temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım eğer sezeryan olacaksan depend kullan at kilotlar pek işe yaramadı bende.Çünkü eğilip kilot giyecek durumum yoktu.Aldıklarım öylece kaldı.Hastaneden hasta bezi verdiler onları kullandım

I ImaginaryLife canım ben göğüs kalkanı almamıştım duruma göre alırım diye ertelemiştim doğumdan sonra eşime hemen aldırttım göğüslerim çok acıdı kıyafete değdi mi ağlayacak gbi oluyorum hala.Kapalı olan kalkan akan sütün boşa gitmemesi içinmiş.

Ben 1 paket depend aldım koydum çantaya. Yatak koruma bezi almadım ben gereklimiki acaba
ne biliyim eve gelince elimizin altında olsun mu acaba diye geldi aklıma depend bakarken gördüm sağlık ürünlerinde. gereksizdir belki.

Canım eğer sezeryan olacaksan depend kullan at kilotlar pek işe yaramadı bende.Çünkü eğilip kilot giyecek durumum yoktu.Aldıklarım öylece kaldı.Hastaneden hasta bezi verdiler onları kullandım
evet canım sezeryan olacağım. anladım evet sen şimdi söyleyince biraz gözümde canlandı, zaten kendi başına çok yapabileceğin bir şey olmayabilir değiştirmek sürekli.

Canım ben bir paket aldım 10 tane oluyor. 6 tane kullanmisim 2 günde. Gerçekten çok kullanışlı hiç sızma geçme bisry olmadı tavsiye ederim. Yatak için bisey almadım altimda koruyucu vardı zaten bide hasta bezi vardı hastaneden

Ayy canım yaaa şeker çok zor gerçekten. Ama az doğum olsun rahatlarsın canım inşallah. Ben doğru düzgün yemek yiyemez oldum. Akşam sandviç yaptım ki bana ekmek yasak. Ama gözüm bir şey görmüyor artık yemek olarak. Sıcak bir şey görmek istemiyorum. Meyve falan yiyorum ama bu kez de hep tatlı şeyler yemiş oluyorum protein namına prk bir şey yiyemez oldum. Ne biçim sıcaklar yaa. Dene canım kakao tahin muz ve süt valla iyi geliyor:)) napalım içinde en azından vitamin falan da var. Kahve de aynı keza:)

baldan_madam canım benim de hastanede göğsümü alamadı bebeğim silikon göğüs ucu alabilirsin dedi doktor.Epey işime yaradı uçlarım çıktı sonra bebek emdikçe daha da belirginleşiyor
Canım benim de emince biraz çıkıyor göğüs ucuyla ama onu da tutamıyor. Bir de hemen eski haline dönüyor. Sağınca güzek çıkıyor ama o çıktıktan sonra da emeceği süt kalmıyor. Hayırlısı bakalım. Kısmetinde yok demekki sütümü emmek. Çok uğraşıyorum ama artmadı sütüm de.

evet canım sezeryan olacağım. anladım evet sen şimdi söyleyince biraz gözümde canlandı, zaten kendi başına çok yapabileceğin bir şey olmayabilir değiştirmek sürekli.
Canım zaten sezaryen olunca hastanedeyken hiçbirşeyi kendin yapamıyorsun. Bana eşim yardım etti hep. Tuvalete de onla gittim. Açıkcası pedi değiştirtmektense bu daha iyi kilot gibi çekiyor çıkarıp atıyorsun. Giydirirken de kolay yeni kilot gibi giyiyorsun. Açıkcası ben çok rahat ettim. Bence yanına al da kullanamazsan kullanmazsın.

Çok tatlısın yaaa =) ben daha alacağım güya bugün gittim doktora günümü aldım tabi kızım rahat durup erkenden gelmeye karar vermez ise

Alırsın alırsın bana yakındı diye gidip aldım uzak olsa imkansız :)) ne zamana aldın tarihi.. ayy bende almak istiyorum tarih yetti valla :)) inatla vermiyor adam

P printemps canım sen bu halde ne vitrini itiyorsun ağır o ne kadar hafif desen de.. önceden bende itip çekerdim ama şuan elimi bile sürmüyorum. Zorlamışsın belini sen. Bi doktora gitsen. Parol al diyeceğim ama ağrını keser mi bilemedim hafif bir ilaç sonuçta. Olmadı güzelce dinlen ılık bi duş falan al

Tecrübeli anneleer. Yenidogan sünneti ile ılgili bilgisi olan var mı? Ilk hafta yaptırılirsa çabuk iyileşir deniyor ne yapsak bilemedik

Çocuk cerrahi uzmanına danışabilirsin canım. Ben 3 aylıkken yaptırdım fıtığımız da vardı hepsi bir oldu. Erken istiyordum zaten. Ha ikinci bebeğim erkek olsaydı doğum sonrası yapılmasını istiyordum. Bence büyük rahatlık çok kolay iyileşiyor. Ama yine de doktora sor istersen. Üroloji de olur biz çocuk cerrahi uzmanına yaptırmıştık o yüzden üroloji ne der bilemem.

Çok teşekkür ederim ben parolle bir sıcak su torbasını deniyim. Hiç sevmiyorum hastahaneye gitmeyi bıktım Zaten hastahaneden. İnşallah geçer.

Ne biliyim hafif geldi bana. Hiç tahmin etmedim böyle olacağını. zaten sancı falan değil sürekli ağrıyor. İlaç içip dinleniyim geçer inşallah. Teşekkür ederim.zaten bir daha temizlik bile yapmam akıllandım bu nasıl acı ben anlamadım.okadar ağrıyorki yürüyemiyorum, yatamıyoru, eğilimiyorum.hiç tahmin etmedim böyle olacağını .Birde bir dünya işim vvar birde.. El mahkum yardımcı birini çağırcam artık.

Allah yardimcimiz olsun canim cok zor gercekten. Benim de yemek yiyesim yok o sekeri yukseltiyo bu sekeri yukseltiyo derken iyice bunaldim valla. Sadece tatli seyler yukseltmiyor kipatates kizartmasi 2 aydir yemiyordum o gun canim nasil cekti cok da yemedim seker 165. Sonra da vicdan yapiyorum ne gerek vardi keske yemeseydim diyebebislerimiz saglikla gelir de insallah bugunleri unuturuz.
Tahin pekmezi cok severim ama pekmez yasak. senin tahinli karisim da iyi gorunuyo tadimlik yerim artik insallah sekerimi yukseltmez

Canim kilosu normal. Ultrasyon olcumu de bire bir tutmuyor zaten. 2950 gr dediyse 2700-3150 gr arasindadir. Her bebek.40 ta dpgmuyor.hatta % 85 i 40.haftaya girmeden doguyor

Sagol canim bilgi için :) ben aldigim haliyle hic acmadan hastane cantama koydum da acaba kaynatmam falan mi gerekli acaba sen nasil kullandin?

Canim kilosu normal. Ultrasyon olcumu de bire bir tutmuyor zaten. 2950 gr dediyse 2700-3150 gr arasindadir. Her bebek.40 ta dpgmuyor.hatta % 85 i 40.haftaya girmeden doguyor
38+4 teyim bende normal dogum icin bekliyorum ama cok zor tasiyorum artik keske dedigin gibi gelse artik 40 i bulmadan bir umutlandim yazini okuyunca cati kemiklerim aciyo iyicene doktor ne dicek bakalim bu hafta gitmedim daha pers yada cuma gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…