- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.001
Bakiyim bende migrosa ozaman gerci 1 gun kaldi artikcan cekince insan herseyi uretebiliyomus valla yok diye bisey yokyani sen baya iciyomussun ama kahve ben son 2 haftaya kadar hic icmedim.yeni yeni iciyorum iste
ayyyyy ne güzel ben şeker yüzünden tatlı herşeye hasretim dondurma bile çok nadir ve çok az
bende 7 sinde gideceğim, aslında bugünde ama kontrolüm, en son gitmemde seninki gibi 26 temmuz doğum tarihi göründü ultrasonda. 26 temmuzda doğar inşallah annesinin doğum gününde hediye misali :) alttan muayene etti mi seni canım?Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun darısı başımıza inşallah..
Yok en son gittigimde yoktuki boyle bişi aramadimda 8 inde randevum var o zaman bi deginirim muhtemelen normal der ama artik.. Ay heryerlerimiz sisti artik oyhhhh... Sıcak bastikca sisiyorum sankim...
Canim heran da olabir. 40. Haftanda da :) maalesef bu kisiden kisiye degisiyor :) kendjni takip ediceksin artik. Nisan , sanci yada su bunlardan biri gelince doguma az kaldi demek olacakKizlar yeni kontrolden geldm 1 cm acikligim varmis doktor dogum basliyo yavas yavas dedi sizce ne zaman olur acikliktan snra gunum 20sinde doluyo bi bilgniz varmi heyecan sardi
Benim de nst de sancilarim yine duzenli cikti canim. Ama su ya da nişan gelmedikce dogum baslamicak sanirim. Her an tetikte bekleriz artik :)Hadi hayırlısı canım benim de kontrol yarın şu sıralar sık sık ağrı kasılma neyse o oluyor süre tutuyorum düzenli ama üç dört seferden sonrası yok bide şeffaf yumurta akı gibi akintim var yarını iple çekiyorum
Benimki baş aşağı şuan hatta aylardır öyle bende bu hafta başladı nefes darlığı. Uyku uyutmuyor. gün içinde rahatsız etmiyor ama yatarken çok rahatsız ediyor. Ben çözüm buldum breate rigt takıyorum burnuma o baya rahatlatıyor.dene istersen belki işe yarar.Arkadaslar ben cok nefes darligi cekiyorum ya, resmen oturdugum yerde bile nefesim kesiliyor cocugun ufacik hareketinde, sanirim hala donmedigi icin bu kadar zorluyor beni, bebegi basassagi olanlar da boyle bu kadar çok nefes darlığı yaşıyor mu acaba?
Bende uyuyamıyorumAnam cildiracam artik ben uyumak istiyorum..
Canim ben 3 haftadir 2 cm aciklikla duruyorum ama sanci kesici ilaclarla tabi :) bugun ilaclari kestik hala 2 cm acilmadayim ama doktor kesin dogum tarihi vermedi, 2 gun de olur 2 hafta da dedi. Yani acilmaya gore olmuyor sanirim.Kizlar yeni kontrolden geldm 1 cm acikligim varmis doktor dogum basliyo yavas yavas dedi sizce ne zaman olur acikliktan snra gunum 20sinde doluyo bi bilgniz varmi heyecan sardi
Klima taktırsak mı diye düşünüyoruz bebek için faydası mı olur zararı mı olur bilemiyoruz hiçHakkında hayırlısı olsun canım:) belli olmaz bakarsın kaşla göz aradında doğdu gittiyatak zorunluluğunun kalkmasına da çok sevindim ayrıca. Yaşayan bilir. Hadi bakalım ne zaman gelecek yaramaz kuzu.
Çok zor oluyor canım. Bir de erken doğduğu için ısıtamıyor kendini açsam üşüyor giydirsem terliyor.Cam açamıyorum ceyran yapıyor. Beraber eriyoruz oğlumla.
Canım hadi gözün aydın. Zor günler geçti sonunda.saglikla tek avazda kucağına alırsın inşallah. Çok sevindim senin adına..Kizlar bugun 37 olduk doktor kontrolune gittim. Yine alttan bakti iyice kurcaladi bu sefer ama bagirmadim :) kastim tabi yine ama doktor sakinlestirdi. Acilmam 2 cm duruyomus, bebek dogum pozisyonunu almis. Ilaclari kesicez artik 2 gun icinde de dogurabilirsin 2 hafta icinde de dedi. Artik yatak istirahatim kalkti yuruyebilirsin dedi cok mutlu oldum
Normal dogum icin tıbbi bir engelin yok sezaryen dusunme dedi. Ama sen yan cizicek gibi duruyosun dedi. Ben de korkuyorum ama denerim dedim bakalim hayirlisi :)
Alttan muayeneden dolayi 1 2 gun kanama olabilir korkma dedi ama insallah o kanamayla nişanı karistirmam
Artik oglumuzu bekliyoruz yani kizlar kritik donem gecti sukur
Sancilarin kaç çıkıyor benim geçen hafta 40lardaydi dün 0-20 arası çıktı yalancı sancı demekki böyle oluyormuş :)Benim de nst de sancilarim yine duzenli cikti canim. Ama su ya da nişan gelmedikce dogum baslamicak sanirim. Her an tetikte bekleriz artik :)
Hakkında hayırlısı olsun canım:) belli olmaz bakarsın kaşla göz aradında doğdu gittiyatak zorunluluğunun kalkmasına da çok sevindim ayrıca. Yaşayan bilir. Hadi bakalım ne zaman gelecek yaramaz kuzu.
Tatlim çok sevindim senin adına desene özgürce dolasabilirsin. İnşallah kısa zamanda da fırtlaririz bebislerimiziSağol canim :) muayeneye tekerlekli sandalyeyle girdim yuruyerek ciktim guzel bi duyguymus surekli nefesim kesilse de
Hahah benimkilerde böyle 8 aydır birkere aramadılar. Eşimle kavgalılar konuşmuyorlar. Barışsınlar diye uğraştım anasına götürdüm kadın üst kattan inmedi aşağı kayınpederimle oturduk.kayınpeder rahat sevsin diye barışsın istiyor kaynana ama kaynanam az deli. Ki benle sorunu yok bir kere aramadı. Üstelik birde ben dolduruyormuşum eşimi kayınpederime öyle demiş. Doğrudur dolduruyoru ama vicdan yapsında eşim gitsin diye.ama salaklık bende. Eşim eve sokmıcak kaynanamı kesin kararlı :) görüncem desen maşallah şeytanın dünya şubesi :) herşey onun başının altından çıkıyor. Ama en melekte onlar herkes çok kötü :) valla şimdi tatildeler doğurduktan sonra yüzsüzlük yapıp gelirlerse rüyalarında görürler. Okadar düşük tehlikesi bilmem bir dünya şey atlattım kimse yoktu. Gelipte çocuk sevmeye kimse gelemez. Zaten benim deli koca sokmaz onları. Kocamın canı çıktı kimse yardım etmedi. Dün temizlik yaptım klima taktırdık diye şimdi bel ağrısından yürüyemiyorum bile. Biz zorluğunu çekelim onlar oynasın. Yok öyle memleket. Ne bahtsız insanım. Ne anamdan ne kaynanadan yüzüm güldü. Bir kocam var birde doğacak cimcimem. Ay amma dertlenmişim yaz yaz bitmedi :)9 ay boyunca hiç aramadilar nasilsin nasıl gidiyor diye, yapilcak işin var mi diye bile sormadilar, doğum yapacağıma 2 gun kala çay içmeye geliyorlar isim varken üstelik. Doğal olarak kızıyorum. Bide bugün kendi ablasinin gelini face te benim sayfamda paylasim yapmis ayaz pasa yi kucagimiza almamiza saatler kaldi diye. O kisiyle kv konuşmuyor ama benim hicbir sorunum yok ve 9 ay boyunca kv lerden daha cok arayip sordu beni. Bu kiza sen benim torunumu kucağına alamazsın işine bak yazmış :) çocuk gibi face ten kavga ediyor. Onun torunu da çocuk benim kimin kucağına alacağına o mu karar verecek. Saçma sapan işler iste
Canım hiç bilmiyorum ki bizim durum biraz hassas ya doktor yanında cam açmaya bile izin vermedi o yüzden klima falan bize hayalKlima taktırsak mı diye düşünüyoruz bebek için faydası mı olur zararı mı olur bilemiyoruz hiç
Tatlim çok sevindim senin adına desene özgürce dolasabilirsin. İnşallah kısa zamanda da fırtlaririz bebislerimizi
Benim hep 30 un ustunde oluyor canim bugün de 40 lardaydi bi ara 50 60 larda gezindi. Ben hala hissetmiyorum tabi dogum sancısı olunca hissederiz heralde :)Sancilarin kaç çıkıyor benim geçen hafta 40lardaydi dün 0-20 arası çıktı yalancı sancı demekki böyle oluyormuş :)
Şeytanın dünya şubesiHahah benimkilerde böyle 8 aydır birkere aramadılar. Eşimle kavgalılar konuşmuyorlar. Barışsınlar diye uğraştım anasına götürdüm kadın üst kattan inmedi aşağı kayınpederimle oturduk.kayınpeder rahat sevsin diye barışsın istiyor kaynana ama kaynanam az deli. Ki benle sorunu yok bir kere aramadı. Üstelik birde ben dolduruyormuşum eşimi kayınpederime öyle demiş. Doğrudur dolduruyoru ama vicdan yapsında eşim gitsin diye.ama salaklık bende. Eşim eve sokmıcak kaynanamı kesin kararlı :) görüncem desen maşallah şeytanın dünya şubesi :) herşey onun başının altından çıkıyor. Ama en melekte onlar herkes çok kötü :) valla şimdi tatildeler doğurduktan sonra yüzsüzlük yapıp gelirlerse rüyalarında görürler. Okadar düşük tehlikesi bilmem bir dünya şey atlattım kimse yoktu. Gelipte çocuk sevmeye kimse gelemez. Zaten benim deli koca sokmaz onları. Kocamın canı çıktı kimse yardım etmedi. Dün temizlik yaptım klima taktırdık diye şimdi bel ağrısından yürüyemiyorum bile. Biz zorluğunu çekelim onlar oynasın. Yok öyle memleket. Ne bahtsız insanım. Ne anamdan ne kaynanadan yüzüm güldü. Bir kocam var birde doğacak cimcimem. Ay amma dertlenmişim yaz yaz bitmedi :)
Biz taktırdık mecbur dün.klima nimetmiş valla resmen utanmasam sevicem :)Klima taktırsak mı diye düşünüyoruz bebek için faydası mı olur zararı mı olur bilemiyoruz hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?