- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.121
Canim son haftalar zor tabiki. Ama yinede keyfini cikarin. oglum 42. Haftaya girince geldi. Bende artik yeter diyordum. Ama kizim 38 de dunyaya geldi. Bu bidik ne zaman gelir bilmiyorum. Ama doktorlar 5 ile 15 agustos arasi dogar diyorlar.38+4 teyim bende normal dogum icin bekliyorum ama cok zor tasiyorum artik keske dedigin gibi gelse artik 40 i bulmadan bir umutlandim yazini okuyunca cati kemiklerim aciyo iyicene doktor ne dicek bakalim bu hafta gitmedim daha pers yada cuma gidecegim
Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun. Senin neden sezeryana dondu ? Acilman mi olmadi ?Kızlar iyi geceler uyumayanlara. Sayfa baya ilerlemiş okuyamadım hepsini. Ben de doğum yaptım çok şükürbebişim de ben de iyiyiz, sağlık sorunumuz yok çok şükür. Normal doğum sancıları çekip de sezaryene dönenlerden oldum, bisürü ağrıyı boşuna çektim iyi olmamız teselli oldu bize. Rabbim bütün bekleyenleri de kurtarsın inşallah. sancı çekerken bile diğer hamişler napıyo diye düşündüm. Hepiniz Allaha emanet olun
Canim bende uyuyamiyorum havayla alakali degil benim durum zaten dunde soylemistim :) Saga donuyorum tekneliyor sola donuyorum tekmeliyor sirt ustu yatiyorum bu seferde karin gerildigi icin kasiklarima dogru bir agri giriyor napicami sasirdim artik en fazla 2 saat uyuyorum saga sola donup durarak oda, az kaldi sabrediyoruz bakalim :)Ya ben yine uyuyamadim hatunlar.. Hadi günlerdir sıcaktan uyuyamiyordum bugün niye uyuyamiyorum gayet serin bu güzelim havada.. Çünkü içerde kazı calismasi var kızım içimi oydu kıpır kıpır bi dakika durmuyor.. İsim var benim bu cadiyla he..
Sağolasın canım, teşekkür ederim. Allahım hepinizinkini analı babalı büyütsün inşallah. Açılmam falan oldu tatlım yaa, hem de gayet iyiydi 9 cm e kadar çıktı. Galiba ben beceriksiz çıktımHayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun. Senin neden sezeryana dondu ? Acilman mi olmadi ?
Hayirlisi buymus demekki.
Mrb bendede aynı durum var size doktor ne dedi?Kizlarr nasilsiniz.. Daha en son kaldığım yerden son sayfaya kadar gelemedim:) bugun genel cerraha gittim gogus ucumda 4.aylarimda sivilce çıkmıştı. Zaten genel anlamda evhamli biri degilim hamilelikten olabilcegini geciceni dusunerek buzamana kadar geldim iki gun sonra 38 olcaz hala gecmedi emzirme doneminde bebege gecmesinden çok tedirgin oldum. Ama doktor bulaşıcı bisey degil dedi. Ne krem verdi gecmesi icin nede baska onlem.. Normal oldugunu hamilelikte bu gibi şeylerin olabilceginden sonrasında gececeginden bahsetti. Ama ben ikna olmadim. Nihayetinde geçmeden bebegime o göğsümü verememki.. Kendim bile dokunamaiyorum sivilce gibi de degil kucuk pembe bi kabarti dokununca sızlıyor.. Bu gibi durumla karsilasan oldumu aranizda.. Bu hafta ici baska doktora randevu aldk..
Hayirli olsun canım sağlıkla büyüt bebisjnjAminnn canım benim, rabbim cümlemize sağlık sıhhat versin.
Allah anali babali buyitsun canim. Saglikla gelmis bebisin gozunaydin darisi bize olsun insallah ... siz de Allah a emanet olun ...Kızlar iyi geceler uyumayanlara. Sayfa baya ilerlemiş okuyamadım hepsini. Ben de doğum yaptım çok şükürbebişim de ben de iyiyiz, sağlık sorunumuz yok çok şükür. Normal doğum sancıları çekip de sezaryene dönenlerden oldum, bisürü ağrıyı boşuna çektim iyi olmamız teselli oldu bize. Rabbim bütün bekleyenleri de kurtarsın inşallah. sancı çekerken bile diğer hamişler napıyo diye düşündüm. Hepiniz Allaha emanet olun
Ay canim gozunuz aydin iyi olmaniza cok sevindimKızlar iyi geceler uyumayanlara. Sayfa baya ilerlemiş okuyamadım hepsini. Ben de doğum yaptım çok şükürbebişim de ben de iyiyiz, sağlık sorunumuz yok çok şükür. Normal doğum sancıları çekip de sezaryene dönenlerden oldum, bisürü ağrıyı boşuna çektim iyi olmamız teselli oldu bize. Rabbim bütün bekleyenleri de kurtarsın inşallah. sancı çekerken bile diğer hamişler napıyo diye düşündüm. Hepiniz Allaha emanet olun
Benim de aynen oyle canim oturarak uyuyabilsem keske :) bi de yanlara yatinca sanki eziliyomus gibi garip bi sekilde tekmeliyor üzülüyorum rahatını bozuyorum diye. Sirt ustu de hem nefes alamiyorum hem kasiklarim agriyor. Dogsalar en azindan onlarla ilgilenicez diye uykusuz kalicaz simdi sebepsiz yere uykususuz :)Canim bende uyuyamiyorum havayla alakali degil benim durum zaten dunde soylemistim :) Saga donuyorum tekneliyor sola donuyorum tekmeliyor sirt ustu yatiyorum bu seferde karin gerildigi icin kasiklarima dogru bir agri giriyor napicami sasirdim artik en fazla 2 saat uyuyorum saga sola donup durarak oda, az kaldi sabrediyoruz bakalim :)
Canim benim eltimin de oyle olmus bebegin basi falan gorunmus ama ikinamamis son anda vucut gucsuz kaldigi icin. Sancilarini uzun sure cektiysen oyle olmasi normal kendini suclama hic, hayirlisi boyleymis. Direkt sezaryen olmak istesen normal aklinda kalirdi, elinden geleni yapmissin en azindan. Simdi bebegini bol bol koklarsin en kisa zamanda iyilesirsin insallahSağolasın canım, teşekkür ederim. Allahım hepinizinkini analı babalı büyütsün inşallah. Açılmam falan oldu tatlım yaa, hem de gayet iyiydi 9 cm e kadar çıktı. Galiba ben beceriksiz çıktımson bi hamle ıkınmayı başaramadım sonra bedenim çok güçsüz kaldı, sezaryene alın beni dedim mecbur ((
Gözünüz aydın canım. Sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah..Kızlar herkesi etiketleyemedim kusuruma bakmayın, hala narkozun etkisindeyim. Hafif bi şapsallık var :) hepinize çok teşekkür ediyorum. Darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah. Dua ediyorum sizlere de
Göbeği düşmedi henüz canım. Bacakları ittirmeyi bi deneyeyim sağ ol canımCanım bebeklerdd beş güne kadar normalmiş. Bizde iki gün yapamadık sonra normal yaptı. Rahatsız olduğu zamanlarda gazı da çok oluyor. Göbeği düştüyse dizlerine karın üstü yatır. Sırtını ov gazını çıkar. Düşmediyse de sırtüstü yatırıp bacaklarını karnına ittirerek masaj yaptır. Ya da omzunda uzun süre pışpışla gazı iyice çıksın. Kaka yapmasada rahatlar. Ben çareyi bunlarda buldum. Bir dene bakalım.
Allah yardimcimiz olsun canim cok zor gercekten. Benim de yemek yiyesim yok o sekeri yukseltiyo bu sekeri yukseltiyo derken iyice bunaldim valla. Sadece tatli seyler yukseltmiyor kipatates kizartmasi 2 aydir yemiyordum o gun canim nasil cekti cok da yemedim seker 165. Sonra da vicdan yapiyorum ne gerek vardi keske yemeseydim diye bebislerimiz saglikla gelir de insallah bugunleri unuturuz.
Tahin pekmezi cok severim ama pekmez yasak. senin tahinli karisim da iyi gorunuyo tadimlik yerim artik insallah sekerimi yukseltmez
Kızlar oğlum 2 gündür büyük tuvaletini yapamıyor. Ne yapacağımı bilmiyorumönerisi olan var mi. Makatina zeytinyağı sürüyorum minicik yaptı en son ama çok rahatsız oluyor napicam ben
Kızlar iyi geceler uyumayanlara. Sayfa baya ilerlemiş okuyamadım hepsini. Ben de doğum yaptım çok şükürbebişim de ben de iyiyiz, sağlık sorunumuz yok çok şükür. Normal doğum sancıları çekip de sezaryene dönenlerden oldum, bisürü ağrıyı boşuna çektim iyi olmamız teselli oldu bize. Rabbim bütün bekleyenleri de kurtarsın inşallah. sancı çekerken bile diğer hamişler napıyo diye düşündüm. Hepiniz Allaha emanet olun
Evet cnm pirinçten mısırdan uzak durmaya çalışıyorum. yoğurt mutlaka yemeye çalışıyorum et dısındaki yemeklerin yanında. tarçını çok severim ara öğünlerimde yoğurt a bile tarçın döküyorum bazen bu da ben bu da benim ilginç zevkimÖyle canım. Pirinç mısır falan da yükseltiyor şekeri. Patatesin yanında yoğurt yeseydin keşke o kadar yükseltmiyor o zaman. Bak muzu yerken üzerine tarçın da serp alerjin falan yoksa tarçına.. muzun şekerinü vücudun o kadar almamış olur. Bir ara insülin direnci yaşadım o dönemde tarçın çok iyi gelmişti. Benim şekerim yok ama yine de yasakladı bana her şeyi.. tahini sade yemeyi daha çok severim pekmezle yemem ben :) ilginç bir damak tadım varinşallah yükseltmez canım şekerini. Alternatif olur en azından senin için. Ben bazen tatlı canım istediğinde muzu doğruyorum üzerine sade tahin ve tarçın ekliyorum. Yanına da süt al sana tatlı:)
Evet cnm pirinçten mısırdan uzak durmaya çalışıyorum. yoğurt mutlaka yemeye çalışıyorum et dısındaki yemeklerin yanında. tarçını çok severim ara öğünlerimde yoğurt a bile tarçın döküyorum bazen bu da ben bu da benim ilginç zevkimama muz ve tahin tarçınla çok cazip geldi. Dün şekerim yüksekti yapamadım senin karışımı ama bugün inşallah denicem o kadar özledim ki rahatça yiyebilmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?