temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar bu arada benim gogus ucum hic yok doktora gosterdim silikom gogus ucu ve gogus ucu cikartici al dedi. Silikon uclarin numarasi oluyo dedi ama ben internetten almayi dusunuyodum. Kullanan var mi? Hangi marka iyidir?
Bana hastanede aldırdılar. Göğüs ucu avent almış eşim. Ama numarası falan yok canım. Ben onsuz emziremiyorum. Tutamıyor ağzında. Göğüs ucu çıkarıcıyı da alacaktım yorumları okudum. Onu önceden kullanmak gerekiyormuş. Süt geldikten sonra işe yaramıyormuş. Sen de araştırmadan alma derim. Çok ucuz birşey de değil zira.

Ben gebelik şekerine baktırmadım çünkü tüp mideliyim çok yiyorum desem tabağını yarısını yemeden doyuyorum zaten ekmek tatlı hiç aram yok benim. İstesem de yiyemiyorum ama kemik suyunu falan çok içtim en başlarda. Erken doğurursun diyorlar ne yapacağımı bilemedim. 7 aylık tüp mideliyim 8 aylık hamileyim

Kızlar bir soru soracağım bugün doktora gittim. 2.950 kg dedi sıkıntı yok dedi.sanki kilolumu daha 4 hafta var.normal doğum istiyorum çünkü.birde Göğüs ucu kremi kullanmaya başla dedi. Ama doğum kursundaki doktor ve ebeler kullanmayın meme ucundaki kendi doğal nemlenme özelliğini ve memenin salgıladığı birşey varmış onu bozuyor dediler. Eğer doğru emzirirsen zaten çatlak olmaz diye üste basa basa söylediler. Zaten doğru emzirmessen o kremde bir işe yaramaz dediler. Şimdi ben bu kremi kullanayım mı kullanmayımmı bilemedim.

Şeytanın dünya şubesi
Boşver canım yaa en önemlileri senle gerisini hiç takma. Çok şükür kocalardan yana yüzümüz gülüyor. Kv de de öyle olduğu daha iyi boşver. Ne kadar uzak o kadar iyi.
Ne diyelim Allah bu kaynanalara akıl fikir versin :) şükür zaten kocam böyle olmasa çıldırırdım heralde.

Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah. Zamanında gelsin yakışıklın

uyku problemi hepimizde var demekki uyku probleminden dolayı işten erken ayrılmayı düşünüyorum hiç bir şekilde dinlenmiş hissetmiyorum kendimi

Valla ben 32 hafta dolar dolmaz deli danalar gibi koştura koştura izni başlattım daha bi gün bile çalışacak takatim kalmamıştı inanılmaz yoruluyordum cunku.. Birak isi WC ye gitmek bile ayrı bi is benim için.. Vücut dinlenmiyor ya uyuyamayinca olmuyor olmuyor..

Ayy ne güzel doğum gününe denk gelirse super olur hakkaten.. Benim ayin 26 sini bile bekleyesim yok varya bi an evvel dogurayim istiyorum artik o kadar sikildim ki 40 i doldurmana gerek yok 38 çok uygun gelebilirsin diyorum kızıma hep..
Hic alttan muayene etmedi hatta nst bile girmedim özelde.. Randevu bile almama gerek olmadığını direk gelmemi söyledi ayin 7 sinde ama eşim izin günü diye cumartesi gitcez bizde.. İnşallah doğuruyon der..

Bende uyuyamıyorum uykuya hasret kaldık

Uyku bi hayat felsefesi yasam kaynağımdı benim.. Biraksalar kış uykusuna yatabilecek kapasitem vardı simdik nasıl zor geliyor ah bi bilsen..

Klima taktırsak mı diye düşünüyoruz bebek için faydası mı olur zararı mı olur bilemiyoruz hiç
Canım çocuğu odada tutmasanda uyurken falan acar serinlersin. Klimanun yağmur modu var ben genelde onu aciyorum hafif serinletiyor eğer çok sıcaksa eziyet çekmeye gerek yok alınmasi mantıklı ara ara acabilirsin

uyuyamamak çok kötü bide sabahın köründe uyanmak ne uyku kaldı ne düzen inşallah çabuk geçer bide çok sıcak bunalıyorum sizde böyle oluyormuş evde nefes alamıyorum resmen

Kizlar bu arada benim gogus ucum hic yok doktora gosterdim silikom gogus ucu ve gogus ucu cikartici al dedi. Silikon uclarin numarasi oluyo dedi ama ben internetten almayi dusunuyodum. Kullanan var mi? Hangi marka iyidir?

Kızlar ayni dertten muzdarip durumdayım benimde yok hic ucu lansinohun göğüs ucu cikaricisini aldım ama kullanmaya hemen mi başlamak lazimmis onu.. Çocuk emdikce çıkar diyorlar hep ama ememicek diye çok korkuyorum.. Bide benim haftalardır gogsumden kolostrum denen o şey geliyor engel de olamiyorum üstüm basım ıslanmış uyaniyorum çoğu zaman gogsumun üstüne yattikca sikmayin o cok degerli filanda diyorlar.. simdik o şeyi kullansam hep cikmicakmi o sıvı... Ay bilemedim kafamda deli sorular.. O silikon uçtan eğer ememesse aldirmayi aldırmayı düşünüyorum ama..

uyuyamamak çok kötü bide sabahın köründe uyanmak ne uyku kaldı ne düzen inşallah çabuk geçer bide çok sıcak bunalıyorum sizde böyle oluyormuş evde nefes alamıyorum resmen

Valla bu saate kadar uyuyacam diye direndim.. Evde kibele gibi üstüm çıplak elimde yelpaze dolaniyorum ama yok olmuyor bi daha aklımızda olsun hamileliğin son demlerini yaza denk getirmeyelim bence çok zor oluyormuş yahu... Günlerdir sokağa bike cikmadim disarsi evden de beter diye.. Bugün hava kapalı hemen kahvaltı edip sokaga atacağım kendimi

Yaaaaa ben pazar muayene olmuştum hiç açıklık yoktu 3 günüm kaldı dolmasına acaba açıklık olmiycak mı içim acıyo bekleyip bekleyip sezeyana girmeye
Herkesin farkli canim kiminin birden aciliyo.benim acildida gelen yok persembe suni sanci verilcek.belki acilmistir seninkide ama dogumdada acilabilir yani

Canım onun netten yorumlarını oku. Doğumdan sonra işe yaramıyor İçi süt dolduğu için çıkarmıyor meme ucunu falan yazanlar olmuş. Hatırladığım kadarıyla hamilelikte mi öncesinde mi ne kullanın yazıyordu. Sende varsa kitabını oku orda yazar mutlaka. Ben göğüs ucuyla emziriyorum. Onu alabiliyor bir tek. Göğüs ucunu hiç alamıyor ki ağzına emzirdikçe çıksın

Hadi hayırlısıyla al bebişini kucağına sağ Salim kavuşun birbirinize bnmde Doğuma son 13 gün cumartesi son kontrolüm var hayırlısıyla vaktinde doğar inşallah..

Göğüs ucu sorunu bende de var kızlar. Hastanede hemşire göğüs ucu silikonu istemişti. Onu kullanıyoruz gayet iyi emiyor falan ama bıraktırmak zor mu oluyor buradaki yorumları okuyunca kafam karıştı. Göğüs ucum hiç yok değil ama ağzına tam almıyor kahverengi yeri. Ne yapsam bilemedim ki şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…