şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Son birsey daha sorsam çatlama iğnesini kac tane yaptınız bana 2 tane dedi bugun cetrotide da kullanicam
Canım o çatlatma iğnesi de hormonlara göre yazılıyor bana en düşüğünü yazmıştı doktor Ovitrelle kullandım sadece bir iğneydi benimki cetrotide yi de 4 kutu kullanmıştım ben kişiden kişiye değişiyormuş dozları

Cok tesekkure ederm kendi doktorum bülent tıraş takibi baska yerde yaptırdık taze transfer olmayacak o yüzden mi yaptilar ki acaba
Taze transfer olmayınca e2 ye bakmanın önemi yok diye biliyorum. Ohss riski için taze yapılıp yapılmayacağı anlaşılması için bakılıyor e2 ye. Ben de iki otrivelle bir cetrotide vurulmuştum o gün gonal f de vurulup kan aldırdığım bir gündü. Epey zordu sizin için de zor geçebilir, sonu güzel olacak :)

Cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz

Selam kizlar, benim transferde Yarin 15:30. Bir tane basariz denemem var, yasim 36. Yarin çift embriyo konacak. Haydi yine basliyoruuuuzz Herkese sabirlar ve sonucu guzel pozitifler dileriiiiim
Amin kuzum inşallah hepimiz güzel haberler veririz birbirimize

Sadece ilk gün baktı ilaclara baslamadan ömce bir dada kontrol bakmadı hic daha oncekilerde kontrolde alınırdı 5.güne ulasip genetik taramalı yapilacaktı 4 basarisiz denemem var 3.gun embriyosu hic tutmaz bende kesin
Aynen bnm de takibim başka yerde insan pimpirikli oluyor .cetrodite başladığım gün tahlil falan vermedim pazartesi gittim tekrar perşembe çağırdı kontrole gün aşırı olsa daha iyi degilmiydi

Kızlar cinsel perhize ne zman basladi esiniz pazartesi cetrodite başladım çarşamba esin bosalsin dediler.persembe tekrsr kontrole gidicem toplama tarihi kesin degil.muhtmeel cuamrtesi demisti

Kızlar cinsel perhize ne zman basladi esiniz pazartesi cetrodite başladım çarşamba esin bosalsin dediler.persembe tekrsr kontrole gidicem toplama tarihi kesin degil.muhtmeel cuamrtesi demisti
Canım benim cumartesi son kontrol e gittiğimde eşimin cinsel perhizi çarşamba dan beriydi o yüzden bu akşam boşalsın pazartesi sperm verecek dedi yani iki günlük bir perhizle opu günü örnek verdi eşim ama sizde sorun bir bazen unutup bilgi vermiyorlar

Benim en son 6 ay önceki testlerim vardı canım. Hiçbir hormonun tekrar bakılmadı. Doktor 30 yumurta bekliyorum demişti 15 i boş çıkmış foliküllerin. Çikolata kisti olan sağ Yumurtalık 12 yumurta verdi sağolsun onunla devam ettik. Çok yakın bir arkadaşımda da 12 yumurta vardı 19 toplandı... Bana kalırsa güven ve oluruna bırak. Çok deniliyor az çıkıyor, az deniliyor çok çıkıyor. Mesela 5. Güne yumurtaların %50 si gidebilir demişlerdi. Benim %70 i gitti oranlarsak. Nasibimizde ne varsa o oluyor, ben hiç düşünmedim acaba iyi mi kötü mü diye. 1 tane de olsa olacaksa nasibinde varsa oluyor ki bence sayı çok güzel. Kötüyü çağırma neden 11i de iyi olmasın ki

Aynen bnm de takibim başka yerde insan pimpirikli oluyor .cetrodite başladığım gün tahlil falan vermedim pazartesi gittim tekrar perşembe çağırdı kontrole gün aşırı olsa daha iyi degilmiydi
3 ya da 4 günde bir çağırıyorlar, rutini bu. Son muayeneden 2 gün sonra da opu oluyor. Yeterli geliyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…