- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.141
Hadi hayırlı olsun canım yeni aşaman. Bana hiç ilaç verilmediDünyanın en güzel anne adayları merhaba
Dr dan çıktım, önce kan verdim sonra yanına girdim ilaçları yazdı 14 gün kullanicam. Yazdığı ilaçlar ;
Estrofem günde 3 tane sabah öğle akşam aç
Coraspirin sabah 1 tane tok
Folatro sabah 1 tane tok
Alttan muayene etmedi bunlara başla dedi, sanırım kan sonucuna göre karar verdi. 14. Gün sabah bir tane estrofem aç içip kontrole gel dedi ( normalde 3 tane icicem) sonra transfer gününü belirleyelim dedi.
Benim dr da olduğum saat sabah olmadığı için hemşire estrofemi sabah ve öğlen olanı şimdi icebilirsin dedi. Bende biraz önce iki tane içtim. Bir tanede folatro içtim günde bir tane olduğu için ve bugünden başlanacağı için. Coraspirinide birazdan icicem. Ama yarından itibaren saat düzenine sokucam
14 günün sonunda transfer günü belirlenecek Allah'ın izniyle
Fakat herkese progestan fitil verilmiş bana verilmedi, ilaçlar az gibi geldi, böyle fitil verilmeyen var mı benim gibi ?
Canım tutunma ile ilgili de olabilir kötü düşünme ilaçlarını ihmal etme doktoruna bilgi ver en iyisini o bilir.Kızlar yardım edı bna ne olur 6 gunum transferımın sabah pembe cok az leke gldı acaba adetmı olcam 3.gün embryosu
İnşallah canım inşallahBen de bugün adet oldum kızlar. Her zamankinden farklı ağrısı olan bir şekilde devam ediyor. Biraz pıhtılı ve batma şeklinde sancılı. Tutunamayan bebeklerim gidiyor
İnşallah bir sonrakine hep benimle kalırlar...
Kabak çekirdeğini duymuştum havuç ve nohut :) ama hiç bir şeyi kür gibi yapma bana göre sağlıklı olan şeyleri azar azar tüket canım. Ben öyle yapmaya çalışacağımÇok teşekkür ederim kuzumavokado evet 3 güne bir yiyorum biraz daha yiyim o zaman başka neler yapmak lazim
Amin canım inşallah, sıcak su torbası falan aldım yanıma. Bir yandan başım bir yandan karnım ağrıyor. Bunlar da geçecek inşallah...İnşallah canım inşallahRabbim yüzünü güldürsün. Kendini sıcak tut üşütme bu süreçte
Merhaba canım Koacelini bilmem ama bildiğim sadece pandemi başında kapalı idi hastanelerde tüp bebek işlemleri kısa süre ertelendi bence açıktır.Kocaelide tüp bebek yaptıranlarınız varmı aylardır bekliyorum pandemiden dolayı yeni açılmış haberimiz yok telefonlar acılmıyor zaten. Bnm gibi bekleyen oldumu acaba
Ayak altına yok suyu canım ya da beline karnında çok tutma. Allah şifa versin geçmiş olsun.Amin canım inşallah, sıcak su torbası falan aldım yanıma. Bir yandan başım bir yandan karnım ağrıyor. Bunlar da geçecek inşallah...
Sağ ol canım aminAyak altına yok suyu canım ya da beline karnında çok tutma. Allah şifa versin geçmiş olsun.
Yok bende bu süre icerisinde kür vb şeyleri yapmam, en iyisi en doğal şekilde tüketmek canımKabak çekirdeğini duymuştum havuç ve nohut :) ama hiç bir şeyi kür gibi yapma bana göre sağlıklı olan şeyleri azar azar tüket canım. Ben öyle yapmaya çalışacağım
İnşallah hayatım hepimiz verelimHayırlı uğurlu olsun canım benimİnşallah bütün süreçlerin sorunsuz geçer ve bize de müjdeyi verirsin
Hadı ınsallah canımCanım tutunma ile ilgili de olabilir kötü düşünme ilaçlarını ihmal etme doktoruna bilgi ver en iyisini o bilir.
Kuzum devamı gelmedı lekenın hemsıreyı aradım devam ederse corasprını kes dedı 2 günCanım belki tutunuyordur bebişin sana iyi düşün, güzelce dinlen
Kuzum yerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksek normalde embriyo 6 7. Günlerinde rahme düşüyor 8 9 gibi yerleşiyor ya senin de 9. Gün embriyo ile birlikte bence böyleHadı ınsallah canım
Wlahamı canım cok az gldı leke seklınde pembeKuzum yerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksek normalde embriyo 6 7. Günlerinde rahme düşüyor 8 9 gibi yerleşiyor ya senin de 9. Gün embriyo ile birlikte bence böylehadi inşallah
Devamı yok canımKuzum yerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksek normalde embriyo 6 7. Günlerinde rahme düşüyor 8 9 gibi yerleşiyor ya senin de 9. Gün embriyo ile birlikte bence böylehadi inşallah
Benim yerleşme kanamam da böyle olduDevamı yok canım
E tamam ne güzel işteKızlar ama lekenın devamı yok sabah gordum suan bısey yok
Evet kuzum sordum bende orda yaptıranlara transferden beş gün önce filan veriliyormuş sanırım senin dediğin sebepten dolayiHadi hayırlı olsun canım yeni aşaman. Bana hiç ilaç verilmedio yüzden bence ilaç sayısı ile ilgili endişe etme. Progesteron transfer sonrası yada transferden bir kaç gün önce yeterli oluyor diye biliyorum çok önce kullanmak gebeliği engelleyebilir çünkü progesteron seviyesi yüksek olunca gebe kalma zorlaşıyor bildiğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?