- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.521
AminnAmin çok teşekkür ederimSenin tutmuş anladığım kadarıyla, darısı başıma
Ayy maşallah. Stres olmuştun bak ne güzel 3 tane gitmiş 3. güne. Transferde de güzel haberlerini alırız inşallahYok doğru hatırlıyorsun canım toplandı bugün aradılar ve üçüncü gün üç taneya yumurtam pek olmadığı için benim açımdan çok sürprizdi özellikle doktorun ifadeleri de bu yönde olunca. Kalitesini bilmiyorum tabi. Donduruldu inşallah sağlıkla çözülürler bende sarılık çıkınca transfer olacaktı ertelendi son anda.
Nerede görev yapıyor canım ben de araştıryaım. fiyatları nedir bir de muayene ve tüp bebek içinYok, doktorum Prof. Temel Ceyhan
canın yanmıyor merak etme benim ilk transferimde yanmıştı ama çok kastığımdan sanırım canım ama son transferimde yanmadı evet ekranda transferi görüyorsun ultrasonu dr ile beraber izliyorsun ve zaten ultrason çıktısınıda veriyorlar bana memorial şişlide son transferimde verdiler ayrıca 3. gun embriyosuydu ama yine son halini gösteren ultrason görüntüsünü ve kalitesini gösteren bir çıktıda vermişlerdi. sakinleştirici vermediler aslında ısrarda etmiştim daha önce acıbademde canım yandığı için özellikle istedim ama gerek olmadığına ikna ettiler ve gerçekten hiç acımadı canım. bahsettiğin serumu bilmiyorum içeriği nedir bana herhangi bir serum takmadılar gerek kalmadı dinlendim ve çıktım canım umarım açıklayıcı olmuştur biraz uzun oldu amaS
Serum sebepsiz başarısız denemelerden sonra oluyor. Benım immün sistemle alakalı farklı bir rahatsızlığım olduğu için doktor verdi. Teşekkür ederim cevabın için. Çok duygusalım ağladım sabah hepsi olumsızluk yaşarsam diye korkudan. Yarın transferm var. Herkes dualarına kavuşur inşallah.canın yanmıyor merak etme benim ilk transferimde yanmıştı ama çok kastığımdan sanırım canım ama son transferimde yanmadı evet ekranda transferi görüyorsun ultrasonu dr ile beraber izliyorsun ve zaten ultrason çıktısınıda veriyorlar bana memorial şişlide son transferimde verdiler ayrıca 3. gun embriyosuydu ama yine son halini gösteren ultrason görüntüsünü ve kalitesini gösteren bir çıktıda vermişlerdi. sakinleştirici vermediler aslında ısrarda etmiştim daha önce acıbademde canım yandığı için özellikle istedim ama gerek olmadığına ikna ettiler ve gerçekten hiç acımadı canım. bahsettiğin serumu bilmiyorum içeriği nedir bana herhangi bir serum takmadılar gerek kalmadı dinlendim ve çıktım canım umarım açıklayıcı olmuştur biraz uzun oldu ama
Evet canım yaptırdım çok şükür sonuç güzel geldi 337 çıktıO ozdemirelif ne yaptın kuzum test yaptın mı
Çok güzel. Zaten diğerleride öyle düşük değildi. Hayırlı olsunEvet canım yaptırdım çok şükür sonuç güzel geldi 337 çıktı
Engin oral’ı mı Cem çelik’i mi önerirsiniz?Engin oral ikincisi cem celık
Tebrik ederimm kuzum bir haftaya kese görünürEvet canım yaptırdım çok şükür sonuç güzel geldi 337 çıktı
Gözün aydın sağlıklı olsun da tek de iyi. İkiz gebelik de zorCok sukur bugun kalp atisini duymayi rabbim nasip etti, burada beraber bekledigimiz kardeslerimin hepsine de allah cumanin yuzu suyu hurmetine tez zamanda nasip etsin insallah.
(Tek embryo tutmus, ikinci transfer edilen ortalarda yok)
İyi iyi kuzum çok şükürEvet canım yaptırdım çok şükür sonuç güzel geldi 337 çıktı
Super maşallah. İyiki iki transfer olmuş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Öf benimde çift transfer ne çıkacak bilmiyorumCok sukur bugun kalp atisini duymayi rabbim nasip etti, burada beraber bekledigimiz kardeslerimin hepsine de allah cumanin yuzu suyu hurmetine tez zamanda nasip etsin insallah.
Gözünaydın canım çok sevindimCok sukur bugun kalp atisini duymayi rabbim nasip etti, burada beraber bekledigimiz kardeslerimin hepsine de allah cumanin yuzu suyu hurmetine tez zamanda nasip etsin insallah.
Tebrikler canım, darısı keseye kalp atışına inşallahEvet canım yaptırdım çok şükür sonuç güzel geldi 337 çıktı
Amin inşallahTebrikler canım, darısı keseye kalp atışına inşallah
Keseyi görmediniz mi daha?Super maşallah. İyiki iki transfer olmuş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Öf benimde çift transfer ne çıkacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?