şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar benim kimyasala döndüğünü biliyorsunuz. Dün ilaçları bıraktım, bugün batma tarzında bir bel ağrım var. Normal mi bu? Sizlere de oldu mu adet öncesi?

Amin canım inşallah Doktorum da iyi tarafından bakmamı istiyor, inşallah bir sonraki olur
Üzüldüm canım ama doktorun haklı. Benimde ilki kimyasaldi ikincide tuttu. Doktorum 2. 3. Denemede olur demişti. Rahimin bebeği kabul edebiliyor demek bu. Buda doktorlara fikir veriyor. Biraz işte sabır gerekiyor. İns ikincide tamam bu iş

Sevindim bebişler iyi olsun Canım benim 24 saat ağrı, bulantı, halsizlik var keşke sadece büyük abdest sonrası olsa. Bebekleri bile unuttum. Kendi derdime düştüm. Ben normal kadın doğuma gidicem ama oda perinatologami yönlendirir beni acaba Cuma kontrolüm var. Küçük olan bebek buyuyecekmi yok mu olacak belli olur sanırım.

Benimde 2. Reglim ile başlayacaktık
Aynen canım çok karmaşık bir ruh hali içindeyim Rabbim kolaylaştırsın herkesle birlikte benim de inşallah Sen de durumlar nasıl canım
Bende henüz ikinci regli bekliyorum canım bugün yarın olurum muhtemelen

Canımcım benim de baş ağrım zonklama şeklinde şakaklarımda oluyo, halsizlik çok var ama ağrım yok. Kusma hiç olmadı. Bulantı oluyo ama yememe engel değil cankuş. Şöyle önereyim sana kuzu bir doktor olarak da tek bebek olsa normal kadın doğumda takip olurdum 2 bebek olunca zaten riskli gebelik perinatalogta takip oluyorum. Perinatolog zaten parasını çıkarıyor aslında kuzum. O testi yaptırmayarak zaten 4000 kazandırdı şimdiden. Muayenesi biraz tuzlu ama sağlıkları ona emanet. 2 tane olunca hem onlar için hem anne için riskli oluyor. Keselerin durumuna göre karar verirsin canım

Bir de ben başlangıçta ohss atlattım ya aslında şimdi de kötü olsam bana kötüymüşüm gibi gelmiyor

Merhaba, Nifty testi neden istemedi Ebru hanım? Güvenilir mi bulmuyor
Yani normal dna olarak gelip down sendromlu doğanlar oluyor. Çpk güvenilir ve yüzde yüz değil. Bu arada ben de acil hekimiyim eşim gebe ultrasonu da yapan radyoloji uzmanı.
O da aynı fikirde. Kan testi normal dese de nt kalınlığı, burun kemiği varlığına yine bakacağız. Yine araştıracağız. Onlarda sorun varsa amniosentez koryonvillüs örneklemesi yine yapılacak. Biz o yüzden o testi yaptırmıyoruz. Ama normal kadın doğumda takip oluyor olsaydıö belki yaptırırdım. Doktoruma çok güvendim. Zaten hakkındaki yorumlar da hep aynı şekilde.

Benim mide ağrısı canım. Ağrı olmaması iyiymis senin. Sanırım riskli görürse yolluyor benim doktor. Her ikiz olanı yollamiyor. Tek yumurta ikizlerini riskli görüp bakmıyor. Tüp bebek doktorum yerleri iyi, ayrı kese olduğu için sıkıntı olmaz dedi ama kadın doğumcu arada perinatologa yönlendirecek galiba. Bakalım bana ne diyecek. Nifty test Eskişehir'de 2600 TL. Genoxa yolluyorlar onlarda. Fiyatlar neden bu kadar farklı anlamıyorum. 500 Euro diyen bile var. Ben galiba yapılacak herşeyi yaptıricam nifty de sıkıntı çıkarsa amniyosentez yaptırırım. İns sağlıklı olurlarda stres yaşamayiz.

Cevabınız için teşekkürler ..Ben de Ebru hanıma gittim 2 hafta önce tekrar kontrolüm perşembe günü ..tüp bebek ve haftalarımız aynı görünüyor ..inşallah sağlıkla ilerler sağlıklı hayırlı evlatlar olarak kucağımıza almak nasip olur

Senin adına çok sevindim canım benim, inşallah benim de bir sonraki denememde tutar Darısı başıma

Tam hatirlamiyorum ama bı hafta içinde olmuştum galiba. Yok canim batma falan olmadı.

Sizi yakın zamanda çağırmış. Bizi nisan 13te çağırdı tekrar.
Ben çook çoook sevdim ebru hanımı. Yaklaşımı güleryüzü pozitif oluşu da beni çok etkiledi. Ben zor ısınırım ama direk ısındım. Devam edeceğiz karar verdik Nipt nifty istesee yapardık ama ebru hanımın kendisi deneyimi ve cihazı niftyden güvenilirİnşallah bir sıkıntı olmaz

Senin adına çok sevindim canım benim, inşallah benim de bir sonraki denememde tutar Darısı başıma
Biz ilk denemede joanne ile birlikte kimyasal gebelik yaşamıştık. Bunda da birlikte gebe kaldık. Moralinizi yüksek tutun inşallah bir sonral denemede sizin de pozitif olacak.

Ben de çok güleryüzlü buldum kendisini..Benim lekelenmelerim var ve ultrason da kese etrafında kanama alanı görüldü ..ilaç tedavisi ve bazı tahliller istedi Ebru hanım ..tekrar kontrol için çağırdı ..sizin 13 nisanda ense kalınlığına mi bakılacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…