- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.061
Öyle maalesef canım. Bence de herkes al dedi bugün yarın netten alırım inşallah.
Haklısın canım. Benimkide çıkarınca ucun etrafindaki sütü yalayıp bırakıyor üçünü ağzına alsa bile emebildigini hissetmiyorum. Çünkü hemşireler kahverengi yeri komple almadikca ememez demişti. Napalim buna da şükür canım:)Canım ben galiba hep onla devam edicem. Büyüdükçe emebilir mi bilmiyorum. Ama şuan onsuz hiç alamıyor. Zor olursa da devam edersin boşver önemli olan emebilmesi.
Detaylı anlatır mısınız nasıl yapılıyor o. Benim silikon uçlarda emzirirken ucun yarısına kadar çıkıyor emdikce ama emzirmeden sonra eskiye dönüyor sankiT Titizz1baldan_madam kızlar benim de göğüs ucum yoktu bebek tutamiyordu. Göğüs ucunu kullandım ben de sonra sonra bebek tuttu zaten
Çınar bebek büyüdükçe de tutacaktır göğüs ucunu canım. Bu arada benim haberim yoktu hiç göğüs ucu çıkartıcı felan. Hastanede hemşireler orta boy şırınga nin ucunu kesip onla Göğüs ucumu çektiler bana da gösterdiler onla çektim daha da çıksın diye..acı verici biraz ama bebek emsin diye pek umursamadan yapmıştım bir iki güne iyi olmuştu..
Canım bende kullanıyorum kalkanı ve gerçekten iyi ki almışım. Açık olanı krem sürdükten sonra takiyorsun. Kapalı olanı da sütün biriktiği zaman icine birikiyor ve ziyan olmuyor. Ki o fazla sutler de buzluga koyarsan 3 ay alta koyarsan 2 gün içinde tuketilmesi gerekiyor. Ben emdikten sonra birikeni vermeye çalışıyorumSagol canim bilgi için :) peki avent kalkani nasil kullandin? Bir kapali bir acik var ya hangisini ne zaman kullanıcaz?
Doktor bize altı aydan önce önermedi. Prematüre olduğu için değil normal doğumlarda da önermiyoruz dedi. Üroloji doktoru da önermemişti. Ama herkes çok avantajlı diyor. Benim de kafam karışık canımTecrübeli anneleer. Yenidogan sünneti ile ılgili bilgisi olan var mı? Ilk hafta yaptırılirsa çabuk iyileşir deniyor ne yapsak bilemedik
Gümüş kapak ne ilk defa duydum. :[ bu arada maşallah ne güzel kilosu. Bende 3 haftada 1 kilo alınca korktum. Sezeryan istemiyorum hiç.bakıcak kimsem yok çünküCanım seninle aynı haftamız benim kızım 3250 :) doktorum biraz tosun olucak dedi. yani senin ki normal görünüyo. Göğüs ucu kremini 1 hafta kala sürmeye başla dedi bana hemşire. Bir de gümüş kapak aldım ben, biraz pahalı ama kesin çözüm diyor herkes. Hiç yara olmuyormuş ki inşallah öyle olur. İlk çocuğumda çok fena olmuştu yeniden aynı şeyi yaşamak istemem :/
Ben 1 paket depend aldım koydum çantaya. Yatak koruma bezi almadım ben gereklimiki acabakızlar son eksiklikleri tamamlıyorum da, depend kullan at iç çamaşırından kaç adet aldınız? bir de yatak koruma bezi falan aldınız mı? kanama herkese göre değişir ama ortalama bi fikir alabilirsem ona göre sipariş vereceğim.
sorma canım şekerim ani yükseliyor. muzu bile yarım yiyorum onu da mutlaka sütle. çok yükseltiyo şekerimi. arada muzlu süt de yapıyorum ama nutellayı kaşık kaşık yerdim yerini tutmuyo tabi şimdi ucundan bile bakamıyorumCanım kıyamam.. şekersiz de yapabilirsin muzlu sütü kahveyi. Ben normalde şekerli içmem kahve falan. Ama şimdi yemek yiyemediğmden onları şekerli tüketiyorum enerjim düşmesin diye.
Canım bebek büyüdükçe güçlü çekmeye başlıyor o zaman göğüs ucun kendiliğinden belirginlesiyor.eskiye dönmez sadece kendini topluyordur ucu..Detaylı anlatır mısınız nasıl yapılıyor o. Benim silikon uçlarda emzirirken ucun yarısına kadar çıkıyor emdikce ama emzirmeden sonra eskiye dönüyor sanki
Arkadşm 2 cm açılmadan snra 2 hafta beklemşti Kendi sancısınıKizlar yeni kontrolden geldm 1 cm acikligim varmis doktor dogum basliyo yavas yavas dedi sizce ne zaman olur acikliktan snra gunum 20sinde doluyo bi bilgniz varmi heyecan sardi
Bende krem sürmüyorum. Sadece 5 günde bir tüm vücudu yağlarken göğüslerede sürüyorum. Krem yanımda ihtiyaç olunca sürcem. Bide doğru emzirme tekniği dediğn gibi önemli imiş. Belki hiç olmaz yada çok kısa sürer.Kızlar bir soru soracağım bugün doktora gittim. 2.950 kg dedi sıkıntı yok dedi.sanki kilolumu daha 4 hafta var.normal doğum istiyorum çünkü.birde Göğüs ucu kremi kullanmaya başla dedi. Ama doğum kursundaki doktor ve ebeler kullanmayın meme ucundaki kendi doğal nemlenme özelliğini ve memenin salgıladığı birşey varmış onu bozuyor dediler. Eğer doğru emzirirsen zaten çatlak olmaz diye üste basa basa söylediler. Zaten doğru emzirmessen o kremde bir işe yaramaz dediler. Şimdi ben bu kremi kullanayım mı kullanmayımmı bilemedim.
Bende aldım kremide bakalım inşallah olmaz.Bende krem sürmüyorum. Sadece 5 günde bir tüm vücudu yağlarken göğüslerede sürüyorum. Krem yanımda ihtiyaç olunca sürcem. Bide doğru emzirme tekniği dediğn gibi önemli imiş. Belki hiç olmaz yada çok kısa sürer.
Bende baktım az gelecek gittim 4 body daha aldım 1 de hediye gelmişti kolsuz müslin battaniye de aldım yerleştirdim bilesenden gaza geldim ben aldım
Kızlar iyi akşamlar bir sorum olucak. Dün temizlik yaptım aslında çok ağır iş değil sadece inşaat pisliği gitsin diye salonu süpürdüm sildim. Toz aldım. Birde vitrin çok ağır değil onu ittim şuan bel ağrısından yürüyemiyorum bile. Dün gece zor uyudum,hatta uyuyamadım. Ama sanki daha kötü. Sabah doktorada gittim ama bu kadar şiddetli değildi.o kadarcık işten bu kadar ağrı bana saçma geldi. Saba nstye girdim sanırım sancım çıktı.nstdeki kadın açmısın diye sordu doktorada aç olduğunu söyle dedi.sabaha göre bel ağrım baya şiddetlendi.doktordayken bu kadar olsaydı söylerdim mutlaka.bu kadar bel ağrısı olunca ne yapıyorsunuz varmı bir çözüm.yatmaylada geçmedi. Sabahtan beri ne tarafa yatsam kar etmiyor. Erken doğum olmasın diye korkuyorum. Birde bu acı beni mafediyor resmen ağlıcağım ağrıdan.
Canim hastaneye yakin degil misin bi acile felan git istersen . Kendi hastanene yada kadin dogum acile felan yani. Sicak su torbasini bir dene istersen ben belim sirtim agriyinca kullanirim rahatlatiyordu . Birde esine felan masaj yaptir istersen kremle felan at kestanesi kremi yada normal bir kremde olur . Aklima baska bisey gelmiuor canim. Ben bazen parol iciyorum cok biyerim ageiyinca hamilelikte parol kullanilabiliyorKızlar iyi akşamlar bir sorum olucak. Dün temizlik yaptım aslında çok ağır iş değil sadece inşaat pisliği gitsin diye salonu süpürdüm sildim. Toz aldım. Birde vitrin çok ağır değil onu ittim şuan bel ağrısından yürüyemiyorum bile. Dün gece zor uyudum,hatta uyuyamadım. Ama sanki daha kötü. Sabah doktorada gittim ama bu kadar şiddetli değildi.o kadarcık işten bu kadar ağrı bana saçma geldi. Saba nstye girdim sanırım sancım çıktı.nstdeki kadın açmısın diye sordu doktorada aç olduğunu söyle dedi.sabaha göre bel ağrım baya şiddetlendi.doktordayken bu kadar olsaydı söylerdim mutlaka.bu kadar bel ağrısı olunca ne yapıyorsunuz varmı bir çözüm.yatmaylada geçmedi. Sabahtan beri ne tarafa yatsam kar etmiyor. Erken doğum olmasın diye korkuyorum. Birde bu acı beni mafediyor resmen ağlıcağım ağrıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?