- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Böyle adama eşim deme bence. Eş görünümlü cisim de. Çok yazık. Aynısını eşin kaynının karısıma yapsın da görsün olacakları. Sizi bu kadar hiç eden bir aile hiç etmelerine göz yuman bir eş. Ne olursa olsun gitmeyin çocuğu da göndermeyin. Hatta gidin kendi aileniz yakınsa onlarla geçirin ilk günü.
Bu duruma benzer bir durum benim de başıma geldi 2 sene gitmedim evlerine kendilerinin de yüzü yoktu gelmeye gelip çocukları dışarda görüp gittiler sonra özür dilediler evime geldiler yüz vermedim ama saygımı ve hizmetimi yaptım. bu bayram eşimin hatrı için iki saat gittim kurban da gitmeyeceğim net. Yaptılar ettiler sonuç oğullarının evine çekine çekine geliyorlar. Şehir dışındalar ama kalmaya bile yüzleri yok. Umrumda da değiller kesinlikle. Eşimle aramızı bozan bana bir sürü laf söyleyen insanlarla işim olmaz herkes ederi kadar.
Yok kaynana ile eşim tek çocuk ama bir kaynana hem kayın hem görümce hem elti hepsine bedelKayninizla mi yasadiniz sorunu?
Yok kaynana ile eşim tek çocuk ama bir kaynana hem kayın hem görümce hem elti hepsine bedel
Amin ama karısını ezdirmesi ve üstüne yürümelerine dahi ses çıkarmaması ne kadar iyi olursa olsun tüm iyiliklerini örter derecede. Umarım her şey gönlünüzce olur.Aile konusu hariç çok iyi bir adamdır. Ama bu konuda kayinpederimin ve diğer 4 yalancının etkisinde kaldı. Öncelikli ailesinin biz olduğunu idrak etse zaten bana inanir o aptala gününü gösterirdi. Babası olayları çok güzel yatıştırdı. : )
Şimdi şu var, ben bu konuyu didikledikce biz huzursuz oluyoruz, sesler yükseliyor, en onemlisi bebeğim huzursuz oluyor. Eşimle bu konuyu konuşmuyoruz o yüzden. Olan oldu, konuştukça bizim huzurumuz kaçıyor. Ben onları hayatımdan çıkardım, kayınpederim çok bunaltirsa ona da resti cekecem. Eşime de Allah akıl fikir versin.
Başkası olsa kirardi ama eşim kırmak bir yana. Neredeyse laf söyletmiyor. Niye üstüne yürüdü diye neredeyse beni suçlayacak. Ki suçluyor da.
Amin ama karısını ezdirmesi ve üstüne yürümelerine dahi ses çıkarmaması ne kadar iyi olursa olsun tüm iyiliklerini örter derecede. Umarım her şey gönlünüzce olur.
Boşan et,kavga çıkart diyemeyeceğim ama Allah size sabır versin ve yardımcınız olsun inşallah
Yok dövme o beni dövmeye niyetli zaten deyin.Olay olurken eşim ve kayınpederim yoktu. Eşim beni giderken yolda gördü. Kardeşine bunları diyemedi tabii ki, hatta kardeşimi mi döveyim dedi.
Yok dövme o beni dövmeye niyetli zaten deyin.
Aynı durumdayız sizinle..benim eşimde tek çocuk..kv de dediginiz gibi...ben "ahtapot tipi anne" diye tanımlıyorum kv yi..Yok kaynana ile eşim tek çocuk ama bir kaynana hem kayın hem görümce hem elti hepsine bedel
Arkadaşlar, bugün kayınpederim aradı. Bayramda barisacakmisiz. Bayramda gelmeyeceğimi söyledim, mecbur. Çok üzüldü ama ikna da olmadı. Eşimle de konustu. Eşimin morali çok bozuktu bugün. Siz bu duruma nasıl geldiniz diyip durdu. Sanki ben dedim kaynima üstüme yürü diye. Kendi annen kiskirtti.
Kayınpederim kusluk yok diyip duruyor. Zamanında eltimle samimi olmak istemediğimi, sevmediğimi söylememe rağmen, her geldiğinde ya orda ya bizde yemek yedirtti, oturttu gecelere kadar. Şimdi de durmuyor. Anlamıyor. Galiba karısı ve çocukları çok doldurmuş, onlara inanıyor, geline inanacak halı yok ya.
Bu engeli nasıl asicam hanımlar. Nasıl ikna olacaklar onlarla bir daha görüşmek istemedigime. Aslında onların da canına minnet ama iste kayınpederim durmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?