şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba takip için kime gideceksiniz acaba? Ben transferden hemen sonra başka bir doktora da başlamak istiyorum
Transferden hemen sonra mı? Transferden sonra önce gebelik oluşup oluşmadığını beklemek gerekir.
Sonrasında keseyi ve kalp atımını da kendi doktorunuzda gördükten sonra başka doktora başlamanız daha sağlıklı. Arada kanama ya da başka komplikasyonlar gelişebiliyor. Kalp atımını duymayana kadar başka doktora gitmek çok gerek yok ama siz bilirsiniz

Çok teşekkür ederim cevabın için. Yani yine bi hafif baskı oldu idrar yaparken yatar vaziyette ama baksana sen direkt klozete oturmuşsun mesela ve hiç sorun yaşamamışsın. Darısı başıma tekrar teşekkür ederim

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Ben de perşembe günü transfer oldum, yakınız tarih olarak Ben de sürgüyle tuvaletimi yaptım, hemşire herkese veriyoru bir şey olmaz dedi. Hiç merak etme. Benim de doktorum yatmasan da olur ama yarım saat dinlen dedi. Ben yine de ilk olduğu için 2 saat yattım sonra evime geldim.

Sürgüyü altınızdan alrken hafif kalkıyosunhz ya ben ona bile korktum ben mi pimpirikliyim anlamadım ki. Nası hisseisyosun kendini ben hiç trans olmamış gibiyim bitek belim ağrıyo sanki

Selam kızlar, nasılsınız ? İştahım çok açıldı. İğne kullanırken bu kadar değildi. Canım her şeyi çekiyor. Durduramıyorum. Her şey aklıma geliyor aşeriyor gibi. Hepsi kalorili şeyler. Kiloda almışım vermem gerekiyor oysa ki. Nasıl engel oluyorsunuz

Transferden sonra bel ağrısı normal mi kızlar? Sonuç tarihim de 23 ü benım bugün trans oldum doktor 10.gün baktır dedi 9.gün pazartesiye geliyor o zaman baktırırırım.

Sürgüyü altınızdan alrken hafif kalkıyosunhz ya ben ona bile korktum ben mi pimpirikliyim anlamadım ki. Nası hisseisyosun kendini ben hiç trans olmamış gibiyim bitek belim ağrıyo sanki
Ya kuzum bişi dicem o şekilde surguyle nasıl yaptın zor olmadı mı yatarak

Ya kuzum bişi dicem o şekilde surguyle nasıl yaptın zor olmadı mı yatarak
Çok zor oldu. Ama ben malesef çok su içmemin kurbanı oldum. Öyle bi sıkıştım ki patlayacağım sandım. Mecburen yaptım. Hemşire koydu altına, orda kaldı hep.Ama malesef rahatlama pek olmadı yatarak olduğu için. Kalkınca 1 saat sonra kadar eve giderken wcye girdim ama .

Simdi ne asamadasınız sizz valla biraz kesmek gerek bende almistm hala 2 kg kaldı mens sonrası gitti 2 kilo beyaz ekmek cikti hayatimdan hep tam bugday yiyorum ama abur cubur kaciriyorum

Kıyamam çok zor olur bu durumu daha önce tüp bebek yaptıranlara duymamıştım surguyle filan bide ilk olunca insan ister istemez tedirgin oluyor bende ne kadar su icmem lazım çok mu az mı az içersen rahim rahat görünmese hep bir soru

Valla benden çok eşim korktu ama ben yapmadaydım yatağı mahvederdim kesin Bende de batmalar harici bir belirti yok zaten bugün 3. günüm. Kendime söz verdim belirti aramamak için Sana kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…