- 14 Ocak 2020
- 68
- 64
- 8
- 34
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.101
Evet ense kalınlığına bakılacakBen de çok güleryüzlü buldum kendisini..Benim lekelenmelerim var ve ultrason da kese etrafında kanama alanı görüldü ..ilaç tedavisi ve bazı tahliller istedi Ebru hanım ..tekrar kontrol için çağırdı ..sizin 13 nisanda ense kalınlığına mi bakılacak ?
Canım ben ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra regl oldum ama uzun sürdü biraz ve tam bitti bu sefer dediğimde tekrar yoğun kanama ve sancı yaşadım 8 gün sürdü benimTeşekkür ederim inşallah
Canım hayırlı olsun öncelikle. Sanırım kalp atımına bakılırken kullandıkları cihazdan ısı verilmiş oluyor. Doktorlar pek sıcak bakmıyor bildiğim kadarıyla. Bir de çok küçük olunca net kalp atımını almak zor. Bundandır. Olumsuz bir şey olsa bence söylerdi. İçini ferah tut.Arkdaşlar merhaba bende şubatta tüp bebek yaptırdım 6+3 deyiz tek embiro dün kalp atışo gördük ama dinletmedi doktor görüyorsun dedi 10 gün sonra gel öyle dinleteyim dedi 4mm ölçtü herşey güzel dedi ama bilemedim
Teşekkür ederim canım cevap içinCanım ben ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra regl oldum ama uzun sürdü biraz ve tam bitti bu sefer dediğimde tekrar yoğun kanama ve sancı yaşadım 8 gün sürdü benim
EvetAğrı kesiciyi uyanır uyanmaz mı yaptılar?
Ayenn öyle dedi erken haftalarda kalp dinlemek zararlı dedi ben dinletmiyorum 7 8 arasında dinletiyorum dedi kalp atımı görülüyor dinlemeye gerek yok dediCanım hayırlı olsun öncelikle. Sanırım kalp atımına bakılırken kullandıkları cihazdan ısı verilmiş oluyor. Doktorlar pek sıcak bakmıyor bildiğim kadarıyla. Bir de çok küçük olunca net kalp atımını almak zor. Bundandır. Olumsuz bir şey olsa bence söylerdi. İçini ferah tut.
Amiin canım inşallah tüm bekleyen gözleyenlere hayırlısı ile inşallahAyenn öyle dedi erken haftalarda kalp dinlemek zararlı dedi ben dinletmiyorum 7 8 arasında dinletiyorum dedi kalp atımı görülüyor dinlemeye gerek yok dedi
Çok tesekkur ederim Allah bu yolda uğraşan herkese kolaylık ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
En kısa zamanda güzel haberlerini alacağız inşallahCanım ben ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra regl oldum ama uzun sürdü biraz ve tam bitti bu sefer dediğimde tekrar yoğun kanama ve sancı yaşadım 8 gün sürdü benim
Teşekkür ederim canım, inşallah
Yaa kuzum benim çok teşekkür ederim inşallah ya bende ovulasyon testi yaptım pik gördüm o günleri hep değerlendirdik bide pik gördüğüm gün baya hissettim yumurtlama olacağını inşallah çatlamıştır ve döllenmiştir bugünlerde de hafif batmalar oluyor sanki inşallah psikolojik belirtiler değildir bat 2 Nisan sabırsızlıkla bekliyorum valla kuzumSquid ve Hayat su 0606 kızlar bugün doktor muayenesi sonrası aklıma geldiniz. Reglin beşinci günü muayenede üç tane folikül gördüm. Tabii ben eski muayenelere göre öyle olduğunu düşünüyorum. Tedavi sonrası şans bence çok yüksek. İnşallah Rabbim nasip eder
Hayırlısı olsun inşallah canım sağlıkla huzurla gelsin inşallahYaa kuzum benim çok teşekkür ederim inşallah ya bende ovulasyon testi yaptım pik gördüm o günleri hep değerlendirdik bide pik gördüğüm gün baya hissettim yumurtlama olacağını inşallah çatlamıştır ve döllenmiştir bugünlerde de hafif batmalar oluyor sanki inşallah psikolojik belirtiler değildir bat 2 Nisan sabırsızlıkla bekliyorum valla kuzum
Merhaba,Merhaba kızlar nasılsınız?
Benim minnaklar şimdilik iyi gidiyor. Gebelik takibimiz için doktorumuzu kararlaştırdık. Perinatolog tüm süreci takip edecek.
İkiz olması sebebi ile perinatalog ile geçecek tüm süreç.ohss sonrası kilom aynı eski kilomdayım.
Ara ara gaz ağrılarım oluyo. Bir de ikiz gebeler varsa özellikle sormak istiyorum büyük abdest yaptıktan sonra mide bulantısı ve halsizlik yaşayan var mı?
Sizler ne alemdesiniz canım kızlar :)
Estrofem progestan fitil ve folik asit(doktorumdan izinsiz alıyorum otizm yapıyo dedi her gün almıyorum bir gün alıp bir gün almıyorum)
Benim de bir kesem çok ufaktı hatta bir onun büyüyeceğini hiç düşünmemiştik :)Merhaba,
Benimde iki
Kese gorundu biri ufak dieri iyi dedi drm
Haftaya tekrar kontrole gidicem
5+3 te kanamam oldu kan peltesi seklinde
Cok korkuyorum
İgne vurunca durdu kanamam ama endiseliyim
sizin kanamaniz oldumu hc ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?