- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.601
Transferden hemen sonra mı? Transferden sonra önce gebelik oluşup oluşmadığını beklemek gerekir.Merhaba takip için kime gideceksiniz acaba? Ben transferden hemen sonra başka bir doktora da başlamak istiyorum
Çok teşekkür ederim cevabın için. Yani yine bi hafif baskı oldu idrar yaparken yatar vaziyette ama baksana sen direkt klozete oturmuşsun mesela ve hiç sorun yaşamamışsın. Darısı başıma tekrar teşekkür ederimHiç bi etkisi zararı yok kabız olmamaya ve kaka yaparken ıkınmamaya çalış onun dışında hiç etkisi yok. Ben ilk transferimde çok korktum stres ettim ama ikinci transferde hemen ayağa kaldırdılar.wcye gittim direk hiiiiç sıkıntı olmuyo. İlkinde yarım saat yatırdılar ikincide beş dakikada eve yolladılar. İkincide ikizlere gebeyim şimdi. Hayırlısı de kafanı takmamaya çalış.
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Ben de perşembe günü transfer oldum, yakınız tarih olarakTebrik ederim sonuçları pozitif olan arkadşları, allah inşallah kucağınıza almayı nasip eder. Şimdi eve gidiyorum transferden çktım. Sizlere sorum şu:işlemden sonra idrar tutma sıkıntısı yaşayanlar ne yaptınız. Ben hemşireden sürgü diye bişi istedim( herkese onu veriyorlar plastik bi kap) yatar vaziyettesin idrar için ve bayağı bir idrar yaptım ister istemez. İdrar yapmak olumsuz etkiler mi ister istemez kasılıyosun bi baskı oluyor yaparken. Sorun olmuş mudır acaba? Doktor olmaz dedi fakat yine de kafam karıştı. 2 saat sonra da klozete oturdum idrar için. Sizlerden klozet kullanan oldu mu
Sabırsızlıkla bekliyoruz canım keseyi görmeniTeşekkür ederim canim şuan bilemiyoruz inşallah keseyi görünce belli olacak.
Sürgüyü altınızdan alrken hafif kalkıyosunhz ya ben ona bile korktum ben mi pimpirikliyim anlamadım ki. Nası hisseisyosun kendini ben hiç trans olmamış gibiyimHayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Ben de perşembe günü transfer oldum, yakınız tarih olarakBen de sürgüyle tuvaletimi yaptım, hemşire herkese veriyoru bir şey olmaz dedi. Hiç merak etme. Benim de doktorum yatmasan da olur ama yarım saat dinlen dedi. Ben yine de ilk olduğu için 2 saat yattım sonra evime geldim.
Ya kuzum bişi dicem o şekilde surguyle nasıl yaptın zor olmadı mı yatarakSürgüyü altınızdan alrken hafif kalkıyosunhz ya ben ona bile korktum ben mi pimpirikliyim anlamadım ki. Nası hisseisyosun kendini ben hiç trans olmamış gibiyimbitek belim ağrıyo sanki
Çok zor oldu. Ama ben malesef çok su içmemin kurbanı oldum. Öyle bi sıkıştım ki patlayacağım sandım. Mecburen yaptım. Hemşire koydu altına, orda kaldı hep.Ama malesef rahatlama pek olmadı yatarak olduğu için. Kalkınca 1 saat sonra kadar eve giderken wcye girdim ama .Ya kuzum bişi dicem o şekilde surguyle nasıl yaptın zor olmadı mı yatarak
Simdi ne asamadasınız sizz valla biraz kesmek gerek bende almistm hala 2 kg kaldı mens sonrası gitti 2 kilo beyaz ekmek cikti hayatimdan hep tam bugday yiyorum ama abur cubur kaciriyorumSelam kızlar, nasılsınız ? İştahım çok açıldı. İğne kullanırken bu kadar değildi. Canım her şeyi çekiyor. Durduramıyorum. Her şey aklıma geliyor aşeriyor gibi. Hepsi kalorili şeyler. Kiloda almışımvermem gerekiyor oysa ki. Nasıl engel oluyorsunuz
Kıyamam çok zor olur bu durumu daha önce tüp bebek yaptıranlara duymamıştım surguyle filan bide ilk olunca insan ister istemez tedirgin oluyorÇok zor oldu. Ama ben malesef çok su içmemin kurbanı oldum. Öyle bi sıkıştım ki patlayacağım sandım. Mecburen yaptım. Hemşire koydu altına, orda kaldı hep.Ama malesef rahatlama pek olmadı yatarak olduğu için. Kalkınca 1 saat sonra kadar eve giderken wcye girdim ama .
Çok güzel çıkmış maşallahKızlar bügün test günümdü 497 çıktı pozitif ikinci testim pazartesi günü inşallah
Valla benden çok eşim korktu ama ben yapmadaydım yatağı mahvederdim kesinSürgüyü altınızdan alrken hafif kalkıyosunhz ya ben ona bile korktum ben mi pimpirikliyim anlamadım ki. Nası hisseisyosun kendini ben hiç trans olmamış gibiyimbitek belim ağrıyo sanki
Oooh maşallah, tebrik ederimKızlar bügün test günümdü 497 çıktı pozitif ikinci testim pazartesi günü inşallah
Benim 5. Gün embriyolarım gene gittiBirde aranızda embriyosuna genetik baktıran var mı?
Kaçta tane gitti? Bizim 2 transfer oldu. 1 tane genetiğe gittti diğer 2 si donduruldu. Genetik sonucu olumsuz geldi. Şimdiki sonucum pozitif bakalım herşeyin hayırlısı..Benim 5. Gün embriyolarım gene gittiAma henüz transfer olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?