temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sezeryan canım. Plasenta yaslandığı için 40. Haftadan sonra riskli olur dedi doktor
Bence de tamam normal doğum tabi ki daha iyi kabul ediyorum ama bebeği de sırf normal doğum yapıcam deyip inatla ısrar edip bebegi riske atmakta anlamsız . Demek olabilitesi bu ki topikte normal isteyip sezeryan olan çok anne var. Hayırlısı buymuş demekki

Aynen öyle canım bebegimi riske atamam illa normal diye. Doktoruma da güveniyorum bi sorun olmadığı sürece normal doğum isteyen biri. Demek ki gerçekten riskli ki yarına kadar bekleyebiliriz dedi

Aynen öyle canım bebegimi riske atamam illa normal diye. Doktoruma da güveniyorum bi sorun olmadığı sürece normal doğum isteyen biri. Demek ki gerçekten riskli ki yarına kadar bekleyebiliriz dedi
Arkadaşım sakın heyecan yapma 15dakka içinde tüm ameliyatın bitmiş olucak.hatta bebek 2 dakka içinde çıkıyor canim. Dikmesiydı falan derken cikiveriosun .

Arkadaslar ben cok nefes darligi cekiyorum ya, resmen oturdugum yerde bile nefesim kesiliyor cocugun ufacik hareketinde, sanirim hala donmedigi icin bu kadar zorluyor beni, bebegi basassagi olanlar da boyle bu kadar çok nefes darlığı yaşıyor mu acaba?

Sıcaktan bence o sıcaktan... Aha yağmur bastırdı disarsi efil efil ama ev bana misin demiyor yanıyor.. Nefes alınmıyor bu sıcakta uyunmuyorda..

Evet şu an uyuyamıyorum nefes alamamaktan. Yediklerimizden sanırim yoğurt ve erik yemiştim bende gaz yaptı galiba .çok sinir bozucu bir durum

Sıcaktan bence o sıcaktan... Aha yağmur bastırdı disarsi efil efil ama ev bana misin demiyor yanıyor.. Nefes alınmıyor bu sıcakta uyunmuyorda..
Benim ki sıcaktan değil ya vantilatör karşısındayım terlemiyorum zaten de, çocuk hareket ettikçe oluyor bana, karnım sertleştikçe nefesim kesiliyor sanki ciğerlerimin üstüne oturuyolar o derece

Evet şu an uyuyamıyorum nefes alamamaktan. Yediklerimizden sanırim yoğurt ve erik yemiştim bende gaz yaptı galiba .çok sinir bozucu bir durum
Yediğimden bir sıkıntı yaşamadım çok şükür de zaten en son 6 gibi yemiştim bu saate yrmek kalmaz zatrn mide de :)

Benim ki sıcaktan değil ya vantilatör karşısındayım terlemiyorum zaten de, çocuk hareket ettikçe oluyor bana, karnım sertleştikçe nefesim kesiliyor sanki ciğerlerimin üstüne oturuyolar o derece

Genede kesmiyor beni vantilatör de.. Artik son aya girdik hayatım uyutmaz bu sipalar bizi doğum sonrasına hazırlık yapıyorlar herhalde.. Nasılsa bol bol uykusuz geceler bekliyor bizi..

Sabahta tahlil için gitmem gerekiyordu sanırım gidemiyecegim uykusuz olunca agresif oluyorum çocuğa kızarım gün boyunca

Ayy yapma ya.. Kız gene ihmal etme git tahlilini yaptırmaya nolur nolmaz.. Azcik alttan aliversin çocukta yapacak bişi yok hamilelik iste keyfimizden değil ya.. Ne zaman uyuyabilcez biz adam akilli ya..

Canım doğumdan sonra da biraz zor uyuyacağız bu seferde bebis uyumayacak bizi. Perişan bir haldeyim nasıl olcak bilmiyorum uyku tutmuyor uykum olduğu halde .

Canım doğumdan sonra da biraz zor uyuyacağız bu seferde bebis uyumayacak bizi. Perişan bir haldeyim nasıl olcak bilmiyorum uyku tutmuyor uykum olduğu halde .

Ayni durumdayım hayatım.. Geberiyorum uykusuzluktan resmen ama yok tik yok.. Her gece sabaha karşı siziyorum oda bi kaç saat sora gene uyaniyorum bölük borcuk saatlerce yatiyorum uyu uyan bi şey anlamıyorum uykumdan.. Dinlenemiyorum.. Bi seferde patlamaya hazır bomba gibi oluyor insan ya..

Sürekli wc yattığımdan beri 6 kere gittim ne bitmez idrar mis yap yap bitmedi. Sabaha karşı uyanmam var bugün 6dan 9 a kadar uyanıklık uyumam lazım ya bide ağzım kupkuru habire susuyorum napicam çok rahatsız ediyor beni bu durumlar

Ay beni anlatiyorsun şuan.. Az önce WC kalktim su içtim kibele gibi dolaniyorum evde... Bide karanlıkta herşeyden korkuyorum demin vantilatörden korktum yaaa... Salona yerlesiyorum şuan pes ettim uyuyamicam.. Cartoon networkte kral şakır var onu izlicem.. Yeterince saçma bi cizgifilm uyurum belkim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…