- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.641
İğnelere başlamadan önce ilk muayene sonrası kullanmaya başladım arı sütünü. Sabahları kahvaltı sonrası tahta kaşıkla yarım çar kaşığı kadar dilimin altına koyup erimesini bekliyorum. Sonrasında bir süre bir şey yiyip içmemeye özen gösteriyorum. Tadı güzel değil ama idare eder işteCnm Sen arisutunu ne zamn nasıl kullandin
Benim kimyasal oldu canım ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra oldum ve 8 gün sürdü reglSonucu negatif olanlar ne zaman adet oldunuz
Sağol canım inşallah dualarım sizlerle rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallahOooh maşallah, tebrik ederimDarısı başımıza
Amin inşallah çok sağol canım darısı sizlerin başına inşallah dualarım sizinle rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsinGözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallahdarısı bizlere
Bu kadar erken çıkması mümkün değil ki. Çatlama iğnesi nin etkisiyle pozitif gördünüz muhtemelen. 7. Gün idrarda pozitif görenler oluyor en erken sanırım. Birkaç gün bekleyin kendinizi de strese sokmayın. Hayırlı haberler alırsınız inşallahKızlar selam, iki gündür normal kaset testlerden yapıyorum taze transferdi benim 5. gün embriyosu 4. gün dün az silik çıkmıştı bugün 5. gün dahada azaldı. Sanırım olumsuz oldu. En erken ne zaman kanda çıkar sizce?
Çok teşekkür ederim. Salı günü akşamı kan testi veririm. Umarım emeklerimizin karşılığını alırız.Bu kadar erken çıkması mümkün değil ki. Çatlama iğnesi nin etkisiyle pozitif gördünüz muhtemelen. 7. Gün idrarda pozitif görenler oluyor en erken sanırım. Birkaç gün bekleyin kendinizi de strese sokmayın. Hayırlı haberler alırsınız inşallah
Teşekkür ederim canımBenim doktorum bir sonraki reglimin 20. Günü yaparız transferi dedi
Amin inşallah canımAmin inşallah çok sağol canım darısı sizlerin başına inşallah dualarım sizinle rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin
Kuzum senin zaten çift transferde dimi bence ikiz değerin çok yüksek çıkmış maşallahKizlar 12. Gün degerim 998 cikti bugun ikiz olabilir mi sizce
MerhabalrEngin oral ikincisi cem celik
MerhabalrEngin oral’ı mı Cem çelik’i mi önerirsiniz?
Bişey olmuyor canım. Transferden çıktıktan sonra eşim yatağı ayarlıyordu. Yatağın arkasını yanlışlikla aniden indirdi. Ben sert şekilde sırt üstü düştümTebrik ederim sonuçları pozitif olan arkadşları, allah inşallah kucağınıza almayı nasip eder. Şimdi eve gidiyorum transferden çktım. Sizlere sorum şu:işlemden sonra idrar tutma sıkıntısı yaşayanlar ne yaptınız. Ben hemşireden sürgü diye bişi istedim( herkese onu veriyorlar plastik bi kap) yatar vaziyettesin idrar için ve bayağı bir idrar yaptım ister istemez. İdrar yapmak olumsuz etkiler mi ister istemez kasılıyosun bi baskı oluyor yaparken. Sorun olmuş mudır acaba? Doktor olmaz dedi fakat yine de kafam karıştı. 2 saat sonra da klozete oturdum idrar için. Sizlerden klozet kullanan oldu mu
İyi direnmissiniz gerçekten. Farklı doktorlara danışmanız çok iyi olmuş. Sizi bilinçli görünce gıcık olmuş bence. Geçmiş olsun.Merhabalr
Tavsiye uzerine Engin beye gittim aşılama yapmak istediğimi söyledim moreli bozularak tamam dedi çünkü kendi aşılama gibi ucuz şeylerle çok uğraşmak istemiyor.Tutmadı aşılamam 2. Aşılamayı isteyince resmen suratı düşüp eşimle bana yansıttı bizde hadi tüp bebeğe geçelim bari dedik.Bize sadece 10bin dedi ama neredeyse 40 bin tuttu! Bana rahmimin eğri olduğunu ama problem çıkarmqz dedi ilk görüşmemde bende sevinmiltim embriyoyu koyucağına 3-4 gün kala ameliyat olmalısındedi.Ama problem olmaz demiştiniz dediğimde senin kafan çok yoğun beni dinlemiyorsun ben öyle demedim diye beni ve eşimi yalancı yerine koydu. Ben ameliyat olmicamı söyledim ve bu şekilde embriyo yerleştirildin dedim. Neyse ilk denemede tuttu ama bir haftanın sonunda kanamalarım başladı Engin beyi aradım beni telefonda zırt pırt arayamazsın ben bir tek seninlemi ilgilenicem diye azarladı!
Bebeğimin kalp atışlarını görmediğinde sen düşük yapamazsın senin psikolojin uygun değil kürtaj ol dedi ama o gece ben bebeği düşürdüm.ertesi gün beni görmedi bir hafta sonra gel dedi. Düşük yaptıktan sonra gittiğim hastanedeki doktor kürtaja gerek yok herşeyi düşürmüşsün dedi. Bir hafta sonra engin beye gittiğimde bana içerde parça kalmış kürtaj yapıcam dedi ben kabul etmince beni tersledi. Oradan çıkıp 2 hastaneye gittim iki yerdeki doktor da bana içerde hiç birşey olmadığını söyledi. Sırf para için beni kürtaj yapıcaktı! Bana kürtaj yapmazsa rahmimin yapışıcağını söyledi ama diğer doktorlar asıl kürtaj olursan öyle bir risk olur diyip çok şaşırdılar!
Ben hiç transfer olmamış gibiyim neden acaba ya sıradan bi gün gibi...dün oldum halbukiBişey olmuyor canım. Transferden çıktıktan sonra eşim yatağı ayarlıyordu. Yatağın arkasını yanlışlikla aniden indirdi. Ben sert şekilde sırt üstü düştümKarnım ağrıdı. Moralimiz bozulmuştu ama bişey olmadı
Ay maşallah ikizler geliyor benceKizlar 12. Gün degerim 998 cikti bugun ikiz olabilir mi sizce
Öyle oluyor canim. İnsan nedense bı rahimde doluluk, sertlik bekliyor.Ben hiç transfer olmamış gibiyim neden acaba ya sıradan bi gün gibi...dün oldum halbuki
İkiden fazla katlanma var ikiz olabilir canım.Kizlar 12. Gün degerim 998 cikti bugun ikiz olabilir mi sizce
Ne bilimherkesın bi yeri ağrıyo grupta yok karnı yok kasığı gerçi benım daha çok yeni ama aynen dediğiniz gibi bi doluluk batma beklıyo insanÖyle oluyor canim. İnsan nedense bı rahimde doluluk, sertlik bekliyor.Rahim boş gibi oluyor. Belirtiler aslında HCG çok yükselince oluyor. Transfer olduğumuz embriyo toz tanesi kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?