sinirlenince nasıl sakinleşiyorsunuz

aslında varya bizim bu sinirli hallerimizi kameraya çekip sonradan bize izletmek lazım o zaman belki o hallerimizi görünce gülmekten sinirimiz geçer :)

Son düzenleme:

tatlım benim kadar sinirli olamazsn herhalde e tabi eski ben diyim şu anda biraz daha iyiyim eskiye rağmen ben sinirlenince elimi duvarlara vururdum karşımda kim varsa patlardm o yüzden kimse yaklaşamazdı sinirlenince yanımda kimse olmicak yani yalnız kalmam daha iyiydi ancak o şekilde sakinleşirdim

bulunduğum ortamdan uzaklaşır ve yürürüm...

eğer imkanım varsa deniz kıyısına gider ve bir çay içerim...

neşeli şarkılar dinlemeye çalışırım...

bol bol yürür ve sinirle ortaya çıkan enerjimi tüketirim...

eğer hava yürümeye elverişli değilse TEMİZLİK YAPARIM... tipik kadın davranışı...

evde olsamm ahh bi kere evde olduğumda çok sinirlenmiştim birisine.. kalktım kısır yaptım ama varya nasıl acı olmuş o sinirle nasıl yapıp yediysem acısını bile farketmedim o an sonradan sinirim geçince tekrar yemek istediğimde fark ettim

Kolay kolay sinirlenmem. Çok aşırı özveriliyim sevdiklerime de çok bağlıyımdır çok kıymet bilirim çokta sabırlıyımdır.. Eğer sinirlendiysem şartellerim atmıştır çok canım yanmıştır... mutlaka o kişinin canını yakmalıyım bu sebepten haklıyken çok haksız duruma düştüğüm olmuştur.. Sinirliyken mantıklı hareket edemiyorum bana yakışmayan ne varsa yapıyorum.. Küfür etmek, elime geçeni fırlatmak, çok ağır hakaretlerde bulunmak... Canım yanmaya görsün çok kötü yakıyorum bende... Maalesef......

bana da sinirlenince gözlerinle konuşuyorsun,onlar herşeyi anlatıyor derler..zaten bütün duygularımı gözlerimle belli edebiliyormuşum ve hiç sevmiyorum bu özelliğimi..bazen belli edilmemesi gerekebiliyor babam aynen şöyle der "zaten gözlerin yeşil,sinirin tutunca iyice yeşeriyor sanki" o kadan yani

ya kendimi odaya kapatiyorum kizginligim gecene kadar sakinlesiyorum kimse bana dokunmadigi zaman
ya disari cikiyorum yürüyüs yapiyorum alis veris falan
yada müzigi sonuna kadar aciyorum rock tekno falan sinirimi öyle cikariyorum

bende ise yariyor

yaa varya aslında sinirlendiğimiz hallerimizi okurken hep yüzümde gülümseme belirdi o kadar hoşuz ki aslında =)) yorumları okurken ben kendimde dahil çok güldüm kendimede =)) nasıl bir yaratık oluyomuşuz biz böyle canavarlaşıyoruz sanki =))

insanı sinirlenmek değilde,sinirlendiği kişiden intikamını alamamak bişey söyleyememek yıpratıyor bence.ve bende sinirini yenemeyenlerdenim.kendi kendimi yerim. eğer gidip o kişiyle konuşursam sinirden ağlarım genelde.ağlarkende söylemek istediklerimi söyleyemem işler hepten sarpasarar.hareketlerimde çok fevri oluyor sinirliyken hızla kapıyı çarparım,bi anda hızımla yerimde kalkarım veya otururum.elimde bişey varsa fırlatırım yoksa fırlatcak bişey bulurum gibi yüzümden ve hareketlerimden okunur o an ne yaşadığım zaten.annem hep der;sen zaten hareketlerinle dövüyorsun karşındakini diye.ve kim kızdırdıysa beni üstelik bunu bi kaç kez yaptıysa,affetmiyorum.hiç aklımdan çıkmıyor.o kişi belki unutup gidiyor.işte ne edersek kendimize ediyoruz.

ben sinirlenince ya ağlıyorum ya da gülme tutuyor.

hele karşımdaki de sinirliyse yüzüne baka baka sırıtıyorum, sinirim arttıkça gülüyorum. bu da karşımdakini daha da sinirlendiriyor sanki alay ediyormuş gibi görünüyorum ama elimde değil sinirlenince sinirlerim bozuluyor işte

o zaman başka şeyler düşünmeye ya yaseminli yeşil çay içip rahatlamaya çalışıyorum

gözlerimi öyle bir pörtletirim ki sinirim geçtiğinde acıdığını hisssederim

annem de dip bucak temizlik ve çeşit çeşit yemek yapar, sinilendirmek lazım bazen tatlı cadıyı

bu konuyu bende çok merak etmişimdir :) sinirli isem işte isem sinirimi atmam çok zor oluyo işime konsantre olup çay içip olayı o an unutmayı tercih ediyorum evde isem mp3 ü mü takar sonses müzik dinler kara kaler çalışması yaparım sinirim fafif ise saçımla ugrasırım maşa ya düzleştirici yaparım ya siz :)

''sinirlenince nasıl sakinleşiyorsunuz?''

kk'ya giriyorum, mazlumu getirin bana diyorum, gıcık bir gelin buluyorum rahatlıyorum

Son düzenleme:
açık havada yürüyüş iyi geliyor. söylene söylene yürüyorum , bi süre sonra etrafı izlicem diye söylenmeyi de bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…