şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Amin çok teşekkür ederim Senin tutmuş anladığım kadarıyla, darısı başıma
Aminn İkinci denememde tuttu. Salı kalp atışı için gidicem Her kademe ayrı stresli. Hala inanmış değilim arada test yapıyorum hcg düşer mi diye . İns hepimiz güzel sonuçlar alalım.

Ayy maşallah. Stres olmuştun bak ne güzel 3 tane gitmiş 3. güne. Transferde de güzel haberlerini alırız inşallah

Serum sebepsiz başarısız denemelerden sonra oluyor. Benım immün sistemle alakalı farklı bir rahatsızlığım olduğu için doktor verdi. Teşekkür ederim cevabın için. Çok duygusalım ağladım sabah hepsi olumsızluk yaşarsam diye korkudan. Yarın transferm var. Herkes dualarına kavuşur inşallah.

Evet canım yaptırdım çok şükür sonuç güzel geldi 337 çıktı
Tebrik ederimm kuzum bir haftaya kese görünür
Cok sukur bugun kalp atisini duymayi rabbim nasip etti, burada beraber bekledigimiz kardeslerimin hepsine de allah cumanin yuzu suyu hurmetine tez zamanda nasip etsin insallah.
(Tek embryo tutmus, ikinci transfer edilen ortalarda yok)
Gözün aydın sağlıklı olsun da tek de iyi. İkiz gebelik de zor Sağlıklı olsunlar, sağlıkla gelsinler yeter

Cok sukur bugun kalp atisini duymayi rabbim nasip etti, burada beraber bekledigimiz kardeslerimin hepsine de allah cumanin yuzu suyu hurmetine tez zamanda nasip etsin insallah.
Super maşallah. İyiki iki transfer olmuş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Öf benimde çift transfer ne çıkacak bilmiyorum

Merhaba hanımlar, öncelikle güzel haberler alan herkesi tebrik ederim darısı sağlıkla kucağınıza almaya inşallah ikinci adeti olup transfer dönemine girdiğimden beri biraz fazla gerildim sanırım uzak kaldım buralardan. Tedirginliği atamıyorum üstümden bir türlü inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız en kısa zamanda

Gözünaydın canım çok sevindim

L lusin canım senin de herşeyin yolunda gitmesine, fındıkla fıstığın iyi olmalarına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…