- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.381
Ya ne kadar iyisiniz valla icim rahatladi cok tesekkur edermmBenim en son 6 ay önceki testlerim vardı canım. Hiçbir hormonun tekrar bakılmadı. Doktor 30 yumurta bekliyorum demişti 15 i boş çıkmış foliküllerin. Çikolata kisti olan sağ Yumurtalık 12 yumurta verdi sağolsun onunla devam ettik. Çok yakın bir arkadaşımda da 12 yumurta vardı 19 toplandı... Bana kalırsa güven ve oluruna bırak. Çok deniliyor az çıkıyor, az deniliyor çok çıkıyor. Mesela 5. Güne yumurtaların %50 si gidebilir demişlerdi. Benim %70 i gitti oranlarsak. Nasibimizde ne varsa o oluyor, ben hiç düşünmedim acaba iyi mi kötü mü diye. 1 tane de olsa olacaksa nasibinde varsa oluyorki bence sayı çok güzel. Kötüyü çağırma neden 11i de iyi olmasın ki
Demekki kisiye özel gercekten oluruna birakmak lazim galibaBen ovitrelle kullanmadım Dr ohss riski almayalım dedi, gonapeptyl vurdum 4 tane. Çok kişiye özel Bi şey sanırım bu da... Cetrodite da opuya kadar devam ettirmişti.
Galiba biz endiseliyiz oluruna bırakmak lazım heraldeAynen bnm de takibim başka yerde insan pimpirikli oluyor .cetrodite başladığım gün tahlil falan vermedim pazartesi gittim tekrar perşembe çağırdı kontrole gün aşırı olsa daha iyi degilmiydi
Canım 11 yumurta diyip belki daha çok çıkabilir bana doktor 15 17 dedi 22 çıktı bunların 19u olgundu 8 tane döllendi ilk gün ertesi gün 3 tane ama onlar geriden geldiği için dondurmadılar 8in de 4ü gitti 5. Güne yani hiçbişey belli olmaz kuzum kiminin 4 toplanıyor 4üde 5.güne gidiyorMerhabalar bisey sormak istiyorum biz gecen hafta pzt başlamıştık tedaviye sadece ilk gun e2 tahlil bakilmadi ve persembe opu var bugun ovitrelle yapicam daha önce ki tedavilerde 17 yumurta felan toplanmisti simdi 4 igne kullanmama ragmen 11 yumurta var 2 3 bos ciksa 5.gune gidecekmis benim rezervim mi azaliyor acaba cok üzgünüm şuan
Bana 3 vermişti birde cetrotide kullandım canımSon birsey daha sorsam çatlama iğnesini kac tane yaptınız bana 2 tane dedi bugun cetrotide da kullanicam
Canım inşallah güzel haberler alırsın kuzumSelam kizlar, benim transferde Yarin 15:30. Bir tane basariz denemem var, yasim 36. Yarin çift embriyo konacak. Haydi yine basliyoruuuuzzHerkese sabirlar ve sonucu guzel pozitifler dileriiiiim
Canım benim eşim cumartesi öğleden sonra sperm atımı yaptı salı toplamaydıKızlar cinsel perhize ne zman basladi esiniz pazartesi cetrodite başladım çarşamba esin bosalsin dediler.persembe tekrsr kontrole gidicem toplama tarihi kesin degil.muhtmeel cuamrtesi demisti
Şahsen ben 2 kez kaçamak yaptımCinsel perhiz derken bu ay hiç ilişkiye girmediniz değil mi kendi yaptı
Yok kuzum doktor demedi Bi şey ben serbest takılıyorum valla
Anladm cok tesekkur ederim gercekten burası iyi ki var kimse birbirini tanımıyor ama herkes birbirine destekci Allah hepimizin yüzünü güldürsün insallahhCanım 11 yumurta diyip belki daha çok çıkabilir bana doktor 15 17 dedi 22 çıktı bunların 19u olgundu 8 tane döllendi ilk gün ertesi gün 3 tane ama onlar geriden geldiği için dondurmadılar 8in de 4ü gitti 5. Güne yani hiçbişey belli olmaz kuzum kiminin 4 toplanıyor 4üde 5.güne gidiyornasip kısmet kuzum stres yapma ama 11 yumurta çok iyi
Taze transfer 2.deneme yaş 33 5. Gün çift embriyo test pozitifSanırım bu kadar :)
Ay ben nasıl kabız olmuştum ilkinde transfer sonrasi çok kotuydumBugün evde dinlendiğim için nispeten daha iyiyim
Kilo takibi yapıyorum karnımdaki sıvı miktarı için.
Ama psikoloji kötü tabi aynaya baktıkça daralıyorum karnım aşırı şiş yani korkutucu
Keşke çok beğen ikonu olsaTaze transfer 2.deneme yaş 33 5. Gün çift embriyo test pozitif
İnşAllah düzelir en kısa zamanda canım moralini bozmaBugün evde dinlendiğim için nispeten daha iyiyim
Kilo takibi yapıyorum karnımdaki sıvı miktarı için.
Ama psikoloji kötü tabi aynaya baktıkça daralıyorum karnım aşırı şiş yani korkutucu
Ben ohss yim canım malesefAy ben nasıl kabız olmuştum ilkinde transfer sonrasi çok kotuydum
Boşver canım böylesi en iyisiYok kuzum doktor demedi Bi şey ben serbest takılıyorum valladoktor tamamen çayıra saldı sanırım beni hiçbir ilaç vitamin cinsel perhiz go go go nereye doğru gidiyorum bilmiyorum ahahahahh
Şaka Bi yana hem psikolojim hem içim çok rahat. İnşallah transferden sonra da böyle olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?