- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Neden kaynana kayınbaba kadınlar ağaç kovuğundan mı çıkıyor? Bizim anamız babamız dedemiz yok mu?
Ben kendi babamın ismini de koymak istemiyorum herkeste aynı isim var on kişiden 8i ve eski sevgilimin ismi eşim iki isim babam ve annesinin babası diye istıyor. Daha doğrusu kv istıyor.Valla dediğimi tam tersini anlamişsiniz. Aynı şekilde kendi ailenizin de ismini koyun ne fark eder. Evlilik zitlasmak değil ki. Yapıcı olmak çok şey kazandirir.
Kk bu polonya düşüncelerine alışık değildir, yıl 2020 muhittin nedir Allah aşkına
Ya benim eşim böyle bir sorun olunca ben odaya çekiliyorum o gidip özellikle anneisnin yanında konuşup büyütüyor. Üstüme gelip duruyorlar. Bıktım. Çıldırmak üzereyim. Ağlıyorum sinirden numara yapıyor diyor kv.
Ne yazdıysanız onu anladım. Kaynana kayınbaba ismi koyma taraftarıyım yazmışsınız.Valla dediğimi tam tersini anlamişsiniz. Aynı şekilde kendi ailenizin de ismini koyun ne fark eder. Evlilik zitlasmak değil ki. Yapıcı olmak çok şey kazandirir.
Annem var tabi. Özellikle çağırmıyorum. Yoksa şu an o kadar çok istiyorum ki anneme sarılmayı çok özledimok ihtiyacım var. Ama eşimle yalnız kalıp çözmek istiyorum. Böyle olmuyor. 4 aydır evliyiz daha bir ay yalnız anca kaldık eşimlesenin annen yok mu?
çağır o da sizde kalsın.
Ben kendi babamın ismini de koymak istemiyorum herkeste aynı isim var on kişiden 8i ve eski sevgilimin ismi eşim iki isim babam ve annesinin babası diye istıyor. Daha doğrusu kv istıyor.
Maalesef bu adamı koca yaptım bir de baba olcak. Çıldıracak gibi oluyorum düşündükçe.Böyle adamların nesini seviyorsunuz gerçekten merak ediyorum. Benim kocam bunların sadece birini yapsa geceleri arabada yatarken bulur kendini. Kv 'nın acilen baştan savılması lazım . Ama sizin sorununuzun büyük kısmı kocayla , adamı annesi hala sütten kesmemiş .
Tamam dediklerini yaptım sorun isim değil. Benim fikirlerim önemsiz her şeye eşim ve lv verecek bu nasıl evlilikİki isim koyun sizde n'olacak. Zaten kv hariç herkes diğeri ile seslenecek. Ne ilk ismi Fehime olan arkadaşım ilk ismini kullanıyor ne de Cevriye olan. Öyle sadece okul listesinde adı olur ancak. Diğer türlü insanlara söylemese bile bilmez.
Buyutulen sey cocugun ismi odasının rengi degil.. Yada hstane cıkısı hngı renk olsun dıye tartısmıyolar..Eski isimleri çok severim ben. Benim ve kardeşim isimleri dedem ve babaannemin isimleri. Ben de kayınpeder ve kaynana isimleri koyma taraftariyim saçmasapan yeni nesil isim koymak yerine çoğu insana garip gelebilir ama.
Gönülleri olsun koyun ya. Bir tanede modern isim bulun. Zaten çoğu kişi öyle artık. Arkadaşımın annesi hemşire ve sosyeteye bakan bir kadın doğum doktorunun yanında çalışıyor. Bütün bebeklerin isimleri eski kayınpeder ismi+ modern isim. Kimse zaten Muhittin demez, öteki ismi ile seslenir. Bazı şeyleri biz büyütüyoruz. Aslında güzel şeyler bunlar.
Annem var tabi. Özellikle çağırmıyorum. Yoksa şu an o kadar çok istiyorum ki anneme sarılmayı çok özledimok ihtiyacım var. Ama eşimle yalnız kalıp çözmek istiyorum. Böyle olmuyor. 4 aydır evliyiz daha bir ay yalnız anca kaldık eşimle
Öyle olsa koyarım boynuna atlar sarılırım. Keşke öyle bir eşim olsaydı.Buyutulen sey cocugun ismi odasının rengi degil.. Yada hstane cıkısı hngı renk olsun dıye tartısmıyolar..
Konu sahıbı Allah sana sabır versın bu nasıl bir eş.. İnsan rica eder koyalım mı sende istermisin ben cok mutlu olurum flan der
Kuranda geçen isimler 1400 yıllık, pekte yeni sayılmaz yani :))bırde boyle bırsey var
kuran da gecsın demek ıstıyorlar sanırım
halbukı seytan da gecıyor yecüc mecüc de :)
Tamam dediklerini yaptım sorun isim değil. Benim fikirlerim önemsiz her şeye eşim ve lv verecek bu nasıl evlilik
Annemi beni korumakla suçluyorlar. Onlar boşanma lafı edince bırak şunları demişti onu söylüyorlar. Annem halbuki hep Güleryüzlü ol eşine işlerini yap laf söylerlerse geç odana diyorö anneme laf söylüyor çok ağrıma gidiyor annem dünya iyisi bir insan. Bin TL maaşı var para biriktirip bilezik yaptırmış doğum hediyesi seviniyor ultrasonda geldi baktı torunu bir görelim bakalım diyor.iyide evladım kv den gitmiyor ki.
o gitmiyorsa sende anneni çağır.
varsın yansın ortalık.
onlar sana ne yapıyorsa annenle bir olup eşine yap.
Yuh be ne insanlar var.Kv oğlunu alıp emzircek utanmasa zaten bir garip. Evde tuzluğu vardı onu attım diye laf söylüyor bana. Benim tuzluğum var kullanmıyorum diyorum. Ben
Kadının yüzüne söylüyorum. Yalnız kalmamız lazım diye. İlk gün sizi yalnız bıraktım ben gece arabada yattım diyor. Tövbe ya sağol yani.
Kv İzmir'de yaşıyor. Evi orda. Bir aydır bizde. Biz Kocaeli deyiz. Annem İstanbulOrada doğru asıl sorun. Eşiniz anne baba ve evlilik kavramini anlayamamış. Tek keskin çozum eşinizi bir şekilde ikna etmek taşınmaya. Bir de çok erken evlenmissiniz. Çocuktan sonra ise girin bence, universite mezunu musunuz? Kocanız da mı genç ?
Annemi beni korumakla suçluyorlar. Onlar boşanma lafı edince bırak şunları demişti onu söylüyorlar. Annem halbuki hep Güleryüzlü ol eşine işlerini yap laf söylerlerse geç odana diyorö anneme laf söylüyor çok ağrıma gidiyor annem dünya iyisi bir insan. Bin TL maaşı var para biriktirip bilezik yaptırmış doğum hediyesi seviniyor ultrasonda geldi baktı torunu bir görelim bakalım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?