şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Hadi hayırlı olsun canım yeni aşaman. Bana hiç ilaç verilmedi o yüzden bence ilaç sayısı ile ilgili endişe etme. Progesteron transfer sonrası yada transferden bir kaç gün önce yeterli oluyor diye biliyorum çok önce kullanmak gebeliği engelleyebilir çünkü progesteron seviyesi yüksek olunca gebe kalma zorlaşıyor bildiğim.

Ben de bugün adet oldum kızlar. Her zamankinden farklı ağrısı olan bir şekilde devam ediyor. Biraz pıhtılı ve batma şeklinde sancılı. Tutunamayan bebeklerim gidiyor
İnşallah bir sonrakine hep benimle kalırlar...

İnşallah canım inşallah Rabbim yüzünü güldürsün. Kendini sıcak tut üşütme bu süreçte

Çok teşekkür ederim kuzum avokado evet 3 güne bir yiyorum biraz daha yiyim o zaman başka neler yapmak lazim
Kabak çekirdeğini duymuştum havuç ve nohut :) ama hiç bir şeyi kür gibi yapma bana göre sağlıklı olan şeyleri azar azar tüket canım. Ben öyle yapmaya çalışacağım

İnşallah canım inşallah Rabbim yüzünü güldürsün. Kendini sıcak tut üşütme bu süreçte
Amin canım inşallah, sıcak su torbası falan aldım yanıma. Bir yandan başım bir yandan karnım ağrıyor. Bunlar da geçecek inşallah...

Kocaelide tüp bebek yaptıranlarınız varmı aylardır bekliyorum pandemiden dolayı yeni açılmış haberimiz yok telefonlar acılmıyor zaten. Bnm gibi bekleyen oldumu acaba
Merhaba canım Koacelini bilmem ama bildiğim sadece pandemi başında kapalı idi hastanelerde tüp bebek işlemleri kısa süre ertelendi bence açıktır.

Kabak çekirdeğini duymuştum havuç ve nohut :) ama hiç bir şeyi kür gibi yapma bana göre sağlıklı olan şeyleri azar azar tüket canım. Ben öyle yapmaya çalışacağım
Yok bende bu süre icerisinde kür vb şeyleri yapmam, en iyisi en doğal şekilde tüketmek canım kabak çekirdeğini evet tüketiyorum bu sürede daha dikkatli oluyum

Evet kuzum sordum bende orda yaptıranlara transferden beş gün önce filan veriliyormuş sanırım senin dediğin sebepten dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…