- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.661
Bence ikizdir ☺Kizlar 12. Gün degerim 998 cikti bugun ikiz olabilir mi sizce
Onlar hep ilaçlardan. Doktorum demişti ağrı olup olmaması bı belirti değil diye. Olsada tutabilir olmasada... Genelde progestanlar yapıyor. Yan etkilerinde yazıyor kasik ağrısı yapar diyeNe bilimherkesın bi yeri ağrıyo grupta yok karnı yok kasığı gerçi benım daha çok yeni ama aynen dediğiniz gibi bi doluluk batma beklıyo insan
A aylinnaylinn ben de arkadaşa katılıyorum canım. Benim de mesela kasıkta batma oluyor özellikle solda ama ben bunu rahime yapılan müdahaleye ve kullandığım ilaçlara bağlıyorum. Eminim doğal yolla hamile kalsaydım bunları hiç fark etmezdim bileOnlar hep ilaçlardan. Doktorum demişti ağrı olup olmaması bı belirti değil diye. Olsada tutabilir olmasada... Genelde progestanlar yapıyor. Yan etkilerinde yazıyor kasik ağrısı yapar diye
Evet canim 2 embriyo transfer edildi. 2 hafta sonra ult. Mauyne olucamKuzum senin zaten çift transferde dimi bence ikiz değerin çok yüksek çıkmış maşallah
Çift oldu canim 2 hafta somra görücez inşallahİkiden fazla katlanma var ikiz olabilir canım.Çift transfer mi oldu. Zaten genelde ya ikiside tutuyor yada hiç tutmuyor.
Anladım. Peki şimdi kiminle devam ediyorsunuz ve memnun kaldınız mı yeni doltorunuzdan?Merhabalr
Tavsiye uzerine Engin beye gittim aşılama yapmak istediğimi söyledim moreli bozularak tamam dedi çünkü kendi aşılama gibi ucuz şeylerle çok uğraşmak istemiyor.Tutmadı aşılamam 2. Aşılamayı isteyince resmen suratı düşüp eşimle bana yansıttı bizde hadi tüp bebeğe geçelim bari dedik.Bize sadece 10bin dedi ama neredeyse 40 bin tuttu! Bana rahmimin eğri olduğunu ama problem çıkarmqz dedi ilk görüşmemde bende sevinmiltim embriyoyu koyucağına 3-4 gün kala ameliyat olmalısındedi.Ama problem olmaz demiştiniz dediğimde senin kafan çok yoğun beni dinlemiyorsun ben öyle demedim diye beni ve eşimi yalancı yerine koydu. Ben ameliyat olmicamı söyledim ve bu şekilde embriyo yerleştirildin dedim. Neyse ilk denemede tuttu ama bir haftanın sonunda kanamalarım başladı Engin beyi aradım beni telefonda zırt pırt arayamazsın ben bir tek seninlemi ilgilenicem diye azarladı!
Bebeğimin kalp atışlarını görmediğinde sen düşük yapamazsın senin psikolojin uygun değil kürtaj ol dedi ama o gece ben bebeği düşürdüm.ertesi gün beni görmedi bir hafta sonra gel dedi. Düşük yaptıktan sonra gittiğim hastanedeki doktor kürtaja gerek yok herşeyi düşürmüşsün dedi. Bir hafta sonra engin beye gittiğimde bana içerde parça kalmış kürtaj yapıcam dedi ben kabul etmince beni tersledi. Oradan çıkıp 2 hastaneye gittim iki yerdeki doktor da bana içerde hiç birşey olmadığını söyledi. Sırf para için beni kürtaj yapıcaktı! Bana kürtaj yapmazsa rahmimin yapışıcağını söyledi ama diğer doktorlar asıl kürtaj olursan öyle bir risk olur diyip çok şaşırdılar!
Ay o iki hafta süreci iki yıl gibi. Yıllardır bekliyor gibiyim.Çift oldu canim 2 hafta somra görücez inşallah
Hadi inşallah canımEvet canim 2 embriyo transfer edildi. 2 hafta sonra ult. Mauyne olucam
Gecmıs olsun sızede. Kesinlikle hıc sasırmadım. Paragöz bir doktor. Suan peki hangi doktora gidiyorsunuzMerhabalr
Tavsiye uzerine Engin beye gittim aşılama yapmak istediğimi söyledim moreli bozularak tamam dedi çünkü kendi aşılama gibi ucuz şeylerle çok uğraşmak istemiyor.Tutmadı aşılamam 2. Aşılamayı isteyince resmen suratı düşüp eşimle bana yansıttı bizde hadi tüp bebeğe geçelim bari dedik.Bize sadece 10bin dedi ama neredeyse 40 bin tuttu! Bana rahmimin eğri olduğunu ama problem çıkarmqz dedi ilk görüşmemde bende sevinmiltim embriyoyu koyucağına 3-4 gün kala ameliyat olmalısındedi.Ama problem olmaz demiştiniz dediğimde senin kafan çok yoğun beni dinlemiyorsun ben öyle demedim diye beni ve eşimi yalancı yerine koydu. Ben ameliyat olmicamı söyledim ve bu şekilde embriyo yerleştirildin dedim. Neyse ilk denemede tuttu ama bir haftanın sonunda kanamalarım başladı Engin beyi aradım beni telefonda zırt pırt arayamazsın ben bir tek seninlemi ilgilenicem diye azarladı!
Bebeğimin kalp atışlarını görmediğinde sen düşük yapamazsın senin psikolojin uygun değil kürtaj ol dedi ama o gece ben bebeği düşürdüm.ertesi gün beni görmedi bir hafta sonra gel dedi. Düşük yaptıktan sonra gittiğim hastanedeki doktor kürtaja gerek yok herşeyi düşürmüşsün dedi. Bir hafta sonra engin beye gittiğimde bana içerde parça kalmış kürtaj yapıcam dedi ben kabul etmince beni tersledi. Oradan çıkıp 2 hastaneye gittim iki yerdeki doktor da bana içerde hiç birşey olmadığını söyledi. Sırf para için beni kürtaj yapıcaktı! Bana kürtaj yapmazsa rahmimin yapışıcağını söyledi ama diğer doktorlar asıl kürtaj olursan öyle bir risk olur diyip çok şaşırdılar!
Merhaba şu an memorial bahçelievler’de öznur dündar akın’a gidiyorum çok sevecen asla son haddeye gelmeden tüp bebek istemiyor. Her soruya anında cvp veriyor yaralarımı sardı kendisiAnladım. Peki şimdi kiminle devam ediyorsunuz ve memnun kaldınız mı yeni doltorunuzdan?
Çok teşekkürler şimdi memorial bahçelievler’de öznur dündar akın’a gidiyorumGecmıs olsun sızede. Kesinlikle hıc sasırmadım. Paragöz bir doktor. Suan peki hangi doktora gidiyorsunuz
Gözün aydın, şimdiden sürecinin başarıyla ilerlemesini umarımKuzularım sonunda regl oldum çok şüküryarın transfer hazırlıklarına başlamak için Dr ile görüşmeye gideceğim
Sen tekrar test yaptın mı canım Kanaman durdu muKızlar transferden sonra 16. Günde test baktıran var mı?
Ay o iki hafta süreci iki yıl gibi. Yıllardır bekliyor gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?