- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi maviboncukcum
-
Masallahhhh sekerim bu ne azim ayol gunde 10 km nasil yuruyon kizzz sikisirsin tabi ayrica 50 yada 100 tane mekik de cekersen oooo tas gibi olursun...benim diyet iyi bakalim simdilik merak ediyorum kilomu aslinda ama hazir degilim yarin tattiliriz tarti gunu ya..bizim nette bi gelmedi telden girdim canim kendine dikkat et aman hasta olma...Gelelim bugünkü menuye
Sabah= bi tane simit bi yumurta biraz peynir 5 zeytin sakarinli çay
Öglen= bi tabak dolusu haşlanmiş beyaz lahana sarimsakli yogurtlu.
Akşam= bi tabak gene dolu dolu yagsiz tuzsuz kabak yemegi tabi sarimsakli yogurtlu gene 2.5 lt su 15 km de koşdum ama şuan her tarafim agriyo umarim işe yarar çunki hergün elimden geldigince sporu bu şekil yogun yapmaya çalisicam hergün 10 km den az koşmamaya gayret edicem sence bu kadari sıkılasmami saglarmi kısa sürede işe yararmi yani canim benim
herkese slm bende dünden beri tekrar savaş açmııştım ki kalan kilolarıma bu sayfayı gördüm, gazamız mübarek olsun diyorum.:56yılmak yok yola devam pazartesi kilo güncellemesi yapmak istiyorum . yeni yıla biter inşallahhedef 65'in altıııııııııı
herkese slm bende dünden beri tekrar savaş açmııştım ki kalan kilolarıma bu sayfayı gördüm, gazamız mübarek olsun diyorum.:56yılmak yok yola devam pazartesi kilo güncellemesi yapmak istiyorum . yeni yıla biter inşallahhedef 65'in altıııııııııı
Masallahhhh sekerim bu ne azim ayol gunde 10 km nasil yuruyon kizzz sikisirsin tabi ayrica 50 yada 100 tane mekik de cekersen oooo tas gibi olursun...benim diyet iyi bakalim simdilik merak ediyorum kilomu aslinda ama hazir degilim yarin tattiliriz tarti gunu ya..bizim nette bi gelmedi telden girdim canim kendine dikkat et aman hasta olma...
hosgeldin canim pazartesi gunleri kilo bildirimi yapiyoruz zaten sende kilonu bildirip baslrsin yarin hadi hayirlisi bakalim benimde hedefim 65in altina inmek beraber basaricaz insallah... Uyguladigin bi diyet varmi
Kizlar kusura bakmayin anca firsat buldum girmeye telden olunca yazmasida zor oluyo kisa cumleler kuruyorum. onceki kilom 72.8 bu hafta misafirlikler yuzunden tam isvece uyamadim malesef o yuzden 69.3 bence tam diyete uysaydim daha guzel olurdu ama olsun 6 li rakamlara dustum sonunda hedef yilbasina kadar en az 5_6 kilo daha vermek iyi geceler az kaldi araniza donmeme dnzmehtapcim sende kilonu yaz kixz merak ettim bende
Olsun canim onemli olan sagligimiz 20 kiloyu veren aldigi bikac kiloyuda verir yeterki iste... aramiza katilmana cok sevindim su bilgilerinide merakla bekliyorumwalla ben 1 sene öncesinde nerdeyse bitirmiştim bu diyet mevzusunu, glisemik indeks diyetinin prensiplerini uyguladım 20 kilonun üstende verdim ama son 1 senedir 6 kilosunu geri aldım 64 e kadar düşmüştüm.aylardır bir türlü motive olamadım, yine önceki beslenme tarzımı uygulayacağım inş. bugün biraz kaçırdım ama telafi edicem, kilo bildirmiyorum adet dönemimdeyim pazartesi bildiririm ama kilo cetvelimdeki kiloya düşerim inşallah fazlayım çünkü, yeni öğrendiğim püf noktalarıda var uygulayayım işe yararsa sizede tavsiye ederim
Süpersin canımm sen 69.9 havaya uçarim diyodun.bak 69.3 ü görmussun.uymadigin halde ya ben napim geçen çarşamba 61.5 dü bugün 62.5. Tmm arada kacirdim arada dengeledim üstelik bi haftada 60 km koştum nere gitti bunlar hiç bilmiyorum.kilo vermedim anladim ama üstüne 1 kiloda almisim yuhhh bana
Nasilsiniz hanimlar benim bugun tembelligim tuttu yatagin icinden cikamadim hala telimin internet paketi yenilenmis cok mutlu oldum ama en fazla 3 gun dayanir.... sizin diyetler nasil dun istahim ole bi aciktiki abarttim biraz bugun telafi edicem insallah gideyim de yemek yapayim kocacim gelecek hadi kolay gelsin optummmm
Nerdesin arkadasim kayboldun bee terkettin beni... diyetin nasil gidiyo ben bu sabah bi tane pogaca yedim oglene pataesli kofte yicemmmm aksama yemek yok dersanem var bugun erkek gidiyirum yemek yemeye vaktim olmuyo... patates diyetini arastiriyorum hosuma gitti pazartesi birde onu deneyecegim bakalim
Nerdesin arkadasim kayboldun bee terkettin beni... diyetin nasil gidiyo ben bu sabah bi tane pogaca yedim oglene pataesli kofte yicemmmm aksama yemek yok dersanem var bugun erkek gidiyirum yemek yemeye vaktim olmuyo... patates diyetini arastiriyorum hosuma gitti pazartesi birde onu deneyecegim bakalim
Gecmis olsun canim onemli bisi degildir insallah.. arada olur bole istah patlamalari onemli olan devamini getirmemek biz telafi eduyoruz dimi sekerim sorun yok sikma kendini bence rahat ol asil sikmasi gereken benim benceSelamm canimm.valla dün sabah bende oglani hastaneye götürdum.oralarda cavdarli ekmege domates salatalik peynirden olusan bi sandevic yedim.öglen iki mandelina ama akşam ah o akşam yokmu resmen benimde istah ful açikdi gözum ne diyet ne bisey gördü kitlikdan cikmis gibi önume geleni yedim...mahvoldum ben
Ozledim tabi canim benim bende seni goremeyince uzuldum valla ahhh ahhh bide ben yurusem senin kadar keske ayrica bu doktor canan karatay "gunde 10 km yuru istedigini ye" diyordu yazisini okudum da cok sikma kendini bence bu kadar cok fazla kilon yok senin fistik gibisin bence...Yok be canim hic yaparmiyim öyle şey.sabah temizlik öglen misafir sonrasindada pazara gittim gelir gelmezde bakim dediarkadasim beni özlemismi:)))) sabah yumurta domates biber yesil zeytin peynir ve iki dilim kepek ekmegi yedim.öglen 2 incir yarim su bardagi süt içtim az öncrde bi muz yedim..akşamada yogurtlu detoks çorbasi yapmisdim onu yiycem ama bende kilo vermek yok((( pazartesi günü 12 km koşdum birazda yürüdum.dün hiç keyfim yokdu 6 km yürudum.bugun daha spor yapamadim inşallah firsat bulurum
Ne bilim gordum nette ayrica arkadasim bu diyetle acayip kilo verdi o da bikiyordu ama azimliydi birakmadi hic en azindan 1 hafta denemek istiyorum pazartesi baslicam haftasonu diyete baslayamiyorum ben dikkat ederek besleniyorumUnutmadan patates diyetini yakin zamanda yapmisdim belki demisimdir..insan hergun sabahdan aksama kadar patates yemekden ög geliyo
Gecmis olsun canim onemli bisi degildir insallah.. arada olur bole istah patlamalari onemli olan devamini getirmemek biz telafi eduyoruz dimi sekerim sorun yok sikma kendini bence rahat ol asil sikmasi gereken benim bence
Teşekkr ederim canim oglanin başi agriyip duruyodu sanirim migren var..yok aksamdan sonra normale döndum...hep derlerya 50 kiloyu rahatlikla verirsinde son 5 kilo gitmez diye aynen öyle...ama seninde dedigin gibi yediklerime dikkat edip tartiyi önemsemiyorum yüruyüsun aynadaki yansimasina bakiyorum:) ve bu hoşuma gidiyooo...keske sende günde en az 1 saat yürüyebilsen farki anliycan.bende çok zorlaniyorum genelde ama istemiyerekde olsa elimden geldigince 30x4 yapmaya çalişiyorum..pes etmek üzereysen neden başladigini hatirla diyorum..ve aynen devam:)) sanada tavsiye ederim emin ol işe yariyo..
Ozledim tabi canim benim bende seni goremeyince uzuldum valla ahhh ahhh bide ben yurusem senin kadar keske ayrica bu doktor canan karatay "gunde 10 km yuru istedigini ye" diyordu yazisini okudum da cok sikma kendini bence bu kadar cok fazla kilon yok senin fistik gibisin bence...
Ne bilim gordum nette ayrica arkadasim bu diyetle acayip kilo verdi o da bikiyordu ama azimliydi birakmadi hic en azindan 1 hafta denemek istiyorum pazartesi baslicam haftasonu diyete baslayamiyorum ben dikkat ederek besleniyorum
Yapalim kizzz lutfennnn bigun dene yapamazsan birakiriz yada etkili bildigin bi diyet varsa onuda yapabilirizPazartesine kadar çorbami bitirim pazartesi olmadi bende ondan yapabilirim..
Dün aksam o yogunluga ragmen 8 km koşu+ yürüyüş yaptim.bu sabahda yürüyüş gunlugu tutmaya basladim.hergun ne kadar yurudugumu not alcam ve her hafta hem kac km oldugunu bilicem.hemde her hafta artiricam.kendimi bóyle motive edicem.deneee inanki bi denee canim benim
Yapalim kizzz lutfennnn bigun dene yapamazsan birakiriz yada etkili bildigin bi diyet varsa onuda yapabiliriz
Iyi fikir aklima hic gelmemisti ama ben cogu kez diarda yuruyorum km olarak degilde dk olarak yazarim ben de
Patates diyetini yapariz canim sıkınti yok senimi kircam.sonucda onu yapmasam baska bi diyet yapicam.hem ayni diyeti yapmak ikimizede destek olur..yapabildigimiz kadar yapariz..dakkada guzel olur senin icin her haftada arttirmak hem kondisyonunu arttirir hem daha fazla kalori yakarsin..bu arada bugun 15 km tempolu y7rudum.kosamadim valla bugun hic halim yoktu 30 ×5 yaptim..haklisin kendimi sıkıyorum ama 40 bedene dusene kadar böyle yapicam sonrasinda daha az yürümeyi düsünuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?