- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.061
Bizim burda devlette yapılmıyor özelde yaptırdım yaş dolayısı ile iki konuyormus inşallah tutar rabbim tüm isteyene nasip etsinDevlette oldum özede degıl onların sartları war yastan dolayı tek embryo
Amın canım benım ınsallah senın kacıncı embryosuBizim burda devlette yapılmıyor özelde yaptırdım yaş dolayısı ile iki konuyormus inşallah tutar rabbim tüm isteyene nasip etsin
3.cü gün embriyo su cnm ikisi deAmın canım benım ınsallah senın kacıncı embryosu
Ne güzel bnımde ole ama tek rabbım bızede nasıp etsn3.cü gün embriyo su cnm ikisi de
3.cü gün embriyo su cnm ikisi de
İnşallah tek yada iki rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin tutsun yeterkiNe güzel bnımde ole ama tek rabbım bızede nasıp etsn
Amın canımİnşallah tek yada iki rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin tutsun yeterki
Suan agrım yok bakalım kanda ne zaman bllı olur acabaİnşallah tek yada iki rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin tutsun yeterki
Benim iki gecedir kasıklarımin ağrısı ayaklarıma ve belime vurdu uyutmadı bugün biraz iyiyi. SukurSuan agrım yok bakalım kanda ne zaman bllı olur acaba
Hafta sonuna test düşünüyorum ben.Benim iki gecedir kasıklarımin ağrısı ayaklarıma ve belime vurdu uyutmadı bugün biraz iyiyi. Sukur
Canım Rabbim sağlıkla inşallah nasip eder üzülme en azından kimyasal bile olsa oldu Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar, maalesef kimyasal oldu benim. Çok üzgünümHer işte vardır bi hayır. Doktorum ilaçları kesmemi istedi. Cumartesi kontrole çağırdı.
Wllaha mı onlar yanıltıcı dıyorlar en ıyısı kan dedılerHafta sonuna test düşünüyorum ben.
İkisini de yaptırırım 8 güne tekabül ediyorWllaha mı onlar yanıltıcı dıyorlar en ıyısı kan dedıler
Merhaba, Nifty testi neden istemedi Ebru hanım? Güvenilir mi bulmuyorAdana özel muayenehane prof dr ebru tarım perinatoloji alanında uzman gebelik takibimiz onda yapılacak. Doğum zamanı gelince hastaneye karar veririz.
Nipt, nifty testi anneden alınan kanda bebeğin kromozom anomalisi var mı test etmek için yapılıyor.
Ama zaten riskli gebelik uzmanında takipteyiz o yüzden şu aşamada yaptırmayağız. 13 nisanda nt ölçümü yapılacak. En se kalınlığı dmeek. 11-12 haftada yapıldığında 2.5 mm üzerinde gelirse ve burun kemiğine de bakıyolar görünmüyorsa down sendromu riski, trizomi13, trizomi 18 riski artıyor. Bunları zaten araştırma konusunda akdenizde en iyi hekimlerden biri olduğu için biz bu kan testini yaptırmayağız. Eşimde radyolog muayene ile gideceğiz risk görülürse amniyosentez yapılır zaten direk.
Amin canım inşallahCanım Rabbim sağlıkla inşallah nasip eder üzülme en azından kimyasal bile olsa oldu Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?