şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Ne bilimherkesın bi yeri ağrıyo grupta yok karnı yok kasığı gerçi benım daha çok yeni ama aynen dediğiniz gibi bi doluluk batma beklıyo insan
Onlar hep ilaçlardan. Doktorum demişti ağrı olup olmaması bı belirti değil diye. Olsada tutabilir olmasada... Genelde progestanlar yapıyor. Yan etkilerinde yazıyor kasik ağrısı yapar diye

Onlar hep ilaçlardan. Doktorum demişti ağrı olup olmaması bı belirti değil diye. Olsada tutabilir olmasada... Genelde progestanlar yapıyor. Yan etkilerinde yazıyor kasik ağrısı yapar diye
A aylinnaylinn ben de arkadaşa katılıyorum canım. Benim de mesela kasıkta batma oluyor özellikle solda ama ben bunu rahime yapılan müdahaleye ve kullandığım ilaçlara bağlıyorum. Eminim doğal yolla hamile kalsaydım bunları hiç fark etmezdim bile

Anladım. Peki şimdi kiminle devam ediyorsunuz ve memnun kaldınız mı yeni doltorunuzdan?

Kızlar birsey soracagım opu sonrasi ilk adeti oldum bitti 3 martta simdi sabahtan beri kahverengi lekelenmem var sizce normal mk takvim yumurtlama günü yarin diyor ama bilemedm embriyo genetikleri belli olacak bu hafta acaba kistim felan mı var ki transfer olamazsa diye de korkuyorum tabi sonuclar temiz gelirse

Gecmıs olsun sızede. Kesinlikle hıc sasırmadım. Paragöz bir doktor. Suan peki hangi doktora gidiyorsunuz

Normal kadın doğuma ne zamana geçeçeğiz. 27 martta dr beni çağırdı kalp ve kese için ama sonrasında başka bi dr bulmak lazım değil mi? Tüp bebek dr ları normal gebelik takibi yapmıyorlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…