şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Ya ne kadar iyisiniz valla icim rahatladi cok tesekkur edermm

Aynen bnm de takibim başka yerde insan pimpirikli oluyor .cetrodite başladığım gün tahlil falan vermedim pazartesi gittim tekrar perşembe çağırdı kontrole gün aşırı olsa daha iyi degilmiydi
Galiba biz endiseliyiz oluruna bırakmak lazım heralde

Canım 11 yumurta diyip belki daha çok çıkabilir bana doktor 15 17 dedi 22 çıktı bunların 19u olgundu 8 tane döllendi ilk gün ertesi gün 3 tane ama onlar geriden geldiği için dondurmadılar 8in de 4ü gitti 5. Güne yani hiçbişey belli olmaz kuzum kiminin 4 toplanıyor 4üde 5.güne gidiyor nasip kısmet kuzum stres yapma ama 11 yumurta çok iyi

Kızlar cinsel perhize ne zman basladi esiniz pazartesi cetrodite başladım çarşamba esin bosalsin dediler.persembe tekrsr kontrole gidicem toplama tarihi kesin degil.muhtmeel cuamrtesi demisti
Canım benim eşim cumartesi öğleden sonra sperm atımı yaptı salı toplamaydı

Canım şuan ilişki yasak mı sizede bize yasak ya O Obayram
Yok kuzum doktor demedi Bi şey ben serbest takılıyorum valla doktor tamamen çayıra saldı sanırım beni hiçbir ilaç vitamin cinsel perhiz go go go nereye doğru gidiyorum bilmiyorum ahahahahh

Şaka Bi yana hem psikolojim hem içim çok rahat. İnşallah transferden sonra da böyle olurum.

Anladm cok tesekkur ederim gercekten burası iyi ki var kimse birbirini tanımıyor ama herkes birbirine destekci Allah hepimizin yüzünü güldürsün insallahh

Bugün evde dinlendiğim için nispeten daha iyiyim
Kilo takibi yapıyorum karnımdaki sıvı miktarı için.
Ama psikoloji kötü tabi aynaya baktıkça daralıyorum karnım aşırı şiş yani korkutucu
Ay ben nasıl kabız olmuştum ilkinde transfer sonrasi çok kotuydum

Bugün evde dinlendiğim için nispeten daha iyiyim
Kilo takibi yapıyorum karnımdaki sıvı miktarı için.
Ama psikoloji kötü tabi aynaya baktıkça daralıyorum karnım aşırı şiş yani korkutucu
İnşAllah düzelir en kısa zamanda canım moralini bozma

Boşver canım böylesi en iyisi şimdi yasaklar olsa insan strese giriyor banada tek d vitamini ve folik asit verdi canım perşembede rahim filmi çekecek

Merhaba, bu sabah 3. Gün transferi oldum. Gününe uygun 8 hücreli iki embriyomuz vardı. İkisini de transfer etmeyi önerdiler. Diğerlerini de 5. 6. Güne kadar izleyecekler ama geriden geliyormuş. Kalitesi düşük olabilir ve dondurulmayabilirmiş. Hiç aklımda yoktu çift olacağı, şaşkınım :) 28 şubat test tarihim. Hayırlısı olsun, bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…