şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bende şişli memorial düşünüyrm sizin hangi doktor randevu aldm mart ayında olcak sanrm. Bu mart ayı hepmze hayırlı gelsin inşallah. Hem ilkbaharın girişi umarm sımsıkı tutunur bebisler
Beril hanımla başladık sonrasında Semra hanım Yücel bey devam ediyoruz tek doktorla görüşmüyorsunuz Semra hanım her doktorun görmesini istiyor sizi son kararı ilaç dozlarını Semra hanım ayarlıyor toplantı yapıp inşallah olur zor bir süreçmiş Allah yardımcımız olsun

Bende yücel bey olsun isterim de bilmyrm kim denk gelirse kim boşta olursa o bakyo sanrm. Ben önce online randevu aldm c.tesi umut beyle bakalm hepmzn son olur inşallah

Skrkz17 Birumuttuyasataninsani bugün ben de adet oldum çok şükür darısı ikinciye inşallah çok gecikmeden ben folik asit, devit bir de balık yağı kullanıyorum. 2. adetten önce doktora kontrole gidecek olanınız var mı benim gibi? Beni ilk reglimde çağırmıştı perşembe gideceğim bakalım

Bana hiçbi şey söylemedi aramıyor da... 2. Regl de haber veririm

Bana hiçbi şey söylemedi aramıyor da... 2. Regl de haber veririm
Anladım canım benim yumurtalıkların dönmesinden şüphelenmişti ya belki ondan çağırdı. Opu dan sonra da bir süre risk devam ediyor demişti. Ben bi gideyim bakalım soracaklarım da var zaten onları sorarım. İkinci regli ya olmazsam kendiliğimden nasıl takip edecek mesela. En çok onu merak ediyorum kolay kolay adet olamayan biri olarak. Kullanmam gereken vitaminler neler falan? Neden çift donduruldu mesela

Sor sor birimiz önden soralım

Yumurta toplamada baygın olacağın için hiiiiiç gerilme, nasılsa bişey hissetmiceksin Kolaylıklar dilerim arkadaşım

Ya bi ben kaldım canım bende gidicem ilk adette rahim filmi çekcek bana sen ne için gitcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…