- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.581
Kızlar selam sabah yazmıştım bu gün 13. Gün beta değerim 337 çıkmıştı fakat şimdi kahverengi lekelenmem oldu birde kuru bir kan pıhtısı vardı. Yorumlarınıza ihtiyacım var
Progestan, prolutex, coraspirin, hıbor, estrofem ve folik asitİlac ne kullanıyorsunuz simdi
İzmir tavmergen yarın olacak. yarın da yazarsan anlatırım. 1.denemem olacak benım ay
canım çok sevindim.ben istanbul da deniyorum memorial şişli inşallah yarın ki denemen son denemen olur rabbim hamileliği ve anneliği sana ve tüm isteyenlere nasip eder bana da inşallah:İzmir tavmergen yarın olacak. yarın da yazarsan anlatırım. 1.denemem olacak benım ayrıca.
337 kötü bir değer değil ki benim de 12 gun değerim o civardaydı 2 gun sonra tekrar kanda baktır artırşş olması gerekiyor sorun olduğunu sanmıyorum canım boşuna canını sıkma doktorunu arama şansın varsa ara bilgi ver inşallah sorun olmazKızlar selam sabah yazmıştım bu gün 13. Gün beta değerim 337 çıkmıştı fakat şimdi kahverengi lekelenmem oldu birde kuru bir kan pıhtısı vardı. Yorumlarınıza ihtiyacım var
İlac ne kullanıyorsunuz simdi
benim de bazı aylar 300 yakın bir önceki ayda 30 çıkabiliyor aylardır ilaç kullanınca değerleri etkiliyor demek ki sıkma canını netice de iyi psikoloji de gerekiyor canımKızlar e2 degerım 560 cıkmıs bıdaha ıgne werdıler yumurtalarım cok az buyuyo sızce nasl
Valla bilemiyorum canim olsun isteriz tabiBence bi ikizde sizden geliyor
Evet canim cift 5. Gun embriyosuHayırlı olsun cnm cift embriyomuydu senin?
Teşekkür ederim canim darisi tüm bekleyenlerin basinaTebrikler canım benim çok sevindim
Allah razi olsun canimMaşallah canım cok güzel katlanmış hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkür ederim canim pazartesi tekrar kan vericem insallah guzel bir sekilde artarMaşallah kuzum değerlerin çok güzel artmış
İnşallah canim allah o günleei görmeyi hepimize nasip etsinTebrik ederim, sağlıkla doğsun inşallahh
Amin canim insallahAllah kucağına almayı nasip etsin canım.
Kat kat artsın tatlımTeşekkür ederim canim pazartesi tekrar kan vericem insallah guzel bir sekilde artar
Merhaba takip için kime gideceksiniz acaba? Ben transferden hemen sonra başka bir doktora da başlamak istiyorum7 kilonun biri kaldı gibi o da kistlerden diye düşünüyorum. 19 martta perinatalogta takibimiz başlayacak. İkiz diye tedirginiz gebeliği zor oluyor ya. Başlangıç kötü oldu inşallah devamı sağlıklı olur.
Bir ikiz anneside sensin sanırım canımKizlar bugün 10. Gün kan değerim 418 cikti 8. Gün 181 di. Herşey yolunda gider inşallah
Prof dr Ebru tarıma 19 Mart’ta randevumuz var. 8.5 haftalıkken gitmiş olacağız :)Merhaba takip için kime gideceksiniz acaba? Ben transferden hemen sonra başka bir doktora da başlamak istiyorum
Teşekkür ederim canim şuan bilemiyoruz inşallah keseyi görünce belli olacak.Bir ikiz anneside sensin sanırım canımgözün aydın katlanarak artsın inşallah
Hiç bi etkisi zararı yok kabız olmamaya ve kaka yaparken ıkınmamaya çalış onun dışında hiç etkisi yok. Ben ilk transferimde çok korktum stres ettim ama ikinci transferde hemen ayağa kaldırdılar.wcye gittim direk hiiiiç sıkıntı olmuyo. İlkinde yarım saat yatırdılar ikincide beş dakikada eve yolladılar. İkincide ikizlere gebeyim şimdi. Hayırlısı de kafanı takmamaya çalış.Tebrik ederim sonuçları pozitif olan arkadşları, allah inşallah kucağınıza almayı nasip eder. Şimdi eve gidiyorum transferden çktım. Sizlere sorum şu:işlemden sonra idrar tutma sıkıntısı yaşayanlar ne yaptınız. Ben hemşireden sürgü diye bişi istedim( herkese onu veriyorlar plastik bi kap) yatar vaziyettesin idrar için ve bayağı bir idrar yaptım ister istemez. İdrar yapmak olumsuz etkiler mi ister istemez kasılıyosun bi baskı oluyor yaparken. Sorun olmuş mudır acaba? Doktor olmaz dedi fakat yine de kafam karıştı. 2 saat sonra da klozete oturdum idrar için. Sizlerden klozet kullanan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?