şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Cok sukur bugun kalp atisini duymayi rabbim nasip etti, burada beraber bekledigimiz kardeslerimin hepsine de allah cumanin yuzu suyu hurmetine tez zamanda nasip etsin insallah.
(Tek embryo tutmus, ikinci transfer edilen ortalarda yok)
Tebrik ederim arkadaşım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah Bana da dün iki embriyo transferi yapıldı, darısı başıma Özel bulmazsan kaliteleri neydi acaba öğrenebilir miyim?

Hayırlısı olsun inşallah canım bizim transferler pes peşe olacaktı ama benim 2. Adet bu ayın 15 gibi olmam lazım ama hiç ses seda yok olmazsam salı gideceğim tarlusal başlayacağım oda 10 gün daha ileri atacak transferi. Insan biranönce olsun istiyor artık hayirlisi olsun biraz daha bekleyeceğiz sonu güzel olsun insallah

Sağol canım evet ya aynı zamanlarda opu olmuştuk. Ya ben çok nadir kendiliğimden adet olduğum için doktorum opudan sonra adetin 16. günü tarlusala başlattı direk öyle oldum bende. Şimdi Estrofem in 4. günündeyim 18in de kontrolüm var. Herşey yolunda giderse inşallah 22-23ü transfer. Öleceğim heyecandan tedirginlikten amin canım inşallah sonu güzel olur hepimizin

Cok sukur bugun kalp atisini duymayi rabbim nasip etti, burada beraber bekledigimiz kardeslerimin hepsine de allah cumanin yuzu suyu hurmetine tez zamanda nasip etsin insallah.
(Tek embryo tutmus, ikinci transfer edilen ortalarda yok)
Ayyy çok sevindim canım Allah'ım insallah bizlere de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…