- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.121
Fitil beni çok sıktı artık ya. 2şer tane kullanıyorum bir de ne zamana kadar kullanacağını söyledi miEstrofem progestan fitil ve folik asit(doktorumdan izinsiz alıyorum otizm yapıyo dedi her gün almıyorum bir gün alıp bir gün almıyorum)
Otizim yapan ne ?Estrofem progestan fitil ve folik asit(doktorumdan izinsiz alıyorum otizm yapıyo dedi her gün almıyorum bir gün alıp bir gün almıyorum)
Bnmde kirmizi iki kere olduBenim de bir kesem çok ufaktı hatta bir onun büyüyeceğini hiç düşünmemiştik :)
Şimdi maşallahı var 2si de bir boydalar :)
Benim 2 defa kanamam oldu.
Birinde yerleşme kanaması gibi kahverengi, sonra keseleri gördükten sonra kırmızı kanamam oldu ohss geçirdiğimdeo çok kötüydü ama şimdi çok şükür hepsi geçti.
Hadi bakalım kuzum hayırlı uğurlu olsun şimdiden güzel haberlerini bekliyoruz avokado ye mutlaka rahim için çok iyiymişDünyanın en güzel anne adayları merhaba
Dr dan çıktım, önce kan verdim sonra yanına girdim ilaçları yazdı 14 gün kullanicam. Yazdığı ilaçlar ;
Estrofem günde 3 tane sabah öğle akşam aç
Coraspirin sabah 1 tane tok
Folatro sabah 1 tane tok
Alttan muayene etmedi bunlara başla dedi, sanırım kan sonucuna göre karar verdi. 14. Gün sabah bir tane estrofem aç içip kontrole gel dedi ( normalde 3 tane icicem) sonra transfer gününü belirleyelim dedi.
Benim dr da olduğum saat sabah olmadığı için hemşire estrofemi sabah ve öğlen olanı şimdi icebilirsin dedi. Bende biraz önce iki tane içtim. Bir tanede folatro içtim günde bir tane olduğu için ve bugünden başlanacağı için. Coraspirinide birazdan icicem. Ama yarından itibaren saat düzenine sokucam
14 günün sonunda transfer günü belirlenecek Allah'ın izniyle
Fakat herkese progestan fitil verilmiş bana verilmedi, ilaçlar az gibi geldi, böyle fitil verilmeyen var mı benim gibi ?
Canım belki tutunma kanamasıdır senin daha 6.günün mü oldu sanki daha çok geçmiş gibi yaKızlar yardım edı bna ne olur 6 gunum transferımın sabah pembe cok az leke gldı acaba adetmı olcam 3.gün embryosu
Çok teşekkür ederim kuzumHadi bakalım kuzum hayırlı uğurlu olsun şimdiden güzel haberlerini bekliyoruz avokado ye mutlaka rahim için çok iyiymiş
Blmym kuzumCanım belki tutunma kanamasıdır senin daha 6.günün mü oldu sanki daha çok geçmiş gibi ya
Ben hergün yiyordum kuzum avokado çok faydalı ananas ta ye demişti doktorum ama ananas ile ilgili rahim kasılması yapıyor gibi şeyler duyunca az yemiştim d vitamini ne devam et folik asit ihmal etme balık ye mutlaka çay kahve sigaradan uzak dur çayı çok içme yani asitli içecek içme Fast food dan uzak dur bol bol Nohut yemeği ye rahim için iyiymiş daha doğal beslenmeye çalış pastörize edilmemiş süt Yoğurt tüketme ton balığı yeme kuzum hazır gıdalardan çikolata vb şeylerden uzak dur hareket konusunda kendini alıştır şimdiden ağır işler yapmamayaÇok teşekkür ederim kuzumavokado evet 3 güne bir yiyorum biraz daha yiyim o zaman başka neler yapmak lazim
Test yaptır dicem ama daha çok erken kanda da idrar da da çıkmaz iki üç gün sonra çıkar ama canım bu lekelenmeyi doktoruna hemşirene bildir bence amaBlmym kuzumbelımde agrıyor
Soledım kuzum devam ederse corasprını kes dedıTest yaptır dicem ama daha çok erken kanda da idrar da da çıkmaz iki üç gün sonra çıkar ama canım bu lekelenmeyi doktoruna hemşirene bildir bence ama
Çok teşekkür ederim canım çok sağolBen hergün yiyordum kuzum avokado çok faydalı ananas ta ye demişti doktorum ama ananas ile ilgili rahim kasılması yapıyor gibi şeyler duyunca az yemiştim d vitamini ne devam et folik asit ihmal etme balık ye mutlaka çay kahve sigaradan uzak dur çayı çok içme yani asitli içecek içme Fast food dan uzak dur bol bol Nohut yemeği ye rahim için iyiymiş daha doğal beslenmeye çalış pastörize edilmemiş süt Yoğurt tüketme ton balığı yeme kuzum hazır gıdalardan çikolata vb şeylerden uzak dur hareket konusunda kendini alıştır şimdiden ağır işler yapmamaya
Ayy sağ ol canım çok teşekkür ederim bu güzel bilgi ve dua içinSquid ve Hayat su 0606 kızlar bugün doktor muayenesi sonrası aklıma geldiniz. Reglin beşinci günü muayenede üç tane folikül gördüm. Tabii ben eski muayenelere göre öyle olduğunu düşünüyorum. Tedavi sonrası şans bence çok yüksek. İnşallah Rabbim nasip eder
Hayırlı uğurlu olsun canım benimDünyanın en güzel anne adayları merhaba
Dr dan çıktım, önce kan verdim sonra yanına girdim ilaçları yazdı 14 gün kullanicam. Yazdığı ilaçlar ;
Estrofem günde 3 tane sabah öğle akşam aç
Coraspirin sabah 1 tane tok
Folatro sabah 1 tane tok
Alttan muayene etmedi bunlara başla dedi, sanırım kan sonucuna göre karar verdi. 14. Gün sabah bir tane estrofem aç içip kontrole gel dedi ( normalde 3 tane icicem) sonra transfer gününü belirleyelim dedi.
Benim dr da olduğum saat sabah olmadığı için hemşire estrofemi sabah ve öğlen olanı şimdi icebilirsin dedi. Bende biraz önce iki tane içtim. Bir tanede folatro içtim günde bir tane olduğu için ve bugünden başlanacağı için. Coraspirinide birazdan icicem. Ama yarından itibaren saat düzenine sokucam
14 günün sonunda transfer günü belirlenecek Allah'ın izniyle
Fakat herkese progestan fitil verilmiş bana verilmedi, ilaçlar az gibi geldi, böyle fitil verilmeyen var mı benim gibi ?
Canım belki tutunuyordur bebişin sana iyi düşün, güzelce dinlenSoledım kuzum devam ederse corasprını kes dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?