nasıl yani eşiniz çalışıyor diye mi boşanmayı istiyorsunuz?
emin olun o da sabah 9 da gidip akşam 4 de evinde olacağı bir işi olsun isterdi..
hem bu yoğunlukta çalışıp, eve para getiriyor ve bunu dile dahi getirmeyip siz şikayetçiyseniz bundan. kusura bakmayın ama fazla hoşnutsuzsunuz.
yoksa evlenirken koşulları bilmiyor muydunuz?
Hasbinallah, yok ben artık dayanamayacağım, hadi hodri meydan... Ben kimlik açıklanmasından çekinmiyorum. Bende doğma büyüme İstanbulluyum...Köken araştırılsın, kim soylu, sizin deyimizine göre kim köylü anlaşılsın ?
Yeter yani, insanlarında bir sabrı var!
hmm anladım benim eşimde sevgiliyken öyle çalışıyodu, o uyurken ben okulda oluyodum sonra beni almaya geliyodu, biraz feragat etmesi lazım uykudan, o geziyoda sen gezmiyosun, keşke burda olsaydın ben takılırdım seninle, lojmanda kalıyosanız polis eşleriyle vakit geçir kafan dağılsın biraz
heyy benim yazdıklarımı okuyor musunuz
neyse boşancam derken ciddi değildim ağlarken ne geldiyse yazdım
inşallah çalışınca düzelcek herşey bende polis olup hiç karşılaşmamayı ümid ediyorum
inşallah çalışınca düzelcek herşey bende polis olup hiç karşılaşmamayı ümid ediyorum
-gil eki neden köylülük olarak tabir edilmiş olaya nereden girilmiş kaçırmışım.
-gil ekinin köylülükle alakası yok....
arkadaşım biz göçmeniz zaten .ben boşnak kökenliyim .ailem istannbulda yaşıyor çok uzun zamandır .neyin kökenini araştırıcaksın .biz boşnakça konuşuruz ama türkçe konuşurkende gil mil demeyiz .bence herkes dikkat etmeli dedim ne var bunda .niye sinir oluyorsun .madem kullanmıyorsun .ben soyumdan memnunum ayrıca .saraya dayanıyor soyum demedim .hayret birşey yaa .hodri meydan diyor ne güldüm .
arkadaşım biz göçmeniz zaten .ben boşnak kökenliyim .ailem istannbulda yaşıyor çok uzun zamandır .neyin kökenini araştırıcaksın .biz boşnakça konuşuruz ama türkçe konuşurkende gil mil demeyiz .bence herkes dikkat etmeli dedim ne var bunda .niye sinir oluyorsun .madem kullanmıyorsun .ben soyumdan memnunum ayrıca .saraya dayanıyor soyum demedim .hayret birşey yaa .hodri meydan diyor ne güldüm .
uykumdan hiç bir şekilde feragat edemem uykumu almam lazım diyor bir insan 10 saat uyuyor
şuan yanımda yazıklarımı okuttum tek anladığı şunlar
birlikte kahvaltı yapıp öylemi uyuyayım diyor adam anlamıyor yapacak birşey yok teşekkürler arkadaşlar
ben hızlı yazdığım için dikkat etmiyorum yazım şeklime .büyük harf bile kullanmıyorum farkındayım .ama konuşma dilinde bilmemne giller denmesi kaba .bunu kime söylerseniz söyleyin kabadır .istanbulda böyledir .bende orda doğmuş büyümüş biri olarak bunun farkındayım .eşimede kızıyorum mesela .
Konu sahibi kaynanamgil dedi...TDK dan yetkili ! pembepinar nickli kişide kendi yazım yanlışlarına bakmadan ''o ne öyle köylü gibi -gil eki kullanıyorsun kayınvalidemler de'' dedi...
okuttun boşanmak istiyorum yazdığınıda gördü o zamnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?