temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bakiyim bende migrosa ozaman gerci 1 gun kaldi artik can cekince insan herseyi uretebiliyomus valla yok diye bisey yokyanisen baya iciyomussun ama kahve ben son 2 haftaya kadar hic icmedim.yeni yeni iciyorum iste

Ben çok severim valla :) canım doğumdan sonra kafeinsiz içersen bebeği uykusundan etmemiş olursun ablamda emzirirken hep kafeinsiz içti kahveyi. Uykusu bozulmasın diye:) emziren için de ideal aslında..

ayyyyy ne güzel ben şeker yüzünden tatlı herşeye hasretim dondurma bile çok nadir ve çok az

Canım kıyamam.. şekersiz de yapabilirsin muzlu sütü kahveyi. Ben normalde şekerli içmem kahve falan. Ama şimdi yemek yiyemediğmden onları şekerli tüketiyorum enerjim düşmesin diye.

bende 7 sinde gideceğim, aslında bugünde ama kontrolüm, en son gitmemde seninki gibi 26 temmuz doğum tarihi göründü ultrasonda. 26 temmuzda doğar inşallah annesinin doğum gününde hediye misali :) alttan muayene etti mi seni canım?

Kizlar yeni kontrolden geldm 1 cm acikligim varmis doktor dogum basliyo yavas yavas dedi sizce ne zaman olur acikliktan snra gunum 20sinde doluyo bi bilgniz varmi heyecan sardi
Canim heran da olabir. 40. Haftanda da :) maalesef bu kisiden kisiye degisiyor :) kendjni takip ediceksin artik. Nisan , sanci yada su bunlardan biri gelince doguma az kaldi demek olacak

Benim de nst de sancilarim yine duzenli cikti canim. Ama su ya da nişan gelmedikce dogum baslamicak sanirim. Her an tetikte bekleriz artik :)

Benimki baş aşağı şuan hatta aylardır öyle bende bu hafta başladı nefes darlığı. Uyku uyutmuyor. gün içinde rahatsız etmiyor ama yatarken çok rahatsız ediyor. Ben çözüm buldum breate rigt takıyorum burnuma o baya rahatlatıyor.dene istersen belki işe yarar.

Kizlar yeni kontrolden geldm 1 cm acikligim varmis doktor dogum basliyo yavas yavas dedi sizce ne zaman olur acikliktan snra gunum 20sinde doluyo bi bilgniz varmi heyecan sardi
Canim ben 3 haftadir 2 cm aciklikla duruyorum ama sanci kesici ilaclarla tabi :) bugun ilaclari kestik hala 2 cm acilmadayim ama doktor kesin dogum tarihi vermedi, 2 gun de olur 2 hafta da dedi. Yani acilmaya gore olmuyor sanirim.

Klima taktırsak mı diye düşünüyoruz bebek için faydası mı olur zararı mı olur bilemiyoruz hiç

Canım hadi gözün aydın. Zor günler geçti sonunda.saglikla tek avazda kucağına alırsın inşallah. Çok sevindim senin adına..

Hakkında hayırlısı olsun canım:) belli olmaz bakarsın kaşla göz aradında doğdu gitti yatak zorunluluğunun kalkmasına da çok sevindim ayrıca. Yaşayan bilir. Hadi bakalım ne zaman gelecek yaramaz kuzu.

Sağol canim :) muayeneye tekerlekli sandalyeyle girdim yuruyerek ciktim guzel bi duyguymus surekli nefesim kesilse de

Hahah benimkilerde böyle 8 aydır birkere aramadılar. Eşimle kavgalılar konuşmuyorlar. Barışsınlar diye uğraştım anasına götürdüm kadın üst kattan inmedi aşağı kayınpederimle oturduk.kayınpeder rahat sevsin diye barışsın istiyor kaynana ama kaynanam az deli. Ki benle sorunu yok bir kere aramadı. Üstelik birde ben dolduruyormuşum eşimi kayınpederime öyle demiş. Doğrudur dolduruyoru ama vicdan yapsında eşim gitsin diye.ama salaklık bende. Eşim eve sokmıcak kaynanamı kesin kararlı :) görüncem desen maşallah şeytanın dünya şubesi :) herşey onun başının altından çıkıyor. Ama en melekte onlar herkes çok kötü :) valla şimdi tatildeler doğurduktan sonra yüzsüzlük yapıp gelirlerse rüyalarında görürler. Okadar düşük tehlikesi bilmem bir dünya şey atlattım kimse yoktu. Gelipte çocuk sevmeye kimse gelemez. Zaten benim deli koca sokmaz onları. Kocamın canı çıktı kimse yardım etmedi. Dün temizlik yaptım klima taktırdık diye şimdi bel ağrısından yürüyemiyorum bile. Biz zorluğunu çekelim onlar oynasın. Yok öyle memleket. Ne bahtsız insanım. Ne anamdan ne kaynanadan yüzüm güldü. Bir kocam var birde doğacak cimcimem. Ay amma dertlenmişim yaz yaz bitmedi :)

Kizlar bu arada benim gogus ucum hic yok doktora gosterdim silikom gogus ucu ve gogus ucu cikartici al dedi. Silikon uclarin numarasi oluyo dedi ama ben internetten almayi dusunuyodum. Kullanan var mi? Hangi marka iyidir?

Şeytanın dünya şubesi
Boşver canım yaa en önemlileri senle gerisini hiç takma. Çok şükür kocalardan yana yüzümüz gülüyor. Kv de de öyle olduğu daha iyi boşver. Ne kadar uzak o kadar iyi.

Klima taktırsak mı diye düşünüyoruz bebek için faydası mı olur zararı mı olur bilemiyoruz hiç
Biz taktırdık mecbur dün.klima nimetmiş valla resmen utanmasam sevicem :) salondayken 26 ya alıyorum tam kıvamında oluyor yatarken dereceyi düşürüp fanı arttırıyorum arka odalar tam kıvamında oluyor. bizim merkezi ısıtma 1 ay geç yakıyorlar ısıtma içinde en az 1 ay kullanmam lazım çocuk hasta olmasın diye yani mecbur aldık. Şiddetle tavsiye ederim. Aldığımız yetkili bayideki abinin. Karısı hamileyken almış onlarda çocukta sıkıntı yaşamamış. 24 derece, 25 derecede tutunca sıkıntı olmuyormuş. Birde ayda bir veya 2 ayda bir filtresini yıkadınmı birşey olmaz dedi. 10 aylık çocuğu var sıkıntı olmamış daha. Ben salona birde normal nem ölçer derece ve ısı ölçer almıştım çocuk için. Klimadaki ölçüler net bilgi vermez diye ona göre ayarlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…