ben öyle biriyim demiyorum sadece sen öyle olması gerektiğini bilmelisin diyor

aynen öyle ama asla diyor asla yapmazmış öyle bişeyy

bence şöyle bir fark var.

erkek olan 30 yaşında ve muhtemelen artık evlenmek istiyor, sizinle de evlilik düşündüğünden kendi istediği evliliği yaşayabilecek mi onun derdinde. bu yüzden her konudan oraya atlayabiliyor.
eğer siz de evlilik düşünüyorsanız bence siz de öyle yapmalısınız. isteklerinize uyacak mı sormalısınız gözlemlemelisiniz.

istediği şeyler konusunda yorum yapamıcam. çünkü bazı kadınlar da böyle düşünüyor, yani tabi ki hizmet yapıcam şeklinde. bence açık olun, yapacaksanız yapacağım yoksa yapmayacağım deyin. Birbirinize karşı şeffaf olun, kavga edersiniz belki ama en sonunda en azından bir çözüme ulaşırsınız.

Elbette gönlüm kendinizi ezdirmemenizden ve erkek arkadaşa yol vermenizden yana.

evet korkutuyor beni h.sonu buluşucaz yüzyüze konuşucaz böyle olmaz çünkü kabul edeceğim şeyler değil

kadın kocasına hizmette kusur etmemeli

kadının kocasının istediklerini yapmak zorunda

getirmekle olmaz soyup vermen lazım

güzelce anlatmış anlamamışım ne yaparsa yapsın anlamıyormuşum kendi hatalarımı görmüyormuşum bana tüm vaktini ayırıyormuş ama ben yine de ona anlayışsızsın diyormuşm

özür de dilemiyor haklı olduğunu düşünüyor

bizde boşanma olmaz ufacık şeylerden yuvasını dağıtmayı düşünen biriyle ben bir yola çıkmam
Azıcık anlatmanız da bile bir ton saçmalık gözlemledim. Daha neler neler oluyordur ve olacaktır. Kaçın kurtulun valla :/

Benım eşimde sözde böyledır ama yerı geldiğinde süpürge tutar ütüsünü yapar çamaşırlarını katlar sık olmasada arada yapar benım canım kocacım :) Ben zamanla bu kadar yapabildim ve memnunum senınkı neden olmasın hemen kestip atma bence
ama yınede sen daha ıyı bılıoyorsun benımkı değişti diye senınkıde değişcek dıye bışey yok :)

aynen bende şaşırdım yaa biz şu an tatlı tatlı koklaşmamız gerekir dedim evet ama çocuk değiliz tabiki bunları baştan konuşucaz diyor

erkeklerin biraz kaybetme korkusu olmalı.
bu sanki seni cepte gibi görüyor.
tek terdi kendisi ve hizmet edecek biri.

yüzde yüz evleneceğinizi kat-i görmesi de tuhaf.

erkekler taviz vermeye gelmiyor.
mesafe olmalı.duygusal anlamda özellikle.

Sorsaydin keske kendine hizmetcimi ariyosun

Bu adam gecimsiz evlenincede huyu degismez hatta daha kötü olur

Yol yakinken dönmelisin bence ..

evet yaaa

sonra benim çok üzüldüğümü görünce özür dileyip ' bak benim sende gönlüm var bende sana uyucam yani birbirimize ayak uydurucaz zamanla alışıcaz ' falan dedi

Bence deveyi pire yapmışsınız..Tamam doğru bütün erkekler öyle ama biz onları seviyoruz sevdiğimize zaten ilgi gösteririz dyip geçseydin böyle konularda.
Ama diyorsan hizmet etmek benim doğama aykırı yol veeer

öyle diyorum zaten ilgi gösteririm tabiki içimden geldiğinde herşeyi yaparım ama böyle getirmekle olmaz soyman lazım demek emir verir gibi hizmetçi görür gibi buna deli oldum oda ısrarla alakası yok bununla diyor

aynen öyle ama asla diyor asla yapmazmış öyle bişeyy
Ya canım hırsız hiç ben çaldım der mi? Bu da onun gibi adam gel evlen benle ben seni dövcem der mi hiç iyice düşün sağlıklı bir karar ver.Çünkü geçinecek olan sensin.

İyice düşün canım tamam hepsi aynı tamam ama hepsi böyle daha orta fol yok yumurta yokken başlamaz hizmetçi muamelesi uygulamaya

çevremdeki çoğu erkek böyle tabi onları da öyle yetiştiren anne baba
böylelerini gördükçe evlenmek istemiyorum

Sevgilinin gizli bir iktidar çabasının içine girmiş gibi hissettim. bağırıp azarlaması ben böyleyim bunu yapmak zorundasın der gibi hareketleri. 2 aylık br ilşkide bu şekilde davranış ilişkini yeniden gözden geçirmeni gerektirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…