Sevilmiyorum 2

Neden kaynana kayınbaba kadınlar ağaç kovuğundan mı çıkıyor? Bizim anamız babamız dedemiz yok mu?

Valla dediğimi tam tersini anlamişsiniz. Aynı şekilde kendi ailenizin de ismini koyun ne fark eder. Evlilik zitlasmak değil ki. Yapıcı olmak çok şey kazandirir.

Valla dediğimi tam tersini anlamişsiniz. Aynı şekilde kendi ailenizin de ismini koyun ne fark eder. Evlilik zitlasmak değil ki. Yapıcı olmak çok şey kazandirir.
Ben kendi babamın ismini de koymak istemiyorum herkeste aynı isim var on kişiden 8i ve eski sevgilimin ismi eşim iki isim babam ve annesinin babası diye istıyor. Daha doğrusu kv istıyor.

Kk bu polonya düşüncelerine alışık değildir, yıl 2020 muhittin nedir Allah aşkına

Bu bir beğeni meselesi. İci boş popüler isimleri de ben gereksiz buluyorum. Bir nesil kıvanç bir nesil çınar bir nesil kuzey oldu. Muhittin ise dini bir isim ki soru sahibi de böyle bir isim istemiş. Bu kulaklar ne sosyete bebekleri isimleri duydu Abidin mertlerrr Şuayp kaanlarrr

Böyle adamların nesini seviyorsunuz gerçekten merak ediyorum. Benim kocam bunların sadece birini yapsa geceleri arabada yatarken bulur kendini. Kv 'nın acilen baştan savılması lazım . Ama sizin sorununuzun büyük kısmı kocayla , adamı annesi hala sütten kesmemiş .

Ben kendi babamın ismini de koymak istemiyorum herkeste aynı isim var on kişiden 8i ve eski sevgilimin ismi eşim iki isim babam ve annesinin babası diye istıyor. Daha doğrusu kv istıyor.

İki isim koyun sizde n'olacak. Zaten kv hariç herkes diğeri ile seslenecek. Ne ilk ismi Fehime olan arkadaşım ilk ismini kullanıyor ne de Cevriye olan. Öyle sadece okul listesinde adı olur ancak. Diğer türlü insanlara söylemese bile bilmez.

Maalesef bu adamı koca yaptım bir de baba olcak. Çıldıracak gibi oluyorum düşündükçe.

Tamam dediklerini yaptım sorun isim değil. Benim fikirlerim önemsiz her şeye eşim ve lv verecek bu nasıl evlilik

Buyutulen sey cocugun ismi odasının rengi degil.. Yada hstane cıkısı hngı renk olsun dıye tartısmıyolar..
Konu sahıbı Allah sana sabır versın bu nasıl bir eş.. İnsan rica eder koyalım mı sende istermisin ben cok mutlu olurum flan der

iyide evladım kv den gitmiyor ki.
o gitmiyorsa sende anneni çağır.
varsın yansın ortalık.
onlar sana ne yapıyorsa annenle bir olup eşine yap.

Öyle olsa koyarım boynuna atlar sarılırım. Keşke öyle bir eşim olsaydı.

Tamam dediklerini yaptım sorun isim değil. Benim fikirlerim önemsiz her şeye eşim ve lv verecek bu nasıl evlilik

Orada doğru asıl sorun. Eşiniz anne baba ve evlilik kavramini anlayamamış. Tek keskin çozum eşinizi bir şekilde ikna etmek taşınmaya. Bir de çok erken evlenmissiniz. Çocuktan sonra ise girin bence, universite mezunu musunuz? Kocanız da mı genç ?

iyide evladım kv den gitmiyor ki.
o gitmiyorsa sende anneni çağır.
varsın yansın ortalık.
onlar sana ne yapıyorsa annenle bir olup eşine yap.
Annemi beni korumakla suçluyorlar. Onlar boşanma lafı edince bırak şunları demişti onu söylüyorlar. Annem halbuki hep Güleryüzlü ol eşine işlerini yap laf söylerlerse geç odana diyorö anneme laf söylüyor çok ağrıma gidiyor annem dünya iyisi bir insan. Bin TL maaşı var para biriktirip bilezik yaptırmış doğum hediyesi seviniyor ultrasonda geldi baktı torunu bir görelim bakalım diyor.

Yuh be ne insanlar var.

Kv İzmir'de yaşıyor. Evi orda. Bir aydır bizde. Biz Kocaeli deyiz. Annem İstanbul

koruyacak tabi sen evladısın. kv de oğlunu koruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…