şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Ben de düşünüyorum ama kordosentez ya da amniosentez daha garanti oluyo diyorlar. Kararsızım ama doktorumuz yönlendirir diye düşünüyorum
Nifty de sıkıntı çıkarsa amniyosentez yapıyorlarmış oda biraz riskli. Nifty de bebeğe hiç zarar olmuyormuş.

Benimde öyleydi. Tuttuktan sonra önemi yok. İns tutunsun bebiş

Nifty testi de yanlış sonuç verebiliyorbilemedim doktorumuz önerirse yine de yaptıracağım ama amniosentez ya da kordosentez daha mantıklı gelio
İyi bir perinatalog lazım aslında

Nifty de sıkıntı çıkarsa amniyosentez yapıyorlarmış oda biraz riskli. Nifty de bebeğe hiç zarar olmuyormuş.
Nifty sadece anneden kan alınarak yapılıyor. Ama %99.9 doğru çıkıyormuş ben amniyosentez yerine yapılan bir şey diye biliyordum. Amniyosentezi tekrar yapmaya gerek oluyorsa gerçi insan o %0.1 ilk ihtimale tutunmak ister. İnşallah her şey sağlıkla ilerler kızlar ve gerek olmaz. Rabbim esirgesin...

Aminn canimm inşallah hepimize Evet herşeyde çıkıyormuş 70 ye yakın hastalik. Kardeşim bunu yaptırınca ikili taramaya falan girmedi.

Bunun tam terside olmuştu. Şarkıcı Özgün varya onlara her doktor iyi demiş. Nifty yaptırmamış. Bebekleri down oldu.Belki yaptırsa farkederlerdi. Hoş tercih meselesi sıkıntı çıksa aldırmayı herkes kabul etmez. Bazıları o yüzden hiç test yaptırmıyor olduğu gibi kabul ediyor

Hamile olmama rağmen bir anda aşırı gerildim. Allah ım ne zor anne baba olmak. Bütün bebekler sağlıkla doğsun inşallah
Canım senin yumurta toplama olacakti sanki. Hatta büyümesi geç oluyor diyordun Ben karistiriyormuyorum

Canım senin yumurta toplama olacakti sanki. Hatta büyümesi geç oluyor diyordun Ben karistiriyormuyorum
Yok doğru hatırlıyorsun canım toplandı bugün aradılar ve üçüncü gün üç tane ya yumurtam pek olmadığı için benim açımdan çok sürprizdi özellikle doktorun ifadeleri de bu yönde olunca. Kalitesini bilmiyorum tabi. Donduruldu inşallah sağlıkla çözülürler bende sarılık çıkınca transfer olacaktı ertelendi son anda.

Yok doğru hatırlıyorsun canım toplandı bugün aradılar ve üçüncü gün üç tane donduruldu ama sarılık çıktı bende. Transfer olacaktı ertelendi son anda.
Aa süper canım hepsi gitti yani masallah. Peki sen hamileyken mi toplandı kusura bakma kafam karıştı. Hatta bı kez ikizlere hamileyim demiştin hepsi birbirine girdi

Aa süper canım hepsi gitti yani masallah. Peki sen hamileyken mi toplandı kusura bakma kafam karıştı. Hatta bı kez ikizlere hamileyim demiştin hepsi birbirine girdi
Aynen o ilk denememizde idi. Kürtaj olmak zorunda kalmıştım. O zamanda 5 dedi 8 topladı ama bir embriyo oldu o da bölündü sonra kalbi durdu. Bu ikinci tedavimizdi bir dedi önce sonra iki dedi ben umutsuzdum tabii 8 de birse en iyi ihtimal bir olur diye düşünüyordum. 1, 3 olup sonra döllenince aşırı sevindim. Ama endişeler devam. İnşallah sağlıkla çözülürler gerçekleşir transfer ve gebelik

ilk deneme talihsizlik olmuş. Bu kez olacak ins. 3 tane çok iyi bencede. Hadi hayırlı haberlerini alicaz ins

ilk deneme talihsizlik olmuş. Bu kez olacak ins. 3 tane çok iyi bencede. Hadi hayırlı haberlerini alicaz ins
Aynen hala kabuslar görüyorum ara sıra. Şu an her şeye karşı korkuyla yaklaşıyorum doktorun olumsuz lafları 3 katı şiddette geliyor kulağıma. Yolunda giden şeyler hep bir eksik şüpheli... inşallah güzel haberler veririm ve alırım. Yani hiç bir zaman tamam olmuyor. Hep bir risk belirsizlik. Hayırlısı olsun inşallah canım sağlıkla olsun.

Çok haklısın böyle hissetmekle. İnsan korkuyor. Bı kademeyi geçiyoruz diğeri geliyor karşımıza. Allah yardımcımız olsun.

T Tsk06 cnm tedavin ıns olumlu olur.ari sütü aldinmi peki marka falan önerdi mi
Arı sütü aldım evet, eğriçayır’dan sipariş ettim. Doktorum bir marka söylemedi, saf olmasına özen gösterin demişti..7 yumurta toplanmıştı, 5’i döllendi, 3’ü 5. Güne gitmişti. 2’si gen testinde sağlam çıktı. Histeroskopi yapılacak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…