şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Adana özel muayenehane prof dr ebru tarım perinatoloji alanında uzman gebelik takibimiz onda yapılacak. Doğum zamanı gelince hastaneye karar veririz.
Nipt, nifty testi anneden alınan kanda bebeğin kromozom anomalisi var mı test etmek için yapılıyor.
Ama zaten riskli gebelik uzmanında takipteyiz o yüzden şu aşamada yaptırmayağız. 13 nisanda nt ölçümü yapılacak. En se kalınlığı dmeek. 11-12 haftada yapıldığında 2.5 mm üzerinde gelirse ve burun kemiğine de bakıyolar görünmüyorsa down sendromu riski, trizomi13, trizomi 18 riski artıyor. Bunları zaten araştırma konusunda akdenizde en iyi hekimlerden biri olduğu için biz bu kan testini yaptırmayağız. Eşimde radyolog muayene ile gideceğiz risk görülürse amniyosentez yapılır zaten direk.

Anladım canım. İkiz gebelikler hep bi risk taşıyor evet ama umarım bu dediklerine gerek kalmaz ve herşey yolunda gider

Teşekkür ederim canım güzel mesajın için En hayırlısı neyse hakkımızda o olsun. Benim de gözlerim hem senin hem de diğer kızların güzel haberlerini arayacak

Kızlar transfer için 2 adet i bekleyip 2. Adeti geciken var mı
Benim gecikti doktora gittim ultrasonla baktı bide bthcg istedi sonuç negatif çıkınca tarlusal verdi adet sökücü onu içtim bitti şimdi bekliyorum 1 haftaya kadar adet olup gideceğim transfer icin

Benim gecikti doktora gittim ultrasonla baktı bide bthcg istedi sonuç negatif çıkınca tarlusal verdi adet sökücü onu içtim bitti şimdi bekliyorum 1 haftaya kadar adet olup gideceğim transfer icin
Valla strese sokuyor insanı burdan bi arkadaşın önerisiyle adet söktürücü masaja başladım inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…