şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Her zaman olmuyo canım kişiden kişiye değişiyor

Kızlar bir şey soracağım , hangi durumlardan sonra tüp bebeğe karar verildi , bende pcos var klomen kullandım bu ay olur yumurtan çok iyi büyümüş dedi olmadı , şimdi yarın reglin 3 üncü gel hamilelik olmazsa demişti , yarın gideceğim, nasıl ilerleyecek direkt tüp bebek ile mi devam edeceğiz , bilginiz var mı acaba

Eşinin testleri nasıl canım bir sorun var mı

Canım ben 3 kez klomen kullandım çatlatma iğnesiyle sonra 2 aşılama ve şimdi tüp

Aaa onu bilmiyordum yani bozulduğu için mi 2 dondurdu çift koymaz mı ki
Canım onu konuşup ikna etmene bağlı biraz iki tane transfer etmesinin bizimki de başta olmaz dedi doktorumuz ama biz embriyolog ile konuştuk transfer günü kadın tamam dedi o şekilde iki tane transfer etti bana ama benim de sona kalan sadece bir embriyo vardı embriyolog öyle dedi riski var boşuna dondurmuş ta olabilirsin dedi çözünürken bozulma ihtimali olabilir demişti hemde bizimki ikinci kaliteydi bende istemedim dondurmayı

Ben kalitesini de bilmiyorum ya bozulursa transfer olamazsam

Benim eşim de varikosel vardı ameliyatı oldu ondan sonra baya ilaç iğne tedavisi ile düzeldi sorun kalmadı bu seferde bende sorun başladı polikistik over olmuş iki yumurtalık ta prolaktin yükselmiş felan doktor önce muayene edim dedi ben direk tüp bebek için gitmiştim çünkü sonra dedi ki üç tane tedavi şekli var biri yumurta büyütme çatlatma diğeri aşılama diğeri de tüp bebek ama ben sana aşılama ya da tüp bebek öneririm dedi iki buçuk senede hiç gebe kalmadığın için dedi artıları eksileri konuştuk ve tüp bebek olsun dedik başladık tedavi ye ilk denemem inşallah olumlu sonuçlanır bakalım bekliyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin inşallah , Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ,
Eşim için herhangi bir test istememişti doktor , yada hiç konusu açılmadı bilmiyorum, belki de ilk klomen kullanışım olduğu için olabilir ,
yarın gidip artık nasıl ilerleyeceğini göreceğim , inşallah hayırlısı ile sonuçlanır isteyen herkesin :)

Canım bence doktorun istemesini beklemeyin eşinde bi sperm testi versin

Ben kalitesini de bilmiyorum ya bozulursa transfer olamazsam
Kuzum sen neden kendini kaygılandırıyosun sordum ben embriyologa 1000 de 3 ihtimal dedi. Çok düşük Bi ihtimal yani, sakin ol her şey yolunda gidecek kaliteleri ni de sorup öğrenirsin dert değil ben de sordum söyledi sormadan hiç o konulara girmek istemiyorum kafa karıştırıcı oluyor dedi. Arar öğrenirsin.

Yarın gidicem canım hsg için o zaman sorucam internetten de baktım çok düşük bi ihtimalmiş hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…