sinirlenince nasıl sakinleşiyorsunuz

zor biriyim...özellikle regl öncesi sebepsiz yere bile sinirlenip kendime bilr tahammül edemeyebilirim ,asla küfür etme ,kırıp dökme huyum yoktur yapana da sinir olurum,
sinirlendiğim kişiyle illa konuşup içimi dökmeliyim bu mümkün değilse o anda bir şeylerle meşgul olmaya çalışırım yürüyüş,alışveriş,ibadet...
eskiden 7-8 ay öncesine kadar daha asabi olabiliyor zor sakinleşiyordum, ağlama krizleri felan ama törpüledim baya kendimi insan sadece kendini yıpratıyor yazık oluyor

tabii biz sadece kendimize yapıyoruz kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz mesela erkekler çok rahatlar dünya yansa umurlarında değil

anlamadığım şey bu konunun bu yorumla ne alakası var burda falla ilgili birşey konuşulmuyor ki....

haklısın buradaki konu ile alakalı değil.

fakat bir gerekçem var!

yeni üye olduğumdan dolayı özel mesaj yazamıyorum.

o yüzden bana özel mesaj atan kişinin yazdığı herhangibir yeri açarak onun altına yazdım mecburen.

yani benden özel mesaj beklen boşa beklemiş olurdu.

dizi, film vs izliyorum, geçiyor.. sinirlendiğim şeyi unutmuş oluyorum böylece..

ben sınırlenınce maalesef çevremde kım varsa nasıbını alıyor:S patlayıp sinirimi atıyorum yada bışeyler kırıp döküyorum daha 1 hafta once telefonum garantıden yenı geldı:) sinirim geçınce de sınırlendığım konudan çok yaptıklarıma pişman oluyorum ne yazık kii..

bende bi keresinde yolda yürürken erkek arkadaşımla tartışıyordum izah ettim ama anlamamakta ısrar etti elimde o an telefon vardı ve yere fırlattım yol ortasında tabiii telefon paramparça olmuştu... kendime yeni bir tel almak zorunda kaldım durup dururken kendime masraf çıkarmıştım

Genelde sakinim kolay kolay sinirlenmem ancak sinirlenince gözüm döner bagırır çagırır hatta çok çok sinirliysem o an elimde ne varsa fırlatırım.

Ama çok nadirdir...

bebişim belki buda işe yararduş alırken hüngür hüngür ağlıyorum hem sesim eşime gitmesin iyice sinirim zıplatmasın diye eşimin bir lafı vardır(biz zaten bütün problemlerimizi ağlayarak çözmeye çalışırız)der yani lafı bana zırlayıp duruyormuşum yani bak yazarkende tepem attı heeeeeeöyle deyince iyice zıvanadan çıkıyorum zaten bende bu yüzden bu taktiği geliştirdim duşta hem ağlıyorum hem suyu döküp rahatlıyorumsonrada çıkınca türk kahvesi ve sigara azıcık sinirim geçiyor

kesin bagirmam lazim.
her nasilsa o an mutlaka elimde bisey vardir ve sonu parcalanmak olur.
onceden boyle degildim ama son 1 kac yildir asiri agrasifim.
kasik yere dusse kasikla 8 saat kavga edecek boyuta gelirim.
bi agzimdan kopuklerin cikmadigi kaliyor o derece sinirleniyorum.
icimden 20 ye kadar saymak da ne demek?
o anda 1 demesini becerebilsem arkasi gelir de olmuyor iste.
keske kurtulabilsem.

bende o duşta ağlama olayını bi kaç kez yapmaya çalıştım sinirliydim ağlıyordum dedim en iyisi duşa giriyim duşta ağlıyım duşa girdim ağlıcam diye bekliyorum yok gözümden tek damla yaş düşmüyor kaç kere denediysem duşa girince sesim kesiliyor ağlayamıyorum

beni sinirlendiren kimse ona mutlaka laf söylemem lazım yoksa o sinir içimde öyle büyüyor ki ileride farklı şekilde çıkıyor.
bir de bağrıp söylenince de geçiyor.

Ben öfkeye kapıldığımda sonucundan hep pişman olduğumu aklıma getiriyorum.Öfke yerine hemen mantığımı devreye sokup düşünmeye başlıyorum.Ve ondan sonra eylemi ve tepkiyi belirliyorum.
örneğin biri densiz konuştuysa genellikle cevabı o an olmalı.Sonraya kalması etki içermez.öfke belli edilmesi bazen ama kontrollü.Her şeyi kişisel almak,duygusal olmak,sahiplenmek,başkalarının sınırına girdiğinin farkında olmamak insanı öfkeli biri yapabilir.Hatta çok saf olmakta sonrasında insanda böyle bir öfke yaratabilir.Beklentiler zinciri olmakta.Aslında sık öfkelen insan,kendine veya hayatına dönüp bakmalıdır.mutlaka burda sorun çıkabilir.
eğer hakkınız yenildiyse öfke belli edilmeli.Ama burada da bir sonuç alabileceğin hesaplanmalı.gerekli araştırma yapılmalı.peşin öfkeler sizi dahada mağdur duruma düşürebilir.Kalpler kırılınca tamiri çok zor.o yüzden öfke kontrolü önemli.Ben bu konuda kendimle uğraştım.baya bir yol aldım.küçük sorunları hallediyorum.bazen beklenmedik,hazırlıksız durumlarda hata veriyorum.olcak ama.

Genelde tek sinirlendiğim konu erkek arkadaşım olurdu ne yapsamda geçmezdi
Ama genel olarak yalnız kalmak ortamdan uzak olmak su ile rahatlamak sayılabilir
Onun haricinde değer verdiğim insanlar dışındakiler ne sinir edebilir nede üzebilir beni

aaaa kıyamam sana canımbenimde eşim ben ağlayınca sinirleniyor beni iyice çileden çıkarıyor bende duşta iyice ağlıyorum napayımmmmm

canım ya ne güzel ben herkese üzülüyorum ya yani canımı birisi sıkarsa cevabını veremiyorum kırarım yada kul hakkı olur diye ay ya çok mu ince düşünüyorum ben ya sonrada sinirden beynimin etini yiyorum ağzının payını versemıydım acaba diye uyuz bennnnnnnnnnnnnnnnnnn bak kendime bile sinir oldum agresifimmmmmm

sınırlenınce gozlerımı portletıyormuşum..
hı o an sunger gıbı ıcınemı cekıcektım sankım..
belkı burdan bana bı care cıkar hadı bakalım kk bayanları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…