Siz Olsaydınız Napardınız ?

Kadişim, bir köyüm bile olmamasına rağmen köylü sıfatını yedim ben

'Köylü, milletin efendisidir.' Hayal efendimizsin

Karakız, konunu dağıtmak istemedik ama biraz fazla alt üst ettik. Affet bizi.

Şimdi senin bebeğin oldukça küçük. Kadın zaten evlilikte çok fazla sorumluluk sahibi.
Bebekle birlikte sorumlulukların daha da arttı normal olarak. Belki de bu dönem eşinden
daha fazla ilgi bekliyorsun, hakkındır ama o bir erkek... Seni anlayabilmesi için hormonları
yetmez en başta...

Çok bunaldığın için ayrılık konusuna deyindiğini anlıyoruz ama bu durum düzeltilebilir bir
durum güven bize.

Şimdi Türkçe kurallarına girersek coğu kişi tek tek dökülür bence.
Oraya hiç girmeyelim.

Neyse konu sahibinin üzerine neden bu kadar gidildi çözemedim.
kız biraz ilgi beklemiş ne yapacagını bilemediğinden boşanmayı düşünmüş.
fikir sormuş.
Bu kadar üstüne gideceğinize mantıklı yorumlarınızı katsaydınız ya olaya

ben hızlı yazdığım için dikkat etmiyorum yazım şeklime .büyük harf bile kullanmıyorum farkındayım .ama konuşma dilinde bilmemne giller denmesi kaba .bunu kime söylerseniz söyleyin kabadır .istanbulda böyledir .bende orda doğmuş büyümüş biri olarak bunun farkındayım .eşimede kızıyorum mesela .

Noktadan sonra büyük harfle başlanır cümleye Sizin kraliyet mensubu ailenizde paragraf, nokta sonrası büyük harf kullanımı yok mu?

uykumdan hiç bir şekilde feragat edemem uykumu almam lazım diyor bir insan 10 saat uyuyor

şuan yanımda yazıklarımı okuttum tek anladığı şunlar

birlikte kahvaltı yapıp öylemi uyuyayım diyor adam anlamıyor yapacak birşey yok teşekkürler arkadaşlar

canım -gil ekini kullanmakla yörenin de alakası yok.
Türkçede zaten var olan bir ektir.
kullanılmasında sakınca yok olsaydı zaten Türkçe derslerinde de öğretmezlerdi.

tatlım eşin çevik ya da özel harekat mı

Hasbinallah, yok ben artık dayanamayacağım, hadi hodri meydan... Ben kimlik açıklanmasından çekinmiyorum. Bende doğma büyüme İstanbulluyum...Köken araştırılsın, kim soylu, sizin deyimizine göre kim köylü anlaşılsın ?
Yeter yani, insanlarında bir sabrı var!

ben köylüyüm tamammı kayseriyilim varmı derdin bu nasıl biri ya türkçe öğretmeni desem değil psikolog desem değil

çünki önce kendi terapiye sonra düzgün türkçe ye ihtiyacı var

Dedem küçükken bir hikaye anlatırdı...Şehirli ile köylü arasında kavga çıkar...Şehirli derki bundan sonra köylü şehrime ayak basmayacak girip çıkmayacak bu şehre...Şehre köylü girmezse un,yoğurt,süt nerden gelir...Anlar şehirli bey yaptığı hatayı köylünün ayağına gider barışır...Biz bu zihniyetle büyüdük...İnsanları hor görmemeyi öğrendik...Pembepinar gibi şehirli olana kadar.............................

tatlım eşin çevik ya da özel harekat mı

yok hayatım önleyici hizmetler 12 24 çalışıyor hani şu sokaklarda ekip arabasıyla dolaşanlar varya

ekip arabasındada 3 4 saat sabaha karşı uyuyor yani

özellikle sorunumuz şu hep dışarda olduğu için beni dışarı çıkarmıyor ben zaten hep geziyorum diyorrr

Bende ''gil'' eki eklenince gülerim eşime, takılırım ama kızmam.
Çevremdeki kimsenin konuşmasıda beni ilgilendirmez, asla takılmam, haddim değil.
Ben basit bir davranış olarak görüyorum bu tür durumları..
...

ben konu sahibwainin durumunu çok iyi anlıyorum..sizin ilk çocugunuz mu bilmiyorum ki eğer öyleyse hamilelikte herşey dörtdörtlük oluyor..bebek olduktan sonra anneler daha çok ilgi istiyor lohusalığın da verdiği duygusallıkla babalar ise artık annenin gün boyu koşturası yorgunluğu karşısında eskisi kadar sıcak olmuyorlar..bbenim durumum böyleydi en azından..Allah bebeğinizi sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin..sonra demek istediğim şeyi anlarsınız ki inş..siz bu duruma düşmezsiniz..

Bu sitede harfleri yutan "v" yi "w" yazan, sesli harfleri yazmayan, kelimeleri gereksizce uzatan yazım şekilleri varken gidip kaynanamgil sözcüğüne mi takıldınız? Şiveli konuşmak, köylü olmak suç mu?

İnsanları köylü diye küçümsediğinize göre kendinizi çok güzel geliştirmişsiniz...

konu sahıbı arkadasım bence abartıosun
ne mutlu kı esın ısten cıkınca evıne gelıyor
erkekler bu kadar kendını cok beklentı ıcıne sokma bence
o zaman hep mutsuz olurdun

bütün sayfaları okumadım, ama;

anladığım kadarıyla eşinizi çok seviyorsunuz, ama evlilikten beklediğiniz bu değildi? bu kadar sıkıcı, yalnız, monoton ve ilgisiz bir evlilik hayatı sizin de içinizdeki yaşam sevincini öldürüyor?
çok haklısınız.. ama boşanmakta çözüm değil ki.
eşinizle konuşun, o bir plan yapmıyorsa, siz elinizi taşın altına koyun.
birlikte paylaşım alanları siz oluşturun.

hmm anladım benim eşimde sevgiliyken öyle çalışıyodu, o uyurken ben okulda oluyodum sonra beni almaya geliyodu, biraz feragat etmesi lazım uykudan, o geziyoda sen gezmiyosun, keşke burda olsaydın ben takılırdım seninle, lojmanda kalıyosanız polis eşleriyle vakit geçir kafan dağılsın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…