şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Hayırlı haberler al inşallah canım

Hakkinizda hayırlısı olur insallah yüzünüz güler

Hadi inşallah senden de güzel haberler alalım

Canım şuan ilişki yasak mı sizede bize yasak ya O Obayram
Valla canım bana da sadece opu dan sonra 10 gün yok demişti. Zaten 5. Gün regl oldum leke leke devam ediyordu. Bugün bitti artık sanırım. Yani inşallah 13 gün olmuş oldu.
Ama tarlusal içeceğim için haftaya olursa da korunarak olsun diyorum ben ne olur ne olmaz. 3 yıldır olmayanın olacağı tutar falan bilemeyiz

Benim de öyle nefes almada sıkıntı yaşıyor musun
Yok kuzum sabah karnımın şişi azdı gün içince yiyip içince artıyor. Yürürsem ağrıyo nefes almakta sıkıntı yok soda şalgam bir bardak su ile idare ediyorum.

Sabah haşlanmış yumurta lor peyniri yedim proteini fazla diye
Öğlen canım tarhana çekti şalgamla beraber yedim
Akşam yeşil fasülye çorba devam bakalım kuzum. Düne göre daha iyiyim ama her türlü ama şiş sabah azalmışken gün içinde artıyor.

Hayır bugün cesaret edemedim malesef erken gebelik testim var yarın yapacağım inşallah 7. Gün olacak. Benim karnım resmen 4-5 aylık gebe gibi
Testin pozitif çıkacak nakil sonrası ohss sebebi gebelik deniyor daha çok.
Sen ne yiyip ne içiyorsun. Benim de öyle şiş gergin sabah iyiydi ama. Maden suyu çay devam ben

Yaaa kız yok olsun olacaksa benimde bugün tamamen bitti canım perşembe günü hsg çektircem

Testin pozitif çıkacak nakil sonrası ohss sebebi gebelik deniyor daha çok.
Sen ne yiyip ne içiyorsun. Benim de öyle şiş gergin sabah iyiydi ama. Maden suyu çay devam ben
Yaaaa inşallah adet olacak olsam o hormonlar karnımı indirir değil mi daha da şişirmez? ben dün senden duydum ilk defa maden suyunu sağolasın başka da bir şey bilmiyorum öğrenirsem haber veririm mutlaka

Yaaaa inşallah adet olacak olsam o hormonlar karnımı indirir değil mi daha da şişirmez? ben dün senden duydum ilk defa maden suyunu sağolasın başka da bir şey bilmiyorum öğrenirsem haber veririm mutlaka
Yarın test yapınca haberleşelm. Dün doktorum çok emindi nakil sonrası ohss gebelik demektir dedi

Kizlar selam test pozitif arkadaslarimi cok tebrik ediyorum. Benimde aklima takilan şu oldu. İlk testler icin reglin 2. ya da 3. günü gelin demislerdi bana. İlk günki lekelenmeyi 1. Gün sayiyor muyuz? Bu hesaplamada kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…