- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.421
Gruba yeni gelenler için açıklar mısın canım. Ohss belirtilern nelerdi yani doktor öyle demiş ya ondan soruyorum bilmediğimdenYarın test yapınca haberleşelm. Dün doktorum çok emindi nakil sonrası ohss gebelik demektir dedi
Canım rahim dinlendirme süresindeyim ben 2 ay O Obayram veBizi catlatma ignesine kadar serbest birakti, sonrasi yok tabi teste kadar...
Siz ilk lekede bence arayın haber verin onlar saat kaçta başladığına da uygun olarak randevunuzu oluşturur. Bana başlar başlamaz arayın, mesai saatleri dışında başlarsa da sabah erkenden haber verin demişlerdi.Kizlar selam test pozitif arkadaslarimi cok tebrik ediyorum. Benimde aklima takilan şu oldu. İlk testler icin reglin 2. ya da 3. günü gelin demislerdi bana. İlk günki lekelenmeyi 1. Gün sayiyor muyuz? Bu hesaplamada kafam karıştı.
Canım 4 embriyo olmuştu 2 2 dondurmuşlar çift mi tek bilmiyorum bakalım perşembe gidince sorucamBaşka var mı yedekte canım. Ve tek mi çift mi ?
Lekeyi saydım ben canımKizlar selam test pozitif arkadaslarimi cok tebrik ediyorum. Benimde aklima takilan şu oldu. İlk testler icin reglin 2. ya da 3. günü gelin demislerdi bana. İlk günki lekelenmeyi 1. Gün sayiyor muyuz? Bu hesaplamada kafam karıştı.
Yarın test yapınca haberleşelm. Dün doktorum çok emindi nakil sonrası ohss gebelik demektir dediYaaaa inşallahadet olacak olsam o hormonlar karnımı indirir değil mi daha da şişirmez? ben dün senden duydum ilk defa maden suyunu sağolasın başka da bir şey bilmiyorum öğrenirsem haber veririm mutlaka
Karnım şişti ve ağrımaya başladı. Şuan 5 aylık hamile gibiyim. Bir gece önce olmayan göbek bikaç saatte olursa anlaşılıyor. Benim rahim dinlendirme yapılmadı. Belki o yüzden de oldu. Ama hayırlısı östrojen seviyem şuan yüksek de değil. Olacağı varsa oluyor.Gruba yeni gelenler için açıklar mısın canım. Ohss belirtilern nelerdi yani doktor öyle demiş ya ondan soruyorum bilmediğimden
2-2 demek çift demek zaten. Ama siz 1 transfer olayım dersneiz doktor tek de yapabilir mi bilmıyorum. Nasıl donduruyorlarsa oyle transfer mi oluyor bilen bizi aydınlatsınCanım 4 embriyo olmuştu 2 2 dondurmuşlar çift mi tek bilmiyorum bakalım perşembe gidince sorucam
Canım neden rahim dinlendirme yapılmadı ki size çünkü bende ohss riskine karşı 2 ay ertelendi kafam çok karıştıYarın test yapınca haberleşelm. Dün doktorum çok emindi nakil sonrası ohss gebelik demektir dedi
Anladım inşallah gebesindirYarın test yapınca haberleşelm. Dün doktorum çok emindi nakil sonrası ohss gebelik demektir dedi
Karnım şişti ve ağrımaya başladı. Şuan 5 aylık hamile gibiyim. Bir gece önce olmayan göbek bikaç saatte olursa anlaşılıyor. Benim rahim dinlendirme yapılmadı. Belki o yüzden de oldu. Ama hayırlısı östrojen seviyem şuan yüksek de değil. Olacağı varsa oluyor.
Evet 2 2 diyince çift oluyormuş sanırım2-2 demek çift demek zaten. Ama siz 1 transfer olayım dersneiz doktor tek de yapabilir mi bilmıyorum. Nasıl donduruyorlarsa oyle transfer mi oluyor bilen bizi aydınlatsın
Neden ohss her zaman oluyormu ki. Benım en ufak ağrım sızım olmadı opu sürecinde mesela direkt transfer olcaktım rahmimde başka bi sorun çıktı erteledik. Gerçi benım 6 tane olgun yumurtam vardı belki sizin çoksa ondan mı zor oluyorCanım neden rahim dinlendirme yapılmadı ki size çünkü bende ohss riskine karşı 2 ay ertelendi kafam çok karıştı
Kızlar şöyle bir durum da oluyormuş iki tane dondurulunca transfer için çözdürülünce bir tanesi bozulabiliyormuş o yüzden genelde çift donduruluyormuş2-2 demek çift demek zaten. Ama siz 1 transfer olayım dersneiz doktor tek de yapabilir mi bilmıyorum. Nasıl donduruyorlarsa oyle transfer mi oluyor bilen bizi aydınlatsın
Ya benim de ağrım sızım şişkinlik oldu opu dan sonra ama transfer gününe kadar hafifledi hemde 3.gün embriyosu nakil oldu hormonlar iyi çıktı ama şu an benimde nefes aldıkça sol böbreğime ağrı giriyor bu neden oluyor anlamadım karnımın şişliği geçti ama benimNeden ohss her zaman oluyormu ki. Benım en ufak ağrım sızım olmadı opu sürecinde mesela direkt transfer olcaktım rahmimde başka bi sorun çıktı erteledik. Gerçi benım 6 tane olgun yumurtam vardı belki sizin çoksa ondan mı zor oluyor
Ben lekelenmeyi saymadım, sökülmemişti çünkü saçmasapan Bi şey DiKizlar selam test pozitif arkadaslarimi cok tebrik ediyorum. Benimde aklima takilan şu oldu. İlk testler icin reglin 2. ya da 3. günü gelin demislerdi bana. İlk günki lekelenmeyi 1. Gün sayiyor muyuz? Bu hesaplamada kafam karıştı.
Bat:beklenen adet tarihiOhss ne demek opu ne demek bat ne demek kafamda deli sorular... ikinci denemem ama bunların ne olduğunu bilmiyorum
Canım ohss overian hipersitimülayson sendromu yani yumurtalık ların ilaçların etkisi ile aşırı çalışması büyümesi ve hatta bazen kendi etrafında dönmesi bat ta beklenen adet tarihi demek opu da yumurta toplama işlemi demek canımOhss ne demek opu ne demek bat ne demek kafamda deli sorular... ikinci denemem ama bunların ne olduğunu bilmiyorum
Var ama umarım gerek kalmazSizin var mı başka yumurta yedekte
Çok teşekkür ederimBat:beklenen adet tarihi
Sat:son adet tarihi
Opu:yumurta toplama işlemi
Bu da nette bulduğum yazı
OHSS tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlara bağlı yumurtalıkların aşırı uyarılması durumudur. Aşırı uyarılmaya bağlı olarak yumurtalıklarda büyüme, karında şişlik, kasık ağrısı ve karın içinde sıvı birikmesi belirtileri ortaya çıkar. Pco da daha çok rastlanıyo
Çok teşekkürlerCanım ohss overian hipersitimülayson sendromu yani yumurtalık ların ilaçların etkisi ile aşırı çalışması büyümesi ve hatta bazen kendi etrafında dönmesi bat ta beklenen adet tarihi demek opu da yumurta toplama işlemi demek canım
Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?