- 15 Şubat 2015
- 13.357
- 47.119
- 798
- Konu Sahibi pembekiraz
-
Ne yalan söyleyeyim benim de gözüm korkardıSelam kızlar ,
Erkek arkadaşımla dün akşam yaşadığımız saçma kavgayı anlatmak istiyorum .
Ben 23 erkek arkadaşım 30 yaşında ilişkimiz henüz çok yeni 2 ay kadar oldu haliyle birbirimizi yeni yeni tanıyoruz ama tanıdıklar vasıtasıyla ciddi bir amaçla tanıştırıldık biraz görücü usulü oldu da denilebilir neyse ,
Erkek arkadaşım biraz ataerkil yetiştirilmiş düşüncesinde kadın kocasına hizmette kusur etmemeli , bende eşimin her konuda yardımcı olmasını kadının görevi olarak görmemesini isterim ama bu konuda anlaşamıyoruz bir türlü kendisi yeri geldiğinde yardımcı olacağını ama genel olarak kadının kocasının istediklerini yapmak zorunda olduğunu söyleyip beni deli ediyor.
Dün akşamda whatsapta yazışıyorduk bende o sırada meyve yiyorum ve ona meyve emojileri göndererek şakasına sana meyve getirdim dedim o da getirmekle olmaz soyup vermen lazım dedi bende ben sana meyve getirdim diyorum sen soyman lazım diyosun ayıp dedim kavga ordan çıktı saçmalığa bakar mısınız
bana bir sürü şey saydı neye uğradığımı şaşırdım yok ben zaten hep dik başlı ve inatçı davranıyormuşum herşeyi ondan bekliyormuşum ilerde de böle yaparmışım falan halbuki alakası bile yok , bir iki saat bunu yazışarak baya bir tartıştık kapatalım konuyu dedikçe devam etti en son aradı ama nasıl bağırıyor şok geçirdim
saydı da saydı 2 saattir onu deli ediyormuşum güzelce anlatmış anlamamışım ne yaparsa yapsın anlamıyormuşum kendi hatalarımı görmüyormuşum bana tüm vaktini ayırıyormuş ama ben yine de ona anlayışsızsın diyormuşm vs daha neler bende çok kötü oldum bana bağırmaya hakkın yok kapatıyorum dedim kapattım telefonu , sabah uyandığımda baktım gece yarısı mesaj atmış : ' uyandım aklıma gelen ilk şey sensin ' yazmış sadece günaydın dedim baktım bişey olmamış gibi konuşuyor bende sana kırgınım dedim hala özür de dilemiyor haklı olduğunu düşünüyor benden özür bekliyor onu delirttiğim o kadar sabırlı birinin bile sabrını taşırdığım için böyle diyor halaaa
Bende ona ilk zamanlarda böyle bağıran böyle söyleyen ilerde neler der kim bilir dedim aklım karıştı gerçekten sizce bu kadar tepki vermesi ve düşünceleri saçma değil mi ? Gözüm korktu açıkçası ilerde daha beter mi olur tartışmalarda diye , çok kırıldım ama anlamıyor kabul etmiyor kırılmış olmamı ne desem sizce nasıl bir yol izlesem
aynen bende şaşırdım yaa biz şu an tatlı tatlı koklaşmamız gerekir dedim evet ama çocuk değiliz tabiki bunları baştan konuşucaz diyor2 ayda kırk yıllık karı koca gibi didişmeniz tuhaf.
hiç mesafe kalmamış aranızda sanki.
senin onunla evleneceğine ne kadar kati gözle bakıyor.
kırıldığını bile anlamıyor,kabullenmiyor bu da tuhaf.
aynen çok sinir oldum bir de böyle olması gerekiyor deyip deyip ben öyle biriyim demiyorum sadece sen öyle olması gerektiğini bilmelisin diyorkendisinin yapmama nedeni bir penise sahip olması mıymış? sorsana neden çekiniyorsun
neden kadının göreviymişte erkek sadece yardım edermiş?
sınıfımızda öyle erkekler varki bir yemek yapıp paylaşıyorlar tablo gibi süslüyorlar birde
seninki daha meyvesini soyamıyor
suyunu bile almaz yüzde sonsuz..
sen çalışacaksın, ev işi yapacaksın, çocuk doğurup bakacaksın, kocanı hoş edeceksin
niye?
çünkü görevin.
çünkü fazladan bir organın yok.
kadını bu duruma düşüren yine bir kadın
erkekleri ilah gibi büyütür köleleri olurlarsa olacağı budur
aynen öyle ama asla diyor asla yapmazmış öyle bişeyyAman elalemin delisini sen mi adam ediceksin gönder gitsin.Şimdi ufacık şeyden bunu yapan ileride döverde karım değil mi döverim de severim de zihniyetinde biri gibi geldi .Hiçç uğraşma direkt çıkışlar sol dan de gönder.
evet korkutuyor beni h.sonu buluşucaz yüzyüze konuşucaz böyle olmaz çünkü kabul edeceğim şeyler değilbence şöyle bir fark var.
erkek olan 30 yaşında ve muhtemelen artık evlenmek istiyor, sizinle de evlilik düşündüğünden kendi istediği evliliği yaşayabilecek mi onun derdinde. bu yüzden her konudan oraya atlayabiliyor.
eğer siz de evlilik düşünüyorsanız bence siz de öyle yapmalısınız. isteklerinize uyacak mı sormalısınız gözlemlemelisiniz.
istediği şeyler konusunda yorum yapamıcam. çünkü bazı kadınlar da böyle düşünüyor, yani tabi ki hizmet yapıcam şeklinde. bence açık olun, yapacaksanız yapacağım yoksa yapmayacağım deyin. Birbirinize karşı şeffaf olun, kavga edersiniz belki ama en sonunda en azından bir çözüme ulaşırsınız.
Elbette gönlüm kendinizi ezdirmemenizden ve erkek arkadaşa yol vermenizden yana.
kadın kocasına hizmette kusur etmemeli
kadının kocasının istediklerini yapmak zorunda
getirmekle olmaz soyup vermen lazım
bağırıyor
güzelce anlatmış anlamamışım ne yaparsa yapsın anlamıyormuşum kendi hatalarımı görmüyormuşum bana tüm vaktini ayırıyormuş ama ben yine de ona anlayışsızsın diyormuşm
özür de dilemiyor haklı olduğunu düşünüyor
Azıcık anlatmanız da bile bir ton saçmalık gözlemledim. Daha neler neler oluyordur ve olacaktır. Kaçın kurtulun valla :/bizde boşanma olmaz ufacık şeylerden yuvasını dağıtmayı düşünen biriyle ben bir yola çıkmam
aynen bende şaşırdım yaa biz şu an tatlı tatlı koklaşmamız gerekir dedim evet ama çocuk değiliz tabiki bunları baştan konuşucaz diyor
Benım eşimde sözde böyledır ama yerı geldiğinde süpürge tutar ütüsünü yapar çamaşırlarını katlar sık olmasada arada yapar benım canım kocacım :) Ben zamanla bu kadar yapabildim ve memnunum senınkı neden olmasın hemen kestip atma bence
ama yınede sen daha ıyı bılıoyorsun benımkı değişti diye senınkıde değişcek dıye bışey yok :)
evet yaaaerkeklerin biraz kaybetme korkusu olmalı.
bu sanki seni cepte gibi görüyor.
tek terdi kendisi ve hizmet edecek biri.
yüzde yüz evleneceğinizi kat-i görmesi de tuhaf.
erkekler taviz vermeye gelmiyor.
mesafe olmalı.duygusal anlamda özellikle.
öyle diyorum zaten ilgi gösteririm tabiki içimden geldiğinde herşeyi yaparım ama böyle getirmekle olmaz soyman lazım demek emir verir gibi hizmetçi görür gibi buna deli oldum oda ısrarla alakası yok bununla diyorBence deveyi pire yapmışsınız..Tamam doğru bütün erkekler öyle ama biz onları seviyoruz sevdiğimize zaten ilgi gösteririz dyip geçseydin böyle konularda.
Ama diyorsan hizmet etmek benim doğama aykırı yol veeer
Ya canım hırsız hiç ben çaldım der mi? Bu da onun gibi adam gel evlen benle ben seni dövcem der mi hiç iyice düşün sağlıklı bir karar ver.Çünkü geçinecek olan sensin.aynen öyle ama asla diyor asla yapmazmış öyle bişeyy
İyice düşün canım tamam hepsi aynı tamam ama hepsi böyle daha orta fol yok yumurta yokken başlamaz hizmetçi muamelesi uygulamayaöyle diyorum zaten ilgi gösteririm tabiki içimden geldiğinde herşeyi yaparım ama böyle getirmekle olmaz soyman lazım demek emir verir gibi hizmetçi görür gibi buna deli oldum oda ısrarla alakası yok bununla diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?