şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Arkdaşlar merhaba bende şubatta tüp bebek yaptırdım 6+3 deyiz tek embiro dün kalp atışo gördük ama dinletmedi doktor görüyorsun dedi 10 gün sonra gel öyle dinleteyim dedi 4mm ölçtü herşey güzel dedi ama bilemedim

Evet ense kalınlığına bakılacakGeçmiş olsun en kısa zamanda sonlansın inşallah

Canım hayırlı olsun öncelikle. Sanırım kalp atımına bakılırken kullandıkları cihazdan ısı verilmiş oluyor. Doktorlar pek sıcak bakmıyor bildiğim kadarıyla. Bir de çok küçük olunca net kalp atımını almak zor. Bundandır. Olumsuz bir şey olsa bence söylerdi. İçini ferah tut.

Canım ben ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra regl oldum ama uzun sürdü biraz ve tam bitti bu sefer dediğimde tekrar yoğun kanama ve sancı yaşadım 8 gün sürdü benim
Teşekkür ederim canım cevap için Benim de ilaçları bırakalı 2. günüm bugün ve dünden beri belim ağrıyor. Sanırım sökülmeye çalışıyor. Cumartesiye kadar olmazsam doktoruma sorarım bakalım ne diyecek.

Ayenn öyle dedi erken haftalarda kalp dinlemek zararlı dedi ben dinletmiyorum 7 8 arasında dinletiyorum dedi kalp atımı görülüyor dinlemeye gerek yok dedi
Çok tesekkur ederim Allah bu yolda uğraşan herkese kolaylık ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar muayene oldum transfer için. Regl in beşinci günü. Bat a göre gideceğiz denildi. Bir şey kullanma dedi ve haftaya tekrar çağırdı muayene ve kan için. Benim kafama takılan tabii doktor değilim saçma ama yumurta takipte gördüğüm kadarıyla foleküller vardı. Doğal yoldan değerlendirme fikri yerleşti şimdi de içime

Amiin canım inşallah tüm bekleyen gözleyenlere hayırlısı ile inşallah

L lusin her şeyin yolunda gitmesine sevindim canım. Ben de kusmuyorum şükür. Ara sıra sancı giriyor kendimi yormamaya çalışıyorum bir de Elika diye bir uygulama var orada önerilen egzersize başladım bence iyi geliyor tavsiye ederim perinatolog hangi ilaçlara devam ettiriyor

Yaa kuzum benim çok teşekkür ederim inşallah ya bende ovulasyon testi yaptım pik gördüm o günleri hep değerlendirdik bide pik gördüğüm gün baya hissettim yumurtlama olacağını inşallah çatlamıştır ve döllenmiştir bugünlerde de hafif batmalar oluyor sanki inşallah psikolojik belirtiler değildir bat 2 Nisan sabırsızlıkla bekliyorum valla kuzum

Hayırlısı olsun inşallah canım sağlıkla huzurla gelsin inşallah

Merhaba,
Benimde iki
Kese gorundu biri ufak dieri iyi dedi drm
Haftaya tekrar kontrole gidicem
5+3 te kanamam oldu kan peltesi seklinde
Cok korkuyorum
İgne vurunca durdu kanamam ama endiseliyim

sizin kanamaniz oldumu hc ?

Merhaba,
Benimde iki
Kese gorundu biri ufak dieri iyi dedi drm
Haftaya tekrar kontrole gidicem
5+3 te kanamam oldu kan peltesi seklinde
Cok korkuyorum
İgne vurunca durdu kanamam ama endiseliyim

sizin kanamaniz oldumu hc ?
Benim de bir kesem çok ufaktı hatta bir onun büyüyeceğini hiç düşünmemiştik :)
Şimdi maşallahı var 2si de bir boydalar :)
Benim 2 defa kanamam oldu.
Birinde yerleşme kanaması gibi kahverengi, sonra keseleri gördükten sonra kırmızı kanamam oldu ohss geçirdiğimde o çok kötüydü ama şimdi çok şükür hepsi geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…