şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Estrofem progestan fitil ve folik asit(doktorumdan izinsiz alıyorum otizm yapıyo dedi her gün almıyorum bir gün alıp bir gün almıyorum)
Fitil beni çok sıktı artık ya. 2şer tane kullanıyorum bir de ne zamana kadar kullanacağını söyledi mi

Estrofem progestan fitil ve folik asit(doktorumdan izinsiz alıyorum otizm yapıyo dedi her gün almıyorum bir gün alıp bir gün almıyorum)
Otizim yapan ne ?
Benim doktorun biri estrofemi brak ddi
Biri estrofemi al dedi

bende braktim
Crinone vajinal jel aliyorum
Yarin folbiol folik asit aliorum
Decovit vitamin 1 tane aliyorum

Bnmde kirmizi iki kere oldu
Oksapari biraktim ilk kanamada
Cokkorkuyorum

Benim doktor 7.haftada ilk kontrolü yaptı ve kalp atışını duyunca estrofemi kestirdi. Ama göbekten prolutex’e devam dedi.
Bu hafta testleri yaptırmak için başka bir kadın doğumcuya gittim, o da muayene etti. O bana prolutex’i de bırakabileceğimi söyledi. Ben yine tüp bebek doktorumun dediğine uyacağım ama bir yandan da düşünüyorum, acaba gerçekten gerekli mi bu iğneler. 70 adet civarı vuruldum, artık göbeğim sertleşti.

Benimde ayni oldu
Tedavi yapan dr igneyi birak dedi
Diger dr igneye devam ddi

ski ski sordm kesin brakiyimmi die kendi druma
Kanamanda olmus brak baslaman gerekirse sora baslariz ddi..

Haftaya pzt gidicektim dun kanamam olunca bugun gidicem..

İnsallah duruyodur bebeklerim

Dünyanın en güzel anne adayları merhaba
Dr dan çıktım, önce kan verdim sonra yanına girdim ilaçları yazdı 14 gün kullanicam. Yazdığı ilaçlar ;
Estrofem günde 3 tane sabah öğle akşam aç
Coraspirin sabah 1 tane tok
Folatro sabah 1 tane tok
Alttan muayene etmedi bunlara başla dedi, sanırım kan sonucuna göre karar verdi. 14. Gün sabah bir tane estrofem aç içip kontrole gel dedi ( normalde 3 tane icicem) sonra transfer gününü belirleyelim dedi.
Benim dr da olduğum saat sabah olmadığı için hemşire estrofemi sabah ve öğlen olanı şimdi icebilirsin dedi. Bende biraz önce iki tane içtim. Bir tanede folatro içtim günde bir tane olduğu için ve bugünden başlanacağı için. Coraspirinide birazdan icicem. Ama yarından itibaren saat düzenine sokucam
14 günün sonunda transfer günü belirlenecek Allah'ın izniyle
Fakat herkese progestan fitil verilmiş bana verilmedi, ilaçlar az gibi geldi, böyle fitil verilmeyen var mı benim gibi ?

Hadi bakalım kuzum hayırlı uğurlu olsun şimdiden güzel haberlerini bekliyoruz avokado ye mutlaka rahim için çok iyiymiş

Kızlar yardım edı bna ne olur 6 gunum transferımın sabah pembe cok az leke gldı acaba adetmı olcam 3.gün embryosu

Kocaelide tüp bebek yaptıranlarınız varmı aylardır bekliyorum pandemiden dolayı yeni açılmış haberimiz yok telefonlar acılmıyor zaten. Bnm gibi bekleyen oldumu acaba

Çok teşekkür ederim kuzum avokado evet 3 güne bir yiyorum biraz daha yiyim o zaman başka neler yapmak lazim
Ben hergün yiyordum kuzum avokado çok faydalı ananas ta ye demişti doktorum ama ananas ile ilgili rahim kasılması yapıyor gibi şeyler duyunca az yemiştim d vitamini ne devam et folik asit ihmal etme balık ye mutlaka çay kahve sigaradan uzak dur çayı çok içme yani asitli içecek içme Fast food dan uzak dur bol bol Nohut yemeği ye rahim için iyiymiş daha doğal beslenmeye çalış pastörize edilmemiş süt Yoğurt tüketme ton balığı yeme kuzum hazır gıdalardan çikolata vb şeylerden uzak dur hareket konusunda kendini alıştır şimdiden ağır işler yapmamaya

Çok teşekkür ederim canım çok sağol peki balık somon filan yesek olur dimi

Ayy sağ ol canım çok teşekkür ederim bu güzel bilgi ve dua için Allah hepimizi bu ay mucizelere gebe etsin

Hayırlı uğurlu olsun canım benim İnşallah bütün süreçlerin sorunsuz geçer ve bize de müjdeyi verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…