anlamadığım şey bu konunun bu yorumla ne alakası var burda falla ilgili birşey konuşulmuyor ki....
sakinleşmek için yapılması gerekenler burdaki arkadaşlar sağolsun birazcık değişik yöntemler bulduk :
1.müzik dinlemek
2.ayna karşısında gülmek
3.dua etmek kalp kırmaya değmez deyip maneviyata sığınmak
4.uyumak
5.hava almak
6.bulunduğumuz mekandan uzaklaşmak
7.deniz kenarına huzur verecek ortamlarda bulunmak....
kızlar gerçekten sinirli olunca biz mutasyon geçirmiş gibi oluyormuşuz yaaa
bebişim belki buda işe yararduş alırken hüngür hüngür ağlıyorum hem sesim eşime gitmesin iyice sinirim zıplatmasın diye eşimin bir lafı vardır(biz zaten bütün problemlerimizi ağlayarak çözmeye çalışırız)der yani lafı bana zırlayıp duruyormuşum yani bak yazarkende tepem attı heeeeee öyle deyince iyice zıvanadan çıkıyorum zaten bende bu yüzden bu taktiği geliştirdim duşta hem ağlıyorum hem suyu döküp rahatlıyorum sonrada çıkınca türk kahvesi ve sigara azıcık sinirim geçiyor
öfke şeytantandır.
şeytan ise ateşten.
ateşi su söndürür.
öyle ise öfkelendiğiniz zaman kalkın ve abdest alın ...
aaaa kıyamam sana canımbende o duşta ağlama olayını bi kaç kez yapmaya çalıştım sinirliydim ağlıyordum dedim en iyisi duşa giriyim duşta ağlıyım duşa girdim ağlıcam diye bekliyorum yok gözümden tek damla yaş düşmüyorkaç kere denediysem duşa girince sesim kesiliyor ağlayamıyorum
Genelde tek sinirlendiğim konu erkek arkadaşım olurdu ne yapsamda geçmezdi
Ama genel olarak yalnız kalmak ortamdan uzak olmak su ile rahatlamak sayılabilir
Onun haricinde değer verdiğim insanlar dışındakiler ne sinir edebilir nede üzebilir beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?