şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kaçta tane gitti? Bizim 2 transfer oldu. 1 tane genetiğe gittti diğer 2 si donduruldu. Genetik sonucu olumsuz geldi. Şimdiki sonucum pozitif bakalım herşeyin hayırlısı..
3 embriyom 5. Güne gelmişti, 3’ünü de genetiğe gönderdik. 2 tanesi sağlıklı geldi, diğeri içinde çok kötü diil, elimizde hiç kalmasaydı bunu transfer ederdik dedi doktorum. Sizinkini anlamadım ama, transferden sonra kalanları mı gene gönderdiler?

Nerede görev yapıyor canım ben de araştıryaım. fiyatları nedir bir de muayene ve tüp bebek için
Gülhane’nin tüp bebek bölümünün başkanı ama özel muayenesine gidiyorum ben. Bizim topşamda 25 bin civarı tutacak sanırım ilaçlar dahil ama gen testi vs.’de yaptırdık biz ve ilaç dozlarım yüksek olduğundan biraz fazla tuttu

Simdi ne asamadasınız sizz valla biraz kesmek gerek bende almistm hala 2 kg kaldı mens sonrası gitti 2 kilo beyaz ekmek cikti hayatimdan hep tam bugday yiyorum ama abur cubur kaciriyorum
Transfer beklemesindeyim canım. Beyaz ekmek çok tüketmiyorum ama bu ara börek poğaça kek filan bütün hamur işlerini canım çekiyor yumurta toplama sonrası daha bir doymak bilmedim.

Ben anestezi aldığımızda nasıl transfer yapıyorlar onu merak ediyorum. Bence sizi takip eden işini bilen doktor için çok fazla önemli değildir su içilmesi. Hemşireler sürekli aman iyice sıkışık ol filan diye bastırıp duruyorlar. Özellikle yeni ultrason cihazlarının görüntülemesi iyi oluyor aslında. Bana da sürekli hemşire sıkışık olma baskısı yapıyordu. Transfer için anestezi olduğundan yapmadım zaten ama transfer sonrası muayenelere de sıkışık gitmiyordum. Bir günde doktor göremiyorum filan demedi. Nasip olursa bu transferde anestezi almak istemiyorum ve sıkışık gitmeyi de düşünmüyorum. Belki iki bardak su içerim öncesinde sadece. Yoksa dayanamam stres olurum kasarım kendimi daha kötü olur biliyorum.

Kesinlikle bende kasarım sıkışıkken ama sanıyorum her merkez biraz sıkışık olmamızı istiyor. Anestezi daha önce duymamıştım transferde ve benim merkezim yapmıyor anestezili keşke yapsa senin transfer tarihin belli oldu mu canım

Özellikle anestezili istiyorum diye bir gün önceden aradım. Yok filan dediler ama ben yapamam dedim. İşte aç gel dediler zaten anestezi olacağı için öyle yapıldı. Anestezi olacağı için zaten sıkışık olmanızı istemiyorlar. Maalesef transfer tarihi belli değil canım normalde ne zaman oluyor acaba dondurulmuş transfer bilmiyorum. Bir hafta sonra antikor için test vereceğim düşmüşse olacak ama regl den sonra mı nasıl oluyor acaba

Eğer opudan sonraki reglinde değerlerin düşmüşse başlıyorlar iğne ilaçlara canım regl oldun dimi

Benim 5.gün embriyosu 5 adet embriyo oldu. İyi kalite 2 embriyosu transfer oldum. Birtanesi genetiğe gitti (sonuç kötü) diğer kalan 2 taneyi dondurduk. Yani bizim 5 embriyodan 1 tanesine genetik yaptırdık.

Cnm Sen arisutunu ne zamn nasıl kullandin

Geçen yıl kalp atışı göreceğimiz gün kanamam başladı ikizlerimin kalbi durdu. Trombofoli paneli yaptırdım 5 heterozigot 3 homozigot gen var. Tüp bebek doktorum kan sulandırıcıya gerek yok diyor ama gerek varsa transferle beraber başlamak gerekiyormuş. Bu yüzden beklemek istemiyorum.. yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Benim 5.gün embriyosu 5 adet embriyo oldu. İyi kalite 2 embriyosu transfer oldum. Birtanesi genetiğe gitti (sonuç kötü) diğer kalan 2 taneyi dondurduk. Yani bizim 5 embriyodan 1 tanesine genetik yaptırdık.
Hah tamam şimdi oldu :) Transferden sonra neden genetiğe gönderme ihtiyacı hissettiniz? Yanlış hatırlamıyorsam pozitifti sizin, sorun yoktur bence transfer edilenlerde, sağlıklılarki tutmuşlar inşallah gebeliğin ilerlediğinde 11.-12. Haftada kandan gen testi verirsin zaten. Ben sormuştum bu gen testini yaptırınca hamilelikte de yaptırmaya gerek var mı diye, evet demişti doktorum çünkü embriyo büyürken de değişikliğe uğradığından o sırada da dna farklılaşması olabiliyormuş..

Benim doktorum bir sonraki reglimin 20. Günü yaparız transferi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…