- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.101
Canim cok gecmis olsun benim bel fitigim var hamilelikte iyice zorladi nasil agri cektigini anliyorum. Bir daha oyle zorlama kendini ne gerek var senden ve bebeginden onemli degil. Sicak su torbası cok asiriya kacmadan yapabilirsin belini sicak tut, yastiklarla destekleyerek yatmaya calis. 2 gunde falan geciyor genelde. Ama sanci gibi olursa ihmal etme.Ne biliyim hafif geldi bana. Hiç tahmin etmedim böyle olacağını. zaten sancı falan değil sürekli ağrıyor. İlaç içip dinleniyim geçer inşallah. Teşekkür ederim.zaten bir daha temizlik bile yapmam akıllandım bu nasıl acı ben anlamadım.okadar ağrıyorki yürüyemiyorum, yatamıyoru, eğilimiyorum.hiç tahmin etmedim böyle olacağını .Birde bir dünya işim vvar birde.. El mahkum yardımcı birini çağırcam artık.
Durumunu haber et canim iyilesince naptin gectimi merak ederim ben simdiÇok teşekkür ederim ben parolle bir sıcak su torbasını deniyim. Hiç sevmiyorum hastahaneye gitmeyi bıktım Zaten hastahaneden. İnşallah geçer.
Burasi da 17 derece canim ben de cok mutlu oldum ferahladik sonunda. Uzun kollu pijama giyip ustume battaniye orttum. Usumeyi ozlemisim valla hep boyle devam etse keske bebekler dogana kadar :)Suan 18 °C kizlar hava sicakligi burda bugun gercekten cok serinledi ruzgarli hava . kac gundur cayir cayir yaniyorduk oh cok sukur rahat bi uyku uyucaz insallah bu gece cumleten iyi geceler
süpermiş , burasııda serinledi ama tabii 17 derece degil. aman gecen 1 haftaya göre şükür daha iyiBurasi da 17 derece canim ben de cok mutlu oldum ferahladik sonunda. Uzun kollu pijama giyip ustume battaniye orttum. Usumeyi ozlemisim valla hep boyle devam etse keske bebekler dogana kadar :)
Canım bebeklerdd beş güne kadar normalmiş. Bizde iki gün yapamadık sonra normal yaptı. Rahatsız olduğu zamanlarda gazı da çok oluyor. Göbeği düştüyse dizlerine karın üstü yatır. Sırtını ov gazını çıkar. Düşmediyse de sırtüstü yatırıp bacaklarını karnına ittirerek masaj yaptır. Ya da omzunda uzun süre pışpışla gazı iyice çıksın. Kaka yapmasada rahatlar. Ben çareyi bunlarda buldum. Bir dene bakalım.Kızlar oğlum 2 gündür büyük tuvaletini yapamıyor. Ne yapacağımı bilmiyorumönerisi olan var mi. Makatina zeytinyağı sürüyorum minicik yaptı en son ama çok rahatsız oluyor napicam ben
canim rabbim anali babali buyutsun ben daha yeni ogrendim hamileligimi goguslerim beni mahvediyor ayaga kalkinca öluyorum agridan ne zaman gececek acabaKızlar iyi geceler uyumayanlara. Sayfa baya ilerlemiş okuyamadım hepsini. Ben de doğum yaptım çok şükürbebişim de ben de iyiyiz, sağlık sorunumuz yok çok şükür. Normal doğum sancıları çekip de sezaryene dönenlerden oldum, bisürü ağrıyı boşuna çektim iyi olmamız teselli oldu bize. Rabbim bütün bekleyenleri de kurtarsın inşallah. sancı çekerken bile diğer hamişler napıyo diye düşündüm. Hepiniz Allaha emanet olun
Sana da hayırlı olsun canım, Rabbim bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bikaç haftaya geçer göğüs sızısı. Hormonların değiştiğinden bi süre olur o.canim rabbim anali babali buyutsun ben daha yeni ogrendim hamileligimi goguslerim beni mahvediyor ayaga kalkinca öluyorum agridan ne zaman gececek acaba
Kızlar iyi geceler uyumayanlara. Sayfa baya ilerlemiş okuyamadım hepsini. Ben de doğum yaptım çok şükürbebişim de ben de iyiyiz, sağlık sorunumuz yok çok şükür. Normal doğum sancıları çekip de sezaryene dönenlerden oldum, bisürü ağrıyı boşuna çektim iyi olmamız teselli oldu bize. Rabbim bütün bekleyenleri de kurtarsın inşallah. sancı çekerken bile diğer hamişler napıyo diye düşündüm. Hepiniz Allaha emanet olun
Aminnn canım benim, rabbim cümlemize sağlık sıhhat versin.Hayırlı olsun tatlım Allah analı babalı büyütsün hayırla sağlıkla inşallah..
Hayırlı evlat olsun darısı biz bekleyenlere inşallah :)Kızlar iyi geceler uyumayanlara. Sayfa baya ilerlemiş okuyamadım hepsini. Ben de doğum yaptım çok şükürbebişim de ben de iyiyiz, sağlık sorunumuz yok çok şükür. Normal doğum sancıları çekip de sezaryene dönenlerden oldum, bisürü ağrıyı boşuna çektim iyi olmamız teselli oldu bize. Rabbim bütün bekleyenleri de kurtarsın inşallah. sancı çekerken bile diğer hamişler napıyo diye düşündüm. Hepiniz Allaha emanet olun
Suan 18 °C kizlar hava sicakligi burda bugun gercekten cok serinledi ruzgarli hava . kac gundur cayir cayir yaniyorduk oh cok sukur rahat bi uyku uyucaz insallah bu gece cumleten iyi geceler
Kızlar iyi geceler uyumayanlara. Sayfa baya ilerlemiş okuyamadım hepsini. Ben de doğum yaptım çok şükürbebişim de ben de iyiyiz, sağlık sorunumuz yok çok şükür. Normal doğum sancıları çekip de sezaryene dönenlerden oldum, bisürü ağrıyı boşuna çektim iyi olmamız teselli oldu bize. Rabbim bütün bekleyenleri de kurtarsın inşallah. sancı çekerken bile diğer hamişler napıyo diye düşündüm. Hepiniz Allaha emanet olun
Ben de uyuyup uyuyup uyananlardan oldum max 2 saat deliksiz bide acıkıyorum ki sorma kaç gündür doyma hissim gitti sankiYa ben yine uyuyamadim hatunlar.. Hadi günlerdir sıcaktan uyuyamiyordum bugün niye uyuyamiyorum gayet serin bu güzelim havada.. Çünkü içerde kazı calismasi var kızım içimi oydu kıpır kıpır bi dakika durmuyor.. İsim var benim bu cadiyla he..
Ben de uyuyup uyuyup uyananlardan oldum max 2 saat deliksiz bide acıkıyorum ki sorma kaç gündür doyma hissim gitti sanki
Allah hayırlı uğurlu etsin canım kuzunu. Sağlıkla kavuşmuşsun ya acılar da geçmiş çok şükür. Bolbol kokla bizim için de meleğini. Bizler de sıra bekliyoruz...Kızlar iyi geceler uyumayanlara. Sayfa baya ilerlemiş okuyamadım hepsini. Ben de doğum yaptım çok şükürbebişim de ben de iyiyiz, sağlık sorunumuz yok çok şükür. Normal doğum sancıları çekip de sezaryene dönenlerden oldum, bisürü ağrıyı boşuna çektim iyi olmamız teselli oldu bize. Rabbim bütün bekleyenleri de kurtarsın inşallah. sancı çekerken bile diğer hamişler napıyo diye düşündüm. Hepiniz Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?