- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.021
Bana hastanede aldırdılar. Göğüs ucu avent almış eşim. Ama numarası falan yok canım. Ben onsuz emziremiyorum. Tutamıyor ağzında. Göğüs ucu çıkarıcıyı da alacaktım yorumları okudum. Onu önceden kullanmak gerekiyormuş. Süt geldikten sonra işe yaramıyormuş. Sen de araştırmadan alma derim. Çok ucuz birşey de değil zira.Kizlar bu arada benim gogus ucum hic yok doktora gosterdim silikom gogus ucu ve gogus ucu cikartici al dedi. Silikon uclarin numarasi oluyo dedi ama ben internetten almayi dusunuyodum. Kullanan var mi? Hangi marka iyidir?
Ne diyelim Allah bu kaynanalara akıl fikir versin :) şükür zaten kocam böyle olmasa çıldırırdım heralde.Şeytanın dünya şubesi
Boşver canım yaa en önemlileri senle gerisini hiç takma.Çok şükür kocalardan yana yüzümüz gülüyor. Kv de de öyle olduğu daha iyi boşver. Ne kadar uzak o kadar iyi.
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah. Zamanında gelsin yakışıklınKizlar bugun 37 olduk doktor kontrolune gittim. Yine alttan bakti iyice kurcaladi bu sefer ama bagirmadim :) kastim tabi yine ama doktor sakinlestirdi. Acilmam 2 cm duruyomus, bebek dogum pozisyonunu almis. Ilaclari kesicez artik 2 gun icinde de dogurabilirsin 2 hafta icinde de dedi. Artik yatak istirahatim kalkti yuruyebilirsin dedi cok mutlu oldum
Normal dogum icin tıbbi bir engelin yok sezaryen dusunme dedi. Ama sen yan cizicek gibi duruyosun dedi. Ben de korkuyorum ama denerim dedim bakalim hayirlisi :)
Alttan muayeneden dolayi 1 2 gun kanama olabilir korkma dedi ama insallah o kanamayla nişanı karistirmam
Artik oglumuzu bekliyoruz yani kizlar kritik donem gecti sukur
uyku problemi hepimizde var demekki uyku probleminden dolayı işten erken ayrılmayı düşünüyorum hiç bir şekilde dinlenmiş hissetmiyorum kendimi
bende 7 sinde gideceğim, aslında bugünde ama kontrolüm, en son gitmemde seninki gibi 26 temmuz doğum tarihi göründü ultrasonda. 26 temmuzda doğar inşallah annesinin doğum gününde hediye misali :) alttan muayene etti mi seni canım?
Bende uyuyamıyorumuykuya hasret kaldık
Canım çocuğu odada tutmasanda uyurken falan acar serinlersin. Klimanun yağmur modu var ben genelde onu aciyorum hafif serinletiyor eğer çok sıcaksa eziyet çekmeye gerek yok alınmasi mantıklı ara ara acabilirsinKlima taktırsak mı diye düşünüyoruz bebek için faydası mı olur zararı mı olur bilemiyoruz hiç
uyuyamamak çok kötü bide sabahın köründe uyanmak ne uyku kaldı ne düzen inşallah çabuk geçer bide çok sıcak bunalıyorum sizde böyle oluyormuş evde nefes alamıyorum resmenValla ben 32 hafta dolar dolmaz deli danalar gibi koştura koştura izni başlattım daha bi gün bile çalışacak takatim kalmamıştı inanılmaz yoruluyordum cunku.. Birak isi WC ye gitmek bile ayrı bi is benim için.. Vücut dinlenmiyor ya uyuyamayinca olmuyor olmuyor..
Ayy ne güzel doğum gününe denk gelirse super olur hakkaten.. Benim ayin 26 sini bile bekleyesim yok varya bi an evvel dogurayim istiyorum artik o kadar sikildim ki 40 i doldurmana gerek yok 38 çok uygun gelebilirsin diyorum kızıma hep..
Hic alttan muayene etmedi hatta nst bile girmedim özelde.. Randevu bile almama gerek olmadığını direk gelmemi söyledi ayin 7 sinde ama eşim izin günü diye cumartesi gitcez bizde.. İnşallah doğuruyon der..
Uyku bi hayat felsefesi yasam kaynağımdı benim.. Biraksalar kış uykusuna yatabilecek kapasitem vardı simdik nasıl zor geliyor ah bi bilsen..
Ay aydındamısın canım benim esimde haftada bikackere is icin gidiyo aydina dun arabanin termometresini cekmis 47 dereceyi gosteriyodu cok sicak oluyomus orasida allah yardimcin olsun
Kizlar bu arada benim gogus ucum hic yok doktora gosterdim silikom gogus ucu ve gogus ucu cikartici al dedi. Silikon uclarin numarasi oluyo dedi ama ben internetten almayi dusunuyodum. Kullanan var mi? Hangi marka iyidir?
Bana hastanede aldırdılar. Göğüs ucu avent almış eşim. Ama numarası falan yok canım. Ben onsuz emziremiyorum. Tutamıyor ağzında. Göğüs ucu çıkarıcıyı da alacaktım yorumları okudum. Onu önceden kullanmak gerekiyormuş. Süt geldikten sonra işe yaramıyormuş. Sen de araştırmadan alma derim. Çok ucuz birşey de değil zira.
YaaaaaBenim gecen persembe 3cm acikligim vardi hala gelmedi canim
uyuyamamak çok kötü bide sabahın köründe uyanmak ne uyku kaldı ne düzen inşallah çabuk geçer bide çok sıcak bunalıyorum sizde böyle oluyormuş evde nefes alamıyorum resmen
Herkesin farkli canim kiminin birden aciliyo.benim acildida gelen yok persembe suni sanci verilcek.belki acilmistir seninkide ama dogumdada acilabilir yaniYaaaaaben pazar muayene olmuştum hiç açıklık yoktu 3 günüm kaldı dolmasına acaba açıklık olmiycak mı içim acıyo bekleyip bekleyip sezeyana girmeye
Herkesin farkli canim kiminin birden aciliyo.benim acildida gelen yok persembe suni sanci verilcek.belki acilmistir seninkide ama dogumdada acilabilir yani
ayyyy ağzından bal damlıyor resmen
Canım onun netten yorumlarını oku. Doğumdan sonra işe yaramıyor İçi süt dolduğu için çıkarmıyor meme ucunu falan yazanlar olmuş. Hatırladığım kadarıyla hamilelikte mi öncesinde mi ne kullanın yazıyordu. Sende varsa kitabını oku orda yazar mutlaka. Ben göğüs ucuyla emziriyorum. Onu alabiliyor bir tek. Göğüs ucunu hiç alamıyor ki ağzına emzirdikçe çıksınKızlar ayni dertten muzdarip durumdayım benimde yok hic ucu lansinohun göğüs ucu cikaricisini aldım ama kullanmaya hemen mi başlamak lazimmis onu.. Çocuk emdikce çıkar diyorlar hep ama ememicek diye çok korkuyorum.. Bide benim haftalardır gogsumden kolostrum denen o şey geliyor engel de olamiyorum üstüm basım ıslanmış uyaniyorum çoğu zaman gogsumun üstüne yattikca sikmayin o cok degerli filanda diyorlar.. simdik o şeyi kullansam hep cikmicakmi o sıvı... Ay bilemedim kafamda deli sorular.. O silikon uçtan eğer ememesse aldirmayi aldırmayı düşünüyorum ama..
Hadi hayırlısıyla al bebişini kucağına sağ Salim kavuşun birbirinizeKizlar bugun 37 olduk doktor kontrolune gittim. Yine alttan bakti iyice kurcaladi bu sefer ama bagirmadim :) kastim tabi yine ama doktor sakinlestirdi. Acilmam 2 cm duruyomus, bebek dogum pozisyonunu almis. Ilaclari kesicez artik 2 gun icinde de dogurabilirsin 2 hafta icinde de dedi. Artik yatak istirahatim kalkti yuruyebilirsin dedi cok mutlu oldum
Normal dogum icin tıbbi bir engelin yok sezaryen dusunme dedi. Ama sen yan cizicek gibi duruyosun dedi. Ben de korkuyorum ama denerim dedim bakalim hayirlisi :)
Alttan muayeneden dolayi 1 2 gun kanama olabilir korkma dedi ama insallah o kanamayla nişanı karistirmam
Artik oglumuzu bekliyoruz yani kizlar kritik donem gecti sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?