temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben cam açtım oğlan var diye açamıyorum 3 buçuk yaşında korkuyorum ama napayım biraz açayım kapatırım yine .sana iyi seyirler inşallah izlerken uyursun

Ben cam açtım oğlan var diye açamıyorum 3 buçuk yaşında korkuyorum ama napayım biraz açayım kapatırım yine .sana iyi seyirler inşallah izlerken uyursun

Ay isin zor senin bide çocukla.. Allah kolaylık versin ben kafama gore aciyorum cami pencereyi de anlamsız sanki esmiyooor... Vantilatoru acincada benim sıpa durmuyor yerinde usuyormu nedir kıpır kıpır oluyor ya..

Tek eksigim elektriklerin kesilmesiydi oda oldu tamam artik gönül rahatlığıyla cildirabilirim...

Enfeksiyon vardir canim. Illa kokusu olacak diye bir durum yok. Bol su ic. Gecmezse doktora soyle canim ilac verir muhtemelen.

Oyle canim duzeltemezsin ama. Benimkide 9 ay boyunca gram yardim etmedi, etmezde. Ama birgun kavga ettik ve bana sen hamileyken canin ne yemek isterse ben onu yaptim dedi. Halbuki ben ondan hicbirsey istememistim :) birgun markette taze sikilmis portakla suyu canim istemisti o zaman portakal almis hepsi bu :)) cocugumu dunyaya getirdim benden once alip kucaklayip opme derdine girdi hemde dudaktan. Bende kizdim yeni dogan bebegi benden baskasi opemez vs.
Bende anlatasam roman olur. Evde pirinci kurtlanir. Anne bak bu kurtlu bunla yapmayalim derdim. Bir bakardim o kurtlu pirinci suya koymus pilav vs yapiyor. Sonra gelde yemeklerini ye :) hemde bana inat olarak yapardi. Ama alistim artik kizmiyorumda. Napicaksin boyleler :) eşin seni anliyorsa hic kafana takma. Daha neler neler.... Gülüp geçiyorum herseye :))

Ayy canım yaa alerji kadar iğrenç bir şey yok benimde bünye öyle gıdaya ilaçlara da var ayrıca zor durum valla.. al sen al çocuk bayılmasın sıcaktan kıyamam :)) balkon var 3 makine yıka hemen yerleştir o derece yani burası

uyku problemi hepimizde var demekki uyku probleminden dolayı işten erken ayrılmayı düşünüyorum hiç bir şekilde dinlenmiş hissetmiyorum kendimi

benim kız başaşağı duruyo o yuzden sanırım nefes darlığı yok yada daha erken bilemedim. Gerçi benim bebiş bi hayli aşağıda onun etkisi olmalı ama ayaklarıyla göğsümü öyle bi itekliyo ki hep dik ya da geriye doğru yaslanarak oturtuyo beni

gunaydinlar.kızlar ben kahveyi cok sevdigim icin neskahve icilmedigi icin boyle bir cozum buldum.biraz gecbuldum ama olsun iyi oluyor sicaklarda

Aynı durum bende de var çocuk usutmesin diye cam nöbeti tutuyorum 5 er dakika hava aldirip kapatıyorum bigün açıp uyuya kaldim çocuk ertesi gun ateslendi artik yanıp kavruluuorum ama açamıyorum annelik en zor şey

Kizlar bugun 37 olduk doktor kontrolune gittim. Yine alttan bakti iyice kurcaladi bu sefer ama bagirmadim :) kastim tabi yine ama doktor sakinlestirdi. Acilmam 2 cm duruyomus, bebek dogum pozisyonunu almis. Ilaclari kesicez artik 2 gun icinde de dogurabilirsin 2 hafta icinde de dedi. Artik yatak istirahatim kalkti yuruyebilirsin dedi cok mutlu oldum
Normal dogum icin tıbbi bir engelin yok sezaryen dusunme dedi. Ama sen yan cizicek gibi duruyosun dedi. Ben de korkuyorum ama denerim dedim bakalim hayirlisi :)
Alttan muayeneden dolayi 1 2 gun kanama olabilir korkma dedi ama insallah o kanamayla nişanı karistirmam
Artik oglumuzu bekliyoruz yani kizlar kritik donem gecti sukur

Hadi hayirlisi canim.benim birgun surmustu kanamam az az gelir zaten.

Hadi hayırlısı canım benim de kontrol yarın şu sıralar sık sık ağrı kasılma neyse o oluyor süre tutuyorum düzenli ama üç dört seferden sonrası yok bide şeffaf yumurta akı gibi akintim var yarını iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…