Şimdiden bayram ziyareti derdi

Aile konusu hariç çok iyi bir adamdır. Ama bu konuda kayinpederimin ve diğer 4 yalancının etkisinde kaldı. Öncelikli ailesinin biz olduğunu idrak etse zaten bana inanir o aptala gününü gösterirdi. Babası olayları çok güzel yatıştırdı. : )

Şimdi şu var, ben bu konuyu didikledikce biz huzursuz oluyoruz, sesler yükseliyor, en onemlisi bebeğim huzursuz oluyor. Eşimle bu konuyu konuşmuyoruz o yüzden. Olan oldu, konuştukça bizim huzurumuz kaçıyor. Ben onları hayatımdan çıkardım, kayınpederim çok bunaltirsa ona da resti cekecem. Eşime de Allah akıl fikir versin.

Kayninizla mi yasadiniz sorunu?

Yok kaynana ile eşim tek çocuk ama bir kaynana hem kayın hem görümce hem elti hepsine bedel

Anladım. Ya, normal hayatta o kadar affedici bir insanım ki, aptal kaynım olaya dahil olmasaydı yine en azından bayramlarda giderdim. Ama o salak öyle bir halt yedi ki, daha da düzelmez aramız. Zaten böylesi daha iyi.

Bunlar, oğlumun evi kafasindalar. Birgün zili çalıp karşıma dikilirlerse hic sasirmam.

Amin ama karısını ezdirmesi ve üstüne yürümelerine dahi ses çıkarmaması ne kadar iyi olursa olsun tüm iyiliklerini örter derecede. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Amin ama karısını ezdirmesi ve üstüne yürümelerine dahi ses çıkarmaması ne kadar iyi olursa olsun tüm iyiliklerini örter derecede. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Sağolun sizin de.

Az önce telde konuşurken, hata yaptım dedi. Ben cesaret edemez sanıyordum, belki de böyle inanmak istedim dedi. Onlara tepkim ağır olacak dedi. Ben de geç kalmadin mi dedim. : ) Yine de tepki tepkidir. Göstersin bakalım : )

Hayır bu eşi çok mu aradınız?
Kardeşi size "seni döverim" diyor ve eşiniz "yapmaz" diyor. O kadar!!
Soğuk falan da değildir ona karşı inanın. Evlerine gidip kalmaya karar verdiğine göre.
Eş seçiminizi sorgulayacağınıza bayramda evlerine gitsem mi diyorsunuz. Gidin ellerini öpün.
Bu saflık mı başka bir şey mi bilemedim.

Yok kaynana ile eşim tek çocuk ama bir kaynana hem kayın hem görümce hem elti hepsine bedel
Aynı durumdayız sizinle..benim eşimde tek çocuk..kv de dediginiz gibi...ben "ahtapot tipi anne" diye tanımlıyorum kv yi..

Kayınpederim bitanedir ama o ne kadar iyi kalpliyse, karısı ve çocukları da o kadar fesat ve kötü kalplidir. Nasıl olacak, onu kırmadan nasıl uzak duracam, Allah bana yardım etsin.

böyle konular okuyunca kanım donuyor benim ya. evlilikten soğuyorum gerçekten, düşündürüyor beni. hani ben bu durumda eşiminde gerekli şeyleri ailesine söylemesini beni korumasını beklerim. onun beni evde bırakıp bu yapılan terbiyesizliğe rağmen oraya gitmesi beni üzer yani, düşündürür, ikinci planda hissettirir. ben mi yanlış düşünüyorum ?

Umarim sayfalarca yorumdan sonra gitmeme karari almissinizdir. Kayniniz olan kisi baya baya ustunuze turumus dovmek amacli. Kv bosaticam seni cocugu alicam vs demis. Komple manyak mi bunlar? Kp de cocuklarina hanimina laf edememekle suclu bence. Cok vicdan yapmayin. Illa torun gorecekse de gelsin sizde kalsin gorsun...

Yeni gordum bu mesaji. Ararlarsa acmayin. Esiniz konussun. Gitmeyin gelmeyin. Illa telefonda ikna etmeniz gerekmiyor ki. Hareket diliyle anlarlar zaten.
Kurbana da baska tatil planlayin, birsey bulun, gerekirse kavga edin ki hakli olan sizsiniz, esinizi yollamayin. Nasil sakin sakin ben karisamam diyorsunuz hayret.
Normalde evet eslerin aileleriyle iliskilerine dahil olmak haddimiz bile degil bence ama sizin durum bambaska. Kendi kurbaninizi kesin kendi etinizle ugrasin. Esiniz giderse soyle algilayacaklar 'Biz ne yaparsak yapalim ogliskomuz bizim etegimizde. Gerekirse karisini doveriz, gerekirse saygisizlik ederiz hatta gerekirse torunu alir gelini kapi onune atariz. Neden? Cunku ne halt yiyersek yoyelim oglumuz bizim yanimizda..'

Son düzenleme:
Gitmeyim hanfendi. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın. Kp düşünmeyin. kaç kişi üstünüze gelmiş.tıpış tıpış geldi diyecekler arkanızdan.

gitmeyin, neler yapmışlar, iftira şiddete meyil, onlar saygısızsa siz kendinize saygı gösterin. kötülüklerini ödüllendirmeyin.eğer giderseniz ne yaparsak yapalım mecbur gelecek diye düşündürürsünüz. her şeyin bedeli vardır. torunlarından mahrum kalsınlar belki anlarlar. anlamazlarsa da kendileri bilir. konuyu konuşmayın bile, tekrar tekrar yaşamayın. kp. isterse her zaman gelir görür torununu, siz görüşmelerini engellemiyorsunuz ki. size yapılana tepki gösterin, bir daha yapamayacaklarını bilsinler.
ben böyle yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…