şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kuzum yıllık izin tarihinde yatırmayı düşünüyorum ona da bir sene var yaa bahçeci Ankara da yaptırmayı düşünüyorum nasip olursa
Kuzum ben 9 ay takip ettim Ovulasyon testi ile 10. Gün başlıyorum hep benim 14 16 arası pik yapıyor eğer regl döngün düzenliyse 10. Gün yapmaya başlayabilirsin. Ben gündüz okulda olduğum için akşam 8 de sıvı alımını kesip 9 da yapıyordum testi

Maşallah embriyologları kalp ben oldukça iyiler

Kızlar merhaba, ben bugün transfer oldum. Biri iyi kalite biri bir tık düşük kalitede iki embriyo konuldu Bütün süreç çok olumlu ilerledi bir tek donduracak embriyo kalmadı ona üzüldüm biraz ama belki de Allah bir daha aratmayacak diye düşünüyoruz

Bana dua edin olur mu?

Hayırlı uğurlu saglikli olsun inşallah

Tüp bebekte haftalik hesaplama nasil yapiliyor ve de kac hafta ekstra dinlenmek dikat etmek lazim arkadaslar?

Sata göre hesaplanıyor diye biliyorum. ya da şey var internette yumurta toplama tarihine göre, blastokist nakil gününe göre. Onlardan deneyebilirsiniz. Bizim minnaklar usgde geçen cumartesi 6hafta 2 günlükle uyumlu çıktılar :)
Satla yakın :)

Merhaba arkadaşım, hatırladığım kadarıyla ikiz bebek bekliyorsun Hayırla uğurla doğaunlar inşallah Sana da iki embriyo mu transfer edildi?

Evet canım 2 adet 5. Gün embriyosu verildi. 2. Denememdi.
Benimkiler de 5. gün ama birisi bir tık geriden geliyormuş. Doktor da dondurmaya gerek yok diye ikisini de verdi, umarım ben de senin gibi güzel haberi 10 gün sonra veririm Bir de transferden sonra kahverengi akıntın oldu mu?

Herkes nasıl? Bir sessizlik geldi☺
Testi Pozitif olanlar keseleri kalp atımlarını duydular mı?
Donmuş günü bekleyenler tahmini kaç günleri kaldı?
Yok canim hala beklemedeyim ne durumda bilmiyorum . Salı günü duyarım ins. İki gundur göğüs sizlamasi başladı.Halsizlik uyku hala devam ediyor. Sen nasılsın canim

Bende yaptırmayı düşünüyorum. 2 li tarama falan net sonuç vermiyormuş. Kardeşim 3 yıl önce 2800 TL ye yaptırmışti. Şuan fiyatlari nasıl canim bilgin var mı?

Ben de düşünüyorum ama kordosentez ya da amniosentez daha garanti oluyo diyorlar. Kararsızım ama doktorumuz yönlendirir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…