- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.481
Kese ve kalp atışı duydunuz mu?12. Gün 213 çıktı tekrar baktırmadım sonra 7. Hafta bitiyor şimdi :)
Kuzum ben 9 ay takip ettim Ovulasyon testi ile 10. Gün başlıyorum hep benim 14 16 arası pik yapıyor eğer regl döngün düzenliyse 10. Gün yapmaya başlayabilirsin. Ben gündüz okulda olduğum için akşam 8 de sıvı alımını kesip 9 da yapıyordum testiKuzum yıllık izin tarihinde yatırmayı düşünüyorum ona da bir sene var yaa bahçeci Ankara da yaptırmayı düşünüyorum nasip olursa
Bazen oluyo kuzumKızlar sizde de rahim kasılmaları sancıları oluyor mu
MaşallahMerhaba kızlar 8 Mart 2021 pazartesi günü 5. Gün haberi icin şişli kolan hastanesinden embriyolog aradı sonuç toplamda 17 tane çok sağlıklı 5. Gün embriyolarım var ve 17si de dondurucuya yola çıktı. Yani 36 toplandı 33 gelişmiş 26 dollendi 5. Gün sayımız 17 ile dondurucuya girmiş olduk. Bende bugun kontrole gittim adet oldum şükür. Donmuş transfer olacağım için simdi doktorum rahim filmi istedi daha önce bebegimin kalbi durmustu ve kürtaj olduğum için
Keseyi 5+6 da gördüm , kalp atışı Pazartesi inşallahKese ve kalp atışı duydunuz mu?
Yakınlarıma söylüyorum (tüp bebek olduğunu bilmeyen ) Allah Allah çok erken diyorlar. Bana da sanki her şeye hazırlıklı olmalıyım gibi geliyor yatacak mıyım böyle hep o da çok saçma geliyorBazen oluyo kuzumama kısa sürüyor.
maşallah allah nazardan sakllasınn..Keseyi 5+6 da gördüm , kalp atışı Pazartesi inşallah
İnşallahmaşallah allah nazardan sakllasınn..darıısı başımıza
Hayırlı uğurlu saglikli olsun inşallahKızlar merhaba, ben bugün transfer oldum. Biri iyi kalite biri bir tık düşük kalitede iki embriyo konulduBütün süreç çok olumlu ilerledi bir tek donduracak embriyo kalmadı ona üzüldüm biraz ama belki de Allah bir daha aratmayacak diye düşünüyoruz
Bana dua edin olur mu?
Aminnn arkadaşım inşallahHayırlı uğurlu saglikli olsun inşallah
Merhaba arkadaşım, hatırladığım kadarıyla ikiz bebek bekliyorsunSata göre hesaplanıyor diye biliyorum.ya da şey var internette yumurta toplama tarihine göre, blastokist nakil gününe göre. Onlardan deneyebilirsiniz. Bizim minnaklar usgde geçen cumartesi 6hafta 2 günlükle uyumlu çıktılar :)
Satla yakın :)
Benimkiler de 5. gün ama birisi bir tık geriden geliyormuş. Doktor da dondurmaya gerek yok diye ikisini de verdi, umarım ben de senin gibi güzel haberi 10 gün sonra veririmEvet canım 2 adet 5. Gün embriyosu verildi. 2. Denememdi.
Yok canim hala beklemedeyim ne durumda bilmiyorumHerkes nasıl? Bir sessizlik geldi☺
Testi Pozitif olanlar keseleri kalp atımlarını duydular mı?
Donmuş günü bekleyenler tahmini kaç günleri kaldı?
Bende yaptırmayı düşünüyorum. 2 li tarama falan net sonuç vermiyormuş. Kardeşim 3 yıl önce 2800 TL ye yaptırmışti. Şuan fiyatlari nasıl canim bilgin var mı?Yolunda gozukuyor, lekelenme vs. yok, benim de sizin gibi biraz uyku ihtiyacim artiyor sanki.. henuz bulanti yok, sadece yemek yedikten sonra bir istifra hissi geliyor. Memeler cok hassas hala :)) Cuma 6+0 olacagiz, kalp atisi bekliyoruz... annem ve k.valideme soyledik, insallah bir sanssizlik olmaz, duadayim. Hersey yolunda ise 10.hafta nifty test yaptiracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?