- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.401
Benim de öyle nefes almada sıkıntı yaşıyor musunBugün evde dinlendiğim için nispeten daha iyiyim
Kilo takibi yapıyorum karnımdaki sıvı miktarı için.
Ama psikoloji kötü tabi aynaya baktıkça daralıyorum karnım aşırı şiş yani korkutucu
Amin kuzum aminAnladm cok tesekkur ederim gercekten burası iyi ki var kimse birbirini tanımıyor ama herkes birbirine destekci Allah hepimizin yüzünü güldürsün insallahh
Hayırlı haberler al inşallah canımMerhaba, bu sabah 3. Gün transferi oldum. Gününe uygun 8 hücreli iki embriyomuz vardı. İkisini de transfer etmeyi önerdiler. Diğerlerini de 5. 6. Güne kadar izleyecekler ama geriden geliyormuş. Kalitesi düşük olabilir ve dondurulmayabilirmiş. Hiç aklımda yoktu çift olacağı, şaşkınım :) 28 şubat test tarihim. Hayırlısı olsun, bekliyoruz
Hakkinizda hayırlısı olur insallah yüzünüz gülerMerhaba, bu sabah 3. Gün transferi oldum. Gününe uygun 8 hücreli iki embriyomuz vardı. İkisini de transfer etmeyi önerdiler. Diğerlerini de 5. 6. Güne kadar izleyecekler ama geriden geliyormuş. Kalitesi düşük olabilir ve dondurulmayabilirmiş. Hiç aklımda yoktu çift olacağı, şaşkınım :) 28 şubat test tarihim. Hayırlısı olsun, bekliyoruz
Hadi inşallah senden de güzel haberler alalımMerhaba, bu sabah 3. Gün transferi oldum. Gününe uygun 8 hücreli iki embriyomuz vardı. İkisini de transfer etmeyi önerdiler. Diğerlerini de 5. 6. Güne kadar izleyecekler ama geriden geliyormuş. Kalitesi düşük olabilir ve dondurulmayabilirmiş. Hiç aklımda yoktu çift olacağı, şaşkınım :) 28 şubat test tarihim. Hayırlısı olsun, bekliyoruz
Valla canım bana da sadece opu dan sonra 10 gün yok demişti. Zaten 5. Gün regl oldum leke leke devam ediyordu. Bugün bitti artık sanırım. Yani inşallah
Bizi catlatma ignesine kadar serbest birakti, sonrasi yok tabi teste kadar...Canım şuan ilişki yasak mı sizedebize yasak ya
Bizim dondurulmuş ya kuzum boş 1 ay geçiyor 2 adet süresi,Bizi catlatma ignesine kadar serbest birakti, sonrasi yok tabi teste kadar...
Yok kuzum sabah karnımın şişi azdı gün içince yiyip içince artıyor. Yürürsem ağrıyo nefes almakta sıkıntı yok soda şalgam bir bardak su ile idare ediyorum.Benim de öyle nefes almada sıkıntı yaşıyor musun
Sen test yaptın mı? Senin testin de pozitif mi?Benim de öyle nefes almada sıkıntı yaşıyor musun
Hayır bugün cesaret edemedim malesef erken gebelik testim var yarın yapacağım inşallah 7. Gün olacak. Benim karnım resmen 4-5 aylık gebe gibiSen test yaptın mı? Senin testin de pozitif mi?
Testin pozitif çıkacak nakil sonrası ohss sebebi gebelik deniyor daha çok.Hayır bugün cesaret edemedim malesef erken gebelik testim var yarın yapacağım inşallah 7. Gün olacak. Benim karnım resmen 4-5 aylık gebe gibi
Yaaa kız yok olsun olacaksaValla canım bana da sadece opu dan sonra 10 gün yok demişti. Zaten 5. Gün regl oldum leke leke devam ediyordu. Bugün bitti artık sanırım. Yani inşallah13 gün olmuş oldu.
Ama tarlusal içeceğim için haftaya olursa da korunarak olsun diyorum ben ne olur ne olmaz. 3 yıldır olmayanın olacağı tutar falan bilemeyiz
Yaaaa inşallahTestin pozitif çıkacak nakil sonrası ohss sebebi gebelik deniyor daha çok.
Sen ne yiyip ne içiyorsun. Benim de öyle şiş gergin sabah iyiydi ama. Maden suyu çay devam ben
Yarın test yapınca haberleşelm. Dün doktorum çok emindi nakil sonrası ohss gebelik demektir dediYaaaa inşallahadet olacak olsam o hormonlar karnımı indirir değil mi daha da şişirmez? ben dün senden duydum ilk defa maden suyunu sağolasın başka da bir şey bilmiyorum öğrenirsem haber veririm mutlaka
Başka var mı yedekte canım. Ve tek mi çift mi ?Yaşım 26 eşim 27 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz hiç gebe kalmadım sebepsiz infertilite ilk tüp bebek 5. Gün embryosu dondurulmuş tarih belli değil
Sizin var mı başka yumurta yedekteYaş:31
İlk tüp bebek deneyimi
Bildiğimiz tek sorun Pco görünümü
5. Gün embriyosu, dondurulmuş
Tahminim 21 mart gibi 2 embriyo transferi olacaksonra da her şey çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?