- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.541
Yok canim. Benim doktor kese kalp atışına beraber bakıyor o yüzden HCG ikiye katlaninca 12 gün sonra bakıyor. Aslında o sıra kese görünürdü ama bakmiyorKeseyi görmediniz mi daha?
1500-3000 HCG de görünüyor canimKızlar en erken kalınca hafta kese görülüyor
Tebrik ederim arkadaşım, sağlıkla kucağına alırsın inşallahCok sukur bugun kalp atisini duymayi rabbim nasip etti, burada beraber bekledigimiz kardeslerimin hepsine de allah cumanin yuzu suyu hurmetine tez zamanda nasip etsin insallah.
(Tek embryo tutmus, ikinci transfer edilen ortalarda yok)
Yani yine mi kan baktırmaz yaaa1500-3000 HCG de görünüyor canim
Yok baktirmaz canım. Katlanmış artık. Keseye genelde bı hafta sonra bakiyorlarYani yine mi kan baktırmaz yaaa
Cok sevindim cnm hadi gözünaydinEvet canım yaptırdım çok şükür sonuç güzel geldi 337 çıktı
Gözünüzaydin allah tamamina erdirsin inşallahCok sukur bugun kalp atisini duymayi rabbim nasip etti, burada beraber bekledigimiz kardeslerimin hepsine de allah cumanin yuzu suyu hurmetine tez zamanda nasip etsin insallah.
Gözün aydin canim Allah tamamina erdirsin inşallahEvet canım yaptırdım çok şükür sonuç güzel geldi 337 çıktı
Hayırlısı olsun inşallah canım bizim transferler pes peşe olacaktı ama benim 2. Adet bu ayın 15 gibi olmam lazım ama hiç ses seda yok olmazsam salı gideceğim tarlusal başlayacağım oda 10 gün daha ileri atacak transferi. Insan biranönce olsun istiyor artık hayirlisi olsun biraz daha bekleyeceğiz sonu güzel olsun insallahMerhaba hanımlar, öncelikle güzel haberler alan herkesi tebrik ederim darısı sağlıkla kucağınıza almaya inşallahikinci adeti olup transfer dönemine girdiğimden beri biraz fazla gerildim sanırım uzak kaldım buralardan. Tedirginliği atamıyorum üstümden bir türlü inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız en kısa zamanda
Cok sevindimmEvet canım yaptırdım çok şükür sonuç güzel geldi 337 çıktı
Bence bi ikizde sizden geliyorKizlar bugün 10. Gün kan değerim 418 cikti 8. Gün 181 di. Herşey yolunda gider inşallah
Hayırlı olsun cnm cift embriyomuydu senin?Kizlar bugün 10. Gün kan değerim 418 cikti 8. Gün 181 di. Herşey yolunda gider inşallah
Sağol canımHayırlısı olsun inşallah canım bizim transferler pes peşe olacaktı ama benim 2. Adet bu ayın 15 gibi olmam lazım ama hiç ses seda yok olmazsam salı gideceğim tarlusal başlayacağım oda 10 gün daha ileri atacak transferi. Insan biranönce olsun istiyor artık hayirlisi olsun biraz daha bekleyeceğiz sonu güzel olsun insallah
Tebrikler canım benim çok sevindimKizlar bugün 10. Gün kan değerim 418 cikti 8. Gün 181 di. Herşey yolunda gider inşallah
Çok güzel bir haber bu kuzumEvet canım yaptırdım çok şükür sonuç güzel geldi 337 çıktı
Ayyy çok sevindim canımCok sukur bugun kalp atisini duymayi rabbim nasip etti, burada beraber bekledigimiz kardeslerimin hepsine de allah cumanin yuzu suyu hurmetine tez zamanda nasip etsin insallah.
Maşallah canım cok güzel katlanmış hayırlı uğurlu olsun.Kizlar bugün 10. Gün kan değerim 418 cikti 8. Gün 181 di. Herşey yolunda gider inşallah
Maşallah kuzum değerlerin çok güzel artmışKizlar bugün 10. Gün kan değerim 418 cikti 8. Gün 181 di. Herşey yolunda gider inşallah
Tebrik ederim, sağlıkla doğsun inşallahhKizlar bugün 10. Gün kan değerim 418 cikti 8. Gün 181 di. Herşey yolunda gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?