sevgiliyle beraber yaşarken ekonomik düzen nasıl olmalıdır?

Mutlu olmanız normal kendisi parazit gibi yapışmış masallah 5 yıldızlı otel hizmeti temizlikçi , sevgili , yatak arkadaşı , ev arkadaşı hepsi de bedava ..

çok üzüldüm çok geçmiş olsun
umarım tez zamanda toparlarsınız

Cok gecmis olsun gercekten kurtulmussunuz ondan. Allah daha güzeller ve iyiler ile karsilastirsin

aynen geçen ay çok açılmışım kartlar falan derken anca kirayı ödeyebilicem faturalarla erzak alışverişini sen yaparmısın?
3. aydan sonra kımıl kımıl ailesinin evine dönmezse ne olayım.

aynen geçen ay çok açılmışım kartlar falan derken anca kirayı ödeyebilicem faturalarla erzak alışverişini sen yaparmısın?
3. aydan sonra kımıl kımıl ailesinin evine dönmezse ne olayım.
Üçüncü ayı bulacağını sanmıyorum. Faturaları gördüğü anda gitme ihtimali var

Ben bu ay çok sıkışığım bahanesine de karşıyım. Bu evde birlikte yaşıyorsak giderlere ortak olacaksın bu kadar.

Konu sahibinin herhangi bir şey söylemesi imkansız gibi görünüyor da belki burda yazılanlardan gaza gelip bi cinnetle patlayıverir
Ya benimde var böyle bir arkadaşım söyleyememek anlamında
Kız 33 yaşında, sana bunlar yapıldı neden susuyorsun diyorum bilmiyorum kendi anlasın diyor da onun karşısındaki adam 2 senedir anlamadı sonra defoldu gitti zaten

bu mesajı referans gösteriyorum ama önceki yorumların pekçoğunda da belirtildiği gibi zora düşmem gerekmiyor destek olması için
ama bunca zaman durup bir anda maddi meseleleri açabilmek için bunu beklemeyi düşündüm
zaten 15 inde yetişmeyeceği de kesin yaptığım hesaplara göre

İnsan neden sevgilisine böyle şeyler söylemeye çekinir? Gideceğinden korktuğu için. Arkadaşınız da konu sahibi de biliyorlar üzerinde yürüdükleri çizgi azıcık eğrilse adamın yanlarında durmayacağını. Diken üstünde yaşanan ilişkiler bunlar, sağlam bir temeli yok.

Tamamen kullaniliyorsunuz adam sizinle ysadigini bile soylemiyor bu nedir ya cokmu safsiniz anlamadimki erkek diye bunu yaninizda besliyip buyutuyorsunuz annesi gibi resmen. Ki ailesiyle yasasa bile destek olurdu biseyler yapardı. Ay lutfen kendinizi kullandirtmayin yetisemiyorum yada odemem var faturalari sen ode bundan sonra yada kirayi sen ode deyin nedir bu ya sacmalik

Evet değil mi sevgiline veya eşine dertlerini sıkıntılarını bile söyleyemiyorsan ortada büyük bir sorun vardır zaten
Arkadaşımın konusu çok başkaydı çocuk alkolik haliyle evlenmek istiyordu, kız da tedavi olmazsan evlenmeyeceğim diyemedi, az içer misin bilmem ne dedi
Çocuk ne yaptı yeter artık içince yüzünü asıyorsun benim hayalimdeki hayat bu değil dedi tek mesajla ayrıldı

Bakın kurduğunuz teori erkek arkadaştan maddi yardım istemek üzerine. Sizin maddi yardıma ihtiyacınız yok. Hayatı paylaşıyorsanız maddiyat da bu paylaşımların içinde olmalı. Evli insanlar bile paylaşıyor bunları, bir kişinin üzerine yüklenmiyor evlilikte bile evin maddi yükü.

Kaç sayfa yazı yazılmış. Söylenmesi gereken her şey söylenmiş. Size yine de kendimden bir örnek vereyim.
Benim kardeşim yurtdışında yaşıyor. Senede 2-3 defa gelir bende kalır. Çıkar marketten evin eksiklerini alır, canı ne isterse alır getirir birlikte yeriz. Benim ondan öyle bir talebim yok. O kendini misafir gibi görmediği için yapar bunları. Ee sizin erkek arkadaş kişisi de misafir değil. Markete de gidebilir. Fatura da yatırabilir. Kira günü geldiğinde hesabınıza para da atabilir.
Yani ekmek elden su gölden, yediği önünde yemediği arkasında üstelik çamaşırı, temizliği her şeyi yapılıyor. İyi yere kapak atmış.

Konu sahibinin herhangi bir şey söylemesi imkansız gibi görünüyor da belki burda yazılanlardan gaza gelip bi cinnetle patlayıverir
çok haklısınız
ben de nasıl söyleyeceğim diye kara kara düşünüyorum
anca böyle bir gaza gelip söyleyebilirm gibi
o zaman hasar daha büyük olacak ama yapacak bir şey yok
dünden beri neyin var canın mı sıkkın diyip duruyor bir şey diyemedim

Konudaki adam da yeterli maddi birikimi yaptıktan sonra “ailem için uygun değilsin, seni kabul etmezler” deyip gidecek.

Siz yeterince hasar görmediniz mi bu ilişkiden zaten? Biraz da karşı taraf görsün. Ancak direkt söyleyerek görebilirsiniz gerçek yüzünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…