- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Sizde dini isimlere takmişsiniz...Kuranda geçen isimler 1400 yıllık, pekte yeni sayılmaz yani :))
Kocam 28 yaşında. Üni mezunuyum. Hatta eşimden iyi bir bölüm okudum. Eşim 250 puanlık falan celal bayar maliye mezunu. Bazen beni kaldıramıyor mu diye düşünüyorum. Ben 20 bin sıralama yapıp girdim bölüme çok iyi değilim ben de ama eşime göre bir fark var. Hayat tarzımız da farklı. Ben fikirleri olan doğrusunu savunan biriyşm o ise herkese her duruma göre değişir hatta bana da öyle yap büyüyünce Anlsrsın diyoOrada doğru asıl sorun. Eşiniz anne baba ve evlilik kavramini anlayamamış. Tek keskin çozum eşinizi bir şekilde ikna etmek taşınmaya. Bir de çok erken evlenmissiniz. Çocuktan sonra ise girin bence, universite mezunu musunuz? Kocanız da mı genç ?
Yok takmak değil ne münasebet, hanım efendi yeni modern ve kuranda geçen isim istiyor, ona istinaden yazmıştım, mesela pars demiş o yeni modern ama kuranda geçmiyor (diye biliyorum) ama eymen eski fakat kuranda geçiyor (diye biliyorum).Sizde dini isimlere takmişsiniz...
Pars gibi modern ama kur'anda gecen bir isim istemiş.Hakli oldugunu düşünüyorum.Eymen gayet modern bir isim.Neyse önemli olan hayirli evlat olması...Yok takmak değil ne münasebet, hanım efendi yeni modern ve kuranda geçen isim istiyor, ona istinaden yazmıştım, mesela pars demiş o yeni modern ama kuranda geçmiyor (diye biliyorum) ama eymen eski fakat kuranda geçiyor (diye biliyorum).
Öyle olsada koymazdım ben hni önerdıgı isim ahmet, mehmet degıl ki.. Kendi zevklerimizi degıl cocugun gelexegınıde dusunmemız lazım. Gelecek neslin muhattin ismini severek kullanacagını sanmıyorumÖyle olsa koyarım boynuna atlar sarılırım. Keşke öyle bir eşim olsaydı.
Amin ecmain, Allah huzur versin, sabır versin, sukünet versin , halini düsündükce benim İcim daraldi.Pars gibi modern ama kur'anda gecen bir isim istemiş.Hakli oldugunu düşünüyorum.Eymen gayet modern bir isim.Neyse önemli olan hayirli evlat olması...
Kadına dün söyledim gitmiyorum 50 yıl burdayım dedi. Orası artık onun eviymiş. Gelini olarak istemiyormuş ve İzmir'e gelemezmişimMutlu yıllar diliyorum size Doğum gününüz kutlu olsun.
Daha evliliğin ne olduğunu anlamadan hamile kalmışsın hormonların Alt üst olmuş.
Sana tavsiyem kesinlikle annen şöyle annen böyle annen şunu dedi böyle yaptı olaylarına girme, politik olmayı dene, kv de seni yeni olduğun için sindirmeye çalışıyor, boşamakla seni tehdit ediyor korkutuyorlar, bence onları kaybetmekten korkmadığını göstermelisin, kv Nin dediklerini duymazdan gel önemseme, gülerek cevaplar ver , bakıma muhtaç değilse ee anne artık ilkbaharda geliyor artık yavaş yavaş seni yolcu ederiz de ama sürekli söyleme, politik nasıl olunur sen ona bak
Annem burdaydı kp gece oyun için eşime kızdım diye beni kovduAnneni çağrı yanina o olunca belki ezemezler seni.Ne bileyim evliliginde saygı, sevgi hiçbirşey kalmamış.Kv akıllara zarar.Esin dersen oyun oynarken düşüp arkadaslarini annesine şikayet eden mizmiz çocuklar gibi.Isim konusunda muhittinin yanina istediğin bir isimi koyabilirsin.Dünyanın sonu değil ya bende kp ismini koydum yanina istediğim bir isim ekledim.Herkes mutlu yani.
Kv kp sizin evliliğinizin ortasındalar, size evcilik oynatıyorlar! Ne bu herşeyden haberleri varAnnem burdaydı kp gece oyun için eşime kızdım diye beni kovdu
Maalesef ben de onu diyorum biraz gitseler bir alışsak şu boşanma lafı ortadan kalksaKv kp sizin evliliğinizin ortasındalar, size evcilik oynatıyorlar! Ne bu herşeyden haberleri var
İki gün önceki konudan sonra yine yeni gelişmeler var. O günün akşamı barıştık. Eşim gelip sarıldı. Ertesi sabah geldi birlikte uyumuyoruz ama ben seni çok seviyorum yanlış anlama işte uykusuz kalıyorum uyuyamıyorum falan dedi. Bir şekilde kalbimi hoş etti. Yarın doğum günüm hatta bugün saat on ikiyi geçti. Sabah pasta alacaktı biraz gezecektij aynı zamanda nişan yıl dönümü pek dalga geçmiştiniz onu kutlayacaktık. Bugün işten geldi sarıldık. Herşey güzeldi. Bugün baya da uğraşmıştım yerleri sildim mutfak dolaplarını sildim süpürge yaptım aspiratör falan temizledim toz aldım baya yoruldum. Eşime de gösterdim mutlu oldu. Sonra sofrada bebeğin ismiyle ilgili konuşuldu daha önce de çok kez konuşulmuştu. Muhittin ismi koymak isteniyor. Kv bin babasının ismi. Ben asla eski isimlerden koymak istemiyorum. Daha modern ve aynı zamanda dini olarak anlamı güzel bir isim istıyorum. Sofrada söyledim bunu kv şimdi o isim konulmayacak mı dedi. Eşim de ben gider koyarım onun haberi bile olmaz dedi. Bir de eltim çekiştirildi zamanından kvnin ismini koymamış. Ben de sinirlendim banyo yaptım odama geçtim. Eşim geldi sen neye kırıldın söyle söyle üsteledi söyledim. Sonra ben babayım benim istediğim konur dedi. Çay koy dedi sonra odaya geçtik. Ben de benim dediğim konacak bitti dedim. Oturma odasına geçtik. Annesine anlattı. Annesi sen niye huzursuzluk çıkarıyorsun dedi. Ben de baskı kuruyosunyz dedim. Bağrış çağrış başladı. Eşim yine ben boşancam. Yarın ne güzel hayaller kuruyordum birlikte kutlayacağız diye diyor. Birlikte dediği üçümüz. Boşanmayacağım kocamı seviyorum diyorum. Kv nafaka mı yiyeceksin boşanmayıp diyor. Yine mi ben sorum çıkardım şimdi. En sonunda kafayı yedircekler bana. Artık tek ve son çarem sadece dua sanırım. Allah'a sığınmak. Bana dua edin. Ve verebileceğiniz tavsiyeler varsa verin lütfen. Bu arada biz yalnız kalıp anlaşmayı öğrenmeliyiz diyorum ben yokken alışsaydınux ben 50 yıl da kalırım. Burası artık benim evim bu evlilik yürümez diyip duruyor.
Acaba gitsen neyapacak?Kadına dün söyledim gitmiyorum 50 yıl burdayım dedi. Orası artık onun eviymiş. Gelini olarak istemiyormuş ve İzmir'e gelemezmişim
Su anda da Defne ismi bu durumda...pazar günü dışarda yemek yerken "Defne" diye kızıma seslendim.... Restorantta 2 masa döndü kendi çocuklarına sesleniyorum diye .Yeni isim demisken,
Calistigim okulda kizlarin yarisinin ismi Ecrin.2008-2012 arasi nolmus olabili de millet takilmis gibi Ecrin ismini koymus olabilir ? Asla istemeyecegim bir durum.
Arkadaşımın annesi hemşire ve sosyeteye bakan bir kadın doğum doktorunun yanında çalışıyor. Bütün bebeklerin isimleri eski kayınpeder ismi+ modern isim.
Kocam 28 yaşında. Üni mezunuyum. Hatta eşimden iyi bir bölüm okudum. Eşim 250 puanlık falan celal bayar maliye mezunu. Bazen beni kaldıramıyor mu diye düşünüyorum. Ben 20 bin sıralama yapıp girdim bölüme çok iyi değilim ben de ama eşime göre bir fark var. Hayat tarzımız da farklı. Ben fikirleri olan doğrusunu savunan biriyşm o ise herkese her duruma göre değişir hatta bana da öyle yap büyüyünce Anlsrsın diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?