temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben tam güzelce uyuyordum dışarıdan gelen hanımların sesine uyandım. Gecenin 2 sinde 3 tane hanım kahkahalarla gülüyorlar bağıra çağıra konuşuyorlar... bir de inat gibi bizim evin önünde durdular. Şu davranışı bir grup erkek yapsa magandalar deriz polis çağırırız ama hanımlara ne oluyor anlamıyorum... saygısızca davranmanın adını özgürlük koymuşlar. Bir de yanlarına köpek almışlar havlayıp hırlayıp duruyor. çok sinir oldum. Bu saat oldu hala dönüp duruyorum yatakta. Başıma ağrılar girdi

Canim son haftalar zor tabiki. Ama yinede keyfini cikarin. oglum 42. Haftaya girince geldi. Bende artik yeter diyordum. Ama kizim 38 de dunyaya geldi. Bu bidik ne zaman gelir bilmiyorum. Ama doktorlar 5 ile 15 agustos arasi dogar diyorlar.
Gerci dogmasi yoksa icimde kalmasi mi iyi bilmiyorum :)

Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun. Senin neden sezeryana dondu ? Acilman mi olmadi ?
Hayirlisi buymus demekki.

Canim bende uyuyamiyorum havayla alakali degil benim durum zaten dunde soylemistim :) Saga donuyorum tekneliyor sola donuyorum tekmeliyor sirt ustu yatiyorum bu seferde karin gerildigi icin kasiklarima dogru bir agri giriyor napicami sasirdim artik en fazla 2 saat uyuyorum saga sola donup durarak oda, az kaldi sabrediyoruz bakalim :)

Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun. Senin neden sezeryana dondu ? Acilman mi olmadi ?
Hayirlisi buymus demekki.
Sağolasın canım, teşekkür ederim. Allahım hepinizinkini analı babalı büyütsün inşallah. Açılmam falan oldu tatlım yaa, hem de gayet iyiydi 9 cm e kadar çıktı. Galiba ben beceriksiz çıktım son bi hamle ıkınmayı başaramadım sonra bedenim çok güçsüz kaldı, sezaryene alın beni dedim mecbur ((

Mrb bendede aynı durum var size doktor ne dedi?

Allah anali babali buyitsun canim. Saglikla gelmis bebisin gozunaydin darisi bize olsun insallah ... siz de Allah a emanet olun ...

Ay canim gozunuz aydin iyi olmaniza cok sevindim

Benim de aynen oyle canim oturarak uyuyabilsem keske :) bi de yanlara yatinca sanki eziliyomus gibi garip bi sekilde tekmeliyor üzülüyorum rahatını bozuyorum diye. Sirt ustu de hem nefes alamiyorum hem kasiklarim agriyor. Dogsalar en azindan onlarla ilgilenicez diye uykusuz kalicaz simdi sebepsiz yere uykususuz :)

Canim benim eltimin de oyle olmus bebegin basi falan gorunmus ama ikinamamis son anda vucut gucsuz kaldigi icin. Sancilarini uzun sure cektiysen oyle olmasi normal kendini suclama hic, hayirlisi boyleymis. Direkt sezaryen olmak istesen normal aklinda kalirdi, elinden geleni yapmissin en azindan. Simdi bebegini bol bol koklarsin en kisa zamanda iyilesirsin insallah

Ya kızlar benim alt karnım çok ag
Kızlar herkesi etiketleyemedim kusuruma bakmayın, hala narkozun etkisindeyim. Hafif bi şapsallık var :) hepinize çok teşekkür ediyorum. Darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah. Dua ediyorum sizlere de
Gözünüz aydın canım. Sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah..

Göbeği düşmedi henüz canım. Bacakları ittirmeyi bi deneyeyim sağ ol canım

Öyle canım. Pirinç mısır falan da yükseltiyor şekeri. Patatesin yanında yoğurt yeseydin keşke o kadar yükseltmiyor o zaman. Bak muzu yerken üzerine tarçın da serp alerjin falan yoksa tarçına.. muzun şekerinü vücudun o kadar almamış olur. Bir ara insülin direnci yaşadım o dönemde tarçın çok iyi gelmişti. Benim şekerim yok ama yine de yasakladı bana her şeyi.. tahini sade yemeyi daha çok severim pekmezle yemem ben :) ilginç bir damak tadım var inşallah yükseltmez canım şekerini. Alternatif olur en azından senin için. Ben bazen tatlı canım istediğinde muzu doğruyorum üzerine sade tahin ve tarçın ekliyorum. Yanına da süt al sana tatlı:)

Kızlar oğlum 2 gündür büyük tuvaletini yapamıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum önerisi olan var mi. Makatina zeytinyağı sürüyorum minicik yaptı en son ama çok rahatsız oluyor napicam ben

Canım bacaklarına ileri geri hareketle masaj yap. Emiyor seni sanırım lifli gıdalar tüket. Patates şeftali muz falan sınırlı tüket o zaman yapar canım.

Gözün aydın canımmm:)) sağlıkla büyüsün kuzucuk :)) ❤

Evet cnm pirinçten mısırdan uzak durmaya çalışıyorum. yoğurt mutlaka yemeye çalışıyorum et dısındaki yemeklerin yanında. tarçını çok severim ara öğünlerimde yoğurt a bile tarçın döküyorum bazen bu da ben bu da benim ilginç zevkim ama muz ve tahin tarçınla çok cazip geldi. Dün şekerim yüksekti yapamadım senin karışımı ama bugün inşallah denicem o kadar özledim ki rahatça yiyebilmeyi

İnşallah beğenirsin ve şekerini de yükseltmez canım.. valla bende çok özledim ne yalan söyleyeyim.. bulgur bile yasak bana zorlanıyorum artık neyse diyorum az kaldı..inşallah pazartesi doğururum da rahat yemek yerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…