son kilolara savaş açanların günlüğü

ilknurcum ben dün gece edet oldum testi yapmak nasip olmadı yarında gidip hemen spiral takdırcam gene... bu sene sınava konsantre olmam lazım bu sınavı bu sene halletmem lazım inşallah RABBİM nasip ederse.. adet olunca üzüldüm aslında biraz suan bile buruk yani bi tarafım hem istiyordum hemde istemiyordum doğrusu napalım ben hep RABBİMDEN hayırlısını istedim demek böle hayırlıymış...
bugün malum asura günü oruç tutacaktım ama o da nasip olmadı neyse artık diyete tam gaz devam. karnımda acayip bi şişlik var yürüyüşümü yaptım gidem de bi kahve içeyim kendime geleyim sonra ev işini bitirip doğru derse aksam dersane var bugün iyi çalışmalıyım hadi görüşürüz kızlar size kolay gelsin...

Günaydılarrr...hayirlisi buymuş demmekki RABBIM herseyin en iyisini bilirr.tühh desene seni diskalifiye edemedim napalim bizde bilegimizin hakkiyla yenerizz..bende kalktim çocuklari eşimi gönderdim evi topladim.anestezisde randevum var şükur sonuna geldim.oky derse ameliyat icin çagirmalarini bekliycem kısmet...heee bu arada 3 bardak suyumu ictim.iki ceviz yedim.kahvaltidada bi dilim tam bugday ekmegi bi yumurta salatalik falan yedim.kendime senin dedigin ayranli detox çorbasindan yaptim dun 3 kase dün yedim bugunde her iki saattebi bi kase yiycem inşallah ama tartilmiyorum her sabah tarti bana bakiyo ben tartiya ama cıx beklemedeyim..ben gec kalmadan gidim hadi bize kolay gelsin sonra görüşürüz canım. .

öle valla ne diyelim başka zamana artıkınnn bebek işi... maalesef yenemicen beni şekerimm tek sorun adetliyken ben hep 1 yada 1.5 kilo fazla çıkarım tartıda ama bu hafta sana kaptırsam bile haftaya şampiyon ben olacağım görürsün sen hem dur bakalım daha pazartesiye cok var görücez inşallah... ben kahvaltı yapmadım yaa bi kahve içtim karnım aç aslında canım bişi istemiyo brokoli haşlıyorum şimdi öğlene onu yicem aksama da nasip bakalım ya çorba yada yoğurt falan geçiştiririm sana kolay gelsin canım ameliyat iyimi kötümü bilmiyorum tabi ama senin için de hayırlısı olsun ne diyelim...

üzülme pınarcım rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin inş....
inş. hayırlı haber çıkar mhtpcım sağsağlim olup çıkarsn ameliyattn

günaydın kızlar sonunda netime kavuştum:124::124::124:
aşurenın başlangıcında hasta olduğum için tutamamıştım ,allah kabul ederse son 2 günü orucumu ttıcm
bugün niyetliyim
menüm sahurda 3dilim ekmek ,1 porsiyon köfte, bol söğüş salata ,çay
iftardada 1 kepçe çorba, 1 kepçe pırasa ,salata,yoğurt

Sıkinti yapma canım bende oldum olacam.eli kulaginda eşitleriz durumu.ama sen çok az yiyorsun metabolizmani yavaşlatirsin gibime geliyo..umurarim iyi olur canim sagolasin

Sagol canim tesekkr ederimm...seninde orucunu ALLAH KABUL ETSIN..

Bu saatte yaziyorumki daha sonradan bisey yiyemiyim diye..sabahki menumu yazmisdim.öglen disarda oldugum için sadece ayran içtim.ayran çorbama ihanet olmasin diye:)) aksama kadarda sadece 2kase çorbadan içtim.bide sakarinli sade neskafa içtim iştahimi kapadi resmen bu özelligini yeni farkettim.bugun hiç spor yapmadim canim yapmak istemedi.zaten hastane yollarinda gidip gelirken yarim saatlik bi yüruyuşum olmusdur.1 saattirde oturdugum yerde şu zayiflama kemerleri varya ondan taktim.bu konuda bi bilginiz varmi kizlar bu kemerlerin gercekden sıkılasdirma özelligi varmi..

üzülme pınarcım rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin inş....
Uzulmiyorum artik mantikli dusunursek en iyisi bole olmasi canim sonucta bi emek harcaniyo ve sonucunu almak istiyorum bebek olsaydi cok zorlanacaktim dogrusu hayirlisi iste canim saol destegin icin
senide ozledik valla cok sukur netine kavusmussun. Allah kabul etsin canim benim bolbol bizede dua et...
Sıkinti yapma canım bende oldum olacam.eli kulaginda eşitleriz durumu.ama sen çok az yiyorsun metabolizmani yavaşlatirsin gibime geliyo..umurarim iyi olur canim sagolasin
evet az yiyorum ama ben malesef bilincsiz diyetler sonucu vucudumu az yemeye alistirdim fazla yiyince hemen tartida fazla fazla cikiyor canim da pek ywmek istemiyor ama tatli diye oluyorum resmen...

valla hicbi bilgim yok canim ama kullanan bi arkadasim faydasi oluyo demisti tabi duzenli kullaniyordu o... Senin hastane isi ne oldu ameliyat olacakmisin

Kizlar iyi aksamlar dersane vardi bugun yeni geldim sayilir oglani uyuttum simdide yatmayi dusunuyorum basim cok agriyo... Sabah kahve
Oglen brokoli salatasi+armut+2kuru incir yedim
Aksamda bi kase yogurtlu semizotu salatasi+ 2 kasik kapuska
4 fincan bitki cayi
2.5 lt su
45 dk yuruyus
bugunluk bu kadar yarin gorusuruz insallah iyi geceler...

Ooo pınar senin diyet süper gidiyo maşallahin var..aksam yazdikdan sonra iki lokma ekmegi menemene daldirdim...bu sabahda kalkinca 3 bardak su icdim bi çay kaşığı da bal yedim daha kahvalti yapmadim.yaaa nette yorumlarda okudum millet 71 kiloyum 40 beden giyiyorum diyor.ben 60 civarlariyim hala 42 beden giyiyorum bu isde bi tuhaflik var

saol canım senin de öle menemenede kim dayanabilirki yaa ohhh mis gibi tazecik ekmeği bandıra bandıra yicen sıcak sıcak canım cekti kızzz.. ben sabahtan beri çarsılardayım işlerim vardı anca eve geldim yüryüşüm o sayılır başka bişi yapmadım karnım belim ağrıdan öldürdü beni yaa offffff.. bence sen 60 kiloya 38 falan giymen lazım ben bile 72 kiloyla 42 giyiyorum belki bedenden bedene değişir canım yaa mesela bi tane pantolonum var benim 36 beden kumaş ama denk geliyor yani kumasına göre modeline göre bile değişiklik gösteriyo mesela kot bedeni daha küçük oluyo

Bende bi tuhaflik oldugunj biliyordum zaten ((daha öncede demisdim altim 38 beden üstum 42 beden 70 kilo olunca 42 zoraki oluyo şuanda 63 62 diyim gene 42 yim bol geliyo ama 40 a girebilecek kadarda degilim malesef canim kalipdan kaliba farkeder biliyorum ama ben şu üzere oturan gömlekler varya tiril tiril olanlar degil..yaaa ben neden anlatip duruyomki ben bu raya nasil foto yükliyebilirim biliyorsan anlatirmisin..görmek lazim hem ben sizi de merak ediyom:))) faceniz yokmu kizlar

merhaba kızlar tiroıd hastası olmama rağmen 2 ayda 13 kılo verdım cok mutluyum son 5-6 kılomu vermek için bugun tekrar diete başladım 34 yaşındayım boyum 1.68 kılom 61. gün gün paylaşıcam ınşallah fazlalıklardan kurtulup rahatlamak istiyorum artık

Evet bugünkü menüyüde yazim..
Sabah:9=00
bir dilim tam bugday ekmegi bir menemen.sakarinli çay
Öglen:14=00
3 kepçe ayranli detoks çorbası.bi tane mercimek köftesi
Akşam:18=00
3 kepçe ayranli detoks çorbası bi tane mercimek köftesi gene
12 bardak su içtim 3bardak daha icicem.
Koşu bandinda 8 km yürudum.yarim saatte dambillarla çalisdim.bugunluk bu kadar ben iyice anladimki benim üst tarafimi sıkılaştirmam lazim..bu yüzden elimden geldigince çok spor yapicam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…