Sevilmiyorum 2

Senin yazdiklarin ayrı dert yorumlar ayrı dert yok kovuyer seki isim ben eski isimleri severim bilmem ne.Cocugunun adına yalnız sen karar verirsin kv iğrenç bir insan boşanın diye tutturuyor evden gitmemek için bu zamanda aynı yerde yasmak mi kalmış basını çok kötü yakmissin ne diyeyyim

Kocam 28 yaşında. Üni mezunuyum. Hatta eşimden iyi bir bölüm okudum. Eşim 250 puanlık falan celal bayar maliye mezunu. Bazen beni kaldıramıyor mu diye düşünüyorum. Ben 20 bin sıralama yapıp girdim bölüme çok iyi değilim ben de ama eşime göre bir fark var. Hayat tarzımız da farklı. Ben fikirleri olan doğrusunu savunan biriyşm o ise herkese her duruma göre değişir hatta bana da öyle yap büyüyünce Anlsrsın diyo

Anneni çağrı yanina o olunca belki ezemezler seni.Ne bileyim evliliginde saygı, sevgi hiçbirşey kalmamış.Kv akıllara zarar.Esin dersen oyun oynarken düşüp arkadaslarini annesine şikayet eden mizmiz çocuklar gibi.Isim konusunda muhittinin yanina istediğin bir isimi koyabilirsin.Dünyanın sonu değil ya bende kp ismini koydum yanina istediğim bir isim ekledim.Herkes mutlu yani.

Mutlu yıllar diliyorum size Doğum gününüz kutlu olsun.

Daha evliliğin ne olduğunu anlamadan hamile kalmışsın hormonların Alt üst olmuş.

Sana tavsiyem kesinlikle annen şöyle annen böyle annen şunu dedi böyle yaptı olaylarına girme, politik olmayı dene, kv de seni yeni olduğun için sindirmeye çalışıyor, boşamakla seni tehdit ediyor korkutuyorlar, bence onları kaybetmekten korkmadığını göstermelisin, kv Nin dediklerini duymazdan gel önemseme, gülerek cevaplar ver , bakıma muhtaç değilse ee anne artık ilkbaharda geliyor artık yavaş yavaş seni yolcu ederiz de ama sürekli söyleme, politik nasıl olunur sen ona bak

Pars gibi modern ama kur'anda gecen bir isim istemiş.Hakli oldugunu düşünüyorum.Eymen gayet modern bir isim.Neyse önemli olan hayirli evlat olması...

Pars gibi modern ama kur'anda gecen bir isim istemiş.Hakli oldugunu düşünüyorum.Eymen gayet modern bir isim.Neyse önemli olan hayirli evlat olması...
Amin ecmain, Allah huzur versin, sabır versin, sukünet versin , halini düsündükce benim İcim daraldi.

Benim kv de bana ve Eltime demisti Ben hamileydim o zaman, bundan sonra Dogacak olan çocukların isimleri şunlar şunlar olacak diye, bende sordum onlar kim dedim? Eşimin dedesinin kardeşlerinin adıymış! Dedim ben sevmedim o isimleri kendin koysaydın çocuklarına ve konuyu kapattım, onlarada sormadım bile ne olsun bebeğin adı diye.

Kadına dün söyledim gitmiyorum 50 yıl burdayım dedi. Orası artık onun eviymiş. Gelini olarak istemiyormuş ve İzmir'e gelemezmişim

Annem burdaydı kp gece oyun için eşime kızdım diye beni kovdu

Önceki konunu bilemiyorum ama adam sana boşanacağım dediğinde en azından boşarsan boşa diyemediğiniz sürece daha çok sakız olur ağzına boşanma lafı.. ayrıca kayınvaliden oğlu üzerinde çok baskın belliki .. imkanlarınız nedir bilemiyorum ama herhangi bir mecburiyetiniz yoksa boşanmak en mantıklısı, Doğumdan sonra daha da kötüye gidecek belli ki bu işkence ..

Yeni isim demisken,
Calistigim okulda kizlarin yarisinin ismi Ecrin.2008-2012 arasi nolmus olabili de millet takilmis gibi Ecrin ismini koymus olabilir ? Asla istemeyecegim bir durum.
Su anda da Defne ismi bu durumda...pazar günü dışarda yemek yerken "Defne" diye kızıma seslendim.... Restorantta 2 masa döndü kendi çocuklarına sesleniyorum diye . Benim kızla beraber 3 çocuğun ismi aynıymış

Sevgili konu sahibi, öncelikle yeni yaşın sana mutluluk ve huzur getirsin, bebişinle sağlıklı bir ömür diliyorum sana

Seni anlamaya çalışıyorum..sevgiye ihtiyacın vardı ve bunu eşinde buldun, sevdiğine ve sevildiğine inanıyorsun o yüzden ayrılmak istemiyorsun..bebeğini babasından ayırmak istemiyorsun.

Kendine şunları sor..istediğin ilgiyi,şefkati senden esirgeyen, maddi olarakta para esirgeyen birine ömürboyu katlanabilecek misin?

Diğer yandan oğlunu kukla misali oynatan ve bir ömür sizinle yaşayacak kaynana kişisine iyi davranıp, anneciiim çok haklısınız deyip, hakettiği küfürleri sadece içinde tutabilecek misin?

Tüm bunların üstesinden gelirim diyorsan evliliğin gider..ama yok ben çenemi tutamam, ev işi yemek yapamam, hoşuma gitmeyen birşey olduğunda suratımı asarım diyorsan hiçbir kimseyle evlilik sürdüremezsin.

Burada “ay ben hiç çekmezdim şekerim” tavırlarına inanma..bu ülkede evli herkes birşeylere tahammül ediyor..kv, görümce,elti,koca vs..

Son olarak mükemmel evlilik yok..sadece oyunu kuralına göre oynayıp, idare eden var..sana şifreyi verdim..akıllı davranırsan herşeyi değiştirebilirsin ama bunu mızmızlıkla yapamazsın.

Arkadaşımın annesi hemşire ve sosyeteye bakan bir kadın doğum doktorunun yanında çalışıyor. Bütün bebeklerin isimleri eski kayınpeder ismi+ modern isim.

hiç düşündünüz mü neden sosyetede kv kp ismi konuluyor diye

babaannem benim adımı koymayın demiş ben 40 yaşındayım

oğlum olduğunda kimse kv kp ya da bir üst kuşak ismi önermedi okuma yazması olmayan kv dem de dahil

günümüzde geçerliliği olan isimler söylendi

biz ikimiz karar verdik koyduk

çünkü ekonomik özgürlüğümüz vardı aileler ile herhangi bir maddi beklentimiz göbek bağımız yoktu

evet sosyetede kv kp ismi yahut onların istediği isim konuluyor zira para aile serveti, işler ortak iş ve tüm yaşam aslında üst kuşağın gönlünün olmasına bağlı

yani o kv kp isimleri de saygıdan, geçmişe bağlılıktan vs değil kapitalizmden kaynaklı konuluyor

Bence siralamaniz gayet iyi imiş. Çocuktan sonra kv ile muhatap olmamak için en iyisi ise girmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…