sinirlenince nasıl sakinleşiyorsunuz

anlamadığım şey bu konunun bu yorumla ne alakası var burda falla ilgili birşey konuşulmuyor ki....

kız okadar kahkahaya yan odadan duyulmazmı :)

konuşursunda konuşmanada dinlemiyorlar deli ediyorlar...
anlamadığım şey bu konunun bu yorumla ne alakası var burda falla ilgili birşey konuşulmuyor ki....
bende anlamadım önce ama sonra alıntı yaptığı arkadaşın profiline baktım açtığı konularda fal başlığı var bide avatarı hafif çıplak ya heralde onları görmüş burada bahsetmiş...:26::44:

Evlendiğimden beri tek sinirlendiğim şey genelde esim bu ara sinirlendiğimde kavga ettiğimizde çıkıyorum dışarı söyle bir tür atıp derin derin nefes alıp dolaşıyorum insanların halini gözlemleyipp şükredipppp donuorummm :)))

kızlar galiba en etkili yöntem aklımızdakini unutturucak şeyler yapmak ama birebir karşı karşıya gelince bazen dayanamıyorum hele ki kulağımın dibinde yüksek sesle bağrılması o an bütün sinirlerimi tepeme topluyor ... bazen ister istemez sinirlenmeye engel olamıyorum ... karşımda muhatap yoksa bir müddet kendi kendimi yiyorum nefes alıyorum dışarı çıkıyorum ama yok hep aklıma o anki olaylar geliyor..

bol bol sabır diliyorum.yapılan haksızlıkları unutamıyorum hakkımı arayamadığım için cvp veremediğim için üzülüyorum günlerdir hatta aylardır içimden atamıyorum.panik atak geçiriyorum.halbuki çok istiyorum hayallerini dahi kuruyorum ağzıma geleni deyip hakkımı arayıp hayatımdan çıkarmayı.

hatta bikaç gün önce içime işleyen hazmademediğim birtakım şeylerden dolayı panik atak geçirdim.yüzüm gözüm hala uyuşuyor ama unutmaya çalışıyorum.çok istiyorum bana arıza çıkaranları hayatımdan çıkarmayı.zor değil ama bu seferde beni kaybedecekleri için üzülüyorum.

çünkü ben onlardan daha değerliyim ve birde ben yalnız bırakmak istemiyorum.aaah birde sütten çıkmış akkaşık gibi yapmazlar mı kendilerini.hep hata başkalarında onlar için.birde kendilerini sınasalar sorun çözülebilir.

bu sene en çok yaşadığım maruz kalığım konu bu.. bunun hakkında muhasebe yapıcam seninle.. ama şuan kalkmam lazım dr için hazırlanmam gerek .. dua eder dua beklerim...

el olunca çıkarıverirsin hayatından. ama birde kanından canından anlamayanlar olunca, bide zaten hormonlar tavan yapmış dönem.... ahhh melittam ah

bu günlerde en sinir olduğum şey işyerinde kim kapıdan çıkarsa onun hakkında dedikodu yapılması tabii benim hakkımda yapılanlarda kulağıma geldi sinirlerim birikiyor ama nasıl tepki vericem daha netleştiremedim sanırım bir patlama noktası olucak

kız okadar kahkahaya yan odadan duyulmazmı :)

Yan odadaysa duyulur elbet.
Telefon kamuflajı kullanın o halde madem "Anaaaa bu kız iyicene divane eyledi kendini" minvalinde yaklaşacak.
Ama çok riskli sizin durumunuz. El-göz-kulak burun boğaz vs. koordinasyonunun fena gelişmiş olması gerekiyor yani...

"Ayak sesi... Anne! Annem! Hmmm telefon." Kolpadan konuşurmuş gibi yaparak "Evet yaa canım öyle oldu işte. Ahahahah." "Ayna?! At aynayı! Yok aynayı atma, kırılır! Kendini at yere? Öehh nereye atıyorsun kendini, sakin." Ohoooo içsesler karnaval mübarek.

Siz en iyisi tebessüm edin.

@Sinirli olmaktan şikayetçi arkadaşlarım,
Dünya'da bir kez varoluyoruz, en azından bilincinde olarak. O dakikaları sinirle geçirmeye değer mi yahu?

kendi kendime gülersem o sinirin üstüne vahh vahhh bizim kız keçileri kaçırdı derler

kendi kendime gülersem o sinirin üstüne vahh vahhh bizim kız keçileri kaçırdı derler

Rahatlamak mı önemli insanların yorumları mı?
İsterlerse "Isırır mı ki?" tadında yanaşsınlar, boşverin.
İçinizde biriktirdiğiniz sinir stres sağlığınıza zarar.
Akıl sağlığınız da yerinde, en azından şöyle ki "Göründüğü gibi değil, açıklayabilirim!"lik bir pozisyon

süperr yaaa =)) lütfen lütfenn 1 dk sinir stres atıyorumm =)) bir de beni deniz kenarları acayip rahatlatır Allah tan denize yakınım =))

süperr yaaa =)) lütfen lütfenn 1 dk sinir stres atıyorumm =)) bir de beni deniz kenarları acayip rahatlatır Allah tan denize yakınım =))

Esasında açıklama yapmana bile gerek yok. Sakinleşmen gerektiğini söyle, ortamdan sıvış, zula mekan bul ve uygula!
Hatta ortamı terk-i diyar eylemene dahi gerek yok. Kahkaha kısmını geç, karşında seni sinir eden biri varsa gözüne gözüne kitlenmek suretiyle gül.
Hem karşındaki kişi ziyadesiyle sinir olacak hem de sen kendini açıklama yapmak zorunda hissetmeyeceksin =))

Kırıp dökmeden (kalp yada eşya) sakinleşemiyorum bu yüzden dr. gitmek istiyorum.

Son düzenleme:
ağlıyorum..... bir iki tur atıyorum... kendi kendime konuşuyorum.. çok çok sinirliysem yatıp uyuyordum bekarken..

sakinleşmek için yapılması gerekenler burdaki arkadaşlar sağolsun birazcık değişik yöntemler bulduk :
1.müzik dinlemek
2.ayna karşısında gülmek
3.dua etmek kalp kırmaya değmez deyip maneviyata sığınmak
4.uyumak
5.hava almak
6.bulunduğumuz mekandan uzaklaşmak
7.deniz kenarına huzur verecek ortamlarda bulunmak....

kızlar gerçekten sinirli olunca biz mutasyon geçirmiş gibi oluyormuşuz yaaa

Bende bu konudan muzdaribim. Çok çabuk sinirleniyorum, sinirlenince ağır da konuşurum, hiç bir şeyi gözüm görmez. Kötü bir durum ama elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…