- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Canım yaaa böyle düşünme istersen özelden yaz konuşalım bir çare buluruz.aslında hic anlasamıyomusuz da ben 20 yaaında farketmem,isin zevk aldıgıgımız seyler cok farklı ortak noktamız yok degil var ama yetisme tarzımız bile farklı sanki esim eski jenerasyon gibi tabi biraz degistirdim ama kafam net degil aileme güvensem yaparım aslında naslda bi daha evlenmem diye ama bizimkiler dicegi cümle belli o pice bizm, bakcaz der deli ederler beni
Ben eşime sana bir seçim sunularsa aileni seçeceksin diye yemin ettirdim ve onlarla iyi olmak için uğraşmayı düşünmüyorum onlarla iyi olmak gibi bir derdim yok.
Birgün bu evlilik biterse sebebi ailesi olacak bir amacım yok.Iyide hem ailesiyle anlasmak istemiyorsun hem esine aileni sec diye yemin ettiriyorsun sonra aile icin cocuk yapamiyorsun. Amacin ne onu anlamadim.
Yemin ne alaka? Kim hakliysa onu tercih eder insan ya da ortayi bulmaya calisir. Eşinde bu akla uyup yemin mi etti? Mantik konusunda birbirinizle yarisiyormuşsunuz valla. Bu kadar dram yapcak ne vardi bilmem.
Morlular artıda ondanBen de morsever nerde diyordum..
Meğer isim değiştirmiş
Bir duruma geldiğimiz yok aile aynı aile atsan atılmıyor satsan satılmıyor iyiye gidiş yok onlardamorsever sen deli divane asik degil miydin yahu? ne oldu da 2 ayda bu duruma geldiniz
Yarınımız belli değil çünkü ailesinin bir pislik çıkaracağı belli değil.yiYengemle bu konunun ilgisi yok.Yarınımız belli değil derken? Mutsuz bir evliliğiniz yok diye biliyorum ben.. Yani eşinizle bir sıkıntınız yoktu sanırım... Tek sorun yenge idi öyle değil mi? Çocuk yapıp yapmama kararınız sizi bağlar da yarınımız yok diyince bir sorayım dedim..
Birde bu yanı var neden daha erken olmadı diye üzülen gruptan olmak istememSeninki yine iyimş benimki 6 ay snra başımın etini yemeye başlamıştı
Bak canm ben evliliğimde bi dünya sorun yaşadım ama hayatm boyunca pişmanlık duymadığım tek şey evlatlarım. Boşansam bile asla çocuk yaptğma pişman olmam. Öyle güzel bi duygu kibnce düşünmelisin
sakın yapmayın insanlar yam yam gibi sonra olan çocuğa oluyor sizde çocukdan dolayı kopamadığınız için katlanıyorsunuz hap kullanın olmuyor diyin baskı falan siz bırakıp gidemeyesiniz mecbur kalasanız diye bunlar ben bu hikayedeki çocuk oluyorum ve emin olun berbat bir hayatım var annem sürekli depresyonda onada size yaptıklarının aynısını yapmışlar annemde benim için katlanmış sonuç ne mi baba denilen insan olmayan varlıktan nefret ediyorum tedavimi bile kaç senedir yaptıramadım zaten aile baskısıyla değil sizin isteğinizle olayların doğal gelişmesiyle olur bu tür şeyler lütfen yapmayın çocuk falan ikinizide yazık olmasınMerhabalar herkese...
Eşim malesef ki çevre baskısına yenik düşüyor artık...Bir buçuk senelik evliyiz çocuk diye tutturmaya başladı...Evimizle ilgili sorunları çözmeden,evliliğe alışmadan en önemlisi eşimin ailesinden hala emin olmadan çocuk falan istemiyorum ben.Gerçekten yarınımız belli değil birde onlarla çocuk gibi bir bağlantım olsun istemiyorum.Ne yapsam nasıl vazgeçirsem bilemiyorum lütfen birşeyler söyleyin.
Ailesi pisliği çıkaracaksa o zaman hiç çocuk yapmamanız gerek sizin mantığınıza göre.. Yani ne zaman ne yapacaklarını kestiremezsiniz ki.. 3 yıl sonra çocuk yapmaya karar verğinizde emin olabilecek misiniz pislik yapmayacaklarından? Çocuk istemiyor olmanızı anlıyorum.. Bu çok doğal bir şey ama bunu eşinizin ailesine bağlamanız biraz garip.. Bundan hiçbir zaman emin olamazsınız eğer öyle kötü karakterleri varsa.. Maddi manevi hazır değilseniz yapmayın..Yarınımız belli değil çünkü ailesinin bir pislik çıkaracağı belli değil.yiYengemle bu konunun ilgisi yok.
E ne diye aileni seç diye dram filmi cevirdin? Ne alaka yani? Allah korusun, namus iftirasi atsalar da onlari mi secsin? Kim hakliysa onun yaninda olur insan.. Cok degisik bi düşünce yapın var..Birgün bu evlilik biterse sebebi ailesi olacak bir amacım yok.
E ne diye aileni seç diye dram filmi cevirdin? Ne alaka yani? Allah korusun, namus iftirasi atsalar da onlari mi secsin? Kim hakliysa onun yaninda olur insan.. Cok degisik bi düşünce yapın var..
Aman sen çoğalma ya. Tek kal numune olarak.
Ne alaka ya? Ne anne babalar var, kendi çocuklarına dünyanın en büyük kötülüklerini yapıyorlar. Herkes üremesin lütfen. Üremenin sınavı falan olsun.Bir gün bebek sahibi olmak isteyip olamazsanız bu yorum gelsin aklınıza. Her ay adet olunca üzülürseniz, üst üste test yapıp şu gölge ikinci çizgi mi acaba derseniz, karnınızdaki bebeği kaybederseniz şu yorumu bir düşünüverin. Bunu beğenenlerden birinin gebe olmasıysa zaten inanılır gibi değil.
Morsever'den hoşlanmıyor olabilirsiniz, sizi daha önceki konularıyla çıldırtmış olabilir ama yok çok konu açıyorsun, yok neden bunu da sordun demeye hakkı yok kimsenin. Neticede forum size ait değil, belli kuralları var. Beğenmeyen yorum yapmasın. Sitede birileri günah keçisi ilan ediliyor, ona atış serbest sanki. Herkes üstüne gidiyor, konusuna asla yorum yapılmıyor ancak hakaret ediliyor. Birkaç üyeye daha yapıldı ve yapılıyor bu. Bırakın yorumsuz kalsın, mecbur değilsiniz bir şey yazmaya.
Ne alaka ya? Ne anne babalar var, kendi çocuklarına dünyanın en büyük kötülüklerini yapıyorlar. Herkes üremesin lütfen. Üremenin sınavı falan olsun.
Yazınızın çoğunu okumadım da, "üremek" kelimesini küfür gibi algılayıp "ağız ishali" demeniz ve ağzımdan çıkanları b.k yerine koymanız sizin seviyenizi epey bir belli etmiş.Üslubunuz çok yanlış bir kere, üreme kelimesini bile aşağılamak için kullanıyorsunuz. Bu kadının nasıl anne olacağını nereden biliyorsunuz? Sadece fikirleri hoşunuza gitmiyor diye siz mi karar vereceksiniz çocuk sahibi olup olamayacağına? Ne anne babalar var diye önümüze gelene "üreme" diyelim o zaman. Birisi reelde karşıma geçip üreme dese çok hoş şeyler olmazdı ama tabi klavye arkasından herkes her şeyi söylüyor rahatlıkla. Dünyadaki bütün kötülüğü, ensesti, çocuk tacizini, tecavüzü, açlığı, yoksulluğu, psikolojik şiddeti gelip morsevere bağlayalım oldu olacak. Dünyada bunlar olduğuna göre morsever üremesin. Neden? Çünkü hanımefendiler kendisini sevmiyor, ondan hoşlanmıyor o zaman üremesin. Ağız ishali olmuşsunuz siz.
Kk üreme konusunu daha önce de gördü. Daha önce de hadsiz biri buradan vurdu bebek sahibi olmak isteyip olamayan birini. O kadının gözyaşına, ağlamasına değdi mi değmedi ama onun kalbi kırıldı, gitti buralardan. Gerçekten içi kin, nefret dolu insanlar var bu forumda. Hele bir grup var kimse onlara sesini çıkartamıyor. Önüne geleni aşağılıyorlar, eziyorlar, konu açtığına pişman ediyorlar. Herkesi, her şeyi kendi yargılarına göre değerlendiriyorlar. Bir de kadın hakları savunucusu geçiniyorlar ya çok gülüyorum. Sen gel burada hemcinsini ez, aşağıla, ondan sonra da ben kadınları savunuyorum.
Bu forum beş sene önce böyle değildi. Böyle insanlar yoktu. Herkes derdini yanındaki insanla paylaşır gibi paylaşırdı. Şimdi birileri doluşmuş insanlarla alay ediyor, beğeni geliyor, oradan geyiğe vuruluyor, oradan en iyi benim savaşına dönüp egolar kasılıyor.
Yöneticiler memnun mu acaba sitenin bu durumundan? Her gelenin bir dayak yemediği kalmıyor.
Ama böyle yorum yapanları da biliyoruz. Geliyorlar bir konu açıyorlar sonra şaşırıyorsun. Hayatındaki zorluğu başkalarını ezerek çıkartıyor.
Kocası aldatanla alay ediyor, kendisi aldatan eşini affediyor, konu açana maddiyatçı deniyor, kendileri para için sevmediği adamı boşamıyor. Whatsapp'tan görüşüp görüşüp sonra özellerini burada ifşa ediyorlar.
Çok kötü insanlar var burada. Gurur duyuyorsunuzdur umarım kendinizle.
Belliki siz baska sebeblerden dolusunuz fakat bu konusunda olduğu gibi açtığı butun konularda hep güzel öneriler de bulunuldu konu sahibine kendisi hic birini dikkate almayip "siz öyle yapın ben bildiğimi yapacağım" tarzinda cevap veriyor.Bir gün bebek sahibi olmak isteyip olamazsanız bu yorum gelsin aklınıza. Her ay adet olunca üzülürseniz, üst üste test yapıp şu gölge ikinci çizgi mi acaba derseniz, karnınızdaki bebeği kaybederseniz şu yorumu bir düşünüverin. Bunu beğenenlerden birinin gebe olmasıysa zaten inanılır gibi değil.
Morsever'den hoşlanmıyor olabilirsiniz, sizi daha önceki konularıyla çıldırtmış olabilir ama yok çok konu açıyorsun, yok neden bunu da sordun demeye hakkı yok kimsenin. Neticede forum size ait değil, belli kuralları var. Beğenmeyen yorum yapmasın. Sitede birileri günah keçisi ilan ediliyor, ona atış serbest sanki. Herkes üstüne gidiyor, konusuna asla yorum yapılmıyor ancak hakaret ediliyor. Birkaç üyeye daha yapıldı ve yapılıyor bu. Bırakın yorumsuz kalsın, mecbur değilsiniz bir şey yazmaya.
Eee sizde bütün derdinizi morseverin konusuna bağlamışsınız.Baska bir konuya dönüşmüş konumorsevere bağlayalım oldu olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?