- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.441
Kuzum Benim testim pozitif çok şükür. Dün test yaptım 191 çıktı dün bir hafta oldu nakil olalı.Anladım inşallah gebesindir
Tebrik ederim inşallah kucağına almayı nasip etsin Allah. İkiz miKuzum Benim testim pozitif çok şükür. Dün test yaptım 191 çıktı dün bir hafta oldu nakil olalı.
Daha çok erken kuzum daha var öğrenmemizeTebrik ederim inşallah kucağına almayı nasip etsin Allah. İkiz mi
Her zaman olmuyo canım kişiden kişiye değişiyorNeden ohss her zaman oluyormu ki. Benım en ufak ağrım sızım olmadı opu sürecinde mesela direkt transfer olcaktım rahmimde başka bi sorun çıktı erteledik. Gerçi benım 6 tane olgun yumurtam vardı belki sizin çoksa ondan mı zor oluyor
Aaa onu bilmiyordum yani bozulduğu için mi 2 dondurdu çift koymaz mı kiKızlar şöyle bir durum da oluyormuş iki tane dondurulunca transfer için çözdürülünce bir tanesi bozulabiliyormuş o yüzden genelde çift donduruluyormuş
Eşinin testleri nasıl canım bir sorun var mıKızlar bir şey soracağım , hangi durumlardan sonra tüp bebeğe karar verildi , bende pcos var klomen kullandım bu ay olur yumurtan çok iyi büyümüş dedi olmadı , şimdi yarın reglin 3 üncü gel hamilelik olmazsa demişti , yarın gideceğim, nasıl ilerleyecek direkt tüp bebek ile mi devam edeceğiz , bilginiz var mı acaba
Canım ben 3 kez klomen kullandım çatlatma iğnesiyle sonra 2 aşılama ve şimdi tüpKızlar bir şey soracağım , hangi durumlardan sonra tüp bebeğe karar verildi , bende pcos var klomen kullandım bu ay olur yumurtan çok iyi büyümüş dedi olmadı , şimdi yarın reglin 3 üncü gel hamilelik olmazsa demişti , yarın gideceğim, nasıl ilerleyecek direkt tüp bebek ile mi devam edeceğiz , bilginiz var mı acaba
Canım onu konuşup ikna etmene bağlı biraz iki tane transfer etmesinin bizimki de başta olmaz dedi doktorumuz ama biz embriyolog ile konuştuk transfer günü kadın tamam dedi o şekilde iki tane transfer etti bana ama benim de sona kalan sadece bir embriyo vardı embriyolog öyle dedi riski var boşuna dondurmuş ta olabilirsin dedi çözünürken bozulma ihtimali olabilir demişti hemde bizimki ikinci kaliteydi bende istemedim dondurmayıAaa onu bilmiyordum yani bozulduğu için mi 2 dondurdu çift koymaz mı ki
Ben kalitesini de bilmiyorumCanım onu konuşup ikna etmene bağlı biraz iki tane transfer etmesinin bizimki de başta olmaz dedi doktorumuz ama biz embriyolog ile konuştuk transfer günü kadın tamam dedi o şekilde iki tane transfer etti bana ama benim de sona kalan sadece bir embriyo vardı embriyolog öyle dedi riski var boşuna dondurmuş ta olabilirsin dedi çözünürken bozulma ihtimali olabilir demişti hemde bizimki ikinci kaliteydi bende istemedim dondurmayı
Benim eşim de varikosel vardı ameliyatı oldu ondan sonra baya ilaç iğne tedavisi ile düzeldi sorun kalmadı bu seferde bende sorun başladı polikistik over olmuş iki yumurtalık ta prolaktin yükselmiş felan doktor önce muayene edim dedi ben direk tüp bebek için gitmiştim çünkü sonra dedi ki üç tane tedavi şekli var biri yumurta büyütme çatlatma diğeri aşılama diğeri de tüp bebek ama ben sana aşılama ya da tüp bebek öneririm dedi iki buçuk senede hiç gebe kalmadığın için dedi artıları eksileri konuştuk ve tüp bebek olsun dedik başladık tedavi ye ilk denemem inşallah olumlu sonuçlanır bakalım bekliyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahKızlar bir şey soracağım , hangi durumlardan sonra tüp bebeğe karar verildi , bende pcos var klomen kullandım bu ay olur yumurtan çok iyi büyümüş dedi olmadı , şimdi yarın reglin 3 üncü gel hamilelik olmazsa demişti , yarın gideceğim, nasıl ilerleyecek direkt tüp bebek ile mi devam edeceğiz , bilginiz var mı acaba
Canım seninki donduruldu dimi söylemediler mi kaçıncı kalite de diye embriyo lar sen arayıp sor benceBen kalitesini de bilmiyorumya bozulursa transfer olamazsam
Amin inşallah , Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ,Benim eşim de varikosel vardı ameliyatı oldu ondan sonra baya ilaç iğne tedavisi ile düzeldi sorun kalmadı bu seferde bende sorun başladı polikistik over olmuş iki yumurtalık ta prolaktin yükselmiş felan doktor önce muayene edim dedi ben direk tüp bebek için gitmiştim çünkü sonra dedi ki üç tane tedavi şekli var biri yumurta büyütme çatlatma diğeri aşılama diğeri de tüp bebek ama ben sana aşılama ya da tüp bebek öneririm dedi iki buçuk senede hiç gebe kalmadığın için dedi artıları eksileri konuştuk ve tüp bebek olsun dedik başladık tedavi ye ilk denemem inşallah olumlu sonuçlanır bakalım bekliyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Donduruldu canım yok demediler canım kalitesini hiç doktorla görüşmedim ki sana doktor mu dediCanım seninki donduruldu dimi söylemediler mi kaçıncı kalite de diye embriyo lar sen arayıp sor bence
Canım bence doktorun istemesini beklemeyin eşinde bi sperm testi versinAmin inşallah , Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ,
Eşim için herhangi bir test istememişti doktor , yada hiç konusu açılmadı bilmiyorum, belki de ilk klomen kullanışım olduğu için olabilir ,
yarın gidip artık nasıl ilerleyeceğini göreceğim , inşallah hayırlısı ile sonuçlanır isteyen herkesin :)
Kuzum sen neden kendini kaygılandırıyosunBen kalitesini de bilmiyorumya bozulursa transfer olamazsam
Nereye gideceksiniz ? Geçmişi unutturacak bir süreç olur inşallah
Yarın gidicem canım hsg için o zaman sorucam internetten de baktım çok düşük bi ihtimalmiş hayırlısıKuzum sen neden kendini kaygılandırıyosunsordum ben embriyologa 1000 de 3 ihtimal dedi. Çok düşük Bi ihtimal yani, sakin ol her şey yolunda gidecek kaliteleri ni de sorup öğrenirsin dert değil ben de sordum söyledi sormadan hiç o konulara girmek istemiyorum kafa karıştırıcı oluyor dedi. Arar öğrenirsin.
Kaçıncı gündesin canımGene yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?