- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.361
Aynen kuzum olabilir dokturun iyi ama bence çok duydum adını sıkma canını herşey güzel olacakCok tesekkure ederm kendi doktorum bülent tıraş takibi baska yerde yaptırdık taze transfer olmayacak o yüzden mi yaptilar ki acaba
Canım o çatlatma iğnesi de hormonlara göre yazılıyor bana en düşüğünü yazmıştı doktor Ovitrelle kullandım sadece bir iğneydi benimki cetrotide yi de 4 kutu kullanmıştım ben kişiden kişiye değişiyormuş dozlarıSon birsey daha sorsam çatlama iğnesini kac tane yaptınız bana 2 tane dedi bugun cetrotide da kullanicam
Taze transfer olmayınca e2 ye bakmanın önemi yok diye biliyorum. Ohss riski için taze yapılıp yapılmayacağı anlaşılması için bakılıyor e2 ye. Ben de iki otrivelle bir cetrotide vurulmuştum o gün gonal f de vurulup kan aldırdığım bir gündü. Epey zordu sizin için de zor geçebilir, sonu güzel olacak :)Cok tesekkure ederm kendi doktorum bülent tıraş takibi baska yerde yaptırdık taze transfer olmayacak o yüzden mi yaptilar ki acaba
Cok tesekkur ederim icimi rahatlattinizTaze transfer olmayınca e2 ye bakmanın önemi yok diye biliyorum. Ohss riski için taze yapılıp yapılmayacağı anlaşılması için bakılıyor e2 ye. Ben de iki otrivelle bir cetrotide vurulmuştum o gün gonal f de vurulup kan aldırdığım bir gündü. Epey zordu sizin için de zor geçebilir, sonu güzel olacak :)
Anladm cok tsk edermCanım o çatlatma iğnesi de hormonlara göre yazılıyor bana en düşüğünü yazmıştı doktor Ovitrelle kullandım sadece bir iğneydi benimki cetrotide yi de 4 kutu kullanmıştım ben kişiden kişiye değişiyormuş dozları
Rica ederim canım ne demekAnladm cok tsk ederm
Amin kuzum inşallah hepimiz güzel haberler veririz birbirimizeSelam kizlar, benim transferde Yarin 15:30. Bir tane basariz denemem var, yasim 36. Yarin çift embriyo konacak. Haydi yine basliyoruuuuzzHerkese sabirlar ve sonucu guzel pozitifler dileriiiiim
Aynen bnm de takibim başka yerde insan pimpirikli oluyor .cetrodite başladığım gün tahlil falan vermedim pazartesi gittim tekrar perşembe çağırdı kontrole gün aşırı olsa daha iyi degilmiydiSadece ilk gün baktı ilaclara baslamadan ömce bir dada kontrol bakmadı hic daha oncekilerde kontrolde alınırdı 5.güne ulasip genetik taramalı yapilacaktı 4 basarisiz denemem var 3.gun embriyosu hic tutmaz bende kesin
Canım benim cumartesi son kontrol e gittiğimde eşimin cinsel perhizi çarşamba dan beriydi o yüzden bu akşam boşalsın pazartesi sperm verecek dedi yani iki günlük bir perhizle opu günü örnek verdi eşim ama sizde sorun bir bazen unutup bilgi vermiyorlarKızlar cinsel perhize ne zman basladi esiniz pazartesi cetrodite başladım çarşamba esin bosalsin dediler.persembe tekrsr kontrole gidicem toplama tarihi kesin degil.muhtmeel cuamrtesi demisti
Benim en son 6 ay önceki testlerim vardı canım. Hiçbir hormonun tekrar bakılmadı. Doktor 30 yumurta bekliyorum demişti 15 i boş çıkmış foliküllerin. Çikolata kisti olan sağ Yumurtalık 12 yumurta verdi sağolsun onunla devam ettik. Çok yakın bir arkadaşımda da 12 yumurta vardı 19 toplandı... Bana kalırsa güven ve oluruna bırak. Çok deniliyor az çıkıyor, az deniliyor çok çıkıyor. Mesela 5. Güne yumurtaların %50 si gidebilir demişlerdi. Benim %70 i gitti oranlarsak. Nasibimizde ne varsa o oluyor, ben hiç düşünmedim acaba iyi mi kötü mü diye. 1 tane de olsa olacaksa nasibinde varsa oluyorMerhabalar bisey sormak istiyorum biz gecen hafta pzt başlamıştık tedaviye sadece ilk gun e2 tahlil bakilmadi ve persembe opu var bugun ovitrelle yapicam daha önce ki tedavilerde 17 yumurta felan toplanmisti simdi 4 igne kullanmama ragmen 11 yumurta var 2 3 bos ciksa 5.gune gidecekmis benim rezervim mi azaliyor acaba cok üzgünüm şuan
Ben ovitrelle kullanmadım Dr ohss riski almayalım dedi, gonapeptyl vurdum 4 tane. Çok kişiye özel Bi şey sanırım bu da... Cetrodite da opuya kadar devam ettirmişti.Son birsey daha sorsam çatlama iğnesini kac tane yaptınız bana 2 tane dedi bugun cetrotide da kullanicam
Pazartesi opu oldu, cumartesi cinsel perhize girdi eşim. 2 gün yeterli geliyor sanırım.Kızlar cinsel perhize ne zman basladi esiniz pazartesi cetrodite başladım çarşamba esin bosalsin dediler.persembe tekrsr kontrole gidicem toplama tarihi kesin degil.muhtmeel cuamrtesi demisti
Rabbim hepsinin yanına + koyman nasip etsin inşallahSanırım bu kadar :)
İnşallahRabbim hepsinin yanına + koyman nasip etsin inşallah
3 ya da 4 günde bir çağırıyorlar, rutini bu. Son muayeneden 2 gün sonra da opu oluyor. Yeterli geliyor demek ki.Aynen bnm de takibim başka yerde insan pimpirikli oluyor .cetrodite başladığım gün tahlil falan vermedim pazartesi gittim tekrar perşembe çağırdı kontrole gün aşırı olsa daha iyi degilmiydi
Cinsel perhiz derken bu ay hiç ilişkiye girmediniz değil mi kendi yaptıPazartesi opu oldu, cumartesi cinsel perhize girdi eşim. 2 gün yeterli geliyor sanırım.
Evet kuzum öyle oluyorCinsel perhiz derken bu ay hiç ilişkiye girmediniz değil mi kendi yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?