- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Tamam kuzum teşekkür ederimYok c.tesi yapilir. P.tesi yapabilmesi icin dondurup cözdürmesi gerekir
Tamam kuzum teşekkür ederimCumartesi olur canım taze olcaksan
Rica ederim canim seve seveTamam kuzum teşekkür ederim
Cok tsk ederim hepimizin güzel sonuclanir inşallahHoşgeldin canım aramıza inşallah tedavin çok güzel ilerlergergin olma rahat ol
Hiçbi şey desemBirumuttuyasataninsani O Obayram kızlar bu 2 aylık süreçte neler kullanıyorsunuz ben dvitamini ve folik asit kullanıyorum
Ayy sen ne güzel adet oldunHiçbi şey desemregl bitsin solgar ın d vit alıcam günlük 1000 ünite o Bi de mix Bi vitamini var onu almayı düşünüyorum folik demir vs vs
Evet ya 5. Gün hemen başladı çok dua ettim amaAyy sen ne güzel adet oldun
Benimde gelecek gibi hissediyorum arada ağrım oluyoEvet ya 5. Gün hemen başladı çok dua ettim ama
Ay hadi inşallahBenimde gelecek gibi hissediyorum arada ağrım oluyo
Evet eşim öyle diyo olma diyo üzülüyorduk şimdide olmuyorsun diye diyoAy hadi inşallahne kadar erken olursa transfer de öne gelecek
Beril hanımla başladık sonrasında Semra hanım Yücel bey devam ediyoruz tek doktorla görüşmüyorsunuz Semra hanım her doktorun görmesini istiyor sizi son kararı ilaç dozlarını Semra hanım ayarlıyor toplantı yapıp inşallah olur zor bir süreçmiş Allah yardımcımız olsunBende şişli memorial düşünüyrm sizin hangi doktor randevu aldm mart ayında olcak sanrm. Bu mart ayı hepmze hayırlı gelsin inşallah. Hem ilkbaharın girişi umarm sımsıkı tutunur bebisler
Bende yücel bey olsun isterim de bilmyrm kim denk gelirse kim boşta olursa o bakyo sanrm. Ben önce online randevu aldm c.tesi umut beyle bakalm hepmzn son olur inşallahBeril hanımla başladık sonrasında Semra hanım Yücel bey devam ediyoruz tek doktorla görüşmüyorsunuz Semra hanım her doktorun görmesini istiyor sizi son kararı ilaç dozlarını Semra hanım ayarlıyor toplantı yapıp inşallah olur zor bir süreçmiş Allah yardımcımız olsun
Bana hiçbi şey söylemedi aramıyor da... 2. Regl de haber veririmSkrkz17 Birumuttuyasataninsani bugün ben de adet oldum çok şükür darısı ikinciye inşallah çok gecikmeden ben folik asit, devit bir de balık yağı kullanıyorum. 2. adetten önce doktora kontrole gidecek olanınız var mı benim gibi? Beni ilk reglimde çağırmıştı perşembe gideceğim bakalım
Anladım canım benim yumurtalıkların dönmesinden şüphelenmişti ya belki ondan çağırdı. Opu dan sonra da bir süre risk devam ediyor demişti. Ben bi gideyim bakalım soracaklarım da var zaten onları sorarım. İkinci regli ya olmazsam kendiliğimden nasıl takip edecek mesela. En çok onu merak ediyorum kolay kolay adet olamayan biri olarak. Kullanmam gereken vitaminler neler falan? Neden çift donduruldu meselaBana hiçbi şey söylemedi aramıyor da... 2. Regl de haber veririm
İnşallahBende yücel bey olsun isterim de bilmyrm kim denk gelirse kim boşta olursa o bakyo sanrm. Ben önce online randevu aldm c.tesi umut beyle bakalm hepmzn son olur inşallah
Sor sor birimiz önden soralımAnladım canım benim yumurtalıkların dönmesinden şüphelenmişti ya belki ondan çağırdı. Opu dan sonra da bir süre risk devam ediyor demişti. Ben bi gideyim bakalım soracaklarım da var zaten onları sorarım. İkinci regli ya olmazsam kendiliğimden nasıl takip edecek mesela. En çok onu merak ediyorum kolay kolay adet olamayan biri olarak. Kullanmam gereken vitaminler neler falan? Neden çift donduruldu mesela
Yumurta toplamada baygın olacağın için hiiiiiç gerilme, nasılsa bişey hissetmiceksinSelamlar herkese bende tavsiyelerinizi merakla okuyorum. Sagliksiz gebelikler sonrasi ilk tup bebek denemesi yapacagim bu ay reglimi bekliyoruz. Herkese hepimize rabbim en hayirlisini versin. Bu yolda tüm anne adaylarina sabir güç versin, kucagimiza saglikli bebis versin insallah. Ben yumurta toplama sirasinda polip aldiracagim birde. Bu yüzden de biraz tedirginim.
Umarim cok tesekkurler. Birbirimize güzel haberler verelim burdan umarimYumurta toplamada baygın olacağın için hiiiiiç gerilme, nasılsa bişey hissetmiceksinKolaylıklar dilerim arkadaşım
Ya bi ben kaldımSkrkz17 Birumuttuyasataninsani bugün ben de adet oldum çok şükür darısı ikinciye inşallah çok gecikmeden ben folik asit, devit bir de balık yağı kullanıyorum. 2. adetten önce doktora kontrole gidecek olanınız var mı benim gibi? Beni ilk reglimde çağırmıştı perşembe gideceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?