son kilolara savaş açanların günlüğü

canım sen o zaman göbek ve üst bölgeye yüklen... aslında benim de tuhaf bacaklar ince popo yok ama göbek harika yani 6 aylık çocuk var sanki içinde bazen hamilemisin diye soruyorlar sinir oluyorum vallaa resimi bende bilmiyorum canım benim facem yok eşiminkini kullanıyoruz ama orda da hiç resmim yok kocam kıskançtır saolsun benim resmimi hiç koymaz nete bana da müsaade etmez yani koymama...
ahh canım nasıl verdin anlat hele bibakem naptın ne yedin ne içtin hangi diyeti uyguladın ya ben son 6 aydır 2 ileri 1 geri hasabı olduğum yerde sayıyorum yaa

süpersin maslallh ben dün rahatsızdım biraz dersanede vardı giremedim hiç ne yediğimide bilmiyom valla sadece aksam bi tost yedim fazla olarak

günaydın hatunlar nasılsınız
ben işte eh yarı uykulu gibiyim cok uykum var ama yatamam temizlik yapmam lazım iki güündür evi süpüremedim hiç yarın sabah annemle babam geliyor inşallah hafta sonu ben yokum kızlar pazartesi dönerim inşallah net heran bitebilir pazartesi gündüz giremesem bile akşam eşimin telinden kilomu bildiririm ok... görüşürüzzzzzzzzzzzz

Bende daha yeni kalktik ama Dedigin gibi hala uykum var.ortaligi topliyim kahvaltya davetliyik.bôyle seylerde zaten hep ben diyetteyken olur bi birakmazlar...neyse kolay gelsin pinarcim haftasonu Annenlere uyupda diyeti bozmayasin:))

Arada kaçirsamda tam gaz devam.günde 10 km yürüyorum.3 lt suyumu iciyorum.bi ögün kaçairdiysam diger ögun yemek yemiyorum.üstelik iki gundurde malum sebebten şisligim var.umarim kilo vermemi etkilemez

Bundan sonra menümu bi sonraki gün yazicam parca parca yazipda kafam karismasin.sizede tavsiye ederim.pınarcim sana diyom senle benden baska gelen yok zaten((dün malum pazardi veben diyeti bozdum.aslinda bitek öglende saglikli yedim vicdan çorbasi diyorlar bir gun yemegi fazla kacirirsan ertesi gün kabak çorbasi yiyormussun tüm gün dengeliyormus..akşam diyet gene yalan oldu yemek yedim bi tane gofret kesmedi arkasindan bitane daha yedim.ama bunun suçlusu ben degilim regli olmam:)))bahaneler her zaman hazir bekliyo zaten.neyse dün dünde kaldi bugun kahvalti haric ögle ve aksam kabak çorbasini icip kosu bandindada 10 km yürumeyi düsunuyorum aslinda dun sporda yapmadim bi iki km de fazladan yurusem iyi olcak...ne cok konusdum gene günluge döndu burasi.pinarrr canimmm çabuk dön deli gibi takilir oldum burdaaa:))

Sabah= 1 salatalik bi tutam maydonoz 1 tutam dere otuyla bol limonlu salata.1 yumurta 2 zeytin 1 dilim kepekli ekmek
Öglen= sarimsakli yogurtlu bi tabak kabak yemegi
Akşam= sarımsakli yogurtlu kabak çorbasi gene
3.5 lt su bi form çay
Bi türk kahvesi bi sade neskafe yarim lokum.
Koşu bandındada 11 km yürüdüm bugünlük bu kadar..

Son düzenleme:
Ilknurcum cokcok ozur dilerim nete giremiyorum vinn bitti 30 kasimda yenilenecek paket. Esimin telinden aksamlari firsat buldukca yazarim,benim diyet haftasonu bozuldu malum annemler vardi o yuzden bu hafta tartilmadim bugun buyuk bi istikrarla isvec diyetine basladim 13 gun suruyo bu diyet.13 gun sonra tartilacagim.... Ayrica bizbize yeteriz canim benim varsin kimse gelmesin gelene kapimiz acik nete giremesemde destegini biliyorum ben senin iyiki varsin.. Yarisi da kaybettim tebrik ederim harika bi azmin var

Hoş geldin canımm benimm.özlettin kendini burda tek basima takilmaya hatta günluge çevirmisdim sayfayi:)))az önce bir sürü sey yazdim sana okadar cevap verdim.ama benim herzamanki beceriksizligim sayesinde cevapla tuşuna basacagima telin geri tuşuna bastim ühü ühüü anliycan tekrar yazmayada üsendim.hos aciklama yapana kadar yazaymisim iyiymiş

Evettt napalim canim diyet bozulduysa bozuldu..dün dünde kaldi önemli olan moralini bozmadan umudunu yitirmeden ayni istiklarla devam etmen..zaten sendede o azim var.aynı bennn:)))eeee kimin diyet arkadası yılmak yok yola devammm..bendede azim var hatta görenler çok kilo vermissin diyo 40 bedene girmeye az kaldi dur korkma çok kilo veremedim sanirim..ama spor bedenimi küçültecek gibi her gün boşuna 10 km yürumuyom :)) gerci bugün 6 km koşdum keyifsizdim bugün..hic yokdan iyidir..

Sabah=1 salatalik bi tutam dere otu bi tutam maydanozdan yapilmis bol limonlu salata.
Bir yumurta iki dilim kepek ekmegi bi çay kaşıgi zeytin ezmesi.bi çatalda peynir.
Ara= sade neskafe iki gırısıni
Öglen= fırinda bi tane tavuk bagetle üç dört dilim patates.bi kase yogurt
Akşam= bi kase domates çorbasi bi kase yogurt
2 lt su içtim yatana kadar 3 ü tamamlıycam

Evett bugün çarşamba gelelim kilo bildirimine okadar eziyete az verdim ama olsun senelerin yerleşmiş kilosu..61.50 şimdi hedef bi hafta on günde 60 olmak hatta 59.90 bile olsam havaya uçacamm:)) yavaş olsun benim olsun kilodan önce bedenimin küçülmesi lazim.61 kilo olupda 38 giyen arkadaslarim var veben kuduruyorum hala 42 giyiyorum

Sabah= bi dilim kepek ekmegiyle peynirli tost.bidilim normal ekmege sürulmüş zeytin ezmesi sakarinli çay.
Öglen= bi dilim çikolatalı pasta
Akşam=bi kase domates çorbasi.bi kase yogurt
3 lt su bi form çay...6 km yürüyüş bugunluk bu kadar

canım benim naşallah süper azminle diyete devam ediyorsun bende devam ediyorum tabi bu hafta tarılmayacagım demiştim.. bakalım kendimi ne zaman hazır hissedersem o zaman tartılacağım açıkçası diyetim bitene kadar tartılmayı düşünmüyorum çünkü kilo verdiğimi görünce hemen ağzıma bişi olmaz diye bişiler atıyorum şimdilik güzel gidiyo diyetim 69.9 bile görsem havalara uçacağım inanki canım net gelmedi daha telden yazıyorum pek giremiyorum o yüzden ama sen bırakma sakın takipteyim...

Selammm canimmm masallah sende azimi elden birakmiyorsun..benide biraksalar bende adam gibi yapicam diyetimi ama neyse dün gene kacirdim yemegi ama koşu bandinda 12 km biraz yürudum birazda kosdum.tek tesellim bu zaten en azindan sporla biraz dengeliyom ustelik bedenimide sıkılastiriyo..bugunde teyzeme gittim ne zamandir gitmemisdim oda sagolsun her zamanmi geliyon dedi dedi börekleri aşureleri dayadi önüme(( şimdi yol yorgunlugu 3 5 km yürusem ne mutlu bana.heee netede giremiyon diye üzme canini merak etme ne biyere giderim nede seni birakirim:))) yoll arkadaşim anca beraber kanca beraber..

Gelelim bugünkü menuye
Sabah= bi tane simit bi yumurta biraz peynir 5 zeytin sakarinli çay
Öglen= bi tabak dolusu haşlanmiş beyaz lahana sarimsakli yogurtlu.
Akşam= bi tabak gene dolu dolu yagsiz tuzsuz kabak yemegi tabi sarimsakli yogurtlu gene 2.5 lt su 15 km de koşdum ama şuan her tarafim agriyo umarim işe yarar çunki hergün elimden geldigince sporu bu şekil yogun yapmaya çalisicam hergün 10 km den az koşmamaya gayret edicem sence bu kadari sıkılasmami saglarmi kısa sürede işe yararmi yani canim benim

herkese slm bende dünden beri tekrar savaş açmııştım ki kalan kilolarıma bu sayfayı gördüm, gazamız mübarek olsun diyorum.:56yılmak yok yola devam pazartesi kilo güncellemesi yapmak istiyorum . yeni yıla biter inşallah hedef 65'in altıııııııııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…