- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.041
37. Gün oldu canım... Tam 1 hafta gecikti sabret, ben adet söktürücü masaj yaptım sonra söküldü. YouTube ta aratabilirsinKızlar transfer için 2 adet i bekleyip 2. Adeti geciken var mı
Ben tüp bebek transferi oldum canım cumartesiCatlatma ıgnesı werdler mı
Adana özel muayenehane prof dr ebru tarım perinatoloji alanında uzman gebelik takibimiz onda yapılacak. Doğum zamanı gelince hastaneye karar veririz.Hangi dr karar verdiniz. Tüp bebek hangi hastane de idi.. rabbim tamamını erdirsin inşallah.. bende Cumartesi kendi dr görüşmeye gidiyoruz kalp atılı ve kese görmeye, Sonrası da bizde bi dr karar verme zamanı geliyor
Çok sağol canm hemen bakıp deneyecem37. Gün oldu canım... Tam 1 hafta gecikti sabret, ben adet söktürücü masaj yaptım sonra söküldü. YouTube ta aratabilirsin
Anladım canım. İkiz gebelikler hep bi risk taşıyor evet ama umarım bu dediklerine gerek kalmaz ve herşey yolunda giderAdana özel muayenehane prof dr ebru tarım perinatoloji alanında uzman gebelik takibimiz onda yapılacak. Doğum zamanı gelince hastaneye karar veririz.
Nipt, nifty testi anneden alınan kanda bebeğin kromozom anomalisi var mı test etmek için yapılıyor.
Ama zaten riskli gebelik uzmanında takipteyiz o yüzden şu aşamada yaptırmayağız. 13 nisanda nt ölçümü yapılacak. En se kalınlığı dmeek. 11-12 haftada yapıldığında 2.5 mm üzerinde gelirse ve burun kemiğine de bakıyolar görünmüyorsa down sendromu riski, trizomi13, trizomi 18 riski artıyor. Bunları zaten araştırma konusunda akdenizde en iyi hekimlerden biri olduğu için biz bu kan testini yaptırmayağız. Eşimde radyolog muayene ile gideceğiz risk görülürse amniyosentez yapılır zaten direk.
Teşekkür ederim canım güzel mesajın içinCanım Allah razı olsun. Mesajları şimdi okudum. Üzgünüm. Ama ilaçların etkisi ile doğal yoldan gebe kalma imkanın var. İnşallah en kısa sürede en doğalı ile nasip etsin Rabbim. Gözlerim güzel haberlerinizi arayacak burada. İnşallah ben de güzel haberler verebilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
NormalBenimde sabaha kadar uyutmadı ağrılarım
Tamam kuzum bnde transfer oldum cuma transferden sonra yaptırdım catlatma ıgnesınıBen tüp bebek transferi oldum canım cumartesi
Benim gecikti doktora gittim ultrasonla baktı bide bthcg istedi sonuç negatif çıkınca tarlusal verdi adet sökücü onu içtim bitti şimdi bekliyorum 1 haftaya kadar adet olup gideceğim transfer icinKızlar transfer için 2 adet i bekleyip 2. Adeti geciken var mı
Valla strese sokuyor insanı burdan bi arkadaşın önerisiyle adet söktürücü masaja başladım inşallah işe yararBenim gecikti doktora gittim ultrasonla baktı bide bthcg istedi sonuç negatif çıkınca tarlusal verdi adet sökücü onu içtim bitti şimdi bekliyorum 1 haftaya kadar adet olup gideceğim transfer icin
Bende çatlatma iğnesi olmadı tutunma iğnesi ve kan sulandırıcı iğne verdi göbektenNormal
Tamam kuzum bnde transfer oldum cuma transferden sonra yaptırdım catlatma ıgnesını
Tutunma ıgnesı catlatma ıgnesı canım☺Bende çatlatma iğnesi olmadı tutunma iğnesi ve kan sulandırıcı iğne verdi göbekten
Corasprın dekort ve progeatan fıtıl ve folık asıt kullanıyorumBende çatlatma iğnesi olmadı tutunma iğnesi ve kan sulandırıcı iğne verdi göbekten
Pruloton cnm iğnenin biri diğeri oksaparTutunma ıgnesı catlatma ıgnesı canım☺
Anladım görevlerı aynı ama ısımlerı farklıPruloton cnm iğnenin biri diğeri oksapar
Bunların aynısı benim de ilaçlar corasprin yok sadece bende bu senin dediklerinin yanında oksapar ve pruloton var cnmCorasprın dekort ve progeatan fıtıl ve folık asıt kullanıyorum
İnşallah hayırlısı olur ikimiz içinde bana iki adet transfer oldu senin cnmAnladım görevlerı aynı ama ısımlerı farklı
Corasprın prulptonla aynı bnım hap senın ıgneBunların aynısı benim de ilaçlar corasprin yok sadece bende bu senin dediklerinin yanında oksapar ve pruloton var cnm
Tek kuzum yastan dolayıİnşallah hayırlısı olur ikimiz içinde bana iki adet transfer oldu senin cnm
Devlette oldum özede degıl onların sartları war yastan dolayı tek embryoTek kuzum yastan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?