- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.981
Dr.um türk kahvesi içebilirsin demişti. Bende ara ara içiyorumm canım çok çekinceBian önce deniycem valla zararlı diye bisi icemiyorum
Dr.um türk kahvesi içebilirsin demişti. Bende ara ara içiyorumm canım çok çekinceBian önce deniycem valla zararlı diye bisi icemiyorum
Çok sevindim canım. Sağlıkla kolaylıkla kuzucuğu alırsın kucağına inşallahKizlar bugun 37 olduk doktor kontrolune gittim. Yine alttan bakti iyice kurcaladi bu sefer ama bagirmadim :) kastim tabi yine ama doktor sakinlestirdi. Acilmam 2 cm duruyomus, bebek dogum pozisyonunu almis. Ilaclari kesicez artik 2 gun icinde de dogurabilirsin 2 hafta icinde de dedi. Artik yatak istirahatim kalkti yuruyebilirsin dedi cok mutlu oldum
Normal dogum icin tıbbi bir engelin yok sezaryen dusunme dedi. Ama sen yan cizicek gibi duruyosun dedi. Ben de korkuyorum ama denerim dedim bakalim hayirlisi :)
Alttan muayeneden dolayi 1 2 gun kanama olabilir korkma dedi ama insallah o kanamayla nişanı karistirmam
Artik oglumuzu bekliyoruz yani kizlar kritik donem gecti sukur
off bu internetDr.um türk kahvesi içebilirsin demişti. Bende ara ara içiyorumm canım çok çekince
Ay aydındamısın canım benim esimde haftada bikackere is icin gidiyo aydina dun arabanin termometresini cekmis 47 dereceyi gosteriyodu cok sicak oluyomus orasida allah yardimcin olsunKızlarrrrr Aydın da hafif de olsa rüzgar esiyorçok mutluyum şu an herkese günaydın
Eki Görüntüle 2016337 gunaydinlar.kızlar ben kahveyi cok sevdigim icin neskahve icilmedigi icin boyle bir cozum buldum.biraz gecbuldum ama olsun iyi oluyor sicaklarda
kafeinsiz neskahveyi duymustum ama hic denk gelmedim.benim yaptigimda direk turk kahvesi icmedigim icin sıkıntı yasamadim sutle suyla seyreliyo heralde ondan.bu hamilelik uretken yapti biziBen kafeinsiz nescafe ile içine de 1 kaşık nutella koyup latte gibi yapıyorum bol sütlü ve buzlu :)) türk kahvesine bayılırım ancak en son içtiğimde hem benim tansiyonum hemde bebeğin kalp atışlarında yükselme oldu bende içmiyorum yasakladı zaten doktor. Latte iyi oluyor kafein de az oğlumla bana yapıyorum 1 kaşık kahveden:) aslında sevmem öyle içmeyi ama napalım soğuk soğuk iyi oluyor hem süt alıyorum:) valla evde muzlu süt bile yapıyorum içine bal tahin biraz şeker kakao muz ve süt blenderda çek mis gibi.. sabah kahvaltımı onunla yaptım bugün :))
kafeinsiz neskahveyi duymustum ama hic denk gelmedim.benim yaptigimda direk turk kahvesi icmedigim icin sıkıntı yasamadim sutle suyla seyreliyo heralde ondan.bu hamilelik uretken yapti bizi
Kizlar yeni kontrolden geldm 1 cm acikligim varmis doktor dogum basliyo yavas yavas dedi sizce ne zaman olur acikliktan snra gunum 20sinde doluyo bi bilgniz varmi heyecan sardi
Bakiyim bende migrosa ozaman gerci 1 gun kaldi artikMigrosta var canım ordan alıyorum hamilelik boyunca 2.paketteyim :) türk kahvesini severim hafta da ya da 2 haftada 1 tane içiyordum. En son çifte kavrulmuş ve dövülmüş dibek kahvesi aldım. Oturup onu içtim 1 fincan :) olan oldu tabii.. normalde ben tarsusi içerim kahveyi günde 3 kere falan ama hamilelikte özledm valla.. sorma üretkenlik diz boyu. Napalım sıcaklarda da sıcak bir şey gitmiyor ki :) bazen içine dondurma bile atıp farkşı çeşit denemek geliyor içimden
Benim gecen persembe 3cm acikligim vardi hala gelmedi canimKizlar yeni kontrolden geldm 1 cm acikligim varmis doktor dogum basliyo yavas yavas dedi sizce ne zaman olur acikliktan snra gunum 20sinde doluyo bi bilgniz varmi heyecan sardi
Hakkında hayırlısı olsun canım:) belli olmaz bakarsın kaşla göz aradında doğdu gittiKizlar bugun 37 olduk doktor kontrolune gittim. Yine alttan bakti iyice kurcaladi bu sefer ama bagirmadim :) kastim tabi yine ama doktor sakinlestirdi. Acilmam 2 cm duruyomus, bebek dogum pozisyonunu almis. Ilaclari kesicez artik 2 gun icinde de dogurabilirsin 2 hafta icinde de dedi. Artik yatak istirahatim kalkti yuruyebilirsin dedi cok mutlu oldum
Normal dogum icin tıbbi bir engelin yok sezaryen dusunme dedi. Ama sen yan cizicek gibi duruyosun dedi. Ben de korkuyorum ama denerim dedim bakalim hayirlisi :)
Alttan muayeneden dolayi 1 2 gun kanama olabilir korkma dedi ama insallah o kanamayla nişanı karistirmam
Artik oglumuzu bekliyoruz yani kizlar kritik donem gecti sukur
Çok zor oluyor canım. Bir de erken doğduğu için ısıtamıyor kendini açsam üşüyor giydirsem terliyor.Doğum yapan anneler bebekleriniz nasıl oluyor bu sicaklarda
Canım hayırlısı olsun. Kolay doğum olur inşallah. :) açılmayla ilgili fikrim yok :)Kizlar yeni kontrolden geldm 1 cm acikligim varmis doktor dogum basliyo yavas yavas dedi sizce ne zaman olur acikliktan snra gunum 20sinde doluyo bi bilgniz varmi heyecan sardi
Bilmiyormki doktor oyle deyince bi telas yaptim ins cabucak olurda hayirlisiyla kurtuluruz hepimizBenim gecen persembe 3cm acikligim vardi hala gelmedi canim
Günaydın canım:)Kızlar günaydınbebişim uyurken sizlere bir selam vereyim dedim:)Sayfaları yine tek tek okuyamadım herkes iyidir inşallah.Doğum yapan var mı?
baldan_madam canım sen ne listesi yapıyodun nereye yapıyodun:)
Herkesin farkli tabi canim hazirlikli ol diye solemistir.aminn saglikla kavusalim insallah.Bilmiyormki doktor oyle deyince bi telas yaptim ins cabucak olurda hayirlisiyla kurtuluruz hepimiz
ayyyyy ne güzel ben şeker yüzünden tatlı herşeye hasretim dondurma bile çok nadir ve çok azBen kafeinsiz nescafe ile içine de 1 kaşık nutella koyup latte gibi yapıyorum bol sütlü ve buzlu :)) türk kahvesine bayılırım ancak en son içtiğimde hem benim tansiyonum hemde bebeğin kalp atışlarında yükselme oldu bende içmiyorum yasakladı zaten doktor. Latte iyi oluyor kafein de az oğlumla bana yapıyorum 1 kaşık kahveden:) aslında sevmem öyle içmeyi ama napalım soğuk soğuk iyi oluyor hem süt alıyorum:) valla evde muzlu süt bile yapıyorum içine bal tahin biraz şeker kakao muz ve süt blenderda çek mis gibi.. sabah kahvaltımı onunla yaptım bugün :))
ayyyyy ne güzel ben şeker yüzünden tatlı herşeye hasretim dondurma bile çok nadir ve çok azBen kafeinsiz nescafe ile içine de 1 kaşık nutella koyup latte gibi yapıyorum bol sütlü ve buzlu :)) türk kahvesine bayılırım ancak en son içtiğimde hem benim tansiyonum hemde bebeğin kalp atışlarında yükselme oldu bende içmiyorum yasakladı zaten doktor. Latte iyi oluyor kafein de az oğlumla bana yapıyorum 1 kaşık kahveden:) aslında sevmem öyle içmeyi ama napalım soğuk soğuk iyi oluyor hem süt alıyorum:) valla evde muzlu süt bile yapıyorum içine bal tahin biraz şeker kakao muz ve süt blenderda çek mis gibi.. sabah kahvaltımı onunla yaptım bugün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?