- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.561
Aynen canım o konuda çok güzel oldu bende beklemiyordum. İnşallah sonrası da güzel olurAyy maşallah. Stres olmuştun bak ne güzel 3 tane gitmiş 3. güne. Transferde de güzel haberlerini alırız inşallah
İnşallah her şey çok güzel gider canımSerum sebepsiz başarısız denemelerden sonra oluyor. Benım immün sistemle alakalı farklı bir rahatsızlığım olduğu için doktor verdi. Teşekkür ederim cevabın için. Çok duygusalım ağladım sabah hepsi olumsızluk yaşarsam diye korkudan. Yarın transferm var. Herkes dualarına kavuşur inşallah.
Tebrik ederim canımCok sukur bugun kalp atisini duymayi rabbim nasip etti, burada beraber bekledigimiz kardeslerimin hepsine de allah cumanin yuzu suyu hurmetine tez zamanda nasip etsin insallah.
(Tek embryo tutmus, ikinci transfer edilen ortalarda yok)
inşallah hayırlısıyla hamile haberini paylaşırsın inşallahSerum sebepsiz başarısız denemelerden sonra oluyor. Benım immün sistemle alakalı farklı bir rahatsızlığım olduğu için doktor verdi. Teşekkür ederim cevabın için. Çok duygusalım ağladım sabah hepsi olumsızluk yaşarsam diye korkudan. Yarın transferm var. Herkes dualarına kavuşur inşallah.
5 yumurta kötü değil benim 2 bazen 3 bazen 1 bazen 4 oluyor bence çok iyi maşallah üzülmeyin güzel bir sayı 55 yumurtam olusmus rezervım az
Ne bıleyım kuzum ya bı kızın e2 degerı 1000 cıktı yumurta toplama dedı bnım daha bllı degl gene ıgne werdı yarın gene gel dedıler5 yumurta kötü değil benim 2 bazen 3 bazen 1 bazen 4 oluyor bence çok iyi maşallah üzülmeyin güzel bir sayı 5
bu ara da bu serumlu tedaviyi hangi merkez de ve şehirde yaptırdın canım sakıncası yoksa eğer paylaşırsan sevinirimSerum sebepsiz başarısız denemelerden sonra oluyor. Benım immün sistemle alakalı farklı bir rahatsızlığım olduğu için doktor verdi. Teşekkür ederim cevabın için. Çok duygusalım ağladım sabah hepsi olumsızluk yaşarsam diye korkudan. Yarın transferm var. Herkes dualarına kavuşur inşallah.
Allah razı olsn rabbım herkesı sevındırsın ınsallah5 yumurta kötü değil benim 2 bazen 3 bazen 1 bazen 4 oluyor bence çok iyi maşallah üzülmeyin güzel bir sayı 5
İzmir tavmergen yarın olacak. yarın da yazarsan anlatırım. 1.denemem olacak benım ayrıca.bu ara da bu serumlu tedaviyi hangi merkez de ve şehirde yaptırdın canım sakıncası yoksa eğer paylaşırsan sevinirim
Googleye intralipid serum yaz ayrıntılı var büyük hastanelerin int aderslerinde.İzmir tavmergen yarın olacak. yarın da yazarsan anlatırım. 1.denemem olacak benım ayrıca.
Hatta ilk 3 kişi pozitifti , sonrasında bugün sonuçları açıklacak olanlar vardı o yüzden sordumBir liste vardı adımızın olduğu ayrıntılı şekilde transfr sonuçlarımızın filan olduğu bu grupta mıydı? Bir de mart grubuna bakıyorum kafam karıştı.
Tebrik ederim canım
Allah kucağına almayı nasip etsin canım.Kizlar bugün 10. Gün kan değerim 418 cikti 8. Gün 181 di. Herşey yolunda gider inşallah
Çift gibi rakamlar dimiHayırlı olsun cnm cift embriyomuydu senin?
Sanki..çok yukselmis cunku masallah..Çift gibi rakamlar dimi
Hıc biriniEngin oral’ı mı Cem çelik’i mi önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?