- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.081
Canım eğer sezeryan olacaksan depend kullan at kilotlar pek işe yaramadı bende.Çünkü eğilip kilot giyecek durumum yoktu.Aldıklarım öylece kaldı.Hastaneden hasta bezi verdiler onları kullandımkızlar son eksiklikleri tamamlıyorum da, depend kullan at iç çamaşırından kaç adet aldınız? bir de yatak koruma bezi falan aldınız mı? kanama herkese göre değişir ama ortalama bi fikir alabilirsem ona göre sipariş vereceğim.
ne biliyim eve gelince elimizin altında olsun mu acaba diye geldi aklıma depend bakarken gördüm sağlık ürünlerinde. gereksizdir belki.Ben 1 paket depend aldım koydum çantaya. Yatak koruma bezi almadım ben gereklimiki acaba
evet canım sezeryan olacağım. anladım evet sen şimdi söyleyince biraz gözümde canlandı, zaten kendi başına çok yapabileceğin bir şey olmayabilir değiştirmek sürekli.Canım eğer sezeryan olacaksan depend kullan at kilotlar pek işe yaramadı bende.Çünkü eğilip kilot giyecek durumum yoktu.Aldıklarım öylece kaldı.Hastaneden hasta bezi verdiler onları kullandım
Canım ben bir paket aldım 10 tane oluyor. 6 tane kullanmisim 2 günde. Gerçekten çok kullanışlı hiç sızma geçme bisry olmadı tavsiye ederim. Yatak için bisey almadım altimda koruyucu vardı zaten bide hasta bezi vardı hastanedenkızlar son eksiklikleri tamamlıyorum da, depend kullan at iç çamaşırından kaç adet aldınız? bir de yatak koruma bezi falan aldınız mı? kanama herkese göre değişir ama ortalama bi fikir alabilirsem ona göre sipariş vereceğim.
Anladım canım bakalım şu ilk haftayı atlatalim da inşallahCanım bebek büyüdükçe güçlü çekmeye başlıyor o zaman göğüs ucun kendiliğinden belirginlesiyor.eskiye dönmez sadece kendini topluyordur ucu..
sorma canım şekerim ani yükseliyor. muzu bile yarım yiyorum onu da mutlaka sütle. çok yükseltiyo şekerimi. arada muzlu süt de yapıyorum ama nutellayı kaşık kaşık yerdim yerini tutmuyo tabi şimdi ucundan bile bakamıyorumçikolatalar dondurmalar gözümde dönüyo ... ama şu senin tarifi bi denicem
Dediğin enerjimizi yüksek tutmamız lazım uykusuzluk bi taraftan sıcak bi taraftan enerjiyi düşürüyo. dün sıcaktan bayılacak gibi oldumben de meyvelerle enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum az ve sık yiyerek
Canım benim de emince biraz çıkıyor göğüs ucuyla ama onu da tutamıyor. Bir de hemen eski haline dönüyor. Sağınca güzek çıkıyor ama o çıktıktan sonra da emeceği süt kalmıyor. Hayırlısı bakalım. Kısmetinde yok demekki sütümü emmek. Çok uğraşıyorum ama artmadı sütüm de.baldan_madam canım benim de hastanede göğsümü alamadı bebeğim silikon göğüs ucu alabilirsin dedi doktor.Epey işime yaradı uçlarım çıktı sonra bebek emdikçe daha da belirginleşiyor
Canım zaten sezaryen olunca hastanedeyken hiçbirşeyi kendin yapamıyorsun. Bana eşim yardım etti hep. Tuvalete de onla gittim. Açıkcası pedi değiştirtmektense bu daha iyi kilot gibi çekiyor çıkarıp atıyorsun. Giydirirken de kolay yeni kilot gibi giyiyorsun. Açıkcası ben çok rahat ettim. Bence yanına al da kullanamazsan kullanmazsın.evet canım sezeryan olacağım. anladım evet sen şimdi söyleyince biraz gözümde canlandı, zaten kendi başına çok yapabileceğin bir şey olmayabilir değiştirmek sürekli.
Çok tatlısın yaaa =) ben daha alacağım güyabugün gittim doktora günümü aldım tabi kızım rahat durup erkenden gelmeye karar vermez ise
Tecrübeli anneleer. Yenidogan sünneti ile ılgili bilgisi olan var mı? Ilk hafta yaptırılirsa çabuk iyileşir deniyor ne yapsak bilemedik
Çok teşekkür ederim ben parolle bir sıcak su torbasını deniyim. Hiç sevmiyorum hastahaneye gitmeyi bıktım Zaten hastahaneden. İnşallah geçer.Canim hastaneye yakin degil misin bi acile felan git istersen . Kendi hastanene yada kadin dogum acile felan yani. Sicak su torbasini bir dene istersen ben belim sirtim agriyinca kullanirim rahatlatiyordu . Birde esine felan masaj yaptir istersen kremle felan at kestanesi kremi yada normal bir kremde olur . Aklima baska bisey gelmiuor canim. Ben bazen parol iciyorum cok biyerim ageiyinca hamilelikte parol kullanilabiliyor
Ne biliyim hafif geldi bana. Hiç tahmin etmedim böyle olacağını. zaten sancı falan değil sürekli ağrıyor. İlaç içip dinleniyim geçer inşallah. Teşekkür ederim.zaten bir daha temizlik bile yapmam akıllandım bu nasıl acı ben anlamadım.okadar ağrıyorki yürüyemiyorum, yatamıyoru, eğilimiyorum.hiç tahmin etmedim böyle olacağını .Birde bir dünya işim vvar birde.. El mahkum yardımcı birini çağırcam artık.
Yani bir hamile için yaptığın ağır iş bence niye vitrini itiyorsun belini zorlamışsın geçmez hemen öyle ağrısı parol alıp sırt üstü ayaklarının altına yastık koyarak yat dinlen başka yapabileceğin bir şey yok. Ne krem ne başka ilaç vermezler şimdi.Rabbim esirgesin inşallah zamanında gelir ama bir daha kesinlikle ağır eşyalara elleme..
Allah yardimcimiz olsun canim cok zor gercekten. Benim de yemek yiyesim yok o sekeri yukseltiyo bu sekeri yukseltiyo derken iyice bunaldim valla. Sadece tatli seyler yukseltmiyor kiAyy canım yaaa şeker çok zor gerçekten. Ama az doğum olsun rahatlarsın canım inşallah. Ben doğru düzgün yemek yiyemez oldum. Akşam sandviç yaptım ki bana ekmek yasak. Ama gözüm bir şey görmüyor artık yemek olarak. Sıcak bir şey görmek istemiyorum. Meyve falan yiyorum ama bu kez de hep tatlı şeyler yemiş oluyorum protein namına prk bir şey yiyemez oldum. Ne biçim sıcaklar yaa. Dene canım kakao tahin muz ve süt valla iyi geliyor:)) napalım içinde en azından vitamin falan da var. Kahve de aynı keza:)
Canim kilosu normal. Ultrasyon olcumu de bire bir tutmuyor zaten. 2950 gr dediyse 2700-3150 gr arasindadir. Her bebek.40 ta dpgmuyor.hatta % 85 i 40.haftaya girmeden doguyorKızlar bir soru soracağım bugün doktora gittim. 2.950 kg dedi sıkıntı yok dedi.sanki kilolumu daha 4 hafta var.normal doğum istiyorum çünkü.birde Göğüs ucu kremi kullanmaya başla dedi. Ama doğum kursundaki doktor ve ebeler kullanmayın meme ucundaki kendi doğal nemlenme özelliğini ve memenin salgıladığı birşey varmış onu bozuyor dediler. Eğer doğru emzirirsen zaten çatlak olmaz diye üste basa basa söylediler. Zaten doğru emzirmessen o kremde bir işe yaramaz dediler. Şimdi ben bu kremi kullanayım mı kullanmayımmı bilemedim.
Sagol canim bilgi için :) ben aldigim haliyle hic acmadan hastane cantama koydum da acaba kaynatmam falan mi gerekli acaba sen nasil kullandin?I ImaginaryLife canım ben göğüs kalkanı almamıştım duruma göre alırım diye ertelemiştim doğumdan sonra eşime hemen aldırttım göğüslerim çok acıdı kıyafete değdi mi ağlayacak gbi oluyorum hala.Kapalı olan kalkan akan sütün boşa gitmemesi içinmiş.
Kaynatmasanda olur :) ben desitin kullaniyorum. Benim iki cocugumada o krem iyi gelmisti. Digerleri hic gecirmedi.kızlar pişik kremi hiç almadım ben. ebem hakiki zeytin yağını kaynatarak asitini al ve kavanoza doldur onu kullan demişti ama sizce nasıl olur
38+4 teyim bende normal dogum icin bekliyorum ama cok zor tasiyorum artik keske dedigin gibi gelse artik 40 i bulmadan bir umutlandim yazini okuyunca cati kemiklerim aciyo iyicene doktor ne dicek bakalim bu hafta gitmedim daha pers yada cuma gidecegimCanim kilosu normal. Ultrasyon olcumu de bire bir tutmuyor zaten. 2950 gr dediyse 2700-3150 gr arasindadir. Her bebek.40 ta dpgmuyor.hatta % 85 i 40.haftaya girmeden doguyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?