Tek derdimiz bebek sanki...

Umarım engellenmenize benim konum sebep olmamıştır yoksa üzülürüm bu formda yorum yapanların az çok niyetleri belli insanlar yarın ne hale düşerim ihtimalini birazcık düşünse zaten bu tür yorumları yapamazlar.Buradaki yuhalamalar beni etkilemiyor desteğiniz için çok çok teşekkür ediyorum ederim gerçekten çok iyisiniz.Üç,beş veya on kişi her ne kadarlarsa en iyi yöntem bu tür kişilere hiç yanıt vermemek görmezden gelmek çoğu zaman yaptığım şey bu benim lütfen sizde üzülmeyin herkes kendine yakışanı yapar ve söyler buna engel olamayız kötü sözün o kişiye ait olduğunu herkes bilir yeniden teşekkür ederim biliyorum sadece benim için yazmadınız ama yinede çok mutlu oldum.Allah razı olsun.
 
Benim huzurum mutluluğum bir eşimin varlığı sebebiyle bozuluyorsa o eşten vazgeçerim evet.Ben hiçbir zaman olmayan birşeyi öyle diye göstermedim eşimden bu sözü ne şekilde aldığımı görmediniz ne kadar uğraştığımız bilmediniz bu sebepten inanmaması gayet normal şaşırmıyorum. Ben eşime anne baba olamam ama o yeni bir eş bulabilir aynı şekilde bende kimse vazgeçilmez değildir konu o aileyse hiç umrumda bile olmaz hemde
 
Ailesi beni çok huzursuz ediyor çünkü kendi ailemde böyle bir sorunla karşılaşmadım evet bende hazır değilim bir çocuğa bakmaya ama bilmiyorum onu büyütmek birgün benim için zor olursa birde onun üstüne ailesiyle uğraşmak istemiyorum.
 
Eşinizi ailesini tanımadan mı evlendiniz Allah aşkına anlamyıorum ki emin olmadan çocuk yapmak istemiyorum diyorsunuz. Oturduğunuz yerden emin olmaya çalışmak yerine düzeltmek için çaba harcayın çünkü eşinizin karakteri zaten değişmeyecek ve ailesi de olduğu yerde duracak bir yere gitmeyecek eşinizle iletişiminizi yükseltip ailesini de olduğu gibi kabul edip mesafe koyarak başlayabilirsiniz. Ama nereye kadar çocuk yapmayacaksınız siz bir ailesiniz ve bu tek başınıza alabileceğiniz bir karar değil ve sonunda illa isteyecek ne kadar ertelerseniz erteleyin. Boşanacak mısınız o zaman.
 
Morsever ailesinin seni huzursuz etmesinin tek sebebi maddiyat hadi kabul et
Adamlar evin yalıtımını daha yapmadı
yarın birgün çocuk olur destek olmazlar biz tek maaşla nasıl idare ederiz diye düşünüyorsun.
 
Evet eşimin ailesini tanımadan evlendim evimize içine karışmayı kararlarımıza müdehale etmeyi bıraktıkları gün çocuğum olur inşallah.
 
Morsever ailesinin seni huzursuz etmesinin tek sebebi maddiyat hadi kabul et
Adamlar evin yalıtımını daha yapmadı
yarın birgün çocuk olur destek olmazlar biz tek maaşla nasıl idare ederiz diye düşünüyorsun.
Hayır maddiyat değil bize müdehale etmeleri bu kış babası yapmazsa gelecek yıl sobayı kuracağım çünkü iki senedir oyalanıyoruz hem ne yaparsanız yapın diyorlar hem siz malzemeyi alın biz yaparız çocuk gibi oynuyorlar bizimle ve bunun tek sebebi evin eşimin üstüne olmaması.Ben onların parasına muhtaç olsam bayramda eşime söyledikleri harçlığıda koşa koşa almaya karar giderdim ziyarete gittiğimde bir lokma yemeyen insanım böyle biri olsam bunu burada itiraf ederim emin olun.
 
Morsever sizin evliliğiniz pamuk ipliğine bağlı, er ya da geç eşin bir yerden patlak verebilir çünkü sen ve ailesi arasında kalıyor.
Maddi olarak da bebek için durumunuz uygun değil sanırım.
Bu nedenle korunma işini sadece eşinize bırakmayın, yarın birgün kazara hamile kalabilirsiniz.
Kadın doğum uzmanına gidin spiral taktırın ya da 3 aylık doğum kontrol iğneleri var onlardan yaptırın banabenigeriver
 
Evet eşimin ailesini tanımadan evlendim evimize içine karışmayı kararlarımıza müdehale etmeyi bıraktıkları gün çocuğum olur inşallah.
Emin olun ki eşinizin ailesi böyle bir yapıdaysa çocuk olduktan sonra evinizin içerisine daha şiddetli şekilde karışmaya çalışacaklardır,bence önce bu problemi çözün ve kendinizi garantiye alın dk iğnesiyle falan korunun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…