- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.961
Ben cam açtım oğlan var diye açamıyorum 3 buçuk yaşında korkuyorum ama napayım biraz açayım kapatırım yine .sana iyi seyirler inşallah izlerken uyursunAy beni anlatiyorsun şuan.. Az önce WC kalktim su içtim kibele gibi dolaniyorum evde... Bide karanlıkta herşeyden korkuyorum demin vantilatörden korktum yaaa... Salona yerlesiyorum şuan pes ettim uyuyamicam.. Cartoon networkte kral şakır var onu izlicem.. Yeterince saçma bi cizgifilm uyurum belkim..
Ben cam açtım oğlan var diye açamıyorum 3 buçuk yaşında korkuyorum ama napayım biraz açayım kapatırım yine .sana iyi seyirler inşallah izlerken uyursun
Enfeksiyon vardir canim. Illa kokusu olacak diye bir durum yok. Bol su ic. Gecmezse doktora soyle canim ilac verir muhtemelen.Kızlar bişey soracağım, benim dünden beri baya baya yeşil akıntım geliyor, sümüksü kıvamda epeyde geliyo, kokusu varmı diye özellikle bakıyorum ama kokmuyor hiç,enfeksiyon olsa kokardı,nerden çıktı bu anlamadım,napsam acaba nedir ki bu
Oyle canim duzeltemezsin ama. Benimkide 9 ay boyunca gram yardim etmedi, etmezde. Ama birgun kavga ettik ve bana sen hamileyken canin ne yemek isterse ben onu yaptim dedi. Halbuki ben ondan hicbirsey istememistim :) birgun markette taze sikilmis portakla suyu canim istemisti o zaman portakal almis hepsi bu :)) cocugumu dunyaya getirdim benden once alip kucaklayip opme derdine girdi hemde dudaktan. Bende kizdim yeni dogan bebegi benden baskasi opemez vs.9 ay boyunca hiç aramadilar nasilsin nasıl gidiyor diye, yapilcak işin var mi diye bile sormadilar, doğum yapacağıma 2 gun kala çay içmeye geliyorlar isim varken üstelik. Doğal olarak kızıyorum. Bide bugün kendi ablasinin gelini face te benim sayfamda paylasim yapmis ayaz pasa yi kucagimiza almamiza saatler kaldi diye. O kisiyle kv konuşmuyor ama benim hicbir sorunum yok ve 9 ay boyunca kv lerden daha cok arayip sordu beni. Bu kiza sen benim torunumu kucağına alamazsın işine bak yazmış :) çocuk gibi face ten kavga ediyor. Onun torunu da çocuk benim kimin kucağına alacağına o mu karar verecek. Saçma sapan işler iste
Maalesef güneş toz böcek genetik bizde
Oyy Adana da fenaaaaa
Bende yıka kurut artık asmıyorum kurutma makinesine atıyorum ütü de istemiyor o zaman atletleriişten kaçıyorum
Hiç almadım bir kaç tane hediyelerden var ablamın aldıkları.Klima yok pervane sağolsun her odayı geziyorDinlemem de kendim de karar veremedim nasıl olur diye tam zamanını da doldurmuyor.Ne olur ne olmaz ben alayım en iyisi =)
Bir kaç tane var ama ben takviye yapayım en iyisi..
Yok canım İstanbul. Doğru ben alayım.Antalya da 1 sene kaldım kavruluyor çok iyi biliyorum oyyy Allah yardımcın olsun..
Kızlar hepinize teşekkür ederimmm
uyku problemi hepimizde var demekki uyku probleminden dolayı işten erken ayrılmayı düşünüyorum hiç bir şekilde dinlenmiş hissetmiyorum kendimiAyni durumdayım hayatım.. Geberiyorum uykusuzluktan resmen ama yok tik yok.. Her gece sabaha karşı siziyorum oda bi kaç saat sora gene uyaniyorum bölük borcuk saatlerce yatiyorum uyu uyan bi şey anlamıyorum uykumdan.. Dinlenemiyorum.. Bi seferde patlamaya hazır bomba gibi oluyor insan ya..
benim kız başaşağı duruyo o yuzden sanırım nefes darlığı yok yada daha erken bilemedim. Gerçi benim bebiş bi hayli aşağıda onun etkisi olmalıArkadaslar ben cok nefes darligi cekiyorum ya, resmen oturdugum yerde bile nefesim kesiliyor cocugun ufacik hareketinde, sanirim hala donmedigi icin bu kadar zorluyor beni, bebegi basassagi olanlar da boyle bu kadar çok nefes darlığı yaşıyor mu acaba?
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla al bebişini kucağınaCanım çok sevindim senin adına. Inşallah hayirlisiyla kucağına alırsın bebeğini. Ben yarın sabah giriyorum doguma. Heyecan bastırdı birden beni
Aynı durum bende de var çocuk usutmesin diye cam nöbeti tutuyorum 5 er dakika hava aldirip kapatıyorum bigün açıp uyuya kaldim çocuk ertesi gun ateslendi artik yanıp kavruluuorum ama açamıyorum annelik en zor şeyBen cam açtım oğlan var diye açamıyorum 3 buçuk yaşında korkuyorum ama napayım biraz açayım kapatırım yine .sana iyi seyirler inşallah izlerken uyursun
Bian önce deniycem valla zararlı diye bisi icemiyorumEki Görüntüle 2016337 gunaydinlar.kızlar ben kahveyi cok sevdigim icin neskahve icilmedigi icin boyle bir cozum buldum.biraz gecbuldum ama olsun iyi oluyor sicaklarda
Evet canim bende hic icemedim boyle bir cozum buldum gayet guzel oluyor.bikac kere yapinca kahvesini sutunu falan kendine gore ayarlarsin zaten.Bian önce deniycem valla zararlı diye bisi icemiyorum
Hadi hayirlisi canim.benim birgun surmustu kanamam az az gelir zaten.Kizlar bugun 37 olduk doktor kontrolune gittim. Yine alttan bakti iyice kurcaladi bu sefer ama bagirmadim :) kastim tabi yine ama doktor sakinlestirdi. Acilmam 2 cm duruyomus, bebek dogum pozisyonunu almis. Ilaclari kesicez artik 2 gun icinde de dogurabilirsin 2 hafta icinde de dedi. Artik yatak istirahatim kalkti yuruyebilirsin dedi cok mutlu oldum
Normal dogum icin tıbbi bir engelin yok sezaryen dusunme dedi. Ama sen yan cizicek gibi duruyosun dedi. Ben de korkuyorum ama denerim dedim bakalim hayirlisi :)
Alttan muayeneden dolayi 1 2 gun kanama olabilir korkma dedi ama insallah o kanamayla nişanı karistirmam
Artik oglumuzu bekliyoruz yani kizlar kritik donem gecti sukur
Yani 3 gün kalmış daha neyi bekleyeceksin bebek gelmiyor belli
Hadi hayırlısı canım benim de kontrol yarın şu sıralar sık sık ağrı kasılma neyse o oluyor süre tutuyorum düzenli ama üç dört seferden sonrası yok bide şeffaf yumurta akı gibi akintim var yarını iple çekiyorumKizlar bugun 37 olduk doktor kontrolune gittim. Yine alttan bakti iyice kurcaladi bu sefer ama bagirmadim :) kastim tabi yine ama doktor sakinlestirdi. Acilmam 2 cm duruyomus, bebek dogum pozisyonunu almis. Ilaclari kesicez artik 2 gun icinde de dogurabilirsin 2 hafta icinde de dedi. Artik yatak istirahatim kalkti yuruyebilirsin dedi cok mutlu oldum
Normal dogum icin tıbbi bir engelin yok sezaryen dusunme dedi. Ama sen yan cizicek gibi duruyosun dedi. Ben de korkuyorum ama denerim dedim bakalim hayirlisi :)
Alttan muayeneden dolayi 1 2 gun kanama olabilir korkma dedi ama insallah o kanamayla nişanı karistirmam
Artik oglumuzu bekliyoruz yani kizlar kritik donem gecti sukur
Dr.um türk kahvesi içebilirsin demişti. Bende ara ara içiyorumm canım çok çekinceBian önce deniycem valla zararlı diye bisi icemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?