sinirlenince nasıl sakinleşiyorsunuz

bıde su yontem var tutarsa tabı bı anlık gözlerinizi kapatın ve bagırdıgınızı haykırarak ofkenızı karsınızdakı kısılere gosterdıgınızı varsayın ve bunun karsısında haklıda olsanız saygınızı yıtırecegınızı aklınıza getırın yumusayın ve gozlerınızı acın..

bende bı ketumluk soz konusu oluyor gercı ben gecen bu konuya yazmnıstım..Erkek arkadasıma terapist gıbı hızmet verıyorum..

Cocuklar duymasındaki Haluk gıbı gogsune vuruyor..Çakraları acıyormus sakınlestırıyormus dıye tavsıye etmıstım.. :) Tabi ki bizimki fred cakmaktas modunda yabadabadu!!

“Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm”
her derde deva.. Kesinlikle rahatlıyorum.

Ne yalan söyleyeyim,eğer çok sinirlenmişsem içimden kendi kendime küfür ediyorum.Günaha giriyorum ama başka türlü sakinleşemezmişim gibi geliyor bana.Ha bir de evde yalnızsam birşeyleri yere atabilirim,ama kırılmayacak şeyleri

Eğer durum uygun ise abdest alıyorum

Ya da hasbinallahu ni'mel vekil ni' mel mevla ve nimennasir diyorum o da olmadı 21 besmele cekiyorum

kizlar bende bugunlerde yeni bi yontem gelistirim derin bi nefes aliyorum sonra kendimi disari atiyorum icimden kendi kendimle konusuyorum Allah a havale ediyorum dua ediyorum bi bakiyorum rahatlamisim... aslinda simdi aklima ne geldi sahan in filmindeki gibi sinirlenince evdeysen toplucan komsulari acicaksin mezdeke ohhhh gitsin sinirler

yüksek sesle müzik dinlerim yada yatağa girip zır zır ağlarım, bu sıra da beni dürtüp rahatsız edenin vay haline

Ben kirip dokmem ama hemen kendimi kozmetikciye atarim, birseyler aldimmi kendime gelirim.... benimki boyle valla...

güzel konuymuş :)
sinirlenince genelde kendime şu soruyu soruyorum: "Bu gerçekten önemli mi?" genelde cevabım EVET oluyor
ikinci soruyu soruyorum: "Bu 5 yıl sonra hayatında ne kadar önemli olacak?" genelde cevabım HİÇ oluyor
ama ben HAKLIYIM diyorum, sonra Haklı mı olmak istersin, mutlu mu diye soruyorum? genelde cevabım MUTLU oluyor

ama insan sinirlerine hakim olamıyor ki o soruları bile kendime fırsatım olmuyor =))

alışınca kendiliğinden geliyor tatlım sorular, bazen ben içimde o soruyu soran sese "aman bir dur yaa" dediğim bile oluyor, sonra beni ikna ediyor o ses, "sağlığına yazık, kendine ediyorsun"
ne kaçmış benim içime yavvbir ben var benden içeri

fiziksel olarak seni bitap düşecek bişeyler bul, büyük temizliğe giriş, 10 km tempolu yürü, bacakların ayakların yanmaya başlayınca tek düşündüğün şey o yangı olur

ya bu arada yıl olmuş 2012, hala adet öncesi geçirilen cinnetlere bi çözüm bulamadı tıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…