Siz olsanız nasıl olurdunuz?

Hastalık sonuçta senin gibi düşünmezdim

Babasina böyle güzel bakan evlat zor bulunur bence eşinizin kiymetini bilin. Çok yorucu işler Allah yardimcisi olsun hem babasinin hem onun. Hayirli evlat kısacası. Anasina babasina hastayken hürmet etmeyip sizi el üstünde tutsaydi içiniz rahat mı edecekti? Öyle daha mı mutlu olacaktiniz? Sizi ihmal etmesinin sebebi yoruluyor ondandir kolay iş degil. Idare etmeye çalisin. Hepimiz yaşlanacagiz. Üstelik bize bakan, altımızı alan, banyo ettiren bir evladimiz da olmayabilir..

Ne güzel yürekli merhametli hayırlı bi evlat yetiştirmişler..
Ben saygı duyarım empati yaparim..
Cunku aynısı benim ailemin başında da olabilir düşüncesiyle yardıma koşa koşa giderdim eşimle beraber..
Yarın bigün yaptıklarınız karşınıza mutlaka çıkacaktır

Takdir ettim adamı bravo. . ilgi gösterin en çok o hakediyor başkası olsa babasının totosunu size yikatir umrunda bile olmazdiniz hayırlı bir eş ve hayırlı bir evlat kendileri. Bunalmissiniz hak veriyorum size de birlikte bir şey yapsanizda sonu kavga ile biter gibi .. akışı bozmayın bazen bir gülücük her şeyi halleder.

Eğer eşiniz bu yazdıklarınızı okusaydı nasıl bir hayal kırıklığı yaşardı acaba bir de bunu düşünün. Eşiniz evlatlık vazifesini yerine getiriyor Allah razı olsun. Siz ailenizi hasta oldukları zaman silin atın o zaman..

Kv niz gezmesine gittiğinde ,eşiniz beklemek zorunda kaldığında da mı
Gezmesi onun ayıbı.
Allah zaten ilk ona soracak.
Napsın evlat ve baba yani.
Baba bebekken o çocuğu ne şartlarda büyütüyor.
Bakmayan üstüne düşeni yapmayanın kendi terbiyesizliği.

Siz biraz esinize anlayis gosterin somucta babasi ama esinizde size anlayis göstermesi lazim sizinde ilgiye ihtiyaciniz var yani denge kurulmali ama zor isler bu isler

Ben olsam eşimle gider ona yardım ederdim .Yazık ya çok üzüldüm. ne demisler Allah sağ eli sol ele muhtaç etmesin.

helal olsun eşinize... müthiş br evlat... Allah herkese böyle evlat olmayı ve böyle bir evlat sahibi olmayı nasip etsin...

sizi de anlıyorum çok zor durumunuz. ama şöyle düşünün. bu eşinizin tercihi değil. o da daha güzel olsun isterdi. destek olun anlayışlı olun.

kötü kalpli olduğunuzu düşünmüyorum. beklentileriniz de normal yeni evli olarak. ama hayatın gerçekleri bambaşka.

Amin çok teşekkür ediyorum bu güzel ve anlayışlı Mesajınız için .inşallah yapmaya çalışacağım

Hayır benim diyen biri anlaşamam.eşimde aynı annesine çekmiş o da benim diyor hep.benim düşüncelerime isteğime önem vermiyor

Sayet ben esiniz olsam ve böyle düşünen eşim olsa onu boşardım yalan yok. Nedenine gelince: empati ve vicdan cok önemli hususlar. Ikiside sizde pek yok. Neden diyeceksiniz bu sefer. Hic ağır hasta bir insana baktınız mi? Veya anneniz babanız öldü mü? Zannetmiyorum. Cünkü o zaman ne esinizin yaptiklarina takılırsıniz nede o kvdenin gezmesine takilirdiniz. Hasta yakinlarinin cektiklerinj bir onlar bilir. Sizin yerinizde olsam ne yapardim? Eşime "Allah senden razı olsun" derdim. Elimden geldiği kadar kendimde yardım ederim. Kv deye en çok.

Durumunuz zor. Tamam eşiniz hayırlı evlatta, ailesi babanın bakımı konusundaki tüm yükü kocanıza bırakmış. Bu da insafsızlık ve düşüncesizlik. Kayınvalideniz gezerken evli oğlunu babasının başını beklemesi için çağırıyorsa bu hem oğluna hemde onun çekirdek ailesine yapılan haksızlıktır. Babanın bakımı için yardımcı tutulsa ve eşiniz bakım masraflarını karşılasa?

O konuda KV ne diyorsa onu yapıyor eşim .KV istemiyor.sabah akşam yatırmaya bakıcı mı gerekirmiş diyo.banyosuna giden eşim yatıp kaldırmaya eşim gidiyor sık sık gitmesi gerekebiliyor yine. Bizim hiçbhayat yok zaten düşündüğü yok.kendi bu hayatı evliliğinden 30,40 sene sonra yaşıyor ben daha 1.,2. Yılımda.sağolsun yardımcıya he dese bizde ziyaretlerimize gitsek sık sık eksik gesiğe gitsek ne var sanki.bu kadar yoğun stres yaşamasa eşim .kendi kabul etmesede bana da yansıyo daralıyorum boğuluyorum.

Arkadasim biraz iyi niyetli dusunun lutfen adamin babasi yani ne yapsin sokaga mi atsin tabiki bakacak. Bende evliyken babam agir bir hastaliga yakalandi. Eşinizin babasi gibi yatakta baktik annemle tuvalet banyo her seyini biz yaptırdık. Benim bu surecimde esimin ailesi laflariyla dedikodularıyla surekli kavga gurultu cikardilar. Burnumdan getirdiler ve 6 ay sonra da babami kaybettik. Ben o gunden sonra esim ve ailesinden nefret ettim sogudum yillar gecse de icim ısınmıyor. Zaten sorunlarımız da vardi bu da en büyük etken oldu. Bence ses cikarmayin babasini kaybettiginde esiniz de sizden nefret etmesin .

O zaman güzellikle kayınvaldenizle konuşsanız,anlamaz mı sizi?
Belki parası ondan çıkmayınca kabul eder.
Anladığım kadarıyla kayınvaldeniz biraz baskın bir karakter.

Ben 3 senelik evliyken eşimin babası felç geçirdi. Tek oğlan. Aynı şehirdeydik. Aynı senin gibi durum yani. Hatta son senesi artık evimize aldık. Kayinvaldem hayatta hâlâ üstelik. Çok depresif haller yasadim amma ve lakin şimdi bakıyorumda ne güzel bir evlat. Babası olmasa oda olmayacaktıki. Şimdi babası rahmetli oldu. Iyiki görevlerini yapmış babasına karşı.
Sana gelince. Sabir diyorum canım. Babası sonuçta. Kendi de istemezdiki. Hayat arkadaşlığı anlamak yanında olmak degilmidir. Sabret kuzum. Günler yıllar hemen geçiyor inan böyle arkana bakıp kalıyorsun.

4,5 senedir böyle hayatları zaten.ben 1,2 senedir yaşıyorum fakat bi yardımcı ayarlamayada he demesi gerekiyor KV nin.oğlu KV nin dediğine bakıyo zaten .o tamam dese bulunur.ha bu demek değil kki biz hiç gitmiceZ.hergünde gidersin böyle olunca en azından kaldırıp indirme zorluğunu vs başka ayak işlerini de yaşamak zorunda kalmaz.babayı öyle sürekli kötü haliyle görme durumu yaşayıp stres üzüntü yorgunluk bukadr olmaZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…