Siz Olsaydınız Napardınız ?

-gil eki neden köylülük olarak tabir edilmiş olaya nereden girilmiş kaçırmışım.
-gil ekinin köylülükle alakası yok....

heyy benim yazdıklarımı okuyor musunuz

neyse boşancam derken ciddi değildim ağlarken ne geldiyse yazdım

inşallah çalışınca düzelcek herşey bende polis olup hiç karşılaşmamayı ümid ediyorum

akşam gelip pc başında vakit geçirebiliyorsa pekala eşiyle de ilgilenebilir bence...haa gelir hemen uyur yatar o zaman evet yorulmuş ay yzık deriz ama vaktini pc de harcıorsa kusura bakmasın o adam ekmek parası için çalışıp yorgun argın eve gelen erkeklerden demem ben

arkadaşım biz göçmeniz zaten .ben boşnak kökenliyim .ailem istannbulda yaşıyor çok uzun zamandır .neyin kökenini araştırıcaksın .biz boşnakça konuşuruz ama türkçe konuşurkende gil mil demeyiz .bence herkes dikkat etmeli dedim ne var bunda .niye sinir oluyorsun .madem kullanmıyorsun .ben soyumdan memnunum ayrıca .saraya dayanıyor soyum demedim .hayret birşey yaa .hodri meydan diyor ne güldüm .

lojman çıkmadı canım bide zaten sürekli evde veya çalışma saatleri düzensiz komşularım ondan gidip gelmiyor
çok sağolll keşke öle imkanım olsaydııı

büroya geçme imkanı varsa onu zorlasın o daha iyi benim eşim şu an ikmalde bildiğin masa başı memur, sabah 8 akşam 5, ek görevler hariç tabi :)

İnsan sinirlenince ne dediğini bilemez bazen.
inşallah çözülür sorununuz canım.
Sen eşinle konuşmaya çalış bu durumu

-gil eki neden köylülük olarak tabir edilmiş olaya nereden girilmiş kaçırmışım.
-gil ekinin köylülükle alakası yok....

Konu sahibi kaynanamgil dedi...TDK dan yetkili ! pembepinar nickli kişide kendi yazım yanlışlarına bakmadan ''o ne öyle köylü gibi -gil eki kullanıyorsun kayınvalidemler de'' dedi...

bence ya bilgisayar ya ben diye baskı yap hemende ayrılma olmaz ki evlilik demek mücadele demek , orası artık senin evin neden hemen fes ediyorsun ,en kolayı ben ayrılıyorum deyip kapıyı vurup gitmek ,yok öyle kılıkları kuşan ,mücadeleye giriş ,gençsin sağlığında yerinde ,
o çocuk babasız olmaz !!!!

Bizim sizin yazdıklarınıza güldüğümüz kadar çok gülmüş olamazsınız

Son düzenleme:

Bizim sizin yazdıklarınıza güldüğümüz kadar çok gülmüş olamazsınız

mesaj tekrarı...............

Son düzenleme:

okuttun boşanmak istiyorum yazdığınıda gördü o zamnn

Sadece ilk yazıyı okudum,yorumları henüz okumadım.

Ama en çok "pc felan" kısmına takıldım.
O pc zamanlarını,eşin,bebeğiniz ve seninle pekala geçirebilir.
Bebeğin bakımını tek başına üstlenip,eşini rahat bırakma derim.
Ona da mutlaka görev ver.Mesela bebeğin gazını çıkarmak veya sen banyo vs yaparken kucağında tutmak gibi...

Henüz 3 aylık annesin,herşey çok yeni ve hala lohusa psikolojisinde olabilirsin.
Eşinin yorgun olmasına,uyumasına anlayış gösterebilirsin.
Ama dediğim gibi,bebekle ilgilenmeyip pc ye geçmesi mazur görülemez.

bildiğin dil bilgisi konularından -gil eki, şive mive değil yani, en azından lisede görmüş olman lazım(resime tıklayın)

Son düzenleme:

Ve pembe bir konuyu daha sabote edip,konu sahibini çıldırtır

Burdayız canım,''gil '' tartışmasına dalmamak mümkünmü,

Aslında seni bunaltan birazda çocuğunun küçük olması ve haklısın.

Eşin seninle plan yapmıyorsa sen onunla planlar yap.

Eve erken geldiği günlerde hazırlanıp kapıda bekle,içeri girmeden alışverişe gidelim deyip çıkar dışarı.Eve gelince dinlenir nasıl olsa.Film al o pc başındada olsa aç izleyelim de yavaş yavaş ilgisini çekecektir mutlaka.

Konu sahibi kaynanamgil dedi...TDK dan yetkili ! pembepinar nickli kişide kendi yazım yanlışlarına bakmadan ''o ne öyle köylü gibi -gil eki kullanıyorsun kayınvalidemler de'' dedi...

Anladım teşekkürler.
Pembepınar sanırım bilmiyordun olayın aslını ama öğrenmiş oldun.

Şu durumda eşinizi hayatınızın merkezine oturtmamak için kendinize yeni uğraşlar bulmalısınız...

Bence bu durumun eşininin mesleğinden ziyade yapısıyla alakası var, belli ki uykuya düşkün.

Görevdeykende sürekli dışarılarda geziyorsa seni gezdirmemekten ziyade kendisi gezmekten zevk almıyordur.

Benim eşimde polis, ayda bir kere ama 24 saat nöbeti olurdu, eğer nöbeti hafta içine denk gelirse ben işte, kızım okulda olurdu gidip uyurdu, ama eğer hafta sonuna denk gelirse bizimle kahvaltı yapmadan, kızımın gönlünü hoş tutmadan asla uyumazdı. Hoş o uyusada kızım 3-4 saat sonra baba kalk der tepesine biner kaldırırdı.

Bence sen eşini yavaş yavaş değiştirme yollarına git, pc ye oturmasına izin verme, mesela oturma demektense onun sevdiği ve hoşlandığı başka bişeyi yapmaya çalışarak pc den uzaklaştırabilirsin.

okuttun boşanmak istiyorum yazdığınıda gördü o zamnn

genelde söylüyorum uykun yzüünden ayrılcaz ilgsizliğinden diye

ondan sen benden ayrılamazsın diyor gülüyor sorunu yok yani

şuan bunu yazarkende diyor her söylediğimi yazma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…