- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.621
3 embriyom 5. Güne gelmişti, 3’ünü de genetiğe gönderdik. 2 tanesi sağlıklı geldi, diğeri içinde çok kötü diil, elimizde hiç kalmasaydı bunu transfer ederdik dedi doktorum. Sizinkini anlamadım ama, transferden sonra kalanları mı gene gönderdiler?Kaçta tane gitti? Bizim 2 transfer oldu. 1 tane genetiğe gittti diğer 2 si donduruldu. Genetik sonucu olumsuz geldi. Şimdiki sonucum pozitif bakalım herşeyin hayırlısı..
Gülhane’nin tüp bebek bölümünün başkanı ama özel muayenesine gidiyorum ben. Bizim topşamda 25 bin civarı tutacak sanırım ilaçlar dahil ama gen testi vs.’de yaptırdık biz ve ilaç dozlarım yüksek olduğundan biraz fazla tuttuNerede görev yapıyor canım ben de araştıryaım. fiyatları nedir bir de muayene ve tüp bebek için
Transfer beklemesindeyim canım. Beyaz ekmek çok tüketmiyorum ama bu ara börek poğaça kek filan bütün hamur işlerini canım çekiyorSimdi ne asamadasınız sizz valla biraz kesmek gerek bende almistm hala 2 kg kaldı mens sonrası gitti 2 kilo beyaz ekmek cikti hayatimdan hep tam bugday yiyorum ama abur cubur kaciriyorum
Ben anestezi aldığımızda nasıl transfer yapıyorlar onu merak ediyorum. Bence sizi takip eden işini bilen doktor için çok fazla önemli değildir su içilmesi. Hemşireler sürekli aman iyice sıkışık ol filan diye bastırıp duruyorlar. Özellikle yeni ultrason cihazlarının görüntülemesi iyi oluyor aslında. Bana da sürekli hemşire sıkışık olma baskısı yapıyordu. Transfer için anestezi olduğundan yapmadım zaten ama transfer sonrası muayenelere de sıkışık gitmiyordum. Bir günde doktor göremiyorum filan demedi. Nasip olursa bu transferde anestezi almak istemiyorum ve sıkışık gitmeyi de düşünmüyorum. Belki iki bardak su içerim öncesinde sadece. Yoksa dayanamam stres olurum kasarım kendimi daha kötü olur biliyorum.Kıyamam çok zor olur bu durumu daha önce tüp bebek yaptıranlara duymamıştım surguyle filan bide ilk olunca insan ister istemez tedirgin oluyorbende ne kadar su icmem lazım çok mu az mı az içersen rahim rahat görünmese hep bir soru
5.gün tek senın ?Valla benden çok eşim korktu ama ben yapmadaydım yatağı mahvederdim kesinBende de batmalar harici bir belirti yok zaten bugün 3. günüm. Kendime söz verdim belirti aramamak için Sana kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?
Kesinlikle bende kasarım sıkışıkken ama sanıyorum her merkez biraz sıkışık olmamızı istiyor. Anestezi daha önce duymamıştım transferde ve benim merkezim yapmıyor anestezili keşke yapsaBen anestezi aldığımızda nasıl transfer yapıyorlar onu merak ediyorum. Bence sizi takip eden işini bilen doktor için çok fazla önemli değildir su içilmesi. Hemşireler sürekli aman iyice sıkışık ol filan diye bastırıp duruyorlar. Özellikle yeni ultrason cihazlarının görüntülemesi iyi oluyor aslında. Bana da sürekli hemşire sıkışık olma baskısı yapıyordu. Transfer için anestezi olduğundan yapmadım zaten ama transfer sonrası muayenelere de sıkışık gitmiyordum. Bir günde doktor göremiyorum filan demedi. Nasip olursa bu transferde anestezi almak istemiyorum ve sıkışık gitmeyi de düşünmüyorum. Belki iki bardak su içerim öncesinde sadece. Yoksa dayanamam stres olurum kasarım kendimi daha kötü olur biliyorum.
Özellikle anestezili istiyorum diye bir gün önceden aradım. Yok filan dediler ama ben yapamam dedim. İşte aç gel dediler zaten anestezi olacağı için öyle yapıldı. Anestezi olacağı için zaten sıkışık olmanızı istemiyorlar. Maalesef transfer tarihi belli değil canım normalde ne zaman oluyor acaba dondurulmuş transfer bilmiyorum. Bir hafta sonra antikor için test vereceğim düşmüşse olacak ama regl den sonra mı nasıl oluyor acabaKesinlikle bende kasarım sıkışıkken ama sanıyorum her merkez biraz sıkışık olmamızı istiyor. Anestezi daha önce duymamıştım transferde ve benim merkezim yapmıyor anestezili keşke yapsasenin transfer tarihin belli oldu mu canım
Eğer opudan sonraki reglinde değerlerin düşmüşse başlıyorlar iğne ilaçlara canım regl oldun dimiÖzellikle anestezili istiyorum diye bir gün önceden aradım. Yok filan dediler ama ben yapamam dedim. İşte aç gel dediler zaten anestezi olacağı için öyle yapıldı. Anestezi olacağı için zaten sıkışık olmanızı istemiyorlar. Maalesef transfer tarihi belli değil canım normalde ne zaman oluyor acaba dondurulmuş transfer bilmiyorum. Bir hafta sonra antikor için test vereceğim düşmüşse olacak ama regl den sonra mı nasıl oluyor acaba
Benim de 5. gün 2 tane ama biri bir tık geriden geliyormuş. Dondurmaya embriyom kalmadı5.gün tek senın ?
Benım 8 toplandı, 6 Sına işlem yapılmış. 2 si döllendi 3.gün dondu (sayı az diye) Biri de geç döllendi 5. Gün gelirse dondururz dediler geldi dondu o koyuldu.Benim de 5. gün 2 tane ama biri bir tık geriden geliyormuş. Dondurmaya embriyom kalmadıSenin kaldı mı dondurmaya?
Benim 5.gün embriyosu 5 adet embriyo oldu. İyi kalite 2 embriyosu transfer oldum. Birtanesi genetiğe gitti (sonuç kötü) diğer kalan 2 taneyi dondurduk. Yani bizim 5 embriyodan 1 tanesine genetik yaptırdık.3 embriyom 5. Güne gelmişti, 3’ünü de genetiğe gönderdik. 2 tanesi sağlıklı geldi, diğeri içinde çok kötü diil, elimizde hiç kalmasaydı bunu transfer ederdik dedi doktorum. Sizinkini anlamadım ama, transferden sonra kalanları mı gene gönderdiler?
Cnm Sen arisutunu ne zamn nasıl kullandinGülhane’nin tüp bebek bölümünün başkanı ama özel muayenesine gidiyorum ben. Bizim topşamda 25 bin civarı tutacak sanırım ilaçlar dahil ama gen testi vs.’de yaptırdık biz ve ilaç dozlarım yüksek olduğundan biraz fazla tuttu
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar bügün test günümdü 497 çıktı pozitif ikinci testim pazartesi günü inşallah
Geçen yıl kalp atışı göreceğimiz gün kanamam başladı ikizlerimin kalbi durdu. Trombofoli paneli yaptırdım 5 heterozigot 3 homozigot gen var. Tüp bebek doktorum kan sulandırıcıya gerek yok diyor ama gerek varsa transferle beraber başlamak gerekiyormuş. Bu yüzden beklemek istemiyorum.. yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumTransferden hemen sonra mı? Transferden sonra önce gebelik oluşup oluşmadığını beklemek gerekir.
Sonrasında keseyi ve kalp atımını da kendi doktorunuzda gördükten sonra başka doktora başlamanız daha sağlıklı. Arada kanama ya da başka komplikasyonlar gelişebiliyor. Kalp atımını duymayana kadar başka doktora gitmek çok gerek yok ama siz bilirsiniz
Yok henüz olmadım canımEğer opudan sonraki reglinde değerlerin düşmüşse başlıyorlar iğne ilaçlara canım regl oldun dimi
Olduğunda başlarsın canımYok henüz olmadım canım
Hayırlısı olsun, işimiz Allah’a kalmışBenım 8 toplandı, 6 Sına işlem yapılmış. 2 si döllendi 3.gün dondu (sayı az diye) Biri de geç döllendi 5. Gün gelirse dondururz dediler geldi dondu o koyuldu.
Hah tamam şimdi oldu :) Transferden sonra neden genetiğe gönderme ihtiyacı hissettiniz? Yanlış hatırlamıyorsam pozitifti sizin, sorun yoktur bence transfer edilenlerde, sağlıklılarki tutmuşlarBenim 5.gün embriyosu 5 adet embriyo oldu. İyi kalite 2 embriyosu transfer oldum. Birtanesi genetiğe gitti (sonuç kötü) diğer kalan 2 taneyi dondurduk. Yani bizim 5 embriyodan 1 tanesine genetik yaptırdık.
Benim doktorum bir sonraki reglimin 20. Günü yaparız transferi dediÖzellikle anestezili istiyorum diye bir gün önceden aradım. Yok filan dediler ama ben yapamam dedim. İşte aç gel dediler zaten anestezi olacağı için öyle yapıldı. Anestezi olacağı için zaten sıkışık olmanızı istemiyorlar. Maalesef transfer tarihi belli değil canım normalde ne zaman oluyor acaba dondurulmuş transfer bilmiyorum. Bir hafta sonra antikor için test vereceğim düşmüşse olacak ama regl den sonra mı nasıl oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?