şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

İzmir tavmergen yarın olacak. yarın da yazarsan anlatırım. 1.denemem olacak benım ay

İzmir tavmergen yarın olacak. yarın da yazarsan anlatırım. 1.denemem olacak benım ayrıca.
canım çok sevindim.ben istanbul da deniyorum memorial şişli inşallah yarın ki denemen son denemen olur rabbim hamileliği ve anneliği sana ve tüm isteyenlere nasip eder bana da inşallah:

337 kötü bir değer değil ki benim de 12 gun değerim o civardaydı 2 gun sonra tekrar kanda baktır artırşş olması gerekiyor sorun olduğunu sanmıyorum canım boşuna canını sıkma doktorunu arama şansın varsa ara bilgi ver inşallah sorun olmaz

Merhaba takip için kime gideceksiniz acaba? Ben transferden hemen sonra başka bir doktora da başlamak istiyorum

Tebrik ederim sonuçları pozitif olan arkadşları, allah inşallah kucağınıza almayı nasip eder. Şimdi eve gidiyorum transferden çktım. Sizlere sorum şu:işlemden sonra idrar tutma sıkıntısı yaşayanlar ne yaptınız. Ben hemşireden sürgü diye bişi istedim( herkese onu veriyorlar plastik bi kap) yatar vaziyettesin idrar için ve bayağı bir idrar yaptım ister istemez. İdrar yapmak olumsuz etkiler mi ister istemez kasılıyosun bi baskı oluyor yaparken. Sorun olmuş mudır acaba? Doktor olmaz dedi fakat yine de kafam karıştı. 2 saat sonra da klozete oturdum idrar için. Sizlerden klozet kullanan oldu mu

Hiç bi etkisi zararı yok kabız olmamaya ve kaka yaparken ıkınmamaya çalış onun dışında hiç etkisi yok. Ben ilk transferimde çok korktum stres ettim ama ikinci transferde hemen ayağa kaldırdılar.wcye gittim direk hiiiiç sıkıntı olmuyo. İlkinde yarım saat yatırdılar ikincide beş dakikada eve yolladılar. İkincide ikizlere gebeyim şimdi. Hayırlısı de kafanı takmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…