- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Gitmeyin , eşinizin arefede gitmesine de müsaade etmeyin. Kocan seni sevmiyor diyenler karısı için bizi bıraktı da desin. Kb ara bayramını kutla. Esin gitsin gelsin hemen 1-2 saat içinde. Eşine evden laf eden olursa evden kovdugunuz kadin benim karim diğeri çocuğum onlar benim ailem onu kovan beni kovmuş olur desin. Sana böyle davranmaya cekinsinler biraz . Esin onları arayıp sormadi mi niye yaptınız diye
Az çok anlıyorum benim esimde böyle. Sana böyle davranmaya hakları yok daha fazla taviz vermeİnkar etmişler, biz hiçbir şey yapmadık. Kendi bağırıp çağırıp, üstümüze geldi demişler. Kendi yaptıklarını ben yapmışım gibi anlatmislar. : ) Benim psikolojim bozukmuş. Eşim hiç gitmese keşke ama gider. Gitti de mi iki saat değil akşamı eder o insanlarla. Aileci bir kocam var ne yazık ki.
Gitmeyeceğim. Çok zor olacak, çok üstüme gelecekler ama gitmeyeceğim. Elalem ne der diye, kendi kendilerini yiyip dursunlar. Oğlumu da uzak tutacağım bu iki yüzlülerden. Onların yapmacık sevgisine ihtiyacı yok yavrumun. İleriyi düşünmeden saldırmak çok kolay. Sonuclarini düşüneceklerdi.
Anneniz keşke sizı yolmasaymis. Ortamı sakinleştirip, tarafsız kalabilirdi. Kim haksizdi?
Bana bir sürü laf etmisdi yok kocana söyle bidaha abinin gözüne gözükmesin s..gitti falan bende sen kimsin benimle böyle konusamazsin dedim ... o zaman s...git burdan dedi benimde gözüm döndü
Benim hatam cok kolay sinirlenyorum... o sakin sakin soktu laflari delirtti beni sonrada deli ben oldum isteBu nasıl bir seviyesizlik. Gelininizin ağzı çok bozukmuş. Anneniz de size mi çıkistı yani. Çok kötü bir durum.
Benim hatam cok kolay sinirlenyorum... o sakin sakin soktu laflari delirtti beni sonrada deli ben oldum iste
Deli eder böyleleriBenim etrafımda da var böyle, sessiz sessiz laf sokup, insanı çileden çıkaran ve haksız duruma düşüren insanlar.
asla gitmem aslaaa. kp o kadar üzülüyorsa karısına, kızına, oğluna sus diyecek. eşin neden seni bırakıp gidecek? ben ona da çok içerlerdim, ben evimde yalnız olacam eşim ailesinin yanına gidecek.
kp ara geldiğim zaman huzursuzluk çıkıyo seni de üzmek istemem ama kusura bakma de. sakın gitme
Arkadaşlar, bugün kayınpederim aradı. Bayramda barisacakmisiz. Bayramda gelmeyeceğimi söyledim, mecbur. Çok üzüldü ama ikna da olmadı. Eşimle de konustu. Eşimin morali çok bozuktu bugün. Siz bu duruma nasıl geldiniz diyip durdu. Sanki ben dedim kaynima üstüme yürü diye. Kendi annen kiskirtti.
Kayınpederim kusluk yok diyip duruyor. Zamanında eltimle samimi olmak istemediğimi, sevmediğimi söylememe rağmen, her geldiğinde ya orda ya bizde yemek yedirtti, oturttu gecelere kadar. Şimdi de durmuyor. Anlamıyor. Galiba karısı ve çocukları çok doldurmuş, onlara inanıyor, geline inanacak halı yok ya.
Bu engeli nasıl asicam hanımlar. Nasıl ikna olacaklar onlarla bir daha görüşmek istemedigime. Aslında onların da canına minnet ama iste kayınpederim durmuyor.
gitmeyin bencede. bir de ben şeye takıldım " çocuğu bize ver. boşan" ne münasebet ya lafa bak! sen karnında taşı büyüt emzir gecen gündüzün olmasın, millet kendine pay çıkarsın! kayın pederiniz istediğinde gelsin görsün torununu. siz gitmeyin o eve. çocuğu da göndermeyin. gelip görmek isteyen kalkar efendi gibi gelir görür
Esin gitsin giderken de çocuğu alır. Çocuğa saçma olaylari yansitmayin. Aynı gun eve dönerler beraber kutlarsiniz bayrami
Çok afedersiniz ama sizin eşiniz nasıl bir Adam'da , önce inanamayıp sonradan size inanıyor ?
Size o lafları söylerken,eşiniz nerdeydi , ağzının ortasına geçirip benim karımla nasıl konuşuyorsun diyemedi mi?Hala daha siz de bu adamla bayram planı yapıyorsunuz pes.
Bu olaylardan sonra eşinin görüşmesi de tuhaf. Başkası olsa karısının üstüne yürüyecek adamın ağzını burnunu kırardı herhalde. Hala gitmeyi mi düşünüyorsun tabi ki gitme!
Böyle adama eşim deme bence. Eş görünümlü cisim de. Çok yazık. Aynısını eşin kaynının karısıma yapsın da görsün olacakları. Sizi bu kadar hiç eden bir aile hiç etmelerine göz yuman bir eş. Ne olursa olsun gitmeyin çocuğu da göndermeyin. Hatta gidin kendi aileniz yakınsa onlarla geçirin ilk günü.Başkası olsa kirardi ama eşim kırmak bir yana. Neredeyse laf söyletmiyor. Niye üstüne yürüdü diye neredeyse beni suçlayacak. Ki suçluyor da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?